Válaszkereső

Válaszkereső

Kérdezd a szakértőket és a többieket! »

Játék

Játék

Játssz velünk!

Találd meg te is kedvencedet játékaink között!

Szponzorált hirdetések

Fórum - "A mi helyünk"

Keresés a fórumban
keresés a topikban
keresés a teljes fórumon
Falun élők (
34
 embernek tetszett)
»
Nyitó hozzászólás
2006-02-17 18:571.
Sziasztok falun élő társaim! A mi gondjaink eltérnek a városiak problémáitól.Mi nem a piacon látjuk csokorba a hóvirágot.Van a kertünkben is.Jó lenne ha sokan csatlakoznátok.Beszélgessünk!
  1. 2013-06-18 21:5284805.

Megnézem majd ezt a könyvet, jó hogy írtad. Nálunk is jó meleg nyári nap volt. Mostam a téli takarókat, meg a vékonyabbakat is, ha a fiúk itt alszanak, legyenek frissek, meg is száradt minden. Be is teregettem, hogy hűsítse a levegőt, tényleg jó, és finom illat is van tőle.

Edzeni is elmentünk, azért egy kis kánikula nem akadály, és jó is volt nagyon.  A lélegző fitneszruhám beadta az unalmast, ennyi vízzel nem bírt, átázott na de ez extrém eset. Még azért így is kellemesebb, mintha pamutot vettem volna fel. 

Ani, jó időtöltést holnapra, nagyon jó lesz az idő. Fogtok csobbanni is, gondolom.

előzmény:
    matesa (84804)
    2013-06-18  21:23
  2. 2013-06-18 21:2384804.
    Elfelejtettem írni, legutóbb mikor megvettem a Fábián Janka regényt, kaptam a könyvesboltban egy ingyen könyvet hozzá...érdekes úgy mint amikor pár éve Frei könyvét vettem akkor Fábián Jankát adták ingyen...jó húzás ez különben az Ulpiustól. Szóval Réti László regényét a Kaméleont kaptam, félretettem, tegnap vettem elő, gondoltam beleolvasok....hát nagyon jó!!! Izgalmas krimi, Réti egy nyomozó különben az életben...nagyon jól ír, humoros, viszi a cselekményt. Ajánlom aki szeret olvasni , elsősorban Tündire gondoltam , mer tő kimondottan szereti a krimit
  3. 2013-06-18 21:0984803.

sziasztok!

Hú, ma nem volt elég a meleg, jó felidegeltem magam itthon. Holnap ugye utazunk el Siófokra, siettem haza ebbe a mindössze 40 fokban....gondoltam gyorsan megfőzök, bepakolok, és még locsolni is kell...erre jövök haza, már az utcán hallom a csiszológép hangját, beérek a hófehér-porlepte lakásba...párom  csiszolta a mennyezetet... ne tudjátok meg, még a szomszéd lakás is poros lett főzés ugye elnapolva, megvártam mig befejezi, utána lemosni-felmosni mindent...jó segitett szegény ember, látta tök ideg vagyok..nem érdekelt volna ha holnap nem kellene elmenni...., kimentem a kertbe, érik a málna is, a meggy elkezdett rohadni!!! pénteknél előbb nem tudok  hozzáfogni a leszedéshez, eltevéshez. Szerintem nem fogok unatkozni az elkövetkezendő napokban...Saléna a  szombat kilőve....biztos nem fér bele a tali

4. 2013-06-18 20:2884802.

No, mostantól gyerek mentes az iskola még egy hétig, utána pedig már pedagógus mentes is lesz!

Erre búcsúztunk az idei tanévtől: VAKÁCIÓ!

előzmény:
    jomiku (84801)
    2013-06-18  15:16
  5. 2013-06-18 15:1684801.

Jaaa!

Szedni, mikor már intenzív illata van! Azért kellene napsütésben szedni!

előzmény:
    jomiku (84800)
    2013-06-18  15:15
  6. 2013-06-18 15:1584800.

Lehet, hogy már ki is nyílt teljesen!

Tegnap még az enyém is csak félig volt nyílott, és mára már teljes virágban van.

Sőt nem is tegnap! Ez ma reggeli felvétel ----->

előzmény:
    matesa (84799)
    2013-06-18  14:55
  7. 2013-06-18 14:5584799.
    én is tegnap néztem, lassan kinyilik teljesen a levendula. Mikor kell levágni? mikor teljesen kinyílt vagy félig....?
    előzmény:
    jomiku (84798)
    2013-06-18  14:30
  8. 2013-06-18 14:3084798.

Kinéztem!

42 fok az ablaknál.(Volt már több is!)

Az ajtónál nem vészes, még nem süt oda a nap!

Úgy döntöttem, hogy napsütés ide, vagy oda,  majd estére szedem le a levendulát! Nem égetem magam a napon! 

Csak ennyit kapkodtam le hirtelen--->

előzmény:
    jomiku (84797)
    2013-06-18  13:58
  9. 2013-06-18 13:5884797.

Lassacskán én is félek kimenni a teraszra! Már kezd ide tüzni a nap. Ilyenkor, ha kinyitom az ajtót mellbe vág a forróság.

Azért csak kimerészkedek és megnézem, hogy hány fok van!

előzmény:
    matesa (84796)
    2013-06-18  13:48
  10. 2013-06-18 13:4884796.

sziasztok!

Már előre félek mi lesz ha kimegyek az utcára...mert itt megy a klima finoman, de kint nagyon meleg lesz, tegnap is csak szédelegtem...hiába, nem mindenki birja, na :) :(

11. 2013-06-18 11:5984795.

Sziasztok!

Jó hűs koktélok már a látványuk is hűsít------->

Teljes az elsötétítés nálunk! Kicsuktam a meleget! Ma lehet, mert ma is teljes szingli vagyok. Ha a hites uram itthon van, akkor ki kell nyitni az ablakokat, mert nem bir megmaradni bent csukott ablaknál....

Ma egyszer már megjártam az iskolát, de most 4-ig ki sem dugom az orromat.  5 órakor viszont teljes pompában az évzáró..........az agyam sül el, hogy mit vegyek fel. Igaz, bármit veszek úgy is melegem lesz.

Eperke!

Nekem mindig előbbre jár az agyam a kelleténél és az árvíz alatt végig az volt eszembe, hogy mi lesz itt utána........

előzmény:
    eperke68 (84794)
    2013-06-18  09:54
  12. 2013-06-18 09:5484794.

Köszönöm szépen az ajánlatokat, de ügyesek vagytokmost aztán küzdök a bőség zavarával....

Ma is jó meleg készül, fiacskám elment vizsgázni, ember dolgozik, úgyhogy ma házimunkázom, semmi sem menthet fel

A strandon el lehet viselni nagyon jól ezt az időt, hűs víz, fincsi kávé,lángos,pihi....hmmm Az úton még nagyon sok árvizes területet láttunk, ahol magasan ellepte, a kukoricának, napraforgónak sajnos lőttek, nagyon nagy károk vannak, ahogy látom. Még egy helyen a sínek alól teljesen ki van mosva a töltés is, most javítják. És a szag, hát büdi rendesen. 

Hilde, én nagyon ajánlom neked az Afterbite kenőcsöt, mi most is használjuk felnőttként, lányomnak is küldtem ilyet ki Németországba, úgy bevált. A kids változatot vedd, az érzékeny bőrre is mehet, próbáld ki. Teafaoljat és más természetes anyagokat tartalmaz. Ha nagy a csípés, jobb ha megmutatod orvosnak, pici még a lányka. Lehet érdemes tartani kéznél tonogén hatású készítményt, de ez csak komoly esetre, orvosi javaslatra.

Nálunk brutál szúnyogok vannak, az árvíz miatt is gondolom, engem nagyon szeretnek csípni... a kis rohadékok

Tegnap este nem csíptek annyira, viszont elkezdték a szarvasbogarak az esti repülést, mint egy törpe helikopter, olyanok.Ha a földön vannak, nem félek tőlük, de amikor repülnek...

előzmény:
    eperke68 (84793)
    2013-06-18  09:31
  13. 2013-06-18 09:3184793.

Szép napot mindenkinek!

Finom kávé, és inni se feljtsetek el 

14. 2013-06-17 22:0884792.

Szia Ildi!

Adok tanácsot természetesen! 

István! Mégegyszer Boldog születésnapot! :)  

Lassan megyek én is aludni!Jó éjt!

előzmény:
    hilde (84790)
    2013-06-17  21:05

-----------------------------------------------------------
    Alkonyat van megint. Újra vége van valaminek. Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér.:)
  15. kml
    2013-06-17 21:5984791.

Sziasztok!

Sebák! Sok boldogságot kívánok, Isten éltessen!

Ani! Férjednek mielőbbi gyógyulást!

Hilde! Már gondoltam rád, régen olvastalak.Lénával itass egy kis kalciumot (Kalcikid, vagy ca pezsgőtabletta -elsőre egy felet, vagy ha van ca ampulla otthon.) A fenistil gél jó szokott lenni, de fényérzékeny, úgyhogy csak ruha alatti részt kend be.Gyógypuszi neki.

Évi! Ha nekem most lenne lehetőségem és khm...khm...kedvem (persely) akkor én Sárvárra mennék.De biztos jól fogtok választani, kérünk szépen majd képeket!

16. 2013-06-17 21:0584790.

Sziasztok

Rég jártam erre, írni nem volt időm, de azért mindig gyorsan átfutottam a hozzászólásokat.

Sebák Isten éltessen.

Ani jobbulást a férjednek.

Én szárazságot/aszályt/sivatagot akarok. Nem bánom, ha locsolni kell, de esőt nem akarok jó pár hétig. Elég volt belőle. Tele van a föld talajvízzel, emiatt rendesen szívunk, de ami elszomorít: ez az idő tönkretette a finom szőlőnket. Mármint a fürtöket. Tavaly volt kb. 50-60 kiló, most jó, ha lesz rajta 10 fürt.

Évi: én szívem szerint Bogácsra mennék el. Egész jó kis strandja van, csöndes falu, igen jó borospincékkel.

Kata: örülök, hogy bevált a tanfolyam. Majd adhatsz tanácsot, hogy milyen növényt mire lehet használni. Most épp jól jönne valami Lénámnak. Megcsípte valami a hátát, mire mentem ma a bölcsiben, kb. akkora dudor lett ott mint az ökle. Tiszta ideg vagyok, hogy rendben elmúlik-e.

Mára (meg gondolom jó pár napra ) ennyi volt a bejelentkezés, megyek szundizni.

Jó éjt.

17. 2013-06-17 19:0084789.

Jaj Sebák, ez csak azért volt hogy figyelsz-e

Borzasztó meleg van, és még melegebb lesz. Pont akkor leszünk Siófokon...ami nem baj, de utazni nem lesz kellemes....Én nem szeretem a kánikulát, persze a hidget sem.... 

Csináltam ma mentaszörpöt megint, ízlik nagyon!

Párom nincs jobban egyáltalán, mondtam holnap menjen orvoshoz, nem játék ez!

18. 2013-06-17 17:3384788.

Sziasztok .

Sebák isten éltessen.

19. 2013-06-17 15:0284787.

Sziasztok!

Sebák!

Boldog szülinapot itt is!

Eperke!

Az az igazság, hogy a szállodák velness részét nem szoktuk igénybe venni, arról nem tudok nyilatkozni. De a hotelek közül nekem a két kedvencem ez és ez. Mindkettőnek van velness részlege. Hirtelen ezek jutottak eszembe, majd még kutakodok az emlékeimben.

Ma beszaladtam a suliba, összeolvasni a dokumentumokat és a kolléganőm mondta, hogy meghív egy fagyira..... közöltem vele, hogy délben nyit a fagyizó én akkorra már otthon leszek.......... ehhez képest 1/4 3-kor értem haza és még nem is fagyiztunk.

Ja és reggel..... megyek be......zárva a kapu.....láttam, hogy a sportcsarnok nyitva van a ballagási díszletet szedték szét a közmunkások, úgy gondoltam, hogy bemegyek azon keresztül......... még jó, hogy nem caplattam fel az első emeletre (ott az átjáró a suliba) mert az udvarra nyíló mind a két ajtó is zárva volt.....egy ideig álltam...vártam, de egy teremtett lelket sem láttam az iskola körül.....azután a sportcsarnokon keresztül, megkerülve a parkolót, az épületet, az önkormányzatot, tűzoltószertárt.....elzarándokoltam a főbejárathoz....az is zárva volt.......ott is ácsorogtam egy ideig, mikor megláttam két takarítónőt közeledni.......gondoltam, hogy a fenébe, hát mégsem zárták be teljesen az iskolát

Első mérgemben haza is jöttem volna, de nem volt lakáskulcsom, mert hites uram engem kirakott az iskolánál ő pedig ment édesanyjához borsót szedni  és a kulcs a kocsiban...........

Holnap már oksabb leszek! 9 óra előtt be sem megyek!

előzmény:
    sebák (84786)
    2013-06-17  14:02
  20. 2013-06-17 14:0284786.

Sziasztok!

Köszönöm szépen!Sebüák?????

Reggel mondta a rádió,hogy bőségriadó van!!Na gondoltam akkor megyek pénzt beszedni és tényleg az van!

Most meg megyek befizetem a csekkeket.Sosem volt még egyszerre ennyi

feladni való csekk.Vagy a bőségriadó miatt,vagy lehet,hogy osztódással szaporodnak.

Az előbb végigitattam az állatokat,mert azok is szenvednek.A kacsáknak van a legtöbb eszük.Letelepedtek az itató mellé és ott vészelik át a meleget.

Szép napot.

Évi!Egy tipp.Anyával voltunk Sikóson igaz még az ősszel és hétköznap.

De mienk volt az egész medence.Alig voltak.

De volt egy kamera??!!  

21. 2013-06-17 10:4784785.

Szép nyári napot!!!

Mostanáig pihentem, olvastam, most már dolgozgatok egy kicsit. Tegnap volt egy kiadós eső, de ha ilyen meleg lesz, ma már locsolni kell.

Emberem dolgozik, de délután megyünk csobbanni egyet.Még a héten itthon vagyok, nézek vmi szállást kettőnknek....jó lenne kicsit lazítani a munkamániásnak is.

Saléna, nincs vmi ötleted? Ti sok helyen voltatok. Jó wellness fontos Ne egy nyúlfarknyi medence legyen, no majd nézelődök.

Finomakat főztetek, nálunk volt rántotthal, rántottgomba, cukkini-gomba tejszínes szószban, cukkinifasírt, fűszeres csirkemell-csíkok petrezselymes krumplival, brokkolisaláta, uborkasali....ilyenek. Ma még nem tudom mi lesz. 

Ani párod jobban van?Gyógyangyalka....

Sebák, boldog szülinapot, Isten éltessen sokáig!!!!  

Jó ünneplést!!!

22. 2013-06-17 08:2784784.

Sebák, második nekifutásra csak sikerül!!! az én  Isenem éltessen  sokáig erőben egészségben  kis családod köréban...Pusza~~~~~~~~~~~~~~~mária

23. 2013-06-17 07:2484783.

sziasztok, jó reggelt!!

Sebűák nagyon boldog születésnapot, az Isten éltessen sokáig!

24. 2013-06-16 19:0184782.
    Elnézést, hülyeséget írtam... négy sor szék volt.
    előzmény:
    robertkristen@citromail.hu (84781)
    2013-06-16  18:59

Alkonyat van megint. Újra vége van valaminek. Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér.:)
  25. 2013-06-16 18:5984781.

Köszönöm Saléna!  Ez lemaradt!

Három sorban voltak a székek...

Szép volt, nálunk van zászlóátadás, és osztályszalagot minden elvégzett osztálynál felkötik. 

előzmény:
    jomiku (84778)
    2013-06-16  14:08

26. 2013-06-16 18:4484780.

Sziasztok!

Délután aludtam egy jót! Meg párommal néztünk két rész Castle-t. Huszonketten voltak az osztályban, az csak egy képrészlet... azért ltsz keés képet. Főleg Fruzsit fényképezte Dávid. Sajna én nem fényképeztem, szenvedtem a magassarkúban. Mi ebédünk töltött káposzta volt. Húslves meg volt tenapról. De most ebbe a nagy melegben nem kívánom a főtt ételt.

Ani! Párodnak jobbulást! Nekem is fáj, kapar a torkom egy kicsit. 

előzmény:
    jomiku (84778)
    2013-06-16  14:08

27. 2013-06-16 16:3384779.

Sziasztok itt vagyok ám .

Saléna én már kivasaltam  .

Mai menü meggyleves saját meggybő..fasirt ptrezselymeskrumpli.és meggyespite .

28. 2013-06-16 14:0884778.

Sziasztok!

Nyár van!!! Ezt vártuk, hát ne panaszkodjunk!

Most végeztünk az ebéddel. Kissé belekéstünk, pedig főzés közben kicsit egyszerűbbre módosult  a menü.........paradicsomos káposzta volt eltervezve, sült oldalassal és maradék borsóleves...... Egyszer csak úgy gondoltam, hogy kár lenne elrontani a jó kis oldalast a káposztával, így a köret petrezselymes krumpli lett.

Kata helyesek a gyerekeid!

Hányan voltak Fruzsiék az osztályban? Kevés széket láttam a képen

A székről jut eszembe!

Nálunk volt az ünnepélynek egy nagyon jól megkreografált része! Az  elején a 8-osok ültek, a 7-esek pedig álltak. Egyenként szólították a ballagókat, megkapták a tarisznyát és felmentek a színpadra, a hetedikes pedig, akitől kapta a tarisznyát, odaült a 8-os helyére. Ez nagyon megható volt.............átadták a helyüket a következőknek!

Matesa!

Sanyinak jobbulást!

Van egy csomó vasalnivalóm, de ilyen melegben nincs kedvem beüzemelni a vasalót

Legyetek jók!

További szép napot mindenkinek!

29. 2013-06-16 13:1284777.

Sziasztok!

Délelőtt a kertben tevékenykedtem.Meleg van és nagyon kemény a föld.

Jól nekivetkőztem,hogy minél nagyobb felületen gyüjtsem a d vitamint.

Kata köszönöm!

Lányom is felköszöntött,mert hallotta valahol.hogy ma van apáknapja .

Anya még dolgozik,de én élvezem a hűs szoba előnyeit !

30. 2013-06-16 10:3984776.

Szép napot kívánok mindenkinek! 

Itt a gyönyörű nyár, tegnap kollektívan napoztunk a kertben, és a lánykám is messzi otthonában, ott is jó idő van.

Tetkóról megoszlanak a vélemények, nekem nem tetszik, se fiún se lányon, és ugye bizonyos szakmákban nem is előnyös, ha van látható helyen. Pircing az inkább, egy köldök pl. azt szépnek tartom, de csak picit, és csak szép hason.

A teknőseink rengeteget esznek, most vettem kaját nekik, bolhát és rákot, halaknak is, tök aranyosak, ahogy együtt esznek, együtt napoznak. Tegnap kicsit lekeféltem a páncéljukat, nem nagyon örültek neki, még az egyik harapott ismegtámadta a kefét. 

Tündi, rég jelentkeztél...

31. 2013-06-16 08:2084775.

Nekem se tetszenek, férjemnek se, de nem szóltunk semmit. Akkor mikor megcsinálta már saját fizuból csinálta. A tetoválás nem zavar, főleg ha szép. A nyakamra egy twilight feliratot szeretnék majd!

twilight forever 

Nálun k is lesz szülinapos most nyáron három is. Fru meg már letudta június 5.-én. De még lesz Eszternek, Dávidnak, és Apának.

előzmény:
    matesa (84774)
    2013-06-16  07:47

32. 2013-06-16 07:4784774.

sziasztok Jó reggelt

Szóval Sebák te most előre ittál (buliztál) a medve bőrére

Épp tegnap beszélgettünk hugommal, aug.20-án lesz 50 éves, kérdeztem itthon lesznek-e aznap, mikor tartja a szülinapját...mert mi épp 20-án nem leszünk itthon, csak azért. Ő azt mondta korábban semmi féleképp nem akarja, majd akkor utána, de ők nem csinálnak nagy ünneplést....Az ajándéka meg van már, az a lényeg

Kata, igen rá gondoltam, akkor a fiad háát nekem nem tetszenek a piszingek, tetoválások a fiatalokon, de nem tudom mit tennék ha a gyerekem állna ilyennel elő...szerintem semmit ez van.

Párom lebetegedett már, valami vírust szedhetett össze, megfázás, köhögés...

33. 2013-06-16 07:2984773.

Jó reggelt!

Hoztam a reggelit és finom kávét, capuccinot, hétközben úgysem vagyok! Azt hiszem ebből jut mindenkinek kedvére való! Egészségetekre!

István! Mivel holnap nem vagyok már... Isten éltessen sokáig!  

Megérdemelted a pihenést, nem fáéltelek, melózol Te éppen eleget!  

előzmény:
    sebák (84771)
    2013-06-15  22:54

34. 2013-06-15 23:1784772.

Egy gondolat a kajáról.

Én főztem egy nyúlgulyást.Négyen voltunk,de megoszlottak a vélemények.Egynek nagyon ízlett,ő a receptet is elkérte,egynek jó volt,egy nem nyilatkozott.

De én sose kérdem,hogy ízlett a főztöm.Ha valaki megdicséri örülök.

Ha nem nyilatkozik,az sem baj.

Ha én főzök,az nem szokott annyira fűszeres lenni.De jobban mint ahogy szeretem.Nem szeretem ha a fűszer nagyon kiérződik.

Assszem megyek lefekszem

35. 2013-06-15 22:5484771.

Semmi gond Kata,itthon is ez a helyzet,beszélek,de senki nem hallgat rám.

No de ha majd nem leszek,eszükbe jutok.Ismerős a téma,mert gyakran eszembe jut apám.Ő sincs már .

Jól sikerült a mai buli.Úgy volt megbeszélve,hogy kettőre hazajövök és megyünk paprikázni.De nem volt kedvem hazajönni.Anya egyedül ment.

Azért akkora lelkiismertfurdalásom nincs.

Marad meló holnapra is.Este 10-re hazaértem.

A legjobb az volt,mikor ültem a fotelben,lábaimat feltámasztottam egy oszlopra és gyönyörködtem a tályban.Ja a sör mellettem volt.

A tömeg dolgozott,szedték a borsót,ez a kiváltság csak nekem,mint ünnepeltnek járt.Annyira azért nem voltam ünnepelt,mert az elmúlást minek ünnepelni,de kifogásnak jó.

Egy ilyen buliban érdekes gondolatok merülnek fel.De szerintem egy csajos buli sem lehet különb.

Deee maradtunk a gondolatoknál!!

Ahogy az ember korosodik,érik,legalább ez

Szép estét 

előzmény:
    robertkristen@citromail.hu (84770)
    2013-06-15  21:13
  36. 2013-06-15 21:1384770.

István! Mindig figyeltem Rád!  Csak nem mindig tudtam megfogadni! Egyébként meg jó régen beszéltünk!Azért megkereshetnél néha!

De most sínen vagyok. A főnököm akkora hajcsár mnt Te! De ugye látszik kit lehet, és kit kell hajtani. Mi hárman a kis csapatban hagyjuk, meg is szerettek minket. Az összes ottani dolgozónak a szívébe loptuk magunakat. A srácok is aranyosak, a kezünk alá dolgoznak amit csak tudnak. De mi se várjuk meg hogy elhordják a beültett virágot besegítünk nekik. No mára elköszönök, jó éjt!

előzmény:
    sebák (84728)
    2013-06-11  22:10

37. 2013-06-15 21:0384769.
    Már rám fogtok unni... Csak egy gondolat, gondoljátok el mikor a három nagy lehozza a barátját, barátnőjét! Hát rendesen kötni kell azt a bizonyos madzagot. De hát ezt vállaltam, értük élek.Szeretem mindegyik csajost a fiaim után, és a kisvejkót is, nagyon jó fej gyerekek.

38. 2013-06-15 20:5584768.
    Most esik le... azt hitted Fruzsi barátja? Hát ő bátyja! Tesóóóók. Ja, és ő az a fiam aki tavaly kint volt Ausztriába. Mégegyszer nem megy ennyire távolra, sőt a szülői házól sem akar még elmenni. 
    előzmény:
    matesa (84765)
    2013-06-15  19:08

39. 2013-06-15 20:0584767.

Még egy kép, magamról nem szeretnék.... most em vagyok elégedett valamiért. A hajam pedig hosszú már itt... ez egy hónapos nyírás, és a festés is nagyon kikopott, majd kövi hónapi fizuból akarok menni csak. Nem akarom hogy nagyon roncsoódjon a hajam a feséstől. Meg most ennyi költekezés elég volt magamra. A kertészetben úgyis nagyon szívja a nap. Meg egész intenzív vöröset szeretnék.

Ilyet, mint a a második képen! ------------>

előzmény:
    robertkristen@citromail.hu (84766)
    2013-06-15  19:50

40. 2013-06-15 19:5084766.

Sziasztok!

Ani! A pirszinges srác Dávid fiam!   Ő a kisebbik! István a nagyobbik! De a csókolózást hidd el, megoldják, barátnőjének is van. Sőt, Katalin lányomnak, aki kék ruhában van, neki nyelvpirszingje van!

1. kép István a legnagyobb fiam és Reni

2. kép Dávid kisebbik fiam és Monaa(Mónika)

3. Katalin nagylányom és a barátja Csabi 

Fruzsim volt a ballagó, és Eszterke nem volt hajlandó fotózkodni. 

No pár kép hog lássátok ki-kicsoda, és kinek- ki a párja. 

előzmény:
    matesa (84765)
    2013-06-15  19:08

41. 2013-06-15 19:0884765.

Kata, jók a fotók, szerintem jól áll neked ez a haj, nem kell rövidebb

Szépek a lányok!  a szájban pirszinges fiú a lányod barátja?? jesszusmária  én ilyenkor mindig arra gondolok hogy puszilkodnak???

tényleg nagy kánikulát mondanak jövő hétre, azt hiszem lesz fürdőzés a Balcsiban

42. 2013-06-15 15:5284764.

Sziasztok!

Megvolt Fruzsim ballagása, szép volt, nem volt túl hosszú. 

Csak a szűk család volt, minden rokonság nélkül. Elérzékenyültek a gyerekek. Délután megy a barátnőjénél Fruzsi ott alszik. Tegnap is nagyon rohanós napom volt, még fodrászhoz kellett volna eljutni, majd legözelebb. már hosszú a hajam, én a nayon rövidet szeretem. Facebookon vannak képek. A körmömről is képet. Francit nem akarok addig amíg a gyakorat tart. Sokat ültetünk, alámegy a föld.

43. 2013-06-15 12:3784763.

Vége a ballagásnak! szép volt, jó volt.......... hosszú volt!

Ma teljesen szingli vagyok, zuram dolgozóban, gyermekem a napfényes Itáliában.......... így minden adott, hogy megváltsam a világot, senki sem zavar! Csak attól őrülök meg, hogy kong a ház......

Matesa!

Szombatra gondoltam én is!

Bár, lehet, hogy lesz egy kis akadály, de megoldható....

A díszcsorbád nagyon szép az enyém nagyon satnya. Eddig eltakarta tőle a napot a tulipánok levele, de most levágtam őket. Remélem megindul a növekedése, de őszre ennekl is más helyet keresek.

No, indul is a világmegváltás! Indítom a mosógépet, beüzemelem a varrógépet és átalakítok egy szoknyámat!

előzmény:
    matesa (84762)
    2013-06-15  11:10
  44. 2013-06-15 11:1084762.

Saléna jövő hét vasárnap vendégeskedés nálunk, sogornőmékhez megyünk, László nap, születésnap...szombat talán jó:)  elmennék már megnézni a turai kastélyt, bár hugom mondja 1500 ft a belépő

Lányomék lementek a telekre, azt mondták akkora a gaz , a fű hogy elvész az autó remélem lenyírják

Oda is menni kéne junius utolsó napjaiban, mert után én nemigazám mehetek szabira...kolleganőm elmegy , az új lányt meg nem lehet még egyedül hagyni....juli 29-től irtam ki két hetet, remélem az menni fog.

előzmény:
    jomiku (84761)
    2013-06-15  08:28
  45. 2013-06-15 08:2884761.

Sziasztok!

Kávé után a reggeli--->

Matesa!

Úgy látszik Samuka komolyodik! Igazi inteligens "nagykutya" lesz belőle!

Akkor mostanság nagyon el vagytok foglalva! Eszembe volt, hogy jövő hét végén elmehettünk volna valamerre kirándulni ....bár az is igaz, hogy hideg frontot ígérnek akkorra....

A kosz miatt ne aggódj! Meglátod azután milyen szépek lesztek!

Készülődöm a ballagásra. Már egy csomó variációt kipróbáltam öltözködésileg... de azt hiszem maradok a jól bevált tavalyinál...van egy ujjatlan csipketoppom fekete muszlin szoknyával....... talán ebben nem lesz melegem....

Szép napot mindenkinek!

előzmény:
    matesa (84760)
    2013-06-15  07:43
  46. 2013-06-15 07:4384760.

Jó reggelt

Itt a kánikula Szalad az egész ház, valami szörnyűűűűűűű

Képzeljltek Samuka két napja kint alszik éjjel is, ő maga választotta, mikor hideg esős idő volt a teraszra kitettem egy barna pokrócot hogy nappal arra feküdjön, kint maradt még a pokróc, és azon alszik éjjel a cicával Nincs hiszti, nincs ugatás.,..Jobban jár ha kint van, ott nincs olyan meleg mint fent az emeleten a kis lukban ahol aludt eddig.

Hugomék bográcsolnak ma, mondták menjünk át, majd valamikor átszaladunk, párom imádja a babgulyást

47. 2013-06-14 20:1584759.

Sziasztok!

A tanévnek vége ugyan, de mi még nem pihenhetünk. Holnap délelőtt tanévzáró, jövő héten pedig értekezletek, pakolás, olyan gyerek nélküli iskola lesz.  Én is sok apróságot kaptam már ilyenkor év végén, de féltve őrzöm valamennyit, mert ha rájuk nézek eszembe jut az akitől kaptam. Tegnap főztem egy jó adag paradicsomos káposztát, így maradékon élünk még holnap is, majd vasárnap már talán lesz időm rendesen főzni. 

Legyen szép a hétvégétek! 

48. 2013-06-14 19:2084758.

Kitartást a munkához.

Jó idő lesz jövő héten, a kiránduláshoz. Most néztem, 33-35 fok lesz. Mi is tervezünk programot, szívesen mennék kalandparkba, sztem a fiúk is benne lennének ilyenben....

Nagyon szépek a Budapest képeid. 

előzmény:
    matesa (84757)
    2013-06-14  17:51
  49. 2013-06-14 17:5184757.

sziasztok!

Ez a hétvége  szörnyű lesz nálunk...Párom elkezdte a plafon fúrását, faragását, csupa por minden!!!! hogy mikor lesz kész ő sem tudja, mesterkedik hogy eltüntesse a repedést, száradásokat kell várni stb....hétfőn itthon tudok maradni, de kedden sajna nem, helyettesiteni kell a pénztárost, szerda csütörtök megyünk Siófokra, az egész osztály....

Sebák!!! úgy legyen, teljesüljön minden kivánságom

De jóóó a tanitónéniknek...

Én is akartam válaszolni Kriszti, de tiszta zizi vagyok.,..szóval mi is mindig apróságot vettünk...aztán nem tudom örültek e neki, azért képzelem mennyi fölösleges minden lehet egy idősebb tanár-tanitó néninek otthon