Ezért NE szedj fogyi-gyógy

Torolt_felhasznalo_607273
Torolt_felhasznalo_607273
Létrehozva: 2006. március 28. 22:17

Tegnap jelentkezett egy beteg nálam, aki a Reganol (más néven  is ismert Regenol) nevű fogyasztó-szer áldozatának érzi magát! A "gyógyszer" Mo-n tiltott, csak illegálisan lehet hozzájutni, de néha beleszaladtam itt-ott a fórumon a nevébe, tehát tudom hogy szeditek (remélhetőleg csak szedtétek ) néhányan.

Az orvosi leírásával, és hatásaival természetesen tisztában vagyok, mert a német-angol lapokon elég sokat írnak róla, még ha a magyar Kompendiumban nem is szerepel... Viszont személy szerint nekem ilyen panasszal érkező betegem még nem volt, kicsit ijesztő is az összreakciója.

Tüneteit most nem írnám le, hanem pont Benneteket kérlek, hogy ha valaki szedett, szed ilyen gyógyszert, kérem írja meg a személyes tüneteit! Ha lehet NE a pozitívakat, amivel "beetetik" a leedndő fogyasztót": vagyis hogy nem leszel éhes, és mindent meg fogsz tudni csinálni, stb, mert ez tudjuk, hogy az amfitamintól van, ami kábítószer. Engem leginkább a folyamatos használat mellet fellépő melléhatások érdekelnek, mert ezekből csak egy részt érint a szakirodalom és ennél a betegnél olyan halmozott panaszok jelenkeznek, hogy nehéz kiszűrni, mit okoz a szer, és mi pszichés!

Elnézést azoktól, akiket taszít a topic ---bár talán nem is baj hogy esetleg elrettenteni a "csodaszertől lefogyni vágyókat"----de mivel van egy csomó nem ismert mellékhatás, talán ti tudtok segíteni. Tudom, nem igazán illő ilyen kérdéseket itt feszegetni, de biztos, hogy itt a NLC-n van, volt...és - reméljük - NEM lesz....a legtöbb fogyasztó.

Az is érdekelne, mennyi idővel a szer fogyasztása  után múltak el az esetleges  panaszaitok ( pl. álmatlanság, stb), illetve ha valaki az előírt mennyiségnél kevesebbet szedett be, csökkentek-e  az ilyen, vagy a szorongásos,  vagy pszichés tünetei!

Köszönöm segítségeteket, és ha a betegen kívül másnak is tudunk segíteni, hogy ne szedjen ilyen-és hasonló szereket, akkor nem indult hiába a topic.

Munkám miatt sajnos csak esténként tudok reagálni, de nem fogom magára hagyni a topicot, és előre is köszönök minden információt!

FIGYELEM!!!!Nem az a cél, hogy reklámozzuk ezt az ártalmas szert amitől egy 32 éves három gyermekes anyuka a pszichiátrián kötött ki, hanem hogy  minél több ijesztő információt, és adatot összeszedjünk róla, amik  - mellesleg - elősegíthetik a gyógyulását!

Köszönöm mindannyiótoknak!

133 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_394653
  Torolt_felhasznalo_394653
  Offline
  2007. október 5. 18:35132.
  Ugyhogy szerez neki illegalis "gyogyszert" megyek es szolok a moderatornak  
  előzmény:
  -merlin- (131)
  2007-10-05  18:34
 2. Torolt_felhasznalo_265467
  Torolt_felhasznalo_265467
  Offline
  2007. szeptember 12. 10:27129.

  Valamit most nem értek. A Regenon KAPSZULA!! Te mégis tablettáról írsz, meg felet bevenni és egyéb....

  Amit én szedtem, az pici bordó tic-tac szerű kapszula. Azt sem elvágni, sem kettéTÖRNI nem lehet. A másik a Retard változat, az is kapszula, csak nagyobb. Zizeg benne a por. Na azt sem lehet kettétörni!! A betegtájékoztató letölthető a gyógyszergyár honlapjáról, én nem látok amphetamin hatóanyagot benne. 

  Lehet, te nem is ezt szedted??

  Mert ahogy olvasom, te nem fogyási szándékkal, hanem kábítószerezési indíttatásból szerezted be..... Valami már szart adhattak neked, mert én napi 3 szem után is jól aludtam, és soha semmiféle mellékhatást, pláne az álatalad írtakat nem tapasztaltam. Az elmúlt 2 évben sem.....

  http://www.temmler-online.de/temmleronline/dl/d et/temmler/1147/Regenon.pdf

   

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_569880 (126)
  2007-09-04  12:07
 3. narancshéj
  Offline
  2007. szeptember 4. 19:57127.
  Csak azt nem értem, (bár lehet, hogy írta már valaki, nem olvastam vissza sokat), hogy ha a topicindítónál valaki ilyesmivel jelentkezett, nem kellene minimum a gyógyszernek a pontos nevét tudnia?  Ez egy kicsit komolytalanná teszi az egészet...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 4. Torolt_felhasznalo_569880
  Torolt_felhasznalo_569880
  Offline
  2007. szeptember 4. 12:07126.

  sziasztok! sajnálom, hogy csak most olvasok erről a topicról  .

  ha megengeditek, elmondanám a véleményemet a Regenonról. olyan értelemben, ahogy még senki nem mondta itt el. én elég gyanús bandába keveredve, kábítószerként fogyasztottam ezt a bogyót. persze semmit sem tudva a mellékhatásairól.

  azt még elmondanám, hogy Romániában élek, itt nem tiltott, de recept nélkül sehol nem adnak. persze nagy hazugságokkal mégis kaptunk, és éltünk is vele. a dózisokról nem beszélnék, ha nem ismerős ez az eljárás, akkor ne is fogjon neki senki. szóval "jó ötletként" nem reklámoznám...

  pörögtünk tőle 5-6 órát (Isten őrizz, ha valaki lelki szöveget kezdett boncolgatni, mert órákig lehet tőle "lelkizni") aztán hazamentünk, alvás semmi, mert nem fogott az álom, aztán mikor mégis összejött, akkor szörnyen nyugtalanul húztuk át az éjszakát. felkelés után viszont elég volt egy hangosabb szó, még a kemény fiúk is sírásra fogták. annyira depressziós volt a banda.

  péntek délután ebédeltünk, aztán vasárnap este ettünk következőre. de akkor sem az éhség miatt, csak megszokásból.

  egy héten egyszer fogyasztottam, péntek este. ennek már 4 éve. az utóhatásait egy éve még éreztem. az immunrendszerem annyira legyengült, hogy gyakorlatilag minden szervem tönkrement. orvos nem látott, de hülye annyira nem vagyok, hogy ne vegyem észre magamon a változást.

  kihangsúlyoznám, hogy másfél hónapig űztük az agyunkat. nem évekig, és nem naponta. akkor lett egy haver olyan rosszul, hogy majdnem belehalt. orvost persze nem mertünk hívni, mert mindenki pupillája akkora volt, hogy a kékszeműek is fekete szeműeknek látszottak.

  180 cm. magas vagyok. amikor elkezdtem, voltam 65 kiló, ami nem sok ehhez a magassághoz. életemben soha nem fogyókúráztam, és nem is fogok, mégegyszer elmondom, hogy nem emiatt fogtam neki. csak, és kizárólag a buli miatt. 5 hét alatt 13 kilót adtam le. képzeljetek el180 magasan, és 52 kilóval. mint egy csontváz. akkor nem fogtam fel a hatásait. ma már tudom, hogy kihat az agyműködésre, az érrendszerre, az idegrendszerre, a szívre (ami úgy kalapál, hogy szökik ki), a májra nagyon, a vesére, a gyomrot tönkreteszi, de a bőröm is azóta annyira érzékeny, hogy a környezetemben élők még nem láttak ilyet. az még a mai napig nem jött helyre.

  de komolyan mondom. miután abbahagytam teljesen, utána még kemény három évet húztam le állandó idegességgel, gyomorideggel, depresszióval. este lefekvéskor úgy éreztem, mintha fulladnék meg, és ekkor már NEM szedtem rég.

  aki tudja, hogy mit tartalmaz (gondolok itt az amfetaminra, és azokra az anyagokra, amik gyakorlatilag megölnek) és mégis szedi, annak csak annyit tudok mondani, hogy most bármennyire is mesés a fogyás, később nagyon meg fogja bánni. a depresszió miatt nem egy barát és rokon fog lelépni mellőletek, mert a hisztéria kikerülhetetlen,és még meg sem tudod magyarázni, mert hogy mondhatnád meg, hogy drogozol???

  nagyobb mennyiségben szedtem, ez igaz, de csak egyszer egy héten. aki mindennap beszedi, FŐLEG HÁRMAT!!!, annak garantáltan hosszabb időtartamú lesz majd a felépülés is. ha egyáltalán megszabadul tőle. nincs kizárva, hogy én is nem érzem majd még a későbbiekben a hatást.

  egyébként az orvos csak nagyon nagyon kövéreknek írhatja fel, és naponta max egy tablettát lehet bevenni belőle, vagy felet. HÁRMASÁVAL SZEDNI, KÉSZ ÖNGYILKOSSÁG!!!

  vigyázzatok magatokra, nekem ez a másfél hónap volt életem legnagyobb baklövése, és csak azért osztom meg veletek, hogy ne bánjátok később ti is.

  ha valaki még kíváncsi bővebb infóra, szóljon bátran!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 5. Torolt_felhasznalo_692320
  Torolt_felhasznalo_692320
  Offline
  2007. június 22. 10:24125.
  a vesémnek kelet egy év mire észheztért
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_595945 (123)
  2007-06-17  19:18
 6. csurimuri
  Offline
  2007. június 19. 21:19125.

  Ki a franc vagy te? Húzzál el nagyon gyorsan a bogyóddal együtt és kapkodd is be mindent! Barom!

  A többiek kedvéért, tiltott szer és egy ismerősőm majdnem bele is halt!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_213302 (124)
  2007-06-19  21:09
 7. Torolt_felhasznalo_595945
  Torolt_felhasznalo_595945
  Offline
  2007. június 17. 19:18123.

  Sziasztok! Az Adipex retardról szeretnék minnél több információt kapni (lehetőleg olyan személytől, aki ért hozzá...!!!!)

  Igaz az,hogy a retard nem egyenlő a régebbi "sima" Adipexszel?

 8. Torolt_felhasznalo_457570
  Torolt_felhasznalo_457570
  Offline
  2006. október 10. 09:55122.
  Regenon kapszula


  Az Orvos Válaszol 2006;11(szeptemberi) InforMed

  Szeretném megtudni, milyen mellékhatásai lehetnek a Regenon 25 mg kapszulának, ugyanis sokan esküsznek rá, hogy ezzel tuti le lehet fogyni.
  Kérem, írja meg mi az igazság!

  A Regenon is az amphetaminhoz hasonló szimpatomimetikus amin (amfepramon). Izgatja a központi idegrendszert, ami a szívfrekvencia és a vérnyomás emelkedését is eredményezi. Egy mesterséges stressz reakciót hoz létre. Csak 30 feletti BMI esetén, és csak a fogyókúra bevezetéséhez ajánlják a használatát, mert néhány hét elteltével csökken a hatása. Ezen fogyókúrák alaptétele is az evési szokások megváltoztatása, a kalóriabevitel drasztikus csökkentése, valamint a diéta pontos betartása a szer elhagyása után is. Mellékhatásképpen az említett pulzusszám- és vérnyomás emelkedésen kívül mellkasi fájdalom, eszméletvesztés, légzészavar, teljesítmény-csökkenés léphet fel. Nehézzé vagy fájdalmassá válhat a vizelés, de depressziót, súlyos zavartságot is okozhat (például a szert szedő egyén azt hiszi, hogy figyelik, vagy hallucinál, stb.). Láz, szabálytalan vérzés jelentkezhet (főképp, amikor diethylpropiont is tartalmaz a fogyasztószer), tudatosan nem befolyásolható izgatottság, zsibbadás, csalánkiütések is kísérhetik a szer szedését. Végül is csak szemlélet kérdése, hogy az említett hatóanyag fogyasztó- vagy kábítószernek minősül-e. 2001 és 2003 között ki is vonták a forgalomból.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 9. ativeclod
  Offline
  2006. május 14. 20:46121.

  de a fiatal patkányok csontjainak hosszirányú növekedését gátolja, ami a fiatal testépítőkre és más sportolókra nézve is ártalmas lehet, mivel különösen anabolikus androgén szteroidokkal kombinálva csökkent felnőttkori testmagasságot eredményezhet. Hogy a dolog még izgalmasabb legyen, egyes szakértői vélemények szerint a Clenbuterol az aorta ruptura veszélyét is fokozhatja (a fő verőér szakadása, mely halált idézhet elő), különösen testmozgás végzése mellett. A teljes cikk  

   

  Következtetés:
  A Clenbuterol sportolók által használat dózisokban komolyan károsíthatja a szívet és a vázizomzatot, ráadásul fiatalkori alkalmazása a növekedésben is gátolhatja a szerrel visszaélőket. A végleges testmagasságát az ember általában körülbelül 18-24 éves kora között éri el, így az ennél korábbi használat a külső szempontjából is kedvezőtlen lehet.

  előzmény:
  ativeclod (120)
  2006-05-14  20:44
 10. ativeclod
  Offline
  2006. május 14. 20:44120.

  Itt van magyarul egy cikk: http://www.tesztoszteron.hu/tudomanyos.php?id=106

  Clenb uterol mellékhatások: szívizom károsodás és hossznövekedés gátlás?
  A Clenbuterol vagy Spiropent néven futó gyógyszer egy adrenerg receptor - elsősorban béta-2 receptor - izgató anyag, amely "szívhatásokkal nem rendelkezik", ahogy a szakirodalomban írják. Ám amint látni fogjuk, a kijelentés talán helytálló terápiás dózisoknál, de sportolók esetében ez így, ebben a formában nem igaz. A Clenbuterolt a testépítők szálkásításhoz szokták használni 80-100-140 mcg/nap-os adagokban (nem adagolási útmutatónak szántam, a Clenbuterol minden dózisban ártalmas), a fogyasztó hatáson túl mérsékelt anabolikus tulajdonsága is van, ami egyes téli olimpiák asztmás sportolóinak magas arányából is lemérhető volt korábban. Mellékhatásai szívdobogás, remegő ujjak, fejfájás, izzadás, vérnyomás-emelkedés és még sok minden más lehet, ennek ellenére a vele visszaélők többsége egy elég biztonságos szernek tekinti. A kutatók ezúttal a Clenbuterol béta-2 adrenerg receptorra kifejtett stimulációjának a patkányszívre és soleus izomra kifejtett apoptózist (programozott sejthalál) kiváltó hatását vizsgálta. Ismert, hogy a béta-2 adrenerg receptor agonista (receptort aktiváló Clenbuterol nagy dózisai necroticus myocita (izomsejt) halált tudnak kiváltani a patkányok szívben és a lassú vázizomrostokban. Az ezt igazoló vizsgálat 5mg/ttkg-nál nagy szívizom és vázizom károsító hatást mutatott ki. A kutatók most a vegyületnek a myociták programozott sejthalálának kiváltására gyakorolt befolyását vizsgálták hím Wistar patkányokon, melyeknek egyetlen Clenbuterol injekciót adtak be a bőr alá. Az izomsejtek apoptózisát 2 óra elteltével észlelték először, majd ez a beadás utáni 4. óra elteltével érte el csúcspontját. A legalacsonyabb szívizomsejt sejthalált kiváltó dózis 1 mcg/kg volt, míg a csúcsot a vizsgálat során az 5 mg/kg-os dózis mutatta. A vázizomkárosodás is jelentős volt, ám ennek egészségügyi hatásai valószínűleg eltörpülnek a szívhatások mellett. A szívhatásokat a Clenbuterol a szimpatikus rendszeren és a szívizomsejtek béta-1 receptorain keresztül fejtette ki, míg a soleusban ez a béta-2 receptor közvetlen stimulálásával történt. A visszaélésre használt gyógyszerek között tehát ártalmait tekintve a Clenbuterol is előkelő helyet foglal el. Talán még érdekesebb az a tanulmány, amely fiatal patkányokon vizsgálta a Clenbuterolnak az izomzatra és csontokra gyakorolt hatását. A vizsgálatban 12 darab kilenc hetes hím Sprague-Dawley patkányt osztottak be véletlenszerűen a kontroll (CON, N = 6), vagy a Clenbuterol (CLE, N = 6) csoportba. A használt Clenbuterol dózis 2 mg/ttkg/nap volt bőr alá bejuttatva 4 héten át. Az eredmények szerint a Clenbuterol izom hipertrófiát vált ki, .....

  FOLYT. KÖV

  előzmény:
  anita222 (115)
  2006-05-14  18:06
 11. ativeclod
  Offline
  2006. május 14. 20:39119.

  Jujj! Épp nemrég volt erről szó a német tv-ben, hollywoodi fogyasztószer néven vonul be a "köznép" közé is. Nagyon-nagyon óvnak tőle, mert nem célzott fogyókúrás szer, hanem egy mellékhatását használják ki. :-(((( Ahogy aloe_vera is írta, elég erős asztmagyógyszer. Itt is olvashatsz róla, ha esetleg beszélsz angolul:

  http://www.igman.com/misc/Clenbuterol-Diet/

  Vagy a másik őrültség, mikor egészséges emberek pajzsmirigy hormont szednek, ami felpörgeti a szervezetüket, felgyorsítja az anyagcserét, de a szívműködést is !!!!!!, és ezáltal fogynak. Én kényszerűségből szedem a pm-gyógyszert, mert autoimmun betegségem van, de eszembe nem jutna egészségesként akár egy szemet is beszedni belőle.  

  előzmény:
  anita222 (115)
  2006-05-14  18:06
 12. Torolt_felhasznalo_243388
  Torolt_felhasznalo_243388
  Offline
  2006. május 14. 20:03118.
  A hatóanyag javallt asthma bronchiale, asthmás bronchitis, krónikus bronchitis és emphysema megelőzésére és hörgőtágító kezelésre.
  előzmény:
  aloe_vera (116)
  2006-05-14  18:30
 13. Torolt_felhasznalo_243388
  Torolt_felhasznalo_243388
  Offline
  2006. május 14. 19:57117.
  Szia!
  Csak néhány pontatlanságot szeretnék kijavítani, amiket, még úgy tűnik nem korrigált senki.
  - xanax hatóanyaga tudtommal az alprazolam, egy benzodiazepin, efedrint nyomokban sem tartalmaz.
  (-Regenon és Cataflam, a helyes, de ez tudom, hogy szőrszálhasogatás)
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_456208 (108)
  2006-05-09  09:44
 14. aloe_vera
  Offline
  2006. május 14. 18:30116.

  Ugy tunik, hogy a testepitok, body builderek hasznaljak elsosorban, az anabolikus szteroidok hatasanak kiegeszitesere.

  Europaban csak receptre kaphato, az USA-ban nincs forgalomban.

  http://www.pharmaeurope.com/clenbuterol.php

  A helyedben orvosi ellenrozes nelkul nem szednem, es a gyereknek semmikepp sem engednem, hogy szedje.

   

  előzmény:
  anita222 (115)
  2006-05-14  18:06
 15. anita222
  Offline
  2006. május 14. 18:06115.

  Hallottál-e vmit a Clenbuterol Hydrocloride 0.04 mg-os zsírégető tablettáról? Ma a 18 éves fiam 4 levél ilyen gyógyszerrel állított be,amit egy haverjától vett,aki 17 kg-ot fogyott tőle.

  Hiába mondok neki akármit,nem hallgat rám.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 16. aloe_vera
  Offline
  2006. május 14. 13:42113.

  Konkretan melyik irasom melyik reszevel nem ertesz egyet, es miert?

  Beszeljuk meg, szerinted miben tevedtem?

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_456208 (108)
  2006-05-09  09:44
 17. tmelinda
  Offline
  2006. május 14. 11:14112.

  Ajaj vitaszagot érzek...  

  Szerintem nem szerencsés semmi gyógyszert, kiegészítőt szedni. Ez a szó is olyan rossz, hogy "fogyókúra". Fogyni nem kúraszerűen kell, hanem életmód változtatással, úgy tartós és hosszútávú. Nincs a világon olyan fogyókúra, amit ha abbahagysz soha többé nem jönnek vissza a kilók. Biztos vagyok abban, hogy a fogyáshoz alapjaiban kell megváltoztatni szokásainkat, és fokozatosan, ésszerűen és tudatosan megválasztani ételeinket, és az életvitelünket. A hozzászólásaimból olvashattátok, hogy én az update módszerrel fogytam 13 kilót. De! Most már rájöttem, hogy képtelenség "szabályok" és időkorlátok között élni hosszútávon, mivel szerintem semmi kárt nem teszek magamban azzal, ha este 2-es kódú borsót eszek vagy ilyesmi. Nagyon jó ötleteket lehet meríteni mind a receptekből, mind a hozzám hasonló sorstársaimból. Nem számít már, hogy most 3 hónap alatt adok le 20 kilót, vagy 1-1,5 év alatt, hiszen évekig duci voltam, sokáig nem is zavart. Megpróbálom elfogadni, hogy soha nem leszek csontsovány topmodell alkat, de szépen lassan elérhetek egy ideális súlyt.
  Nem hiszem hogy ehhez bármilyen segédanyagot, étrendkiegészítőt szednem kellene. Sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst eszek, és rendszeresen mozgok, elérem az ideállis súlyomat. Nem fogom a gyógyszergyártók zsebét vastagítani mindenféle haszontalan és káros készítmény megvételével. És most nem csak a fogyókúrás csodagyógyszerekről beszélek. Ezelőtt havonta 3 ezer forintot dobtam ki csak a vérnyomáscsökentő gyógyszerekre. Mellette állandóan volt valmi kisebb nagyobb bajom, betegségem, erre- arra mindíg adtak valami gyógyszert. Amióta megváltoztattam a szokásaimat, helyrejött a vérnyomásom (orvosi papírom van róla), több mint fél éve nem volt semmi bajom, még csak az orrom sem folyt, nem voltam megfázva sem.

  Szóval, ha egy mód van rá, ne szedjetek be ilyen sok marhaságot, fölösleges.

   

 18. Torolt_felhasznalo_685213
  Torolt_felhasznalo_685213
  Offline
  2006. május 9. 11:32111.

  Az nem gyógyszer, hanem étrend kiegészítő, és több topic is foglalkozik vele itt az nlc-n. 

  előzmény:
  k.e. (109)
  2006-05-09  10:19
 19. Torolt_felhasznalo_456208
  Torolt_felhasznalo_456208
  Offline
  2006. május 9. 10:54110.

  Ja még ez lemaradt igen is kell hozzá fogyózni meg tornázni, mert nem mindegy, hogy 3000kcal vagy 1000kcalt viszel be a szervezetedbe. A torna meg azért ne az izomból, hanem a hájból fogyjál. A gyógyszer csak az étvágyat csökkenti semmi sírégető hatása nincs, mert ugyan azt az ideget blokkolja, amit az akupunktúrával borbálnak blokkolni. Csak néha gondold át mit írsz, mert ez józan paraszti ésszel meg egy kis matek át lehet gondolni. Ez a gyógyszer azoknak jó, aki nem akar be golyózni a fogyókúrától. Mivel én is, próbálkoztam mással is, de sikertelenül mindig idegbeteg voltam meg éhes és a gyógyszerhatására meg nem. A tudat alattim valamilyen módon erre az éhség érzetre nem koncentrált. Tudom a fogyihoz akarat gyenge vagyok. És a négy hónap alatt könnyedén meg tanultam egészségesen étkezni, megint most már tudom, mire van szüksége a szervezetemnek  És most már mindent eszek csak több főzelék és zöldség van az étrendünkben és könnyű vacsi ami azelőtt nem volt mert állandóan arra törekedtem csak gyorsan legyen kaja, és a családdal csak este voltunk együtt és akkor be pótoltuk a napot a kajával, hát ez hiba volt. És még valami, sajna ha nem figyelsz korral is jönnek a kilók. Amíg 40 éves voltam manöken alakom volt, amit most már kezdek elérni de, sok torna van benne.

 20. Torolt_felhasznalo_456208
  Torolt_felhasznalo_456208
  Offline
  2006. május 9. 09:44108.

  Szia aloe_vera!

  Te tudod, miket írtál a topikba. mert szerintem nem. Szedted a gyógyszert? Mert ha nem ne írjál ekkora baromságokat. Mert amit magyar országon van gyógyszerek pl. xanax abba is van minimális efedrin vagy a kedély javítókba, akkor miről írsz vagy elolvastál bármelyik gyógyszernek a le írását amit a regenolról írsz mellék hatást az a klatafánra is rá van írva pedig ez fájdalom csillapító és Mo-on is kapható és ha szánszrá egy kis időt akkor nézzél meg egy pár gyógyszernek a mellékletében a mellékhatásról és meglátod, hogy mindegyikre ugyan az van írva és le fogsz döbbenni. És akkor meg fejtheted a lehetetlent.

  előzmény:
  aloe_vera (107)
  2006-05-08  15:54
 21. aloe_vera
  Offline
  2006. május 8. 15:54107.

  Meg ott ahol engedelyezett, ott is szigoruan csak orvosi ellenorzes mellett adjak.

  Szamos olyan betegseg illetve egeszsegi allapot van (pl magas vernyomas) amikor veszelyes lehet.

  Nagyon vigyazni kell mellette az autovezetessel, es mas hasonlo koncentralast igenylo feladatokkal.

  Kabitoszerszeru hozzaszokast eredmenyez, lassan fokozatosan kell abbahagyni a szedeset.

  stb. stb.

   

 22. tmelinda
  Offline
  2006. május 8. 15:43106.
  Ó erre nem is gondoltam.   Akkor viszont, ez olyan gyógyszer lehet, amit kizárólag orvos írhat fel, nem?
  előzmény:
  aloe_vera (105)
  2006-05-08  15:23
 23. aloe_vera
  Offline
  2006. május 8. 15:23105.

  Az viszont érdekelne, hogy ha ennek a tablettának  ilyen bizonyított mellékhetásai vannak, akkor hogy engedélyezhetik a forgalmazását külföldön?

  Ugy gondolom, hogy olyan betegseg(ek) gyogyitasara engedelyezik, ami sulyosabb baj, mint az esetleges mellekhatasok. Es felhivjak a figyelmet, hogy milyen mellekhatasokra kell figyelni, es ha azok jelentkeznek, akkor azonnal ertesiteni az orvost, aki majd eldonti, hogy igy szabad-e tovabb folytatni a szedeset.

  előzmény:
  tmelinda (103)
  2006-05-08  06:53
 24. Torolt_felhasznalo_786234
  Torolt_felhasznalo_786234
  Offline
  2006. május 8. 12:34104.
  A fogyókúrát meg kell tartani és nem kúraszerűen csinálni.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_486026 (95)
  2006-05-04  21:49
 25. tmelinda
  Offline
  2006. május 8. 06:53103.

  Még csak most  vettem észre ezt a topicot, de ha lesz egy kis időm délután átolvasom az elejétől. Én is fogyókúrázó vagyok, sikerült az Update módszerrel 13-at lefogynom, most egy kicsit lazítottam, mert úgy éreztem hogy el/bele fáradtam, de újból fogom kezdeni, mert érzem, hogy kell és szükségem van rá.

  Fogyi gyógyszert viszont soha nem szednék be. 30 kg súyffeleslegem volt, akkor sem voltam annyira elkeseredve, hogy ilyenek szedésére kellett volna kényszerítenem magam.

  Az viszont érdekelne, hogy ha ennek a tablettának  ilyen bizonyított mellékhetásai vannak, akkor hogy engedélyezhetik a forgalmazását külföldön?

  Viszont olvastam velehol egy fórumban- nem itt az nlc-n- de pontosan már nem emlékszem, csak arra, hogy azt írta valaki, hogy Magyarországon még egyenlőre törzskönyvezés alatt áll ez a csoda gyógyszer, még 2-3 év amíg engedélyezik, de addig ez a valaki szívesen hoz külföldről másoknak is....

  Ez elég szomorú, nem?  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 26. Torolt_felhasznalo_685213
  Torolt_felhasznalo_685213
  Offline
  2006. május 8. 00:29102.
  Klassz dokid van! 
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_456208 (100)
  2006-05-06  15:48
 27. Torolt_felhasznalo_685213
  Torolt_felhasznalo_685213
  Offline
  2006. május 8. 00:24101.
  Én küldenék neked privit, de nem engedélyezi a rendszer, Szerintük Te nem létezel. 
  előzmény:
  érdeklő111 (75)
  2006-04-04  18:17
 28. Torolt_felhasznalo_456208
  Torolt_felhasznalo_456208
  Offline
  2006. május 6. 15:48100.

  Sziasztok!

   

  Én ugyan 46 éves vagyok és volt rajtam 26kg felesleg. És elmentem az orvoshoz, hogy csináljon, egy teljes ki vizsgálást az égésségemről. Mikor meg jött minden leletem és azt mondta minden nagyon jó, de nem bánná, ha fogynék egy kicsit. És én őszintén elmondtam neki mit akarok szedni „Regenont” erre ö azt mondta este felhív mert utána néz, kérdez. Így is történt és mondta a 25miligrammost, vegyem, és első hónapban napi 3x1 második hónapban 2x1 a harmadik negyedik hónapban napi1 kapszula és napi 2szem antioxidáns kapszula ez vitamin. Szedtem 2hónapig -15kg és egy hónap szünet és megint szedtem 2 hónapig -11kg. És ahogy jártam kéthetente ellenőrzésre meg beszéltük valamit sportolni kéne legalább 30 percet én úgy döntöttem, veszek egy ellipszis gépet. Mivel a munkám miatt csak otthon jöhet a sport szoba és ez elvileg megmozgatja az egész testet, látom már magamon a mozgásnak is a jeleit. Keményebb, a fenekem, combom, hátam, karom. Én csak dicsérni tudom és semmi nem változott az egészségemen csak a -26kg a hájamból, nem ereszkedett meg a bőröm sem mert mozogtam és krémeztem és jobb a közérzetem. Amit itthon ír fel a doki gyógyszert az is káros a szervezetre szerintem, és azt is szedik az emberek. Csak nálunk bürokrácia van a gyógyszer iparban akkor ezt a sok étrend kiegészítőt, nem venné senki, mert az egész gagyi.

 29. Torolt_felhasznalo_403611
  Torolt_felhasznalo_403611
  Offline
  2006. május 5. 07:3299.

  Szia!!

  Te honnan szerzed be a gyógyszert?Piros-sárga kapszula,és rá van írva,hogy hány mg-os?állitolag csak az az igazi,a többi hamisitvány 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_486026 (95)
  2006-05-04  21:49
 30. aloe_vera
  Offline
  2006. május 5. 00:2298.

  Svajcban engedelyezett.

  Magyarorszagon nem egedelyezett. Mi olyan nehez ebben?

   

  Nem kell dietazni, annyit ehetsz, amennyit akarsz. Mozogni sem kell.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_685213 (97)
  2006-05-04  22:56
 31. Torolt_felhasznalo_685213
  Torolt_felhasznalo_685213
  Offline
  2006. május 4. 22:5697.

  Csak megerősíteni tudom, amit arról írtál, h nem tiltott. Olyannyira nem, h Svájcban is kapható!!!

  Azért lenne egy kérdésem is.  E mellett is kell diétázni, vagy teljesen elveszi az étvágyat, ezért mindenből kevesebbet eszel és mégis jóllakottnak érzed magad?

  előzmény:
  érdeklő111 (75)
  2006-04-04  18:17
 32. aloe_vera
  Offline
  2006. május 4. 22:5396.

  1. meg csak most kezdted szedni, tehat nem tudhato, hogy kesobb lesznek-e mellekhatasai (remeljuk nem lesznek)

  2. egy beteg tapasztalataibol nem szabad altalanositani, az, hogy neked kezdetben semmi eszlelheto bajod nincs tole, nem jelenti azt, hogy masnak nem okoz sulyos problemat (sot, azt sem jelenti, hogy neked nem okoz-e bajt kesobb). Tehat jobb ovatosnak lenni.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_486026 (95)
  2006-05-04  21:49
 33. Torolt_felhasznalo_486026
  Torolt_felhasznalo_486026
  Offline
  2006. május 4. 21:4995.

  Sziasztok, én is most kezdtem szedni a regenont, és nincs semmi bajom tőle, abszolút nem vagyok étvágytalan, nem vagyok rosszul, és hál istennek nem is éhezem. Talán így sikerül fogynom valamit. Tényleg örülök annak ha valakinek sikerül csak sportal és diétával fogyni. Szerencsés. Egy ideig nekem is ment, jelenleg is aktívan sportolok. De nagyon be tudok pöcceni ha valaki, olyan elvakult, begyöpösödött, hogy nem érti meg, a dolgokat lehet másképp is. Már nem tudom megszámolni hányféle diétát kipróbáltam, persze mind használt, ideig óráig, aztán megállt a súlyom, kiborultam és egy két hét után nem indult be újra a fogyás, elkezdtem hízni. Mellékesen ha valaki valamit nem ismer arról ne mondjon véleményt, saját magát égeti le.

  Sajnálom, de nem tudok a regenon ellen szólni, eddig ez az első gyógyszer(amit szedtem azok közül), aminek úgy tűnik van hatása.

 34. Torolt_felhasznalo_728353
  Torolt_felhasznalo_728353
  Offline
  2006. Április 28. 00:2994.
  miért van az, hogy V.A.Lacky 2 hozzászólásából 2-ben benne volt egy MLM-es oldal linkje? ahol 10 ezerért lehet hormonszabályozó(!) bogyókat venni?  itt ahogy látom, pont mindenféle bogyós fogyasztás ellen szólalunk fel...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 35. aloe_vera
  Offline
  2006. Április 27. 04:0593.

  Fogyasztótablettától halt meg
  Több tucat ember lehet veszélyben

  Egy ember meghalt, öten válságos állapotba kerültek sertések pajzsmirigyét tartalmazó fogyasztótablettáktól Franciaországban - közölték helyi egészségügyi illetékesek.

  Az orvosok most több mint hetven embert próbálnak értesíteni, akik szerintük szintén bevehették a gyógyszereket, amelyeket egy Párizs tizenhetedik kerületében lévő gyógyszerész készített. A tablettákat további vizsgálatoknak vetik alá, hogy pontosan milyen adalékanyagokat tartalmaznak még.

  Az eddigi egyetlen halálos áldozat április 18-án halt meg egy párizsi kórházban: azóta 16 beteget szállítottak kórházba kiszáradással, lázzal, hányással és hasmenéssel. Az intenzív osztályon fekvő öt beteg közül néhányan kómában vannak.

  Forrás: AFP/Független Hírügynökség

 36. aloe_vera
  Offline
  2006. Április 25. 18:5492.

  A szer Mo-n nem TILTOTT, csak nincs forgalomban. Ez így egészen mást jelent.

  Jol tudom, hogy nincs engedelyezve Magyarorszagon? Es ez egy olyan olyan dolog, amit engedely nelkul tilos forgalmazni? Ez így egészen mást jelent.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_981747 (90)
  2006-04-25  15:55
 37. Torolt_felhasznalo_673967
  Torolt_felhasznalo_673967
  Offline
  2006. Április 25. 15:5591.

  Hát én nem ismerem a fent említett szert, de én is szedtem a gyógyszertári jódtartalmú fogyi cseppeket és a pajzsmirigyem kezdett túlműködni, állandóan izzadtam és heves szívdobogásom lett, nagyon rossz érzés volt. Meg hashajtóztam.  A barátnőm meg szintén szedett valami külföldről hozott szert és (nem tudni ettől-e) 23 évesen hirtelen agydaganata lett. Azóta meggyógyult.

  De én is rájöttem, hogy a sport sokkal jobb és vissza lehet fogni a kajálást is. Persze nem vagyok már olyan nádszálkarcsú, de az egészség azért sokkal fontosabb. A pszichiátrián úgyis meghíznak a sok nyugtató miatt sokkal jobban mint azelőtt...  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 38. Torolt_felhasznalo_981747
  Torolt_felhasznalo_981747
  Offline
  2006. Április 25. 15:5590.

  A gyógyszer neve pontosan: Regenon.

  Ha már írsz róla, ráadásul ilyen negatívan és csak hallomásból, akkor legalább a nevét tudd.

  A másik: Adipex Retard.

  Fel van tüntetve rajta, hogy milyen problémák esetén  nem lehet szedni, illetve mikor kell abahagyni, ez Mo-n is minden gyógyszer esetében így van.

  A szer Mo-n nem TILTOTT, csak nincs forgalomban. Ez így egészen mást jelent.

  Én szedtem és nem hallottam róla másoktól marha rémtörténeteket. Valóban okoz álmatlanságot két napig, aztán megszokod. 

  Valóban felpörget, de nekem ez jót tett. Valóban le lehet tőle fogyni.

  Szájszárazságot is okoz, ha valaki nem iszik elegendő folyadékot. Ha odafigyel és iszik, semmi ilyesmit nem okoz.

  Az étvágyat csökkenti, de ha valaki tudja, hogy az egyáltalán nem evés, nem ivás  legyengíti a szervezetet, kiüríti az ásványokat belőle, akkor odafigyel és eszik valamennyit, és azt egészséges ételekből állítja ösze,  akkor a szer nem okoz gondot.

  Nem kéne rémhírtopicot nyitni egy szerről, amivel nincs probléma, ha valaki felelősen odafigyel mikor szedi.

  Ha az emberek hülyék és felelőtlenek akik szedik,  a gyógyszer arról nem tehet.

   

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 39. Torolt_felhasznalo_918294
  Torolt_felhasznalo_918294
  Offline
  2006. Április 25. 15:3289.

  TIMI:  Adipex ennél sokkal összetettebb, a káros hatását nem most érzed, hanem évek múlva,,,majd nézd meg ezeknek az emebreknek a máját, veséjét pl, 5-10év múlva,,,

  Sporttal foglalkozom, hidd el nem azrt mondom, mert, ahogy TE írtad "nagy segg" jellemezne,,,,

   

 40. Torolt_felhasznalo_181502
  Torolt_felhasznalo_181502
  Offline
  2006. Április 11. 21:1788.

  szia!

  na ez így nem jó!

  mi a pontos neve?

  regenon retard kapszula nem egyenlő a Regenol nevű ízével???

  ne keverjük össze!!

  hisz a regenon retard 60 mg kapszula legálisan behozható!!

  szia

  ide is írhatsz : regenon@freemail.hu

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_607273 (1)
  2006-03-28  22:17
 41. aloe_vera
  Offline
  2006. Április 11. 13:1687.
  Bocs, melleutes volt:  amik miatt szerinted ez a szer nem kaphato
  előzmény:
  aloe_vera (86)
  2006-04-11  13:15
 42. aloe_vera
  Offline
  2006. Április 11. 13:1586.

  Meggyoztel.

  Igaz, a hatosagok nem engedelyeztek, de ez csak akorrupcio es sotet nayagi erdekek miatt van igy, az en hatranyomra.

  Ha Te, mint orvos, orvosi felelosseged tudataban kijelented, hogy ez jo, akkor megyek es veszek magamnak kulfoldon... melyik aruhazban kaphato?

  Ha valami bajom lesz tole, akkor fordulhatok hozzad, tied a felelosseg?

  Nem felelotlenseg arra buzditani az olvasot, hogy keressen maganak kulfoldi orvost, es kulfoldon irasson fel egy olyan szert, ami valamilyen oknal fogva nem engedelyeztek hazankban?

  Egy olyan "betegsegre", amit eletmodvaltassal lehet kezelni... (kevesebb eves, tobb mozgas)

  A kimondottan veszelyes szereket, meg a hatastalanokat, amik miatt szerinted ez a szar nem kaphato, miert nem nevezed neven, azzal szerintem tobbet tennel a koz egeszsegugye erdekeben.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_152602 (83)
  2006-04-10  08:15
 43. zanya2
  Offline
  2006. Április 11. 09:1585.

  Sziasztok!

  A téma engem is érint, már ami a súlyfelesleget illeti. S bár nem vagyok orvos, annyit a saját érdekemben is tudomásul kell vennem: minden olyan fogyi szer, amelyik az étvágyat csökkenti, bizony az idegrendszerre hat, s bárki, aki használja reagálhat úgy, hogy a "vigyorgóba" kerül. Én sem kívánom felfújni a dolgot(mert én is a megfelelő szert keresem), de azért ezzel is számolni kell, s hozzáértő felügyelettel használni, nem pedig úgy, mint a boltban vett zacskós cukorkát.

1 2 3