Fotó

A pasim öltöztetett egy hétig, ez lett a vége – fotók

Mi történik, ha belemegyünk a játékba, egy hétig szabad kezet adunk a párunknak, és azokban a ruhákban járunk, amiket ő választ ki nekünk? A móka kedvéért kipróbáltam. Mutatom, mi lett a végeredmény.
Így nézek ki, ha nem a párom válogatja össze a szettemet. Nem vagyok divatőrült, a trendeket nem nagyon követem, és jellemzően az egyszerű, sikkes darabokat szeretem; imádom a szoknyát és a gyengém a magassarkú. Reggelente automatikusan a sötétebb színekhez nyúlok, mindig figyelmeztetnem kell magam, hogy színek is vannak ezen a világon.

 

Ákos alapvetően a sportos, lezser, hanyag elegancia követője, a női öltözködésről azonban merőben más elképzelései vannak. Mutatom, milyen szetteket állított össze nekem a héten.

 

HÉTFŐ: Merészen indult a hét, hosszas keresgélés után ezekre a darabokra esett a választása: feszes fekete farmer, fekete magassarkú, ezüst-fekete ing, fekete gyöngysor, széles öv, szemtelen dekoltázs. A hajamat ő zselézte hátra, kérésére pedig tűzpiros rúzst használtam. Idejét nem tudom, mikor voltam utoljára ennyire dögös, ez a szett egy erős tükör volt ahhoz, hogy megértsem, ő hogyan és miben látna szívesen.

 

KEDD: Mivel kedden már kezdett elromlani az idő, Ákos mindenképpen valami színes szettet akart összerakni: így borultam félig rózsaszínbe. Fekete kötött ruha, rózsaszín cipellő, rózsaszín sál, rózsaszín táska, rózsaszín rúzs, piros karkötő, piros fülbevaló és szélfútta haj, ez volt a szettem kedden. A fekete hétfő után picit sok volt a rózsaszín, a cipő az eső miatt nem volt túl szerencsés választás, de feldobta a napomat a sok szín.

 

 

SZERDA: Bevallom, ennél a szettnél nem bírtam abbahagyni a nevetést. Ákos olyan ruhadarabokat halászott elő a szekrény mélyéről, amiket évek óta nem láttam, sőt a létezésükről sem tudtam. A kockás szoknyát még édesanyám varrta, amikor annyi idős volt, mint én, neccharisnya pedig életemben nem volt rajtam. A színek ezúttal is a depressziós időnek mutattak fityiszt.

 

CSÜTÖRTÖK: Igazi vagány, sportos, picit maszkulin szettet kaptam erre a napra, amit saját sapkájával koronázott meg. Örültem, hogy a neccharisnyás szerda után picit melegebb összeállítást kaptam a 3 fokban, ráadásul hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszett.

 

 

PÉNTEK: Ebben a formációban nem nagyon sikerült önmagamra találnom, és a hajam sem állt így még soha, picit bohócnak éreztem magam, mégis boldog voltam, hogy ez az összeállítás a szerdai szettnek a nyomába sem ért.

 

+1 partiszett: Rózsaszín neccharisnya, magassarkú, feszülős ruha és műszőrme kisbunda, hátrazselézett haj, élénkpink rúzs, giga fülbevalók: ha Ákoson múlna, így mennék a szombati buliba. Ööö!

 

+1 sportszett: Éljen a rózsaszín és a láthatósági sapka.

A hét után csak annyit tudok mondani, érdemes néha a párunkra bízni a választást, egyrészt nagyon vicces az egész, másrészt egészen más megvilágításban kezdi el látni saját ruhásszekrényét az ember: kiderülhet például, hogy a tyúklábminta simán passzol a csíkossal, de a pasid ruhadarabjait is érdemes lenyúlni néha – végül, de nem utolsósorban pedig nőként kap egy kis iránymutatást az ember ahhoz, hogy a pasija hogyan szeretné őt látni – például neccben.

Még több “öltözködjünk” cikk az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.