Fotó

45 éves a “Jóbarátunk”, Jennifer Aniston

Horrorfilmben kezdte karrierjét Telly Savalas keresztlánya, aki nem más, mint a február 11-én 45. születésnapját ünneplő Jennifer Aniston. Őt köszöntjük.
Jennifer, pontosabban Jennifer Joanna Aniston Los Angelsben született. A kis Jennifer keresztapja nem volt más, mint Telly Savalas színész, a Kojak sztárja. Kisgyerekként Aniston néhány évig Görögországban élt családjával, majd visszaköltöztek New Yorkba.

 

Kevesen tudják, hogy Aniston a pályáját egy igazán kínos mozival kezdte. Amikor kollégánk egy személyes interjú során megkérdezte, hogy melyik filmjét felejtené el legszívesebben, azonnal rávágta, hogy a Gyilkos koboldot.

 

2000 nyarán Malibuban házasodott össze Jennifer és Brad Pitt. De, ahogy már szinte mindenki fejből tudja, öt évvel később a színésznő beadta a válási papírokat, miután Brad egy forgatáson összeszűrte a levet Angelina Jolie-val. Bár urát elcsábította tőle Jolie, egykori anyósával mai napig tartja a kapcsolatot.

 

2004-ben 10 éve és 10 évad után ért véget a Jóbarátok. Bár tavaly szeptember óta egyre több pletykát hallani arról, hogy a 10 éves évfordulón valamilyen formában újra találkozhatunk hat kedvenc lakótársunkkal, erre igencsak kevés az esély. Türelemmel és nem erőltetve győzködik a többiek Jennifert, ám nem nyitott a Jóbarátok 2.0-ra.

 

Bár a rajongók igen, Aniston egyáltalán nem szeretne Jóbarátok mozifilmet. Ezzel szemben azonban nagyon is szívesen találkozik egykori kolléganőjével, Courteney Cox színésznővel. Tavaly a karácsonyt és a szilvesztert is együtt töltötték.

 

Az Exférj újratöltve című mozi forgatása hozta össze Gerard Butlert és Jennifert. A hírek szerint ők ketten ne csak a filmvásznon kerültek közel egymáshoz. “Gery mellett nem tudod rosszul érezni magad, elintézi, hogy remek legyen a hangulat a társaságában. Érdekes fickó, akinek fantasztikus életfelfogása van” – mondta egy interjúban Aniston. Ám a románcnak néhány hónap után vége lett.

 

Gondoltál már arra, hogy hogyan nézne ki Aniston reneszánsz asszonyként?

 

Jelenlegi vőlegényével a Hippi túra című film forgatásán ismerkedett meg. Először 2011 tavaszán mutatkoztak együtt egy étteremben, majd néhány héttel később Jennifer bemutatta Justint a legjobb barátnőjének, Courtney Coxnak.

 

Egy időben minden nő olyan frizurát akart, amilyen Jennifer Anistonnak éppen akkor volt. Nem túlzás azt állítani, hogy Aniston haja legalább annyi díjat nyert, mint maga a színésznő. Nos, leginkább csak frizurában hasonlítottak valamelyest a színésznőre, a Másnaposok sztárjai, akik egy tévéműsor kedvéért “Jennifer Aniston hasonmás versenyt” szerveztek. Aniston pedig egyáltalán nem sértődött meg a poénon.

 

Kereken két évvel ezelőtt kapott csillagot a Hírességek Sétányán. Az eseményen Aniston mellett apja, John Aniston és barátja, Justin Thereoux is megjelent.

 

A 2013-as Oscar-gála nem is róluk szólt. “Ez a kapcsolat tele van örömmel, boldogsággal. Olyan békés most minden. Olyan boldog vagyok” – mondta Jennifer az InStyle magazin újságírójának.

 

Az örök menyasszony. Hányszor olvashattunk már Jennifer és Justine esküvőjéről, vagy arról, hogy várandós a színésznő. Az igazság ezzel szemben az, hogy Jennifer jelenleg “csak” menyasszony, és valószínűleg az esküvőt is titokban tartják majd. Azért Jen lelkes rajongói már megelőlegezték neki a második menyasszonyi ruhát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.