Gasztro

Serpenyõs rostélyos

Hozzávalók

  • 4 db 150 g-os rostélyos szelet

  • 60 g zsír

  • 150 g vöröshagyma

  • 150 g zöldpaprika

  • 100 g paradicsom

  • 800 g burgonya

  • 10 g fűszerpaprika

  • só, köménymag, fokhagyma

    Elkészítése

    A húsokat elősütjük (lásd Tejfölös gombás rostélyos), lábasba tesszük. Elkészítjük a pörköltalapot és a rostélyosokra öntjük. Lassú forralással majdnem puhára pároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, zöldpaprikát és a cikkekre vágott burgonyát, ha kell utána ízesítjük, és az anyagokat készre párolva forrón tálaljuk.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top