Gasztro

Nigella falatozója

Ma már egyre több fõzõs mûsorral kényeztetnek el minket a különbözõ tévécsatornák. Ez persze nem is baj, mint ahogy az sem, hogy ezek a mûsorok olyan sokfélék. Van viszont egy, amitõl nekem mindig fõzni támad kedvem: Nigella Lawsoné.

Nigella Lawsonban az a fantasztikus, hogy egyszerűen imád főzni és enni. Ez pedig már jó messziről látszik rajta. Ráadásul általában olyan ételeket készít, amit akár kezdő háziasszonyok is reprodukálhatnak. Sokfélét főz, egyszerűt és különlegeset is. Sokfélét süt, szabad tűzön és a konyhában is. Tarts vele te is, végre könyv formájában is hazaviheted!

Szakácskönyveivel valamint televíziós sorozatával Nigella valóságos fogalommá vált a háziasszonyok körében. A jó étel igen jelentős szerepet tölt be mindennapjainkban, és mára Nigella jelképezi mindazt, ami a főzésben és az étkezésben igazán szép, jó, örömteli és mentes minden fölösleges hókuszpókusztól.

Mostani könyve szorosan kapcsolódik az azonos című televíziós sorozathoz. A Nigella falatozója a képernyőről már jól ismert recepteken kívül számos új étel leírásával is megajándékoz bennünket, melyek, legyenek bár a régi kedvencek izgalmas változatai vagy éppen vadonatúj alkotások, mind a szerző és a televíziós sorozat szellemiségét tükrözik: egyszerűek, frissek, eredetiek, és nagyszerűen illenek mai életmódunkhoz. Egy fárasztó munkanap után is egyszerűen összeüthetjük őket, akár a gyerekeket is bevonva a munkába és a szórakozásba, hogy aztán együtt csodálhassuk munkánk ínycsiklandó eredményét és élvezhessük az evés örömét.

Nigella minden vágya, hogy olvasói és nézői osztozzanak vele a főzés és evés nyújtotta örömökben, ennek köszönhetően már a receptek olvasása és a fotók nézegetése is gyönyörűséggel tölthet el bennünket.

Szukits Kiadó », 5500 Ft
Nigella Lawson hivatalos honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top