Gasztro

Magyaros rántotta

Hozzávalók

  • 8 db tojás

  • 200 g húsos szalonna

  • 100 g vöröshagyma

  • 200 g zöldpaprika

  • 200 g paradicsom

  • Elkészítés

    A megtisztított vöröshagymát karikákra, a zöldpaprikát hosszú csíkokra, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A kockára vágott szalonnát megpirítjuk és megfonnyasztjuk benne a vöröshagymát, majd a zöldpaprikával átpirítjuk, sózzuk, majd a paradicsomot tesszük bele és tovább pirítjuk. Végül ráöntjük a felvert, megsózott tojásokat. Kétszer, háromszor forgassuk meg a szilárduló tojást.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top