További friss hírek

Kókuszgolyó: a 10 perces klasszikus

Kókuszgolyó: a 10 perces klasszikus

Szerintem nem kell bemutatnom, mert mindenki ismeri ezt a gyorsan összeállítható, mégis számtalan módon elkészíthető finomságot! Megmutatom, én hogyan csinálom.

Mit főzzek ma vacsira? Gránátalmás salátát!

Mit főzzek ma vacsira? Gránátalmás salátát!

A minap egy áruházban jött szembe egy csodás kupac gránátalma, amire ahogy ránéztem, éreztem, hogy nekem valamit ezzel kezdenem kell. Lett belőle gránátalmás sültkarfiol-saláta.

Ilyen a dupla hamburger, újratöltve

Ilyen a dupla hamburger, újratöltve

Újraértelmezte a dupla hamburger fogalmát egy amerikai gyorsétterem.

Tésztákat hívott vissza az IKEA

Tésztákat hívott vissza az IKEA

Ha allergiásak vagytok a szójára, ne egyetek ezekből!

Mit főzzek ma vacsira? Paradicsomos lencsefőzeléket!

Mit főzzek ma vacsira? Paradicsomos lencsefőzeléket!

Vissza a főzeléket a hétköznapokba! Harminc perc alatt kész van általában, és még a gyomrot sem terheljük meg vele éjszakára. Mai kísérletünk a paradicsomos lencsefőzelék.

Légylárváktól hemzsegő, lejárt tojásokat foglaltak le

Tojáscsomagoló üzemekre csaptak le az ellenőrök.

Ez lesz a gyerek kedvence – színes csodakeksz

Ez lesz a gyerek kedvence – színes csodakeksz

Képzeljük el a pillanatot, amikor beleharapunk az omlós, vajas, vaníliás kekszbe, majd jön egy roppanás, és a jól ismert cukormázíz, csokikrém. Mennyei...

Mit főzzek ma vacsira? Jógásat!

Mit főzzek ma vacsira? Jógásat!

A múlt hétvégi Jógafesztivál örömére valami jógásat, vegetáriánust és egészségeset akartunk készíteni ma vacsorára. Az algasaláta kifejezetten izgalmasan hangzik!

Ez a világ legnagyobb csavart fagyija – fotó

Ez a világ legnagyobb csavart fagyija – fotó

Te el tudnád nyalni?

Mit főzzek ma ebédre? Japánosat!

Mit főzzek ma ebédre? Japánosat!

A lazac fejedelmi lakomának számít, főleg, ha japán módon sikerül elkészíteni. A szójaszószos, kelbimbós változatot alig várjuk, hogy kóstolhassuk.

Mit főzzek ma ebédre? Sajtos csirkegolyókat!

Mit főzzek ma ebédre? Sajtos csirkegolyókat!

A húsgolyókból nálunk sosem elég, a legkönnyebben elkészíthető, mégis számtalan módon ízesíthető remek ebédek kerülhetnek így az asztalra.

Mit főzzek ma vacsira? Calzonét!

Mit főzzek ma vacsira? Calzonét!

Egyszerű, és a család minden tagja örülni fog egy jó pizzás vacsorának.

Francia parasztleves a hideg ellen

Francia parasztleves a hideg ellen

Ilyen hideg időben mindenkinek szüksége van egy kis nyári melegre. Ebben a levesben mindent megtaláltok, ami felforrósítja a kedveteket! Ízekben gazdag és tartalmas, amit magaddal vihetsz a munkahelyedre, hogy a forró leves illata ne csak téged...

Mit főzzek vacsira? Túrós töltött paprikát!

Mit főzzek vacsira? Túrós töltött paprikát!

Húsmentes napot tartunk, mégis kiadós vacsorára vágyunk. Így esett a választás egy különleges töltöttpaprika-receptre, ami nem olyan macerás, mint amilyennek látszik.

Itt a csodatévő Kollath-reggeli!

Itt a csodatévő Kollath-reggeli!

A hozzám hasonlóan tudatosan étkezők mindig keresik az új lehetőségeket, amikkel egyszerűen tehetnek az egészségükért. A nyers reggelik legjobbika jelenleg a Kollath-reggeli, aminek segítségével teljes értékű ennivalóval indíthatjuk a napot.

Mit főzzek ma vacsira? Avokádós rákot!

Mit főzzek ma vacsira? Avokádós rákot!

Az avokádó régi barátunk, jótékony hatásairól tengernyi információ áll rendelkezésünkre. Ma igazi ínyencséget készítünk belőle vacsorára.

Nagy ropiteszt! – Minél égettebb, annál jobb?

Nagy ropiteszt! – Minél égettebb, annál jobb?

Van-e még ropi, ami legalább nyomokban emlékeztet minket a 25 évvel ezelőtti slágertermékre, a Borsodi ropogósra? És mit tudnak a tönkölybúzás, bio sóspálcikák? Teszteltünk!

Pofonegyszerű csokis muffin – készítsd a gyerekekkel!

Pofonegyszerű csokis muffin – készítsd a gyerekekkel!

Szombat reggel volt, és Kiskorú nagyon szeretett volna már valamit csinálni. Mostanában elleste tőlem a sütést, és mindenképpen össze akart keverni valamit. Hát segítettem neki: muffin készült.

Mit főzzek ma vacsira? Csőben kelbimbót!

Mit főzzek ma vacsira? Csőben kelbimbót!

Egy csepp a finomságok tengeréből. Egyszerű, kiadós, gyönyörű. Kell ennél több?

Mit főzzek ma vacsira? Körtés pitét!

Mit főzzek ma vacsira? Körtés pitét!

Jó, a pite előtt esetleg egy szendvicset még adunk ma a családnak, de a főszereplő biztos, hogy ez az új recept lesz, amit muszáj munka után megsütnünk.

A kollégiumi konyhák 8 titka, amit sosem akartál megtudni

A kollégiumi konyhák 8 titka, amit sosem akartál megtudni

Amíg az ember kollégista, az étkezésnél a legfontosabb szempont, hogy az ...

Mit főzzek ma ebédre? Snidlinges húspogácsát!

Mit főzzek ma ebédre? Snidlinges húspogácsát!

A darált húst szeretjük, mert nem túl drága és sokféle ételt kihozhatunk belőle. Ma például egy különleges, ínyenc húspogácsát.

Komoly mézhiány jön

Komoly mézhiány jön

Rossz idők járnak a méhészekre.

Mit főzzek ma vacsira? Lazacot!

Mit főzzek ma vacsira? Lazacot!

Olvastam egy cikket, hogy miért jó nekünk, ha lazacot eszünk, lehetőleg lazaccal. Mi mást is kívánhattam volna ma, mint lazacot. Most pont áfonyával.