nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Mennyei finomság

Mondhatjuk, hogy végre megérkezett, hiszen aki már kóstolta, az remélte, hogy egyszer itthon is vásárolhatja. A Philadelphia krémsajt szerte a világon sokak kedvence. A tiéd is lehet!
NLCafé
f Ajánlom

A krémsajtok, mint a Philadelphia krémsajt olyan, szervezetünk számára nélkülözhetetlen, ún. esszenciális aminosavakat tartalmaznak, amelyeket a szervezet nem képes előállítani, ugyanakkor feltétlenül szükségesek a fehérjék építéséhez. Szintén fontos az anyagcsere-folyamatok fenntartását segítő zsírtartalma, ásványianyag-tartalma és a benne rejlő vitaminok. A sajtok, így a Philadelphia krémsajt is a kalcium és a táplálékkal felvehető D-vitamin legfőbb forrásai, valamint a legfontosabb foszforforrások közé tartoznak. A sajtok a csontritkulás megelőzésében is jelentős szerepet játszanak – mivel tejtermékek -, és sajtfogyasztással már gyermekkortól kezdődően megelőzhető a felnőttkori csontrikulás.
A Philadelphia krémsajt számos országban a háztartások nélkülözhetetlen eleme, a háziasszonyok kedvence. Lehet egy reggeli tökéletes kelléke, vagy különféle ételek kiegészítője. Segítségével akár félóra alatt finom és különleges falatokat varázsolhatunk az asztalra.


A Philadelphia krémsajt igazi különlegessége abban rejlik, hogy felhasználásának szinte csak képzeletünk szabhat határt. Kenyérre, péksüteményre kenve is fogyasztó – sokak számára a reggeli például elképzelhetetlen Philadelphia nélkül –, de számos étel kiegészítőjeként is változatossá teszi a konyhaművészetet. Az ízletes levesek, húsételek, felfújtak mellett különleges desszertek, például sajttorták, gyümölcssaláták alapanyagául szolgál – a lehetőségek száma kimeríthetetlen.

Aki egy kis ínyencséggel szeretné magát és környezetét meglepni, látogasson el a krémsajt weboldalára, ahol különleges, egyszerűen elkészíthető receptek segítségével kényeztetheti testét és lelkét. 

Megosztás Facebookon