- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

bár ez nem segít neked, de határozottan egyik sem
bocsi az offért
Szia!
Én mindkettő mellett szavazok
Meki. A halszendvics isteni, meg a salatak es a mikor milyen pitek is.
A Burger Kingnek is van egy isteni halszendvicse, otthon nem tudom csinalnak-e olyat (Hammour Royale), de az jo.
De tobbszor van Meki, mint BK.
Nézd meg a SUPERSIZE ME c.filmet és garantáltan elmegy a kedved mindkettőtől.....
Nem tudom minősíteni azokat a szülőket, akik oda hordják a gyerekeiket....

uggggggyanmár :DD
egyél 2 hétig bármilyen olajbansült dolgot, a te vérképeddel is lesznek gondok.
Csakis Mamánál eszünk!! ( mi már csak így hívjuk a mekit
)
Egész életemben jó ha 3x ettem a BK-nál. Nekem drága volt a sajtburger, ahhoz képest amilyen kicsi volt és égett volt a hús benne.
Én mind a kettőt ugyanúgy utálom, egy Mc'Donalds menü árából, már egy pizzát rendelsz valamelyik pizzériából, persze nem a pizzás hátból. :)
1390 az új menü, 1200 ft ért rendeltem pizzát ami két embernek is elég volt, és 190 ért vettem mellé üdítőt 1L eset. Vajon melyik érte meg jobban?
A pizza sem egészséges étel, de egészségesebb alapanyagokból készül mint bármelyik gyorsétterem kínálata.
Hát én ilyet sem nagyon eszem, nem szeretem az olajos, rántott dolgokat és vegetáriánus vagyok.
De ez most mindegy is :-))
Én megnéztem ezt a filmet és mondhatom, sokkoló volt. Nekem az
az undorító pl. a "mekiben", ahogy a kisgyerekeket célozzák meg.
Plüssállatka, szülinapi zsúr... persze a kis buták odavannak.
Aztán 10 évesen 80 kg...
Meki! A lányom sokáig nem evett húst, most sem sokat. A Mekis húspogácsa volt a húshoz legközelebbi dolog, amit megevett. Rendszeresen járunk azóta is, kb negyed évente. Pár hete sajnos Bk-ban ettünk, nem volt olyan fincsi
Lányom 12 éves, 35 kiló...
Wendys

amúgy inkább a BK
Nem azt mondtam, hogy minden gyerek ilyen, de nagyon sok van.
Természetesen a Te lányod nem tartozik ide, aki csak ritkán eszik ott. Ennek ellenére én az enyémnek akkor sem adnék gyorskaját, mert meggyőződésem, hogy ártok vele neki. Ennyi. :-))
A BK-ben nekem jobban bejön a friss zöldség, Mekiben nem nagyon van.
Ketchup sokksl jobb (Heinz) a BK-ben, Mekiben savanyú... A BK-es rodeo szendvics világbajnok, de sztem finom egy big mac is, csak kicsit műbb íze van. A mekis sajtburger pedig bármilyen mű, nagyon szeretem.
A BK-ben elvileg, ősuerintük nincs más a húspogácsában, csak darált hús...
Mekis epres fagyi is nagyon finom.
A BK-ben iszonyú lassú a kiszolgálás!!!
Szóval mikor mihez van kedvem, sajtburgert pl nem BK-ben eszem
Teljesen egyetértek, a szülői felelősségre akartam célozni. Mindegy
milyen formában jelenik meg, engem dühít és elszomorít.
Mostmár dolgoznom kell :-)
további szép napot!
igazad van. sőt...egyél 2 hétig kizárólag salátát...az is érdekes lesz
De szvsz senki nem azért megy gyorsétterembe, mert egészségesen akar élni, hanem mert kényelmes és praktikus. Ha belegondolunk, a sok kőhajigáló miért nem gyalogol mndenhova, csak mert az egészségesebb, mint a közlekedési esközök?
nekem KFC :)
amúgy a Burger!
szerintem mindkettő kajái finomak, csak ésszel kell őket enni.
Nem vasárnapi ebéd helyett.
Néha igenis belefér egy-egy "börgeres", vagy "mekis" kaja.
nem kell ehhez filmet nézni,
ha huzamosabb ideig rántott hússal tömnének bárkit, ugyanúgy járhat, mint a filmben....
a szülinapi zsúr nem rossz találmány.
Ezt sem kell túlzásba vinni, lányomnak egyszer volt ott, szuper hostess-t kaptunk, aki végig játszott a gyerekekkel és mondhatom, poz. élmény volt.
KFC!
Amúgy Mekdonácc...
hÁT MÉG NEM KAPHATÓ, MAJD CSAK MÁJUSTÓL, DE LÁTTAM RÓLA EGY VIDEÓT, MIT MONDJAK KÉPEN JÓL NÉZ KI!
Nézd meg, döntsd el:)
http://www.indavideo.hu/video/Ropogos_pipi_husi
Az isteni! Én is mindig azt eszem ha arra tévedek.
Bár egyszer találtam benne valami kis csont darabot (párom szerinte kis állat fog lehetett, de igyekszem elfeljteni az élményt mert nagyon fincsi egyébként.)
Az válasz, hogy egyik sem? Irtó sz@r mindkettő.
Ennivalónak nemigen nevezhető..
Jajjajjajj... itt mindenki kiforgatja a szavaimat, pedig én nem akarok senkit bántani ám. :-)
Azért a 3 heti gyorskaja evés utáni aggasztó sőt életveszélyes egészségi adatokat (erről szól a film) ne hasonlítsuk már a rántott húshoz meg a Mama sütijéhez. Tudom, senki nem eszik 3 hétig egyfolytában mekis kaját, persze a film nagyon kisarkítja a dolgokat, de azért ne dugjuk már homokba a fejünket, könyörgöm!!
És lehet, hogy a gyerekek jól szórakoztak a zsúron, de ha valamelyiknél otthon rendeznek zsúrt, esetleg átjön néhány más anyuka és együtt játszanak a gyerekekkel, mellesleg nem szénhidrát, cukor és zsírbombával tömik a szerencsétleneket, ugyanolyan jól tudják érezni magukat....
Az evési kultúráról nem beszélve, futószalag, minden "egyen" (egyenszemét), és akkor jönnek, hogy biotej, friss zöldség, 100 % húspogácsa és próbálják elhitetni, hogy húú de egészséges hozzávalókból vannak a kaják...
Amúgy a fejeket figyeltétek, kik dolgoznak ott? No comment...
Szal nekem a Meki úgy SZÁNALMAS ahogy van
és megkérlek Titeket, engedjétek meg nekem a szabad vélemény- nyilvánítást.
Köszönöm