2014. Május 04.
Húspácolás:
Plusz ízt ad, és a hús rostjait is lazítja a pácolás. Használhatunk hozzá tejterméket, kefirt, joghurtot vagy tejet, némi fűszerrel. Lehetőleg minél tovább, akár egy éjszakán át is pácolhatjuk ebben a húst. És hogy mi a száraz pácolás lényege? Lesd el mai főzővideónkból.
még több cikk
Eloszlatjuk a leggyakoribb tévhiteket a hajfestésről
Meghalt Azahriah menedzsere, Ferich Balázs
Liptai Claudia megmutatta lányát, Pankát gyönyörű szép esküvői ruhába bújva
Nőként kezdett új életet Németországban a megasztáros Szecsődi Kari
Anyaotthonba került a 17 éves anya, akinek a kisbabáját patkányok harapdálták össze
Sztárok, akik a nagyszüleiket vitték a vörös szőnyegre
Nagyon nehézkes természetűek ezek a csillagjegyek
Ezt az alsóneműt három országban is betiltották
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.