Rovatok
- Ez van!
- Sztárok
- Gasztro
- Szex & Más
- Trend
- Család
- Életmód
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Ezo
- Karrier
- TechNő
- Nők lapja
akupunktőr, hagyományos kínai orvos A Bizsu készítés topic kistestvérét szeretném elindítani... Mivel, ott már más vonalon folyik a beszélgetés, felmerült többünkben az igény, hogy legyen egy olyan topic, ahol olyanok gyűlnek össze, akik akár egy hétig is képesek egy-egy darabon elvacakolni és elsősorban kásagyönggyel dolgoznak.
Így a Bizsu készítés topic megmaradhatna a szerelőpálcás, drótos ékszereknek, mi meg lennénk a fűzős részleg...
Persze, nem csak a régieket várom ide szeretettel, hanem mindenkit akit érdekel a gyöngyfűzés...
Most vettem csak észre, hogy ide még fel sem tettem az Unikornisomat!
Csak a blogomba raktam ki.
Ha esetleg megnéznétek egyetlen legokosabb és legédesebb fiacskám szülinapi tortáját, akkor nézzetek be a blogomba!
Pixie készítette, és valami csodás volt!
Sziasztok,
mindenki csodaszépségeket hozott ismét! :-)
Fidji, köszönöm szépen a "műszaki" tanácsaid! :-)
Most ezt a szettet készítettem. Lesz majd még hozzá karkötő is, csak közben elfogyott a hematit delikám. Folyt.köv.hamarosan...:-)
Még azt a szettet sem mutattam, amit öcsém esküvőjén viselek majd a szombaton. (Ez már végleges!) :D
Van még egy nyaklánc és füli... Bordó virágos. Fekete szalaggal lehet nyakba kötni. A barátnőmé lett. :-)
A medálod képének - DSCF1818.jpg - kicsinyítése Paint-el:
1. - megnyitom a fájlt a Paint-el
2. - az Attributumoknál megnézem a kép méretét, amit kicsinyíteni kell
---- ez jelen esetben 1600*1200 pixel - mivel az NLC-re max. 1000*1000 pixeles és max. 500 kb-os kép tölthető fel - ha 60%-osra kicsinyíted akkor a mérete 0,6*1600=960 pixel és 0,6*1200=720 pixeles lesz - a nagysága 220 Kb, ez megfelelő
3. - a Nyújtás/Döntés menüpontban beírom a módosítást %-ban - én az egyszerűség kedvéért 50-50%-osra kicsinyítettem - FONTOS! Mindkét helyre azonos %-ot írj, különben torzulni fog a kép!
4. - a módosított képet elmentem - DSCF1818-k néven - FONTOS! a fájltipusnál a JPEG-et válaszd ki (a Paint alapból bmp-be ment, amit az NLC nem fogad el!)
Én a sima Paint-et használom és mindig sikerül....
Milyen formátumba mented a képeidet?
Hát mégsem.
Akkor kérdezek, hogy ki milyen programmal kicsinyit?
Próbáltam Paint-ot. Nem jött be.
Most a Pixresizerrel próbálkoztam. Az sem jött be :(
Méretet is csökkentettem, képpontot is csökkentettem, de még mindig nem akarja a jót.
Szép reggelt mindenkinek!
Kávé
Tea
Kinek mi kell
Nekem is van Grétám.
Nekem is kék. Már csak juszt is. Annyi szép kékség készült, én is beálltam a sorba. A közepe, teteje nem lett az igazi, de így kicsit csavartan is tetszik.
Elviekben az egyik képet sikerült feltennem. Ha mégsem, akkor mindjárt teszem fel a blogba, ott meg tudjátok nézni.
Szóval Nóri
ma reggel már nekem is inkább lila
után (az este már egy kicsit fáradt voltam
, de a kíváncsiságom felhozott a fórumra....
, bocsi, igazad van!!!!!).
A lényeg, hogy tetszik (és örülök hogy lila imádó vagy)!!!

Mari
Szia Nóri! Olyan jó lett ez a szett, és a kéknek ez az árnyalata a legújabb kedvencem. (bár az örök a lila, de az idén nem tudom a kékhullámtól függetleníteni magam (:o))))
Puszi:Mari
Klassz kis minta tetszik!
Köszi Tina!
Köszi Puszi!
Mindenféle neveket adnak a különféle mintáknak!
Most kicsit hülyén érzem magam...most akkor mégis minta!?
Tényleg hasonló!
Fidji,
de jó, hogy előkerültél :)))))