Életmód

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendje

Az ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendje is szakember csapat több éves munkájának köszönhető, hatékony és bizonyítottan működő fogyókúra. Eredményeit közjegyző hitelesíti, orvosi és táplálkozástudományi szakemberek, szakhatóságok közreműködésével.


ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendjeBest of étrendünk nem a megszokott fogyókúrák egyike, mert megtalálható benne minden olyan étel Zsírégető változata, amely egy fogyókúrázó számára eddig csak álom volt (rántott hús, édesség, pizza, péksütemény, palacsinta, nokedli).

Alig néhány napja már a Zsírégető Lisztből készült bolognai, carbonara, milánói és rokfortos-pirított csirkemelles spagetti, valamint a túrós tészta is bekerült a Best Of étrend menüjébe, tovább gazdagítva az eddig sem szegényes választékot.

Best Of étrendjeink a már ismert és hatékony fogyókúrák különleges kombinációja, amely egy étrenden
belül biztosítja a fogyókúra mindhárom szakaszát ABC, azaz A lúgosítást, B zsírégetést és C súlymegtartást.

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendjeA étrend egyik alapja a tápanyag-szétválasztás, ami az egyik legsikeresebb és legjobban működő diétatípus. Figyelembe veszi a szervezetben zajló emésztési és felszívódási folyamatokat.

A szétválasztó diéta szabályai szerint bizonyos napokon bizonyos típusú ételek nem, vagy egymással kombinálva nem fogyaszthatók.  Ám a Best Of étrendjében ezeken a napokon mód nyílik olyan saját fejlesztésű ételeink beillesztésére, amelyek a speciális alapanyagoknak köszönhetően mégis képesek helyettesíteni az aznapra elvileg „tiltottakat”.

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendjeA Best Of étrend másik fontos eleme a szénhidrátszegény étkezés, hiszen a szervezet a szénhidrátbevitel megszorításakor a már felhalmozott zsírtartalékokat használja el energianyerésre. Éppen ezért a Best Of  étrendben szerepelő ételeink saját fejlesztésű Zsírégető Liszttel készülnek. Ezek szénhidráttartalma és glikémiás indexe alacsony, az elhízásért felelős szénhidrátokat minimális mértékben tartalmazzák. Ennek köszönhetően ehetnek a fogyókúrázók a Best Of étrendben „büntetlenül” például pizzát, péksüteményt, palacsintát, tésztát, galuskát stb.

 

Mivel a jó fogyókúra alapja a lúgosítás, ezért elengedhetetlen a sikeres fogyókúrához. Best Of ételeink (és saját fejlesztésű italaink) is tartalmazzák a hatékony lúgosítás egyik zálogát, a különlegesen feldolgozott, Gastroyal saját fejlesztésű édesvízi mikroalgát, amely íztelen, szagtalan, így az ételek élvezeti értékét nem befolyásolja.

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendjeBest Of étrendünk napi ötszöri étkezést (férfiaknak hatszori) tartalmaz, ezzel is megakadályozva a hirtelen kialakuló éhségérzetet és a vércukorszint ingadozását.

Az ételeket célszerű a nap folyamán egyenletesen elosztva, 2,5-3 órás időközökben fogyasztani. A napi többszöri, kis mennyiségű étkezés kiemelten fontos annak érdekében, hogy a szervezet a bevitt tápanyagokat ne raktározza el.
Fontos! Az egyes étkezések nem vonhatók össze, és nem hagyhatók ki!

A fogyókúra ideje alatt egy időben kávét és gyümölcsöt nem javasolt fogyasztani, helyette a  Gastroyal egyik legújabb fejlesztését, a valódi kávéból készülő, lúgosító hatású ganodermás feketekávé, a CopHee  vagy a tejjel és édesítőszerrel ízesített CopHee Ice jegeskávé fogyasztását ajánljuk.

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendjeAz egyenletes és bőséges folyadékbevitel nem csak fogyókúra idején fontos, ám ilyenkor mégis kiemelt jelentősége van a napi 2-3 liter folyadék feltétlen, egyenletesen beosztott elkortyolásának. A Best Of étrend FULL MAX csomagban, a hozzárendelt italokkal együtt is megrendelhető. Ez által a fogyás nem csak hatékonyabb, hanem olcsóbb is. Ehhez saját fejlesztésű méregtelenítő, lúgosító, zsírégető italainkat ajánljuk, amilyen például a Lúgosító víz (pH 9,3) vagy az Extra Zsírégető Italmix vagy a Méregtelenítő limonádé friss mentalevelekkel és valódi citrommal. Saját fejlesztésű italaink összetevőit úgy kombináltuk, hogy rendszeres fogyasztásuk erőteljesen hozzájárulhasson a fogyás maximális hatékonyságához.

Best Of étrendünk a tökéletes fogyókúra, mely készen, házhoz szállítva, folyamatosan magas minőségben tartalmazza azokat a magyar ízlésnek megfelelő, változatos ételeket, melyeket elismert szakemberek állítottak össze a legújabb súlycsökkentő módszerek figyelembe vételével.

 

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendje

 

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendjeFérfiaknak a Best Of FOR MEN változatát javasoljuk, amelyben plusz 1 étkezést (Falatkák férfiaknak) találhatnak, amit bármelyik két étkezés között nyugodtan elfogyaszthatnak.

Ételeink alacsony glikémiás indexűek, alacsony glikémiás telítettségűek, hozzáadott cukrot, tartósítószert nem tartalmaznak, Himalája sóval, extra szűz olívaolajjal készülnek.

 

 

Rákóczi Feri
Rákóczi Feri

 

 

 

 

 Rákóczi Feri: „el nem tudtam képzelni, hogyan lehet úgy fogyni, hogy egész nap folyamatosan eszünk!”

 

 

 

 

Azóta már ő is tudja, akárcsak Abaházi Csaba, illetve még számosan a Best of egész napos étrenddel fogyók hatalmas táborából, hogy nemcsak lehet, de így kell fogynia annak, aki könnyedén, éhezés, szenvedés és egészségkárosodás nélkül akar elbúcsúzni a súlyfölöslegétől. Ráadásul úgy, hogy eközben végig élvezheti az igazán finom, változatos, laktató fogásokat. 

 

ABC Fogyókúra Rendszer Best Of étrendje

 

Rákóczi Feri egy hónap leforgása alatt 15,3 kilót, míg Abaházi Csaba 10,8 kilót vesztett túlsúlyából!

 További információk >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top