Fotó

Leszbikus csók és minden idők legjobb szelfije – a hét képekben

Miközben Ukrajnában egy oroszbarát katona egy aknavetőt helyez biztonságba, a londoni divathéten egy ijesztően fehér modell vonul, egy asztronauta elkészíti a világ legvagányabb szelfijét, egy koreai tévécsatorna pedig történetében először leszbikus jelenetet sugároz. A hét képekben.
Február 23.: A törökországi Kappadókia felett óriás hőlégballonok színezik a tájat. Kappadókiában találhatóak a híres föld alatti városok, melyek az első keresztények búvóhelyei voltak. Ma turistalátványosságnak számítanak, de néhány lakást szállodaként is üzemeltetnek, illetve akár meg is lehet vásárolni néhányat. Népszerű és a világon egyedülálló látványosságok a számtalan, furcsa alakú “Tündérkémények”.

 

Február 24.: Kubában a Nemzetközi Habano Szivarfesztiválon egy munkás dohányleveleket készít elő a szárításhoz. Az évente megrendezett fesztivál érdeklődők ezreit vonzza. A résztvevők dollárezreket fizetnek, hogy kipróbálhassák a legújabb és legjobb fajtákat. Idén először az amerikai turisták is legálisan vásárolhatnak, fejenként 100 dollár értékben vihetnek haza szivart vagy rumot.

 

Február 24.: Barry Wilmore asztronauta elkészíti a világ legvagányabb szelfijét, miközben a Nemzetközi Űrállomáson dolgozik. A sisakján kollégája, Terry Virts tükörképe látható. A két asztronauta közel hét órán át dolgozott a kozmoszban, hogy frissítsék a Nemzetközi Űrállomás rendszereit.

 

Február 24.: Az ukrán Mariupol közelében egy oroszbarát katona egy aknavetőt tart a kezében. A békekötés ellenére a harcok tovább folynak.

 

Február 24.: A Londoni Divathéten egy modell Marko Mitanovski 2015/2016-os őszi–téli kollekciójának egy darabját mutatja be.

 

Február 24.: Anya és Katya ikertestvérek, 19 évesek, és 2014 októberétől az oroszbarát hadsereg tagjai, az ukrán Mariupol közelében állomásoznak.

 

Február 24.: Kamilla hercegnő egy mentőkutyát kínál tortával, miután a négylábút a hosszú szolgálatáért kitüntették.

 

Február 25.: Az ukrán Debalceve lakói élelmiszercsomagokat kapnak. A harcok ellenére 11 ezer ember maradt a városban.

 

Február 26.: A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg katonái hóban edzenek. Az edzések célja a harci erő fejlesztése.

 

Február 27.: Kuma, a siba inu japán kutya AIBO-val, a robotkutyával ismerkedik. A Sony még 1999-ben dobott piacra 3000 mesterséges intelligenciával bíró robotot, amiket 20 perc alatt fel is vásároltak.

 

Február 27.: Egy dél-koreai tévé először mutatott leszbikus nőket csókolózni. A közkedvelt szappanopera két főszereplőjének csókjelenete váratlanul érte a nézőket, óriási botrányt váltott ki.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.