Életmód

ZSÍRÉGETŐ Liszt

A fogyókúrás módszerek egyik alapja, hogy megszorítjuk a szénhidrát bevitelt, ezáltal segítve a fogyást. Általánosságban elmondható, hogy ilyen esetben sok húst, párolt zöldséget és salátát ehetnek csak a fogyókúrázok.

Néhány hét után már nagyon hiányzik a liszttel készült ételek sokasága. Önfegyelemmel, kitartással végig tudjuk csinálni a fogyókúrát, de az a tapasztalat, hogy a kívánt súly elérésével egyidőben elkezdődik a kenyér, süti tésztafélék pótlása, ami a testsúly ismételt növekedéséhez vezet. Ezen ismeretek, tapasztalatok és megrendelőink visszajelzései alapján a Gastroyal néhány éve elkezdte a megoldást keresni. Magyarország legjobbjait vonta be a kutató munkába (élelmiszermérnökök, gabona kutatók, táplálkozás tudományi szakértők, orvosok), melynek végeredménye a ZSÍRÉGETŐ Liszt. A ZSÍRÉGETŐ Liszt működésének alapja, hogy összetételéből hiányzik a gabona félékre jellemző magas szénhidráttartalom, de a belőle készíthető ételek ízben, állagban, változatosságban szinte azonosak az eredeti termékekkel. Pl.: péksütemény, galuska, pizza, piskóta, palacsinta.

 

Formabontó étrendünk ultra szénhidrátszegény („B1″) egész napos étrend, mely a hagyományos fogyókúrákban elképzelhetetlen ételek alacsony szénhidráttartalmú változataival van tele. Itt ehetnek ZSÍRÉGETŐ Lisztből készült ételeket (B12, B13, B14, BM1, BM2) amelyek úgy segítik a fogyást, hogy nincs hiányérzetünk.
Tehát ehetünk

Zsírégető liszt(G)

ZSÍRÉGETŐ rántott csirkecombot,

 

 

 

 

Zsírégető liszt(G)

 

 

Rakott  ZSÍRÉGETŐ  palacsintát,

 

 



Zsírégető liszt(G)

 

 

Hawaii csirkemell tokányos ZSÍRÉGETŐ  pizzát,  

 

 

 

ZSÍRÉGETŐ  túrós galuskát, Tojásos ZSÍRÉGETŐ  galuskát, ZSÍRÉGETŐ  pékárut.

 

Ezeket az ételek csak a Gastroyal Zsírégetőklub.hu oldalán rendelhetik meg és csak nálunk fogyaszthatják bűntelenül, mert ételeink készítéséhez a Gastroyal saját fejlesztésű ZSÍRÉGETŐ Lisztjét használjuk, mely az elhízásért felelős szénhidrátokat csak minimális mennyiségben tartalmazza. A kúra lényege, hogy a szénhidrát megszorítás a zsírból történő fogyáshoz vezet.

Így finom ételekkel fogyhatunk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top