Gasztro

A klasszikus GLOBUS májkrém

A májkrémek és a hideghúskészítmények piacán a múlt század eleje óta jelen van a GLOBUS, így több évtizedes gyártói és forgalmazói tapasztalatára alapozva méltán bízhatunk abban, hogy a GLOBUS termékeket a fogyasztóbarát törekvések, magas minõség mellett a könnyû elérhetõség egyaránt jellemzi.




Napjainkban már szinte klasszikusnak számít a piacon a 65 g-os, jellegzetes „sárgadobozos” sertésmájkrém, mely az utóbbi években fogalommá vált a konzervfogyasztók körében, következetes magas minőségének, praktikusságának és kiszámíthatóságának köszönhetően, és szinte valamennyi hazai kiskereskedelmi egységben kapható.

A májkrémcsaládot a szárnyas és marha ízesítésű termékek teszik teljessé. A családok igényeinek kielégítésére a GLOBUS 2001-ben bevezette a 190 g-os kiszerelésű májaskrémeit, melyek igen hamar széles elismertségre tettek szert a fogyasztók körében.





Az elmúlt évektől a GLOBUS összes új dobozát tépőzárral is ellátja, ami szintén kedvelt újításnak számít, növelve a termékek könnyű kezelhetőségét, 2001-ben pedig egy forradalmi kiszerelésben is megjelent a piacon a GLOBUS májkrém, ez pedig az ún. aluseal csomagolás, mely egyszerűen letéphető zárófüllel rendelkező fóliatégelyt takar.

A különböző választékbővítő és csomagolásmegújító lépéseknek köszönhetően ma a GLOBUS májkrémek és májaskrémek maximálisan megfelelnek a sokoldalú felhasználási igényeknek, magas minőségű beltartalmuk pedig garantálja, hogy hasznos társak akár utazáskor, akár uzsonnához vagy főzéshez kívánjuk felhasználni őket.

A termékek tartósítószert nem tartalmaznak, a minőség megőrzését kizárólag a szigorú higiéniai és technológiai követelményeknek megfelelő hőkezeléses eljárás és a légmentes zárás garantálja. A minőségre garanciát jelentenek a teljes mértékben ISO minőségbiztosítási és HACCP élelmiszerbiztonsági szabványok által hitelesített gyártási, tárolási és szállítási folyamatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top