Fotó

Testközeli eksztázis: a legerősebb magyar fesztiválpillanatokat hoztuk el

A fesztiválozás nemcsak egy életérzés, hanem egy komplett életforma. A hétköznapok irodában dolgozó emberei, a vizsgáktól roskadozó diákjai levedlik magukról a gondokat, és egy nyárra farkasemberré, indiánlánnyá, szabadon bulizó fesztivállénnyé változnak. A Sziget fesztivál fotósai – a Rockstar Photographers – a fesztiválozókkal együtt esnek át ezen a metamorfózison, miközben élményszerűen dokumentálják ezt az életformát. Alább egy igazán vagány sorozatot láthattok, ahogyan ők látnak benneteket, miközben felszabadultok a hétköznapi terhek alól.

A csapat 2012-ben alakult Kálló Péter művészeti vezetésével, többszörösen díjnyertes tagjai több száz kockán, órán és élmények keresztül rögzítették a fesztiválokat. Ezeknek minden évben meg is lett az eredménye, a hazai fotósok legnagyobb megmérettetésén rendre hozzák el a legnagyobb díjakat. A Rockstar Photographers: Csudai Sándor, Mudra László, Mohai Balázs, Kálló Péter, Varga Benedek, Mózsi Gábor, Ilia Fillin, Hölvényi Kristóf és Fűrész Zsolt.

 Kövesd a fesztiválfotósokat a Facebookon, kattints ide!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézd meg ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.