Fotó

Sztáranyukák, akik nem félnek a nyilvános szoptatástól

Soha nem felejtem el azt a pillanatot. Pár éve történt, a Szent István parkban egy édesanya ült mellém a padra. Sietősen elkezdte kicsomagolni jobb mellét, egy kendőt terített rá, majd szoptatni kezdett. Tekintetemet mágnesként vonzotta a látvány, ahogy anyuka és kisbabája a külvilágot kizárva, békés összetartozásban beleolvadtak ebbe a természetes ringatásba. Összeszorult a szívem, és mindennél jobban vágytam rá, hogy valaki engem is szeretettel ringasson el. Augusztus a szoptatás hónapja: éljenek az anyukák, legyenek akár híresek, akár névtelenek.
Pink a Twitteren osztotta meg a meghitt pillanatot, karjában kislánya, Willow Sage.

 

Olivia Wilde a Glamour címlapján mutatta meg magát az anyaszerepben.

 

Gisele Bundchen szintén az Instagramon osztotta meg, ahogy munka közben szoptatja 1 éves kislányát, Viviant. Sokak szerint a fotó nem valóságos, megrendezett.

 

Candid Candice ausztrál szupermodell a Facebookra tette ki azt a képet, amin kisbabáját szoptatja sminkelés közben.

 

Gwen Stefani énekesnő az Instagramon osztotta meg ezt a meghitt svájci képet, amin harmadik gyermekével, Apollóval látható szoptatás közben. Gwen Stefani köztudottan azok közé a hírességek közé tartozik, akik nem ijednek meg attól, ha nyilvános helyen kell szoptatni.

 

Jaime King színésznő (Pearl Harbour, Sin City) az Instagramra tette fel a szoptatós képet, a people magazinnak pedig így nyilatkozott: “Miért kellene rejtegetni a szoptatást? Ezért vannak az édesanyák. A szoptatás nem lehet tabu.”

 

2008-ban Angelina Jolie a W magazin címlapján mutatta meg magát.

 

Miranda Kerr szupermodell 2011-ben osztotta meg ezt a képet saját weboldalán.

 

Maggie Gyllenhaal 8 hónapos kislányát, Ramónát szoptatja.

 

Natalia Vodianova szupermodell két hónappal ezelőtt, szintén Instagramon osztotta meg az intim képet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.