Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szuz lany- Merleg ferfi

coolgabe
Létrehozva: 2004. március 1. 20:08
Hat ez egy erdekes kombinacio, kivancsi vagyok a velemenyetekre. Szamomra valamiert nagyon vonzo a szuz no szepsege, noiessege, az iszonyatos apoltsaga, hogy mindig minden a helyen van, de meg az is hogy nehez igazan meghoditani a szivet, es hogy egy kicsit fennhordja az orrat.
Eletem legnagyobb, vagy talan egyetlen szerelme szuz jegyu es bizony talan a merleg egy kicsit erzelgos szamara.
Sajat elmondasa szerint azert lepett ki a kapcsolatbol mert ugy erezte hogy sose fog engem ugy szeretni ahogy en ot...vajon ez lehetseges? Hiszen rengeteg meghitt, gyonyoru pillanatunk volt egyutt meg akkor is ha csak 3 honapig tartott. Valoban ragaszkodtam hozza de sose korlatoztam a szabadsagat, nem akartam megvaltoztatni, es a legmelyebb spiritualis szerelemmel szerettem ot...es sajnos ki is mutattam neki. Babusgattam mindig amit o imadott.
Talan ezt nem kellett volna, nem tudom...dehat mar benne voltunk a kapcsolatban, sok idot toltottunk egyutt, nalam aludt az esetek tobbsegeben, nem ertem hogy miert kellett volna paraztatnom. Soha nem tett semmi olyat amiert ne biztam volna meg benne.

Talan a ket jegy kozotti kulonbseg adta ezt a helyzetet, talan csak en nem ismerem a szuzeket elegge, nem tudom...most egy evvel a szakitas utan meg nem talaltam senkit aki a helyebe lephetett volna, illetve lenne egy lany aki regota tetszik, de inkabb a gazos pasijaval marad minthogy belekezdjen egy ujba...es talaljatok ki milyen jegyu...bizony bizony szuz, es ezt nagyon sokaig nem is tudtam rola, csak azutan derult ki mikor mar a vonzalom megszuletett. Varom a velemenyeket.
  1. 2004. november 8. 16:2359.
    Hát jóember, nézd már meg a képeidet a bem. oldaladon, főleg a Lipótmező címűt, és máris megvan a magyarázat, hogy miért szállt el a csaj. Különben ezt a csontot már X-edszer rágod le, nem tudom, mit akarsz vele elérni. Sajnáltatni magad, vagy gondolod, hogy rögtön akad néhány téged ah de sajnáló nő, aki segít elfeledni a bánatodat? Légy végre férfi és ne nyavalyogj!
    előzmény:
    coolgabe (1)
     
  2. Torolt_felhasznalo_419992
    Torolt_felhasznalo_419992
    2004. november 8. 15:5858.
    Kedves Coolgabe!
    Rögtön rákaptam a topic-ra, mert nagyon rá vagyok élezve. Jelenleg életem egyik legfontosabb kérdése, miért nem működött a szűz-mérleg? Csodálatosnak indult, de olyan szinten eldurvult, hogy még így nem bántott, alázott meg így ember, mint egy mérleg. Igen én is azt hittem, hogy kiegyensúlyozott, de jobbára csak ingott ide, ingott oda. S ez őt is felemésztette, a kapcsolatunkat is, s a nem "beszari" két lábbal a földön járó szűz valómat is.
    Pedig nagyon sikerült beleesnem, mert egyébként vonzó, mint az állat. De más fórumokon azt mondták, túl felületes, sokszor nem veszi észre, hogy megbántja a másikat. Szóval én keresem a választ, nagyon szeretném tudni. Tudod mi az érdekes, én úgy érzem, hogy őt befolyásolták úgy, hogy még megvédeni sem tudom magamat, mert nem adott rá esélyt. Azért írigyellek, mert úgy érzem nálatok van még esély, mert legalább kell, hogy szeressen téged. De nem egyszerű eset, mert, lehet, hogy szűz, de mi az aszcendense? Lehet, hogy egy önpusztító skorpió? Én mióta tudom, hogy rák is vagyok, nem lepődök meg azokon, amik nem igazán szűz jellemvonások. Keresd így a megoldást! Sok sikert!

    előzmény:
    coolgabe (1)
     
  3. Torolt_felhasznalo_256064
    Torolt_felhasznalo_256064
    2004. november 7. 16:3857.
    Sziasztok!

    Én Szűz vagyok. Nem egy szerencsés párositás az biztos. Két nagyon különböző jegy. Nekem "csak" a húgom Mérleg, de teljesen más "világ". Volt Mérleg fiú haverom is egy pár, de nem sok közös dolog kötött össze minket. Amit szeretek bennük: Meg tud bocsátani, igazságérzete erős, nagyon sok szeretet van benne, amit ki is tud mutatni. Ezeknek én "hiján" vagyok. Viszont a döntésképtelenségüket nehezen viselem ill. a "lustaságukat". :-)))) Persze hibáim nekem is vannak bőven. :-))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2004. november 7. 12:3756.
    húúúúúúúú. . . hat emmá eleg régen vót nekem :-))))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_492016 (55)
     
  5. Torolt_felhasznalo_492016
    Torolt_felhasznalo_492016
    2004. november 7. 08:1655.
    Szia!

    Kicsit késve, de eljutottam ide is :))
    Háááát, szerintem is, elég gáz nekünk mérlegeknek egy szüz jegyü valaki. . . Nekem is volt egy, az elején mi is úgy láttuk, hogy abszolút nyerők leszünk, aztán mégse. . . Hiretelen "felindulásból", egyik napról a másikra "felmondott". . . Külső befolyás hatására. Vagyis úgy gondolom, igenis befolyásolhatók. Ugyanaz történt, mint veled, mintha mégse akart volna elengedni, nem akart kapcsolatot, ugyanakkor mégis akart, és mikor én akartam véget vetni ennek, majdnem sírt.
    Szerintem a szüzek határozottak - kívülről. Ha valakinek sikerül egy kicsit beléjük látni, észreveszi, korántsem olyanok, amilyennek mutatják magukat, ezzel talán az erős belső bizonytalanságukat elrejtendő. . Kedves Szüzek, azért van persze kivétel is :)))

    Üdv: B
    előzmény:
    coolgabe (23)
     
  6. 2004. március 5. 08:0054.
    Ennyire ne legyel beszivva koran reggel, bar amugy egy erdekes felallas lenne, nem sok eredmennyel. De meg nem gondolkodtam, hogy pasiznom kene. . . azt meghagyom nektek.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_430227 (53)
     
  7. Torolt_felhasznalo_430227
    Torolt_felhasznalo_430227
    2004. március 5. 07:5053.
    jezusom. . . megint kezdodik az elolvasasom. . . azt olvastam a topic cimre hogy szuz lany - meleg fiu :))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. 2004. március 4. 21:3052.
    ez csak egy aspektus volt. . . nezopont. . . kivancsi voltam hogy mi az abra ezugyben. . . amugy meg tudom valahol hogy nem ezen mulik
    előzmény:
    lónli (51)
     
  9. 2004. március 4. 21:1451.
    Szerintem te nem a romantika erejébe vetett hitet viszed túlzásba, hanem a horoszkóp valódiságába vetett hitet. . . :-))
    Hidd el nekem, ezen nem múlik semmi - hatalmas kamu, ha valaki azt állítja, hogy azért nem illik össze egy másik emberrel, mert nem passzol a horoszkópjuk. . . Ez már viccnek is sok. :-)
    előzmény:
    coolgabe (50)
     
  10. 2004. március 4. 20:5150.
    hat szepen elhallgattatok
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. 2004. március 2. 22:3749.
    Azert meg mindig kivancsi vagyok hogy kinek mi a velemenye, es ha vannak alkoto ereju kritikak akkor az sem baj. Vegulis mostanaban eleg sok Szuz jegyu lany baratom van, akikkel igen jo kapcsolatot apolok es ok is baratnak tekintenek engem. . . van olyan akivel evtizedek ota igy van. De amikor parkapcsolatra kerul a sor. . . hat. . . mas a helyzet.
    Talan a Merleg tenyleg tul erzelgos es nem eleg hatarozott e Szuznek? Tulontul hiszunk a romantika erejeben, es hogy szerelemmel mindent meg lehet
    oldani? Hiszen a baratnom imadta amikor babusgattam, tudta, hogz ot tarto a legszebb nonek a vilagon, es arra torekedtem, hogy a legjobb baratom is legyen. REgeteg meghittseg volt a kapcsolatunkban, es meg abban is ahogy elvaltunk. . . hiszen ott logott rajtam mint aki fulig szerelemes de emellett figyelnem kelllett hogy mit is mond valojaban. De a viselkedese az homlokegyenest ellentetes volt. Honapokkal kesobb ezt azzal magyarazta, hogy o nehezen szakit es csak azert sirt a vallamon. Hmm. . hat nem tudom. . . ez egy kicsit furcsa nekem. Meg a mai napig is ugy vagyok vele hogy barcsak beszelgethetnenk akarmirol is. . . persze csak akkor ha o is akarna ami ugy nem igy van.

    No mindegy, korabbi kirohanasokert elnezest. . . varom a tovabbi eszreveteleket.
    előzmény:
    lónli (48)
     
  12. 2004. március 2. 22:1148.
    . . .

    na mindegy:-)
    előzmény:
    coolgabe (47)
     
  13. 2004. március 2. 01:1047.
    mint ahogy a cim is mutatja
    előzmény:
    lónli (46)
     
  14. 2004. március 2. 00:3346.
    A lánynak a horoszkópja a szűz?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2004. március 1. 21:3745.
    koszonom, koszonom, koszonom
    előzmény:
    dioka (43)
     
  16. 2004. március 1. 21:3644.
    Oh, a legrosszabb dolog az egeszben, hogy amikor megkertem, hogy mondja a szemebe hogy nem szeretett engem soha akkor nem tudta megtenni. . . . tudom hogy szeretett, valahol csak ez ismeretlen erzes volt nek.
    Ahogy Redfield is mondja a Mennyei Profeciaban, az embereknek meg kell tanulniuk szeretni meghozza ugy hogy felidezik hogy milyen erzes volt az korabban amikor szerettek vagy szeretve ereztek magukat.
    Az en baratnomnel ez is problema volt mert ismerve a multjat, bizony nem sok szeretetben volt resze addig a pontig amig velem nem talalkozott. Es ezert nem volt mit felidezni. . . nem lehet ot hibaztatni ezert.
    előzmény:
    zyzy (41)
     
  17. Torolt_felhasznalo_451549
    Torolt_felhasznalo_451549
    2004. március 1. 21:3243.
    Kedves coolgabe!

    Igen, mukodhet.
    A ferjem [merleg] , es en [szuz] nyolc eve vagyunk egyutt. Ebben a honapban szuletik a negyedik gyermekunk.
    Mindenkepp gondolkozz optimistan, csak azt mondhatom!
    Boldog eletet kivanok neked!
    d
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2004. március 1. 21:3242.
    Talan valoban nem is itt van a fellabu kutya elasva. Lehet hogy tenyleg csak a karmankban nem szerepelt az hogy mi orokke egyutt leszunk. . . nem tudhatom. . a fontos dolog az, hogy elment es elmenve maradt, es en igazabol meg sem kuzdottem erte. . . csak elengedtem. Hmmm. . . . nem biztos hogy jol tettem bar az a nagy igazsag, hogy akkoriban voltak sulyos gerincproblemaim, es igazabol csak a mutet utan akartam megkeresni. Amikor mar meggyogyultam. . . viszont addigra mar az egesz teljesen elmergesedett, koszonhetoen a kedves baratnonek.
    előzmény:
    Elle (39)
     
  19. 2004. március 1. 21:2941.
    Igen. Mindannyiunkat erdekelt, . . . es irtunk. Ki jot, ki rosszat.
    Megegyszer leirom, ha nem volt eddig vilagos!

    NEM A CSILLAGJEGGYEL VAN A BAJ!
    A kis agyadba beultetted, hogy Neked csak a "szuz" jegy jonne be. . .
    Probald meg kiiktatni ezt a tudatodbol.
    Kar busulni egy olyan "szerelem" utan, ami egyoldalu volt. Inkabb vigasztalodj massal, aki elfogad Teged ugy ahogy vagy. Es az valoban szerelem lesz! (reszerol)
    :o)
    előzmény:
    coolgabe (38)
     
  20. 2004. március 1. 21:2540.
    Abszolut nem tudatosan vonzottam be mint szuz jegyut, es az az igazsag hogy nem is nagyon foglalkoztam ezzel a kerdessel egeszen ezidaig amikoris ismet csak tudattalanul bevonzottam egy masikat. Es a baratnos dolog is csak novemberben derult ki amikor rajottem hogy mit is muvelt a baratnommel. . . szinte az orrom elott a szemebe hazudva. De rola is akkor tudtam meg hogy szuz. Szoval minden csak utolag derult ki.
    előzmény:
    Elle (37)
     
  21. 2004. március 1. 21:2439.
    én nem veszekszem és nem is vagyok elkeseredett.

    de nehéz lesz megtalálni a válaszokat a miértjeidre, ha csak azt hallod meg amit hallani szeretnél. . . ami téged igazol.
    és őszintén kívánom, hogy találd meg akit keresel.
    előzmény:
    coolgabe (38)
     
  22. 2004. március 1. 21:2238.
    Amugy meg sok elkeseredett ember van itt ahogy elnezem. En tanacsert jottem ide, erre tessek mi lett belole. egyelore meg mindig arrol lenne szo, hogy vajon a cimben emlitett kombinacio mukodhet e hosszu tavon vagy sem. Az esettanulmany csupan illusztralaskepp kerult ide, a lenyeg nem ez. . . . ha meg egyaltalan van valaki akit ez erdekel.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. 2004. március 1. 21:2037.
    a lány akibe szerelmes vagy, felnőtt nő. . . valamiért ezt az utat választotta és nem téged. . .
    nem mondok véleményt, mert nem ismerem a helyzetet. . . és ezzel úgysem változtatnék a helyzeteden.
    de itt akkor van némi ellentmondás. . . azt mondtad, hogy a barátnője is szűz. . . akkor hogy is van ez?
    nem lehet, hogy te idealizáltad a szűz jegyű nőket, és a valóságban nem is olyanok mint amilyennek te látod őket? csak emberek, hibákkal és erényekkel.
    előzmény:
    coolgabe (34)
     
  24. 2004. március 1. 21:1836.
    a KEME az NEKEM akart lenni
    előzmény:
    coolgabe (35)
     

Címlap

top