Fotó

Csúcsselfie és bamba emberek – A hét képekben

Miközben iraki katonák az ISIS terroristáit lövik, és Nepálban az emberek egykori otthonaik romjai fölött állnak, a világ másik felén emberek bambulásból versenyeznek, birkabemutatót tartanak, és nagyon magas épületekre másznak. A hét néhány képét hoztuk el ma is.
Iraki katonák ISIS terroristákat támadnak Bagdadban.

 

A csehországi Libusin városában középkori csatát vív – pontosabban imitál – 2000 lelkes harcos a 24. alkalommal megrendezett kardvívók napján.

 

Az angliai Maldonban megrendezett mocsári verseny egyik részvevője a cél előtt jár pár méterrel. Az iszapos megmérettetést már 1973 óta rendezik a Blackwater folyó apályakor.

 

A Westminster apátság oldalkarzatán becsomagolt szobrok és műkincsek várják, hogy elszállítsák őket, a 13. századi oldalkarzatot ugyanis felújítják, galériává alakítják át.

 

Jacopo Rigotti olasz fotós tökéletes pillanatfelvételt készít. – forrás: Telegraph

 

Jo Jo, a Jack Russell terrier egy sajtótájékoztatón mutatja be gördeszkás tehetségét. – forrás: Telegraph

 

Katmanduban egy katona egy elpusztult templom romjait őrzi.

 

Egy kijevi daru legtetején készít selfie-t Yaroslav Segeda és néhány barátja, akik a legmagasabb épületeket kutatják a világban. – forrás: Telegraph

 

Mrs T, a teknős lábait egy baleset során egy patkány rágta le, gazdái azonban megtalálták a tökéletes megoldást ahhoz, hogy újra tudjon mozogni.

 

Egy japán birka házi készítésű jelmezében vonul a Narita Álomfarm divatbemutató kifutóján.

 

A kínai Jinanban rengeteg fiatal vesz részt azon a versenyen, ahol csak bámulni lehet. Egy plasztikai sebészet által meghirdetett versenyen a résztvevők maszkot viselnek, nem mozoghatnak, és az arckifejezésük sem változhat.

 

Nyolc éve annak, hogy Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án eltűnt a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából.

 

Egy ültetvényes rizspalántákat ültet a japán Narita városban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top