Pszichiáter magánrendelés

dunakanyar
Létrehozva: 2008. október 5. 09:29

 

Sziasztok !

 

Tudtok egy jó pszichiátert  ajánlani Budapesten, akinek magánrendelése van  és aki  nem csak gyógyszer felirással gyógyit, hanem pszichoterápiával is ? Mennyi a tarifa ?

 

Cimeket esetleg priviben is várok.

 

 

52 hozzászólás
 1. manna
  Offline
  2008. október 5. 10:532.
  A gyakorlat általában az, sajnos, hogy a pszichiáter csak gyógyszert ír fel, és legfeljebb ajánl pszichológust is. Tehát járhat az ember két szakemberhez. Én is tapasztaltam ezt, de mások is. Ritkán egybeesik a kettő.
 2. dunakanyar
  Offline
  2008. október 5. 11:003.

   

  Bocsika , de miért lenne  ostoba kérdés ?

  Nem a pszichiáterek szaktudásában kételkedem, hanem azt kérdeztem, hogy létezik-e olyan hely ahol nem csak  gyógyszert irnak.

  Lehet, hogy kétértelmű voltam.

   

  Biztos  minden pszichiáter tudja, hogy milyen kezelés való a paciensének. Te meg biztos nem jártál olyan kis városban mint a miénk, ahol ha az ember segitséget kér, veszik a  receptet, ráfirkantanak valami és már mehetsz is !!!

   

  Bocsi, hogy ezek után beirok az nlc-be  és  segitséget kérek olyanoktól, akik  tudnak egy dokit ajánlani !

   

   

 3. Anyacuka
  Offline
  2008. október 5. 11:295.

  Van fogalmunk a dolgokról, mert már jártunk pszichiáternél,sajnos

   

  ahová én járok, egy idős, gyakorlott doki van,nem mondom,hogy nem rendes, de tovább tart a papírok kiadása,mint amennyi időt velem foglakozik

  az elszámolási lapon vagy 8 féle dolgot elszámolnak a tb. felé, és a nővér még a receptet se fejeli meg, mert azt " ugye meg tudja csinálni"?

   

  magánrendelésre meg nem mindenkinek telik

   

  én sok éve próbálkozom, de még nem sikerült olyan orvost, pszichológust találnom, akinél azt éreztem volna,hogy javít valamit az állapotomon

 4. Ez is érdekelhet: Érzelmi roncs lett a pszichiátrián fogva tartott leszbikus lányból
 5. holdsarló
  Offline
  2008. október 5. 12:106.

  Szerintem nincs....

   

  Én jártam pszichoterápiára, a kezdés előtt volt 5 órányi ismerkedés, és teszt hegyek. A pszichológus azt mondta, van olyan, amikor igenis kell a gyógyszeres támogatás a terápia mellé. Velem a tesztek alapján elhagyatta a gyógyszert, természetesen nem a terápia elején. 

 6. holdsarló
  Offline
  2008. október 5. 12:147.

  Ácsi! Olyan pszichiátert/pszichológus, aki JAVÍT az állapotodon, nem is fogsz találni. Ugyanis aki az állapotán javítani tud ilyen esetben, az TE vagy. A pszichiáter/pszichológus SEGÍT és TÁMOGAT.

   

  Amikor megkaptam a gyógyszerem, akkor csökkentek a tünetek, de a félelem nem múlt el. Azt legyőzni az én dolgom volt. A gyógyszer olyan, mint egy mankó. A lábad nem fog beforrni tőle, csak mégis tudsz járni. 

   

  Szóval változtasd meg az elvárásod a doki felé, és lehet, hogy azállapotod is javul majd!

  előzmény:
  Anyacuka (5)
  2008-10-05  11:29
 7. klára13
  Offline
  2008. október 9. 05:349.

       Kedves Dunakanyar! Értem kérdésedet, és úgy vélem, segítségedre tudok lenni.
       Szakembert keresel, aki elmeorvos és képzett lélekgyógyász egyúttal. Engedd meg, hogy elmondjam ezzel kapcsolatos tapasztalatomat.
      Amikor életem rosszra fordult,  egészen más ember lettem az engem ért csapásoktól mint voltam – rosszkedvűvé, indulatossá, elégedetlenné váltam. Nagy "szerencsémre" tudtam, hogy létezik lelki gyógyulás, mert vannak lélekgyógyítók. Megkeresem tehát a megfelelő szakembert, aki történetesen pszichiáter is volt. 
     Az integratív pszichoterapeuta közvetlenül a tudatalattiban, azaz a lélekben gyógyít, ezért munkája körülbelül 10-szer - vagy ki tudja, hányszor -, hatékonyabb a hagyományos pszichoterápiánál. A pszichológusok munkájával pedig össze sem vethető, azokéval nem, akik nem lélekgyógyászok;  külön képzettség nélkül a helyzetet tárják fel csupán. Nagyon súlyos betegségeket is képesek  az integratív pszichoterapeuták rövid idő alatt és többnyire gyógyszer nélkül  gyógyítani, hogy csak néhányat említsek, mint a pánikot, a depressziót, a szorongást, az allergiát, a szenvedélybetegségeket, sőt a cisztát  is, melyről kevesen tudják, hogy mint szinte minden, pszichoszomatikus.
      A kezelés módosult tudatállapotban történik. A hipnózistól felesleges félni, tudunk magunkról, és a meséknek ellentmondva teljesen urai vagyunk közben életünknek. Kellemes állapot. E módosult tudatállapotban kinyílik tudatalattink, és a szakember közvetlenül abban tesz rendet szimbólumok segítségével. Mert a tudatalatti nyelve a szimbólum. Ami ekkor történik, egész életre szól – a gyógyulás tudomásom szerint végleges.
     Valójában Te magad dolgozol ilyenkor, képzeleteddel, a terapeuta segítségével.  Végigvezet egy úton - velem így történt - ahol mindennek, amit látsz, mert szabadjára engeded képzeletedet, jelentősége van. Minden virágnak - fűnek, horizontnak, mindennek. Ezek mutatják lelkünk állapotát, és a szakember olvas belőlük. Kiválasztja  a szükséges módszert a gazdag tárházból, ami rendelkezésére áll, hiszen tanulmányi során  „integrált” minden tudást, valamint folyamatos továbbképzésben vesz rész, hogy a legújabbak is birtokában legyenek,  és meggyógyít.  

     Már az egyes kezelések után szabad voltam, mint a madár, boldog és gondtalan. Hazafelé, az úton, tényleg madarat lehetett volna fogatni velem! Kellemes, jó érzést vált ki a hipnózis, nyugalmat ad, sőt fejlesztheti a jobb agyfélteke használatát.

     10 kezelésben állapodtunk meg, ami elég is volt, mert azóta kiegyensúlyozott  vagyok, életem legjobb és nyugodtan mondhatom, legboldogabb korszakát élem. Életfeladataimat teljesítetem, méghozzá jól - és ezt felfogni és értékelni vagyok képes. Észreveszem a legapróbb örömöket – azt mondhatom, hogy elfogadó, békés, nyugodt, örömteli ember vált belőlem. Aki képes megbirkózni az esetlegesen felmerülő problémákkal anélkül, hogy azok a földbe döngölnék.   

     Kár, hogy olyan nagyon kevesen vannak tisztában ezzel a segítséggel. Ami persze érthető, hiszen hazánkban e képzésnek nagyon rövid múltja van. Ami már kint van a köztudatban, az a véget nem érő „beszélgetés” a pszichológussal, amely, ha a szakember jó, évekig  tartó munkával szintén hatékony tud lenni. Mert hosszú idő kell ahhoz, hogy a tudaton keresztül hatni tudjon valaki a tudattalanra.

     A szakember, akinek életem végéig hálás leszek, Budapesten rendel, a Budagyöngye bevásárlóközpont közelében. 6000 forint volt nála egy kezelés, ha netán vállalnád, hogy Solymárra kimész, akkor csak 5000. Olyan embernek ismertem meg az ifjú doktor urat, akire nyugodtan rábízhatod magadat. Nagytudású és empatikus, sugárzik belőle a jóindulat és a megértés. Ha igényt tartasz rá, privátban megmondom elérhetőségét. Itt talán már reklámnak hatna, és félek, kimoderálnák levelemet. Bárkinek szívesen megmondom, hogyan juthat el hozzá. Kérlek, nehogy kioktatásnak vedd levelemet, mert csupán tájékoztatásnak szántam azzal a reménnyel, hogy közvetlen tapasztalatom alapján segítségedre lehetek.

     És egy csipetnyi igazi reklám: Mindenkivel szívesen beszelgetünk,  barátaim és én, a Gyűjtsük álmainkat topikban. A legjobbakat kívánom, Klára

   

   

  előzmény:
  dunakanyar (1)
  2008-10-05  09:29
 8. azmin
  Offline
  2010. május 15. 14:3910.

  Szia!

  Meg tudnád nekem adni a doktorúr elérhetőségét? Olyan súlyos depresszióba estem, hogy már a két kisgyermekemet is alig tudom ellátni. Tetszik amit írtál!

   

  Köszönöm!

  Azmin

  előzmény:
  klára13 (9)
  2008-10-09  05:34
 9. klára13
  Offline
  2010. május 15. 19:3311.

  Kedves Azmin!

  Elküldtem privátban. Gyógyulást kívánok. Klára

  előzmény:
  azmin (10)
  2010-05-15  14:39
 10. klára13
  Offline
  2010. november 16. 21:5712.
  Kedves Beatrix! Valami baj van levélcímeddel, kérlek, keress meg emailcímemen, amelyet megadok privátban. Üdv. Klára
 11. doriszeva
  Offline
  2010. december 28. 19:4413.

  Kedves Klara13!

   

  Szeretnek segitseget kerni, ex-baratomnak, aki nagyon negativ es rosszindulatu az emberekkel, mindig mast hibaztat mindenert, ha az O hibaja akkor is egybol masban keresi es masra keni a dolgokat. Ezen kivul a 6 eves kislanyommal (akit elvileg nagyon szeret), nagyon rosszindulatu, allandoan szekalja es nem tudja elviselni a hisztiket (amit tudom nagyon nehez akarkinek is, de semmivel nem tobb mint egy atlagos 6 evesnel). Erre tetozve, velem is fizikailag nagyon eroszakos, ha nem az van amit o akar es szent este nekem is esett..a nyakamat 2 kezzel szoritotta meg "hogy halgassak el, mert nem akarta hallani amit mondta es O akart beszelni"..el engedte mikor eszbe kapott, de en itt egybol lezartam a kapcsolatot es kertem, hogy koltozzon el.

  Ennek ellenere, szeretnek segitseget kerni neki, es velemenyem szerint nagyon segitene neki az orvos akirol meseltel.

  El kerhetnem az elerhetoseget??

  Elore is nagyon szepen koszonom!!

  Kellemes tovabbi unnepeket kivanok!

  d.e.

  előzmény:
  klára13 (9)
  2008-10-09  05:34
 12. Torolt_felhasznalo_321728
  Torolt_felhasznalo_321728
  Offline
  2011. március 18. 16:1614.

  Az integratív terápia sem csodaszer. Én jártam integratív terapeutához, nekem nem segített.

   

  Jól meg kell nézni, kihez megy az ember. 

 13. pikpik
  Offline
  2011. március 18. 17:1515.
  Igaz, minden szakmának lehet művésze, és sintére. Ezen kívül fontos még az együttműködés, és a reális elvárás is.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_321728 (14)
  2011-03-18  16:16
 14. klára13
  Offline
  2011. március 19. 08:2616.

    A lényeget fogalmaztad meg, Mogorva Mircike. Jobban meg kellett volna nézned, kihez fordulsz. Jobb kedvet kívánok. Mert a rossz kedv tönkreteszi a körülötted élőket és kapcsolataidat.

   

    Hoztam kicsike meleg nyári idillt képemmel, hátha jobb kedvre hangol ezen az esős, zimankós napon. Eszedbe jutnak a derűs, szép idők.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_321728 (14)
  2011-03-18  16:16
 15. Torolt_felhasznalo_321728
  Torolt_felhasznalo_321728
  Offline
  2011. március 19. 08:2817.

  Köszönöm. Nem vagyok különösebben mogorva. Járok egy új terapeutához, akivel (bár sok konfliktus és nehézség van) nagyon jól haladunk.

   

  Nekem az nem tetszik pszichológusos topikoknál, hogy valaki teljesen burkoltan saját magát ajánlgatja. 

   

  És ez a valaki (információim szerint) sem nem szakember, sem nem túl jó terapeuta.

   

   

  előzmény:
  klára13 (16)
  2011-03-19  08:26
 16. klára13
  Offline
  2011. március 19. 08:3118.

     Sajnálom, hogy hiába vártad válaszomat, Zsani. Elmulasztottam bejelölni hozzászólásomat, így aztán nem jut el hozzám, ha megszólítanak. 

   

    Azt gondolom, ránézni  egy szép virágra mindig jólesik.

 17. klára13
  Offline
  2011. március 19. 08:4919.

     Látod, csak azt sajnálom, hogy nem adtam ki magamat itt a fórumon valami világhíres pszichológusnak, mint az, aki azokat a híreket terjeszti nagyon erkölcstelenül, a legkisebb tapasztalat nélkül, amiket most Te elmondtál. Mert a kevéssé gondolkodók azonnal elhiszik, amit nagy hangon előadnak nekik. Pláne, ha elmulasztják megnézni, kitől származik. Persze, ez úgyis lehetetlen, kiigazítom magamat, hiszen itt név és arc nélkül mennek a beszélgetések, és mindenki azt állít magáról, amihez kedve van.

     Akiről burkoltan szóltál, azzal a terapeutával kapcsolatban konkrét tapasztalatom van, nagyon hatékony kezelése nagyban hozzájárult kifogástalan  lelki közérzetem megteremtéséhez. Tehát én saját tapasztalatból mondhatok  véleményt,  nem a világ másik feléről kiabálva a lenézett tescopénztárosokhoz, bolti eladókhoz, ahogy fogalmazott, lenézve Benneteket, velem együtt, fórumozókat. 

      Ha valaki oszlatni kívánja a lélekgyógyítást körülvevő sötétséget, mert szakember, akár, ha műszaki diplomával szerzett is további képesítést, újabb diplomát, azt teheti esetleg segítő szándékkal is. Nem gondolod? Miért kell azonnal saját haszonra gyanakodni? Válaszolok. Mert mi magunk vagyunk olyanok, rosszindulatúak, amit a másik emberre rávetítünk gondolkodás nélkül.

   Mircike, hallottál arról, hogy nomen est omen?

   Talán érdemes volna új nicket találnod magadra, hogy megszabadulj  a kísértő rosszkedvtől, ami a kritikusság táptalaja. És viszont.

   

   Mogorva Mircikének  mogorva virág jár.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_321728 (17)
  2011-03-19  08:28
 18. Torolt_felhasznalo_321728
  Torolt_felhasznalo_321728
  Offline
  2011. március 19. 08:5420.

  Jajajaj. Most nagyon belém tapostál. Mogorva virág??? Miért kell akkor virág?

   

  Tudod, nevezzük nevén azt, akiről szó van és akkor lehet miről beszélgetni.

   

  Pikpik ajánlgatja magát nagyon ügyesen.

   

  Örülök, hogy te jól jártál vele. Szeressétek egymást!

   

  Én viszont leveleztem valakivel, aki járt hozzá és elég érdekes dolgokat tudtam meg. No de annyira vagyok kulturált, hogy ezt most itt ne teregessem ki.

   

  Mennyivel rosszabb, amit én csinálok, mint az, amit ti???

   

  Valljátok be szépen, hogy arra megy ki a játék, hogy pácienseket találjatok!

   

  Ja, és lehet a hsz-om töröltetni!

  előzmény:
  klára13 (19)
  2011-03-19  08:49
 19. Selymeske
  Offline
  2011. július 16. 07:3121.

  Sajnos a kérdés számomra ma is aktuális:

   

  Tudtok egy jó pszichiátert  ajánlani Budapesten, akinek magánrendelése van  és aki  nem csak gyógyszer felirással gyógyit, hanem pszichoterápiával is ? Mennyi a tarifa ?

   

  Igazából olyan emberke lenne jó, aki tud mit kezdeni súlyos önbizalomhiánnyal, beteges féltékenységgel illetve borderline szindrómával...

   

  Köszönöm előre is!!!

 20. Halexa
  Offline
  2011. augusztus 8. 09:1122.
  Szia, nem vagyok szakember, de egy közelebbi barátom utánajárása után úgy itélte meg, hog ő borderlinnal küzködik. Elég meredek dolog, biztos vagy benne, hogy Téged is ez érint?
  előzmény:
  Selymeske (21)
  2011-07-16  07:31
 21. szesszti
  Offline
  2011. augusztus 8. 14:2323.
  ja, egyébként a tarifa teljesen változó, ahogy én tudom a psziciáterek egy kicsivel többet szoktak kérni a pszichológusoknál...
  előzmény:
  Selymeske (21)
  2011-07-16  07:31
 22. Selymeske
  Offline
  2011. augusztus 8. 16:0024.

  Szia!
  Köszönöm, hogy válaszoltál :)

   

  szakítottunk a párommal pár hete, és rájöttem, hogy az egész csak miatta alakult úgy, hogy azt éreztem, borderline-nal küzdök.

  Azóta jól érzem magam, felszabadult vagyok, és egy nagy kő esett le a szívemről, hogy végleg vége.

   

  Olyan emberre pazaroltam a szerelmemet, szeretetemet, energiámat, aki a kisujjam körmééig sem ér fel. Nem véletlen voltam féltékeny és idegbeteg az utolsó fél évben...

   

   

  előzmény:
  Halexa (22)
  2011-08-08  09:11
 23. Selymeske
  Offline
  2011. augusztus 8. 16:0025.

  Köszönöm :)

  De már úgy érzem, rendben vagyok :) talán kicsit túlparáztam a dolgot :)

   

 24. Halexa
  Offline
  2011. augusztus 11. 19:3826.
  Szerintem is, bár nem ismerlek, de azért az egy picit túl dúrva dolog lenne, mármint a borderline, nem hiszem, hogy amolyan "mezei" probléma lenne :)
  előzmény:
  Selymeske (24)
  2011-08-08  16:00
 25. kormoran
  Offline
  2011. augusztus 11. 21:1327.
  allitolag ha az ember megtudja az oradijat, mar  attol  lenyegeben elmulnak a problemai..
 26. pikpik
  Offline
  2011. augusztus 11. 23:1128.
  A díjazás kevéssé függ a minőségtől, még kevésbbé a szakmától, sokkal inkább attól, hogy hol van a rendelő. Vidéken 5000 Ft/óra, külvárosban 6000-8000 Ft/óra, belvárosban 10000-15000 Ft/óra.
  előzmény:
  szesszti (23)
  2011-08-08  14:23
 27. klára13
  Offline
  2011. augusztus 11. 23:2529.

    Ismerősöm járt nála, elmondta, hogy Csernus 25 000-ért kiabálta le a fejét.

    Több éve volt, azóta ennek dupláját hallottam, de, gondolom, az azért rémhír. Bár ki tudja?  Sztárügyvédek is ennyit kérnek óránként, vagy jóval többet.

  előzmény:
  pikpik (28)
  2011-08-11  23:11
 28. Selymeske
  Offline
  2011. augusztus 12. 06:1131.

  Nem az óradíj rettentett el...

  voltam  már 18 ezerért is egy beszélgetésen, bár nem pszichiáternél.

   

  megszűnt a fojtó érzés, kinyílt a szemem, s végre látom, amit a többiek, a közvetlen környezetemben már fél éve mondtak nekem, csak én nem akartam elhinni...

   

  előzmény:
  kormoran (27)
  2011-08-11  21:13
 29. pikpik
  Offline
  2011. augusztus 14. 22:0933.

  Miért csodálkozol?

  A pszichoterápia a pszichoterapeuta feladata, aki lehet pszichiáter IS, ha arra kiképzést kapott, de kiképzés nélkül nem is végezhet pszichoterápiát.

  előzmény:
  Halexa (32)
  2011-08-14  16:54
 30. szesszti
  Offline
  2011. augusztus 18. 21:2734.
  ilyen szinten nem értek hozzá, csak azt tudom h miután frissen kikerültek a leendő szakemberek a pszichológia karról, még rengeteg képzésen kell részt vennie, viszont nem tudom h egyetem nélkül érdemes.e elvégezni egy ilyen képzést
  előzmény:
  pikpik (33)
  2011-08-14  22:09
 31. pikpik
  Offline
  2011. augusztus 18. 22:2935.
  A www.integrativ.hu honlapon a KÉPZÉSEK rovatban megtalálhatod a képzésekk tematikáját, feltételrendszerét, és minde fontos tudnivalót. Olvasd el.
  előzmény:
  szesszti (34)
  2011-08-18  21:27
 32. Halexa
  Offline
  2011. augusztus 29. 11:3537.
  Csak azért furcsállom mert ez nem kevés pénz, nem tudom ma hogy fizetik ezt ki az emberek.
  előzmény:
  pikpik (33)
  2011-08-14  22:09
 33. pikpik
  Offline
  2011. szeptember 1. 16:4738.
  Én 18000-ről még nem hallottam, de rablók mindig voltak, és lesznek is. Elsősorban a pszichiáter - pszichoterapeuta relációról beszéltem.
  előzmény:
  Halexa (37)
  2011-08-29  11:35
 34. Torolt_felhasznalo_478702
  Torolt_felhasznalo_478702
  Offline
  2011. szeptember 24. 10:0440.

  Sziasztok!

  Nekem is tudna valaki ajánlani pszichiátert Budapesten (ha lehet tarifával együtt)

  Előre is köszönöm!

  előzmény:
  dunakanyar (1)
  2008-10-05  09:29
 35. wokky
  Offline
  2012. február 19. 21:2741.

  Sziasztok

   

  Tudnátok ajánlani pszichiátert Budapesten? Rengetegen hirdetik magukat a neten, de személyes tapasztalat sokat segítene a választásban. Nagyon erős szorongás miatt keresnék szakorvost, úgy érzem gyógyszer és pszichoterápia kombóra lenne szükség :S

   

  Köszönöm.

  előzmény:
  dunakanyar (1)
  2008-10-05  09:29
 36. pikpik
  Offline
  2012. február 21. 09:5743.

  A lelki gyógyítás bizalmi dolog. Más valaki csupán a terapauta emberségességét tudja közvetíteni, de a terápiás kapcsolatot mindenkinek személyesen kell megtapasztalni. Ami az egyiknek jó, lehet a másiknak működésképtelen.

  Lehet, hogy nem elsőre találod meg az igazit. A tapasztalat az, hogy jobb, ha a pszichiáter más, mint a pszichoterapeuta.

  előzmény:
  wokky (42)
  2012-02-20  21:47
 37. wokky
  Offline
  2012. február 21. 18:2244.
  Köszönöm a válaszod. Tudom, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó, de ha már hasonló helyzetből kisegítettek valakit, akkor az ajánlása egy jó nagy pluszpontnak számítana. Ilyen horribilis árak mellett sajnos nem szívesen lövöldöz az ember vaktában, ezért is szeretném ha a terapeuta és a pszichiáter egy személy lenne. Szép napot!
  előzmény:
  pikpik (43)
  2012-02-21  09:57
 38. X2000
  Offline
  2013. május 15. 08:1645.

  Kedves Klára,

   

  A hozzászólásodban említett pszichiáter elérhetőségét szeretném elkérni. Előre is köszönöm!

   

  üdv: kriszta 

 39. tmaliz
  Offline
  2013. június 10. 12:5246.

  Kedves Klára,

   

  Szeretném elkérni ennek a csodálatosan hangzó szakembernek az elérhetőségeit!

   

  Nagyon sürgős lenne!

   

  Vagy esetleg aki már megkapta Klárától,segítségemre lenne?

   

  Köszönöm:

  tmaliz

 40. phantom1221
  Offline
  2013. augusztus 20. 13:1047.
  Szia! meg tudnád adni az elérhetőségét ennek a doktornak, nagyon tetszik amit irtál róla nagy szüség lenne családomban a segítségére! köszönöm Ági
 41. johnnybe
  Offline
  2013. október 8. 20:4548.

  Szép estét!

   

  Elnézést kedves Mozdonj, én is a hozzászólásában említett terapeuta elérhetőségét szeretném csak elkérni ha lehetséges.

   

  Előre is köszönöm szépen!

   

 42. klára13
  Offline
  2014. január 8. 15:0549.

   Sokan idetévednek, aztán vagy megtalálnak az információért, vagy nem. Azoknak írom ezt, akik szeretik, ha a terapeuta egyúttal pszichiáter.

   

    Akiről írtam, dr Balatoni Krisztián. Elérhetősége a neten megtalálható. Örülnék, ha átadnátok neki Klára üdvözletét az nlc-ről. Már aligha fogok vele találkozni, de mindig hálával, sőt szeretettel emlékezem rá.

  előzmény:
  johnnybe (48)
  2013-10-08  20:45
 43. nonnie
  Offline
  2014. február 17. 12:3250.
  Kedves Klára! Priviben megadnád az említett lélekgyógyász elérhetőségét? Köszönöm!
  előzmény:
  klára13 (9)
  2008-10-09  05:34
1 2