Fotó

Itt az új kutyás blog: “Dogs of Budapest”

Nem lehet leszakadni arról a kutyás blogról, ami az utcákat járva keresi a legbudapestibb kutyákat. Bemutatjuk nektek Elmót, a fekete pacát, Frakkot, a nyugdíjasok kedvencét, Jannit, a lelencet, és Ottót, a testőrt.
Bella – “Ő az életem, ide van tetoválva a vállamra.”

 

Brie – “Azért ez a neve, mert francia és büdös. Pont mint a sajt.”

 

Cézár – “Most jöttem az orvostól, és kiderült, hogy torokgyulladása van. Pont időben vittem el, ha várok még és a betegség ráhúzódik a tüdejére, akkor meghal.”

 

Charles Brown Livingston – “A múlt héten megette az egyik plüssállatának a nyelvét. Kórházba kellett vinnünk.”

 

Coco – “Nem hiszem, hogy tisztában van azzal, hogy ő egy kutya. Olyan, mint egy hercegnő.”

 

Elmo – “Nekem sose sikerült még rendesen lefotózni, mert mindig csak egy fekete paca látszik belőle.”

 

Foltos – “Tíz évvel ezelőtt megjelent a lakásunknál, és beköltözött hozzánk. Azóta velünk él családtagként.”

 

Frakk – “Imádják a nyugdíjasok! Ma az egyik elkapta a farkát, és visszahúzta magához, hogy simogathassa. Amúgy itt a környéken állítólag van egy vizsla, aki tud autót vezetni.”

 

Janni – “Lelenc gyerek. Fél éve hoztuk el Esztergomból egy menhelyről. Kilenc hónap gettó, három hónap börtön, és utána került hozzánk.”

 

Ottó – “Könyvet írtam róla. Egyszer, amikor későig tartott a meccs a tévében, éjfél körül jöttem le Ottóval sétálni. A Szent István parknál álltunk, amikor szembejött egy kigyúrt alak és megkérdezte: »Hé, öreg, merre van a Szent István park?” Én tudtam, hogy miért kérdezi így. Ottó kibújt mögülem, majd útbaigazította az embert, aki ezután egyből tudta, merre van a park.”

 

Piri – “Kicsit olyan, mintha többféle állatból lenne összetéve. Kecske és bárány keveredik benne, meg van ez a malacorr. Ő a legjobb fej barátom!”

 

Sally – “A Deák téren becsípte a lábát a mozgólépcső. Üzenem minden gazdinak, hogy nagyon figyeljenek a mozgólépcsőkre. És köszönöm annak a srácnak, aki segített a helyszínen! Remélem, olvasod az üzenetem…”

 

Samu – “Szeret a hajléktalanoktól kaját lopni.”

 

Sulo – “Finnországból költözött ide, de szerintem jobban szereti az itteni éghajlatot, mint a kintit.”

 

Sushi – “Három gyerekkel él együtt, és nagyon jó fej.”

További képekért látogass el a Dogs of Budapest Facebook-oldalára!

Nézd meg ezt is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.