Fotó

Harcos akadálypálya felnőtteknek

Sárban rohangálás, akadálypályán való ugrálás, összefogás és elképesztő akaraterő. Egy olyan versenyen jártunk, ahol mindezek jelen voltak.
A Legion Run egy szórakoztató futás akadálypályákkal, ahol a csapatszellem irányít, a különböző futamokban való részvételtől függően lehet komolyabb verseny, vagy csak szórakozás, de a versenyzőket mindkét esetben arra ösztönzik, hogy segítsenek egymásnak túljutni az akadályokon.

 

Óra nincs, elsősorban önmagaddal versenyzel, senki nem kényszerít, bármelyik akadályt kihagyhatod, ha bizonytalanságot érzel magadban.

 

A szervezők célja, hogy jól érezd magad, nem az, hogy megrémülj vagy megsérülj. Sajnos előfordulhat, hogy valaki ennek ellenére megsérül, ezért vigyázz nagyon magadra, ha szombat délelőtt a sárban szeretnél kúszni, és jeges konténerekben úszkálni.

 

Aki szereti az ilyen kihívásokat, egy szabad szellemiségű, csapatorientált, hangulatos, önkéntes katonai táborban találhatja magát, aki pedig végigcsinálja ezeket az akadályokat, garantáltan elégedett lesz magával egy időre, efelől semmi kétség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.