Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Üzleti vagy sikermágia

Torolt_felhasznalo_859734
Torolt_felhasznalo_859734
Létrehozva: 2006. május 21. 13:07

Sziasztok,

Én kicsit kétkedő vagyok, de egy ismerősöm szerint ezek működő dolgok! Mi a véleményetek, létezik-e, hogy egy eddig jól menő vállalkozás egyik pillanatról a másikra nyűglődjön, mondjuk azért, mert valaki rosszat kívánt, és ezt mágiával lehet orvosolni?! Ha igen, én is szívesen vennék elérhetőségeket, de kicsit szkeptikus vagyok!

  1. Torolt_felhasznalo_186016
    Torolt_felhasznalo_186016
    2006. május 25. 21:5916.

    Szia !

    Semmi baj sincs azzal amit írtál, Az teljesen helyén is való. Ne is legyen olyan, h megtapasztalj ilyet. Nem kellemes. Egy dolog azért biztos. Legalábbis számomra. Ezelőtt 10 évvel én is kinevettem minden ilyet. De azárt mostanában már csínján bánok még a szavakkal is.... Főleg látom, hallom, teszem a dolgom. Igaz, nem ezen a területen, inkább a jó oldalon. Legalábbis így szeretném.

    Sajnos rá kell jönni neked is majd... majd... "attól, h nem hiszek vmiben,  attól még az létezhet."  Nem csak puffogtatok frázisokat. Nem is szeretnék bizonyítani semmit. Felesleges. Annakidején én sem hittem/tudtam semmit erről, DE NEM IS AKARTAM MEGTAPASZTALNI, mert nagy hülyeségnek tartottam, és ezáltal ÉN eldöntöttem, h nincs is, tehát nincs mit megtapasztalni..... Ezt talán jól, leírtam.

    Aztán jött a tapasztalás elémvezetése a "véletlen" folytán. A szimpadról kigombolta az emberke a csaj gombját. /mert kötözködött vele/ Mert igen is jött a kezemből, a hitetlen kezemből az energia. Mert láttem a nő eltórzult arcát, amikor a megszálló már benne, és nem kivűl volt, és szedték ki.... Sorolhatnám. De nem szeretném. Bár felajánlom, h ha tapasztalni akarsz, akkor a light-osabb valós helyekre eljöhetsz velünk. Mert még ilyenkor én sem megyek egyedül..... Ez semmi más, csak az ember harca a másikkal szemben, előnyök szerzésére, irányításra. Nem bántjuk saját magunkat eleget? Még másoktól is rosszat kapunk? Aztán csodálkozunk, miért is élünk ilyen rosszul...... Ha gondolod, itt a lehetőség,..... tapasztalás..... Aztán Te mondod meg:... Van-Nincs.... Én elfogadom,,,,, utána.

    Igaz bizonyos formában egyetértek veled. Mert azért a szakma hitelét nagyon rontják azok a jósok, akiket említettél. Ez így is van ahogy írod !!! Mint sok területen /nagy/ pénz lett az úr. Sok érdekes technikát, módszert lehet olvasni. Pedig nincs új a nap alatt. Az is igaz, h a jóslásnak is másképpen kéne működni, hiszen az csak abban a pillanatban igaz amit mond. Holnap már nem biztos. Hiszen az idő, a történés folyamatosan mozgásban van. Nem beszélve arról, h a felelőség tudatában kellene eldönteni a jósnak, h mit mond el, és mit nem szabad. Itt is sokat és sokan hibáznak. Persze munka közben mindenki hibázik. Hiszen emberek vagyunk. De nem mindegy, h hogyan, mennyire. Az orvos sem hibázhatna, de előfordul. Sajna belehalhat az ember ilyenkor. Mi sem hibázhatnánk, bár a beteg nem hal meg, ezért a felelőséget nem ismerik fel sokan. De !!!!!  Belül egy kicsit meghalhat az ember. És ez ugya az !!..... stb.

    SziaSzia Kobold

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_932643 (15)
    2006-05-25  18:21
  2. Torolt_felhasznalo_932643
    Torolt_felhasznalo_932643
    2006. május 25. 18:2115.

    Kobold! Te tényleg hiszel ezekben a dolgokban? Ne mondjátok már, hogy mágiával befolyásolni lehet bárkinek az életét! Szerintem a mágia egy buta hiedelem. Nem létezik. Még régebben volt egy csaj, aki mindenáron a páromat akarta. Betegesen bele volt zúgva. Azt mondta, hogy majd átkot meg mit tudom én miket szór rám. Hát én nem tapasztaltam semmit. Legfeljebb az éjjeli telefonhívásait De se a páromat nem kapta meg, se nekem nem lett semmi bajom.

    Persze nincs bebizonyítva, hogy a mágia nem létezik, de szerintem nem létezik. Sem a jó, sem a rossz. Az az ember, aki otthon varázsigéket mormol, hogy valakit megkapjon vagy valamit elérjen, az beteg. Vagy legalábbis nem normális. De biztos nem boszi.

    Amúgy meg legyen már mindenkinek annyi önbecsülése, hogy nem ilyen hülyeségekkel próbálja meg elérni azt, hogy valami vagy valaki az övé legyen. Régen rossz, ha varázsigéket kell mormolni. Tudomásul kell venni, hogy nem lehet minden a miénk, és vannak bizonyos dolgok, amiket meg tabuként kell kezelni. Ilyen a más párja, a főnök, a munkatárs, a beosztott, szóval tulajdonképpen a fél világ. De még mindig inkább vállalja be az illető, hogy a fél világ tabu, mint hogy egy ótvaros ribi legyen vagy megzakkant boszinak titulálják.

    Szerintem. De persze nem kell velem egyet érteni.

    Egyébként szerintem ez a mágia dolog olyan, hogy ha azt hiszed, hogy mágia áldozata lettél, akkor automatikusan elkezdesz félni, és azáltal, hogy félsz, hülyeségeket csinálsz (orra esel, fáj a fejed, stb.), amiket aztán annak tulajdonítasz, hogy te most meg vagy mágiázva. Ezek a félelmek szerintem olyan önbeteljesítő jóslat-félék.

    Amitől nem félsz, az nem fog bekövetkezni. Vagy legalábbis ez nálam eddig működött.

    Az meg, hogy valaki még pénzt is kiad az ilyen jósoknak/bosziknak/akármiknek... hát oltári nagy marhaság. Bár be kell vallanom, én is voltam egyszer jósnőnél, de ott gyorsan rájöttem, hogy semmi mást nem csinál, mint jó emberismerőként szépen kielemzi a nonverbális jeleimet, és abból ad egy jellemzést. A jóslat meg csupa feltételezés. Olyan, mint pl. kiderül neki, hogy rohadtul spórolsz valamire, akkor azt mondja, hogy hamarosan teljesül egy nagy álmod, megveszed, amire mindig vágytál. Hát köszi. Ilyet én is tudok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. Torolt_felhasznalo_186016
    Torolt_felhasznalo_186016
    2006. május 25. 17:4914.

    Szia !

    Pontosan nem tudtam osszerakni a kérdésed, ezért nem biztos. h tökéletes választ tudok írni. Inkább elolvasom még párszor.

    De valamit félreérthetően írtam, és ezért bocsánat. Történetesen a pénzt a mágus kapta. A levétel semmibe sem került, mert ismerős volt. De azért egy kis valóságos ízt még mellékelek a hasonló esetekhez.

    Egyetértek, a pénz horror sok amiért csinálta, de a későbbi betegségeire gyűjt biztos. Amit írtál, az is érdekes lehet. Bár a tőrténést összerakni majd később fogom. /ha sikerül/ Ezért kérlek, inkább tedd fel a kérdést mégegyszer, ha lehet.

    Egy kis magyarázat. Amit írtam a mágiás nőről, csak annyi, h nagyon gyenge szintel áll a mágia területén. Bocsánat a továbbiakért, és korántsem szeretnék rossz szájízt adni annak amit írtál. És az Isteni gondviselés, védelem is nagyon jó. DE. Ok-okozat összefüggés miatt sem biztos, h az működik néha. Vannak esetek, mint ahogy az életben is, amikor is van/lehet erősebb kutya, és Ő győz. Persze megint 1 ideig csak.

    Ezek szerint neked is, az ismerősőmnek is csak máguska csinált vmit, aki a közel 0 felé van tudásban. Ha gondolod privátban kifejtem az okát, de nem szeretnék senkit elkeseríteni.

    Egy igazi mágia nem félkézzel, ülve, kézenálva levehető. Főleg, ha szellemi dolgokról is beszéltél. Azért ott már hibázás lehetősége is felmerül mindkét oldalon. Azt is figyelembe kell venni, h "véletlen" összeesés is előfórdulhat. Ez már nagyon ingoványos talaj, és az emberek tudása, hite, neveltetése miatt is vitát robbanthat ki. Ezért itt nem fejteném ki a gondolatomat. Főleg a sokrétű magyarázatok miatt is ide-oda belekapva nem jutnánk a végére. Amúgy meg minden eset más.

    De 1 dolog biztos /remélem/. Ha vki eljut egy bizonyos tudásszinre, gyakorlatra, akkor rájön, h nincsenek technikák, beavatások, semmi amit tanítanak/tanulunk. Nincs jó-rossz. Csak rész veszünk egy közös tanulási folyamatban, ahol mindenki tanít, és tanul a szabad akarat fényében. Teszi a dolgát, vagy netán elszáll, és többet tesz a rossz, vagy jóból. Az utóbbit pozitívnak véljük.

    Húúú, már megint csak írok, és úgy sem fogok a végére jutni a magyarázatnak, csak részletként lehet értelmezni, ami nem ad teljes képet.. Így talán nem lesz összefüggő, helyes a mondandóm másoknak.... Akkor most pihi.

    SziaSzia Kobold

    előzmény:
    jesse03 (12)
    2006-05-25  14:45
  4. 2006. május 25. 14:5113.
    És még valami:

    A vállalkozás mágiázása is volt-nem csak az egészség, férj stb. ez még lemaradt az előző hsz-ból

    "Az viszont igaz, h sok sikert is elérnek a mágiát alkaklmazók. Legalábbis egy ideig. Rengeteg ilyen van, sajna. A rendezés megtörténik idővel, fenti erővel, ami persze többszörös erejű"

    ebben viszont egyetértünk.

    "Legalábbis egy ideig. "-addig mig Isten ereje le nem súlyt rájuk.és meg nem kezdődik a rendezés.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_186016 (10)
    2006-05-25  13:30
  5. 2006. május 25. 14:4512.
    Az elmult 20 percben többször is olvastam a hsz-odat és nagyon érdekesnek találtam-mert igencsak hasonlit az én történetemhez:

    Mondanám:


    "Éppen tegnap fordult hozzám egy kedves fiatal hölgy, mert őrjitő fejfájása volt, könnye is foly.... Egy női valaki intézett rá egy rontásos dolgot. Egyszerűen meg akarja szerezni magának a férjét. Nem értem a gondolatait, mert ez nem jó szerető férj keresésének, a módszer is alávaló."

    nekem nem örjitő fejfájásom volt-hanem töménytelen baleset, balesetgyanús helyzet, szellemek stb.....a többi stimmel, ugyanúgy mint nálam.
    "Az utsó érdekes, h akit megbízott, nem igazán áll amágia semilyen fokán"

    az én esetemben: csúcson volt az illető akihez fordultam, csak a társa/aki azóta már le lett váltva/(boszorkány)kettős játékot játszott és az ellenségemet is-és engem is rontott a háttérben.Kijátszva
    mindkettőnket, pusztán anyagi és más(itt ezt most nem akarom leirni)szempontból.

    "Szóval többszörösen is kérdőjel az egész. "

    remélem megválaszoltam a kérdőjelet

    "De 90ezer forintér biztos megérte neki megcsináltatni."

    Ha a rontáslevételre gondolsz akkor: nem, mert ha akkor tudtam volna, azt amit ma, soha semmilyen körülmények között sem fordultam volna hozzájuk.

    "Éppen tegnap fordult hozzám egy kedves fiatal hölgy, mert őrjitő fejfájása volt, könnye is foly."

    Mivel keresztény lettem, és van megbocsájtás nálunk igy segitséget
    akartam/akarok nyujtani az ellenségemnek:

    tudomásom van arról. hogy ez az illető(boszorkány) mind a mai napig is rontja az ellenségemet, neki különbőző fájdalmakat, migrént,betegségeket, baleseteket okoz a technikáival.
    Mert bosszú szomjas, és elvetemült.
    Az ellenségem pedig, mivel mindezeken felül mennek vissza a dolgok rá
    még nehezebb helyzetben van.Eközben ez a boszorkány az ellenségemnek a egyik "legjobb" barátnőjeként mondja magát.
    Holott az egyik legnagyobb ellensége.

    kiváncs vagyok a véleményedre
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_186016 (10)
    2006-05-25  13:30
  6. 2006. május 25. 14:1811.
    "A másik brutálisabb megoldás, ha pl. az utcán elmegy mellete a "felbérelt mágus" emberke, és csak 1 ujjal hozzáér, és meghalhat a kiszemelt ellenfél. De ez már a nagyfokú brutalitás vége. Szerencsére nálunk még ilyen magas szinten nem áll senki, aki meg meg tudná tenni, az meg Tiszta tudással rendelkezik, és eddig már nem jut el, még gondolat szinten sem. Tisztában van a tudásával, és az univerzum törvényeivel."

    azért egy valamiről ne feledkezz meg: még pedig az Isten védelméről, akárki, akármilyen szinten van a mágiában.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_186016 (10)
    2006-05-25  13:30
  7. Torolt_felhasznalo_186016
    Torolt_felhasznalo_186016
    2006. május 25. 13:3010.

    Szia !

    Akkor nagyon jó, egyetértünk. Az viszont igaz, h sok sikert is elérnek a mágiát alkaklmazók. Legalábbis egy ideig. Rengeteg ilyen van, sajna. A rendezés megtörténik idővel, fenti erővel, ami persze többszörös erejű. Tehát, ez megoldódik. A baj inkább az, h aki a mágiát elszenvedte, az mindenféle képpen hátrányba került. Akár családi, egészség, akár vállalkozás területén. Ezért egy láthatatlan bűn alanya lett. A másik brutálisabb megoldás, ha pl. az utcán elmegy mellete a "felbérelt mágus" emberke, és csak 1 ujjal hozzáér, és meghalhat a kiszemelt ellenfél. De ez már a nagyfokú brutalitás vége. Szerencsére nálunk még ilyen magas szinten nem áll senki, aki meg meg tudná tenni, az meg Tiszta tudással rendelkezik, és eddig már nem jut el, még gondolat szinten sem. Tisztában van a tudásával, és az univerzum törvényeivel.

    Éppen tegnap fordult hozzám egy kedves fiatal hölgy, mert őrjitő fejfájása volt, könnye is foly.... Egy női valaki intézett rá egy rontásos dolgot. Egyszerűen meg akarja szerezni magának a férjét. Nem értem a gondolatait, mert ez nem jó szerető férj keresésének, a módszer is alávaló. A legérdekesebb, h a férj nem is tudja ki lehet ez. Az utsó érdekes, h akit megbízott, nem igazán áll amágia semilyen fokán, mert igaz, h saját magáról nem tudta eltávolítani a hölgy, és erős volt, de nagyon piti cucc volt levétel szempontjából. Szóval többszörösen is kérdőjel az egész. Lehet, h csak gyakorolt az illető. De 90ezer forintér biztos megérte neki megcsináltatni....??? Néha az ilyenek miatt kezd undorító lenni az spiritualitás. Ráadásul majmolja csak a mágiát. És akkor a szép oldal: a segítés, a gyógyítás hol marad??. A tiszta tudást meg át lehet/kellene adni a megfelelő!! embereknek. Csak ezért érdemes ezt csinálni.

    Végszó: Nincs fehér-fekete mágia. A jó ezoterikus eszközök nélkül, a sivatag közepén is tud segíteni, "gyógyítani".

    SziaSzia Kobold           További napos időt

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859734 (8)
    2006-05-25  07:58
  8. Torolt_felhasznalo_859734
    Torolt_felhasznalo_859734
    2006. május 25. 07:599.
    Bocsánat, hozzászólnak, mielőtt a helyesíráshoz is hozzászólnának!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859734 (1)
    2006-05-21  13:07
  9. Torolt_felhasznalo_859734
    Torolt_felhasznalo_859734
    2006. május 25. 07:588.
    No, valahogy én is ezt gondoltam!Csak mágiával nem hiszem hogy elérhető sok siker! Amennyiben így lenne, mindenki ezt tenné! Viszont, magunkhoz tudjuk vonzani a rosszat, és a jót is! Épp úgy, mint azok hozzászólását is, akiket nem is érdekel a téma, de mindenhez hozászólnak! 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_186016 (7)
    2006-05-24  21:55
  10. Torolt_felhasznalo_186016
    Torolt_felhasznalo_186016
    2006. május 24. 21:557.

    Sziasztok !

    Szokták az "ellenség" üzletét mágiázni. Nem helyes, de idővel rendbe lesz téve a mágiával előnyt szerzett üzlet is. Nem is beszélve, h aki csinálta, az is. De a mai világban már minden nagyobb vállalat rendelkezik 1-2 spirituális tanácsadóval. Ezek feladata inkább a csalások "előre kifigyelése". Ezek nem hibás dolgok, és csak megelőzésre, útmutatóra szolgál. Nem mágiával dolgoznak. Amolyan jóslás szerű.

    Kobold

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. 2006. május 24. 09:406.

    A rosszindulatú emberkéket, kérjük, maradjanak távol végre!

     Nem, nem baromság, viszont nem a mágia az ami megoldhatja  a dolgokat, egész másról van szó, szerintem. Alapvetően létezik az hog ymágiával befolyásolhat az ember dolgokat de a kérdés az hogy minek? A történésekkel üzen az élet, ha valami balul üt ki, akkor nem a nekünk megfelelő úton jártunk, változtatni kell valamit, ezért nem lehet pl véletlen az sem hogy egy üzlet tönkremegy. Nem mágiázni kell, hanem önmagunkat, utunkat megismerni és azzal biztos lesz a siker!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859734 (1)
    2006-05-21  13:07
  12. Torolt_felhasznalo_932643
    Torolt_felhasznalo_932643
    2006. május 24. 00:325.

    Majd ha megtudom, hogy te ki vagy, akkor én is bemutatkozom. De meg fogsz döbbenni, mert te rohadtul nem engem keresel kiscsillagom. Illetve ez a megszólítás tiszteletlen, mivel te sokkal idősebb lehetsz nálam. Ha engem 39-nek hiszel, akkor te vajon mennyi lehetsz?

    Várjál még 9 évet, és akkor süsd rám a 39-et. Akkor már sajnos igaz lesz

    előzmény:
    jesse03 (4)
    2006-05-22  09:42
  13. 2006. május 22. 09:424.
    "Azok hisznek benne, akik iszonyatosan szar üzletemberek, és ráadásul még annyi gerincük sincs, hogy be merjék vallani, hogy ők a bénák. Ezért ráfogják valamire. Jelen esetben a mágiára."

    ejnye Nyuszedli, tudod Isten szeme (és már sok kivülálló szeme is) mindent lát-én ezt nem felejteném el.

    Csak egy kérdés: mikor látok tőled, egy őszinte, egyenes mondatot, mert epekedve vágynék már rá.-vagy erre nem vagy képes?, csak és kizárólag a "becses" játékaidra-amire nap mint nap fényderül.

    Nyugodtan kimoderáltathatsz
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_932643 (2)
    2006-05-21  14:00
  14. 2006. május 21. 16:513.

    Aki elhiszi ezeket a badarságokat, hát..nem csodálom, hgyo nem működik az üzlete... 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859734 (1)
    2006-05-21  13:07
  15. Torolt_felhasznalo_932643
    Torolt_felhasznalo_932643
    2006. május 21. 14:002.
    Legyél is szkeptikus. Ez egy baromság. Azok hisznek benne, akik iszonyatosan szar üzletemberek, és ráadásul még annyi gerincük sincs, hogy be merjék vallani, hogy ők a bénák. Ezért ráfogják valamire. Jelen esetben a mágiára.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_859734 (1)
    2006-05-21  13:07

Címlap

top