Nők Lapja Cafe

Szponzorált hirdetések

Játék

Játék

Játssz velünk!

Találd meg te is kedvencedet játékaink között!

Fórum - "A mi helyünk"

Keresés a fórumban
Minden ami Karácsony.....
«
Nyitó hozzászólás
2004-11-09 12:471.
Sziasztok!

Cirka 6 hét s újra jön a Jézuska. De addig egy háziasszonynak rengeteg dolga van. Kezdve a nagytakarítástól az ajándékvásárláson keresztül a menü összeaállításig. Ki ,hogyan oldja meg a tökéletes karácsony nevű projektet?:-))) Ötleteket várok minden karácsonnyal összefüggő témában. Pl. hol olcsóbb a szaloncukor, kinek melyik fajta izlík, mi lesz a menü szenteste stb....
  1. 2010-02-08 19:0534466.

Sziasztok!

Marcsux,

Nem főztem kocsonyát, nincs időm semmire mostanában

Viszont nem is tudtam hogy a mangalica fesztivál ilyen népszerű.

Jók a képeid

előzmény:
    Marcsux64 (34465)
    2010-02-08  08:07
  2. 2010-02-08 08:0734465.

Na és még 1-2.

Babci! Remélem jól sikerült a kocsonyád!

Mindenkinek szép napot!

előzmény:
    Marcsux64 (34464)
    2010-02-08  08:02
  3. 2010-02-08 08:0234464.

Sziasztok ,kellemes hét kezdést!

Remélem a betegeskedők már sokkal jobban vannak, a hó sem okoz gondot  ott ahol sok esett!

Hoztam pár képet a tegnapi Mangalica feszt.-ről.

Nagyon jó volt és még az idő is nekünk kedvezett!

4. 2010-02-07 11:1734463.

Nagyon mérges vagyok mert valamiért nem tetszik a rendszernek ez a kis... szösszenet!

Nem tudom folytatni.Így inkább elküldöm azt a kis képeslapot amit készítettem.Egyben eltudjátok olvasni,esetleg akinek kedve van hasznosíthatja is!

előzmény:
    Marcsux64 (34461)
    2010-02-07  10:21
  5. 2010-02-07 10:3034462.

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást aki beteg.

Marcsux biztos hamarosan találsz másik munkát. Kitartás.

Mi most épp a 6 éves lányommal készülünk a farsangra. Mimás lehetne mint hercegnő.

A Valentin napot mi sem tartjuk nagyon nem annyira fontos ünnep.

Biztos meglepem valami szívecskés valamivel, de nem visszük tulzásba.

Démnek öszinte részvétem.

Mindenkinek további szép napot

Üdv

Noi

6. 2010-02-07 10:2134461.
    Sajnos hiába próbálkozom a folytatást is leírni...ez a fránya gép,nem engedi elküldeni!Na majd később pótolom.Talán úgy is értékelni fogjátok!
    előzmény:
    Marcsux64 (34459)
    2010-02-07  09:41
  7. 2010-02-07 09:5734460.

Szia Babci! Én itt vagyok és mérgelődöm mert nem tudom .....folytatni amit elkezdtem.

Szóval a kocsonyát ,úgy főzzük mint a rendes húslevest és persze lassan kell sokáig főzni.Feltétlenül legyen benne sok bőrős disznóság is!Ezektől fog megfagyni.A zöldséget én ki szoktam venni belőle és még melegében megesszük valamihez köretként vagy csak úgy!

Örülök,hogy anyukád jobban van.

előzmény:
    Babci01 (34458)
    2010-02-07  09:21
  8. 2010-02-07 09:4134459.

A szerelem napján

Pici piros plüss szivecskék lepték el az áruházak polcait a virágárusok vázáit.Rajtuk a felírat:Valentin Day.Vagy csak úgy magyarosan:Boldog Valentin-napot!_Ugye,milyen furcsán hangzik?Persze,ez nem csoda.hiszen maga az ünnep idegenből jött.Mégis,legalább így van egy napunk,amikor a szerelemé a főszerep- gondolják sokan.Ők többnyire nem tudják,nem ez a nap,hanem maga a szerelem az ünnep.Aki pedig szerelmes,giccses szivecske nélkül is rózsaszínben látja a világot.Mert olyakor,az ember úgy él,úgy viselkedik,mint ahogy lehetne mindig,egész életében.Tud adni-elvárás nélkül.Tud odafigyelni-felszólítás nélkül.És tud Rá gondolni-érdek nélkül.............. folyt.köv.

előzmény:
    Marcsux64 (34457)
    2010-02-07  09:13
  9. 2010-02-07 09:2134458.

Sziasztok!

A hó esik itt is vadul, bár nekem már tényleg elég volt köszönöm!

Legközelebb már csak karácsonykór szeretnék havat látni.

Marcsux,

Az old style-os valentin lap tetszik, imádom az ilyen stílusú képeslapokat, egy időben gyüjtögettem is, amíg volt rá időm.

De magával a valentin nappal nem nagyon foglalkozunk mi sem, csoki, és egyéb édesség most szóba sem jöhet, mert diétázunk 1000L, egy szál virág meg biztos lesz Nálunk szerintem annyiban kimerül majd a valentin day hogy örülünk hogy együtt vagyunk, összebújva megnézünk pár filmet

Jobbulást minden betegeskedőnek, anyukám szerencsére már jobban van

Csajok, kocsonyát hogyan készítetek?

Na meg is nézem mennyire hízlaló ha csak a lét eszi meg az ember

10. 2010-02-07 09:1334457.

Szép havas vasárnapot mindenkinek!

Itt Budafokon tegnap este kezdődött újra a havazás és egyenlőre nem is akarja abbahagyni! Szép,szép de most már aztán tényleg vége lehetne!

Lehet ma miatta elmarad a nagy mangalica feszt. látogatásunk Tréfivel.

A Valentint én sem veszem annyira komolyan főleg,hogy nincs kinek.

De amíg volt akkor is csak valami apró és persze kretív dolgot találtam ki,lepinek.Alkalomhoz illő süti vagy torta,egy kis szivecskés diszítés.Tmirához hasonlóan én is szeretem az ünnepeket ,mert ezzel is különlegessé tesz pár napunkat! :) Na és abban is egyetértek,hogy nem a költekezés a fontos!Sőt!!!!!És ez olyan jó. :)

Tmira: Sajnálom,hogy Neked is fáj a csuklód!Remélem azért már jobban van!Nekem egyenlőre továbbra is zsibbad.Kaptam ér fal erősítő vitamint de elküldtek EEG-re és nyaki ér ultrahangra is.Talán utána okosabbak leszünk.Az meg sajnos természetes,hogy az a kéz készül ki,amelyiket használod.Én bal kezes vagyok,szóval most elég nehezen dolgozom vele!Szegény kutyusod.Hallottam már olyat,hogy megrándult a lábuk,ugyanúgy ahogy nekünk is szokottCsak náluk tovább tart!

El tudom képzelni,hogy mekkorát néztél mikor a kezedbe akartak adni egy szörnyet!Bocsi!

Sárkányügyben annyi ,hogy a papírokat megkaptam végre,persze ez sem volt egyszerű. Már csak a táppénzes papírok kötnek össze vele!Na és abból mikor lesz pénz,ez egy másik nagy kérdés!!!!

Sajnos az is le jár 11-én,szóval utána  mi lesz ,még nem tudom.

Szeretnék megosztani valamit....azokkal akik velem együtt kicsit  romantikusak !......

előzmény:
    tmira (34456)
    2010-02-06  22:02
  11. 2010-02-06 22:0234456.

Havas jo estet mindenkinek! Itt az eszak-kelet taljan tudosito. Jelentem hideg van itt is. A het elejen eppen 4.-szer havazott az iden telen. Az urammal meg is beszeltuk, hogyha igy haladunk, lassan be kell ruhaznunk egy holapatba. Ma aztan nagy cseppekben esett az eso. Meg, hogy napfenyes Italia!

Nalunk nem tul jol kezdodott az ev. Marcsux banyatarshoz hasonloan, problemak voltak a csuklommal. Meg a banyaban serult meg, en pedig ugy gondoltam, hogy majd haztaji kremekkel kikuralom. Egy szombaton aztan nem ereztem 2 ujjam, tehat rohanas volt a baleseti sebeszetre. Klasszul rogzitettek egy hetre. Most mobilrogzitot adtak, ami mukodne is, ha nem kellene semmit csinalnom. Raadasul pont a jobb kezem.

Ep, hogy feleszmeltem a csuklommal, jott a kutya. Vasarnap vinnyogva jott be es utana nem kelt labra. Hetfon allatorvos. Tanacstalansagaban elkuldte CT-re. Szerencsere nincs komoly problema, de a jovoben nem jatszhat kuzdelmes jatekokat.

Valentin napot mi sem nagyon unnepeljuk. Az uram szkeptikus az osszes unneppel szemben. En egyelore megvettem a kedvenc focicsapatanak esernyojet es irok hozza egy uzenetet. "Hogy a kozos eletunket mindig elkeruljek az esofelhok..." vagy valami hasonlot. Remelem azert egy cserep virag erejeig kiterjed a figyelme a teremtes koronajanak is. En szeretem az unnepeket. Ezek a napok zokkentenek ki a hetkoznapok egyenhangusagabol. Nem a koltes a fontos, hanem a varakozas es a megemlekezes.

Marcsux, azert az a beka nagyon durva volt!!! Penteken voltam az itteni Disney strore-ban. Az egyik elado a kezembe akart nyomni egy szornyet. A fobiam olyan merteku, hogy meg plussben sem tudom elfogadni. Olyan nagyot leptem hatra, hogy majdnem ledontottem az egesz polcot.

Marcsux, mi ujsag Sarkanylandban? Latod-latod, megsem kellett sarkanyfu (Susu utan szabadon)! Azert durva, hogy meg mindig nem rukkolt elo a papirokkal. Maradj csak tappenzen, amig meg nem gyogyulsz! 

Most megyek, mert kezembe kell vennem az iranyitast. Lassan mar a 6. pacienst oljuk, belezzuk, egetjuk el...az uramnal maradt a teveiranyito.   

12. 2010-02-06 11:5834455.

Sziasztok!

Brrrr, hideg van kint, most lapátoltam el a havat! Esik rendesen! :)

Betegeknek jobbulást, gyógyuljatok hamar! Én is orvosnál voltam, igaz én "csak" szédülök, de nem jó. Mindig is vérszegény, vashiányos voltam, biztos most is ez a baj. Hétfőn mehetek vérvételre, stb. hát ilyenek:)

Lánykámnak 17.-én lesz az ovis farsang, de még nem tudom mi lesz. ha kérdezem, akkor azt mondja nem akar beöltözni, vagy pedig mindig mást mond, pl. boci, meg Eperke... :) Ez lesz az első farsangja, szerintem még nem nagyon tudja mi ez.

Amúgy elvagyunk, én élvezem a havat, csak ne kellene autóznom, azt nem nagyon szeretem, ha nem arra megy az autó amerre én szeretném :))

A Valentin napot mi nem vesszük komolyan, párom amúgy is minden dátumot elfelejt, nekem meg ez annyira nem fontos. Néha veszek valami ultra-giccses-szívecskés valamit neki, csak a hecc kedvéért, jót nevetünk rajta és kész. :)

Legyetek jók, pihenjetek a hétvégén! :) 

13. 2010-02-06 11:2734454.

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

A mai program... aztán pihi.

Holnap délután kinézünk Tréfivel a Ligetbe és megnézzük a mangalica fesztivált,illetve 16.30-kor a kedvenc zenekarom fog koncertet adni!Ők a Madarak!

Lassan de biztosan közeledik a Valentin.Ti hogy vagytok vele?

Készültök valamivel a Kedvesnek?

14. 2010-02-05 17:2234453.

Babci:

Remélem nálatok nem komoly a baj és hamar rendbe jön anyukád is!

Tud valaki valamit Sherpáról? Mi lehet vele? Remélem nincs komoly oka,hogy nem látjuk Őt!Talán csak sok a dolga!Legalábbis remélem ,hogy erről van szó!

előzmény:
    Babci01 (34450)
    2010-02-04  22:16
  15. 2010-02-05 17:1634452.

Északisark: Bocsi,bocsi ezerszer bocsi! El is felejtettem,hogy vagytok páran akik még eme lények nevének kiejtésétől is rángó görcsöt kaptok!

Mégegyszer bocsi! Tudod én a Valentinnel kapcsolatban hoztam azt a bizonyos b... királyfit!

Így jártam!

Vígasztalásul hoztam egy kis nasit!

Babci: Igen ,már tudom,hogy más oka is lehet,sajnos!

Ma voltam orvosnál.Hétfőn megyek EEG-re,szerdán pedig nyaki ér UH.-ra.

A betegeknek gyors gyógyulást, szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek!

Most p.-sz.-v. Mangalica fesztivál lesz a Vajdahunyad várában!

előzmény:
    eszakisark (34449)
    2010-02-04  15:53
  16. 2010-02-05 09:0634451.
    Jó reggelt, jó reggelt! Hoztam a reggeli forró teát, forró csokit, forró kávét, kapucccccsínót. Tessék elvenni! Endorfin-termelő hatása miatt sokat javít az ember hangulatán! Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást! Próbáljatok minél többet pihenni és nézzetek valami jó kis filmet, hallgassatok klassz zenét (mindegy mit, csak élvezzétek), csücsüljetek forró vizes kádba, valami jó kis illattal megspékelve és gyorsabb lesz a gyógyulás! Démi, nektek részvétem a nagymama miatt, ha tudunk valamiben segíteni, csak szólj nyugodtan!
  17. 2010-02-04 22:1634450.

Sziasztok!

Nagyon sajnálom Marcsux hogy nincs semmi, nem könnyű mostanában az biztos, nagyon szurkolok hogy mielöbb legyen valami

Sajnálom a kezed, de nem szabad elhanyagolni! Amúgy a zsibbadásnak más oka is lehet..

Nekem is tele a hócipőm a munkahelyemmel, de sajnos váltani sem könnyű, így szépen lenyugtatom magam, de azért próbálkozom és a hiteleinkre gondolok.

Amúgy a betegségekről annyit hogy nekem is kijutott a "jóból" idén, amúgy anyukám van kórházban sajna. Múlt héten haza küldték hogy szedjen antibiotikumot mert epevezeték gyulladása van, és menjen haza.

Most meg kiderült hogy az egész bélrendszere begyulladt, szerencsére már jobban van, de a hét elején még totál be volt gyulladva, és lázas volt stb. Meg amúgy is nyomaszt hogy baby fronton nem úgy alakul a helyzet ahogy azt elképzeltük, de ez már más téma..

Mindegy ne szomorkodjunk, bizzunk benne hogy az év hátralévő része sokkal jobb, szebb dolgokat tartogat

Képzeljétek ma még mindíg találtam sütiket karácsonyról

Idén vissza fogom a sütési kedvem, mert ez már tényleg sok volt.

előzmény:
    Marcsux64 (34448)
    2010-02-03  09:04
  18. 2010-02-04 15:5334449.

MARCSUX: nem a nagyon guszta tortara vagy a gyonyoru teli kepeidre gondoltam, hanem arra a ronda koronas bekara. tudod, bekafobiam van, meg kepen sem birom. max ha egy arantosabb rajzfilmfigura de ez a hatar.

Remelem osszejon vmi munka, de a csuklo mutet nem tul jo dolog. Mindenesetre sok-sok pozitiv energia feled es remelem az injekciokura hasznal es eleg lesz.

Lassan de javulok, legalabb mar orrfolyas nincs. mondjuk mostanra tiszta seb de lampazok es mar sokkal szebb lett 3 alkalom utan.

Ma fogaszati ellenorzesen voltunk manoval, szerencsere szep, egeszseges fogai vannak. Ugyes volt, meg a dokino is megdicserte. Cserebe valaszthatott egy jatekot. Persze az auton kivul mas nem is erdekelte. Egyedul a cumit kell letenni. Meg nincs baj, de azert egy 3 evesnek mar lassan csunya a szajaban. De szerintem ezt is egyk naprol a masikra fogja elhagyni, mint a pelenkat.

Meg mindig esik a ho

A legjobb, hogy plakatok hirdetik, hogy "vegyel egy csokor tulipant s vidd haza a tavaszt". Ja, persze, majd vmikor majus vegen....mindenesetre tegnap vettunk egy csokorral.

előzmény:
    Marcsux64 (34445)
    2010-02-02  16:52
  19. 2010-02-03 09:0434448.

Drága Babci!

Én is diétázom de néha azért bűnözök is. Nem mondom,hogy ez a torta diétás de cukor nélkül is el lehet készíteni!

Még jó,hogy nem levehető a képernyőről mert akkor nagyobbat kellett volna hoznom!

Remélem csak egy kis megfázásról van szó és hamar rendbe jöttök!

Sajnos bánya frontom semmi de szó szerint semmi nincs!Az elmúlt hónap alatt ,egyetlen egy jelentkezést sem tudtam elküldeni! A környéken, ismerős baba boltban kiraktam,hogy gyermek felügyeletet vállalok.        Egy helyen hírdetem is!De semmi eredmény! Egyenlőre!

Még 1 hétig táppénzen vagyok de ,hogy utána mi lesz .....fogalmam sincs!

Tegnap voltam dokinál mert állandóan zsibbad a bal kezem. Ha nem használ az injekció kúra akkor meg kell műteni a csuklómat!Én még nem is hallottam ilyet!

előzmény:
    Babci01 (34447)
    2010-02-02  22:28
  20. 2010-02-02 22:2834447.

Sziasztok!

Jajjj Dém, őszinte részvétem Remélem jól vagytok..

Mostanában annyi negatívum van, nálunk folytatódik az idei év kezdete a betegség hullám.. Már csak bízom benne hogy az év további része jobban fog alakulni.

Nona,

Nagyon édes a Bence baba, és már milyen szépséges

Marcsux drága,

Jók a képek, és az a torta, ez nem igazságos a diéta kellős közepén

Még jó hogy nem kiemelhető képernyőn át

Amúgy mi a helyzet munka fronton?

21. 2010-02-02 18:0234446.

Sziasztok!

Marcsux..sokan a karácsonyra is ezt mondják, hogy minden nap szertenünk kéne egymást, blablabla.. Holott pontosan azért vannak az ünnepek, hogy kitörjünk a hétköznapokból!Mert minden léleknek szüksége van rá hogy akár egy napra is ünneplőbe öltözzön..már aki tudja, hogy milyen szuper is az!

Északisark, jobbulást Neked!

Dém jól eltűnt..reméljük hamar átvészelik ezeket a napokat..

előzmény:
    Marcsux64 (34445)
    2010-02-02  16:52
  22. 2010-02-02 16:5234445.

Északisark:Remélem nem komoly a baj! Jó sok forró tea,és jó meleg vacok,hamar rendbe jössz!Mielőbbi jobbulást kívánok.

Jajj-jajj!!! Szánom -bánom ....de melyikre is gondoltál?Valami rosszat tettem?Én nem tudom,hogy mit szabad feltenni és mit nem!

Első vagy a második sorozattal van baj?

Mi sem szoktunk (amikor még volt kivel) nagy feneket keríteni a Valentinnek,de egy gyertyafényes vacsi,torta és persze virág mindig volt!Ennél több nem is kell.Az év minden napján szeretnünk "kellene" egymást,rengeteg felesleges költekezés nélkül!!! 

előzmény:
    eszakisark (34443)
    2010-02-02  14:20
  23. 2010-02-02 15:0434444.

Sziasztok!

Jobbulást kívánok neked!

előzmény:
    eszakisark (34443)
    2010-02-02  14:20
  24. 2010-02-02 14:2034443.

Sziasztok!

NONA: nagyon edes a kis Bence es a gombas keped szuper lett!!!

ZSUZSKA: havat tudok en is boven kuldeni. ma is havazik egyfolytaban. eleg nehez vezetni is mert a hofaltol gyakorlatilag semmit nem lehet latni ha fordulni akarsz. szoval kuldom a havat mert itt tobb mint eleg!

MARCSUX: ilyen kepet idetenni!!! rontom bontom! szerencse hogy nem neztem meg nagyban. szerintem az iden nem jon ki a maci.diszitgess nyugodtan, sosem tudni mikor kopogtat vki...

DEM: hogy vagy?

BARBRO??? pocaklakokkal minden rendben? mar nincs sok hatra ha jol emlekszem.

ennyi ho meg nem volt a 10 ev alatt miota itt lakunk. iszonyat!

most en vagyok megfazva a valtozatossag kedveert. tegnap sutottunk napraforgos zsomleket manom nagyon elvezte.

Valentin nappal nekem semmi bajom. szerintem jo egy-egy unnepnap a hetkoznapokban, de a vegyunk meg minden vackot-nak nem vagyok hive. En tortat szoktam sutni meg egy jo vacsit amit kozosen keszitunk. Persze viragot kapok, de azt maskor is. ennel tobbre viszont nem vagyom.

megyek iszom mezes teat. szep delutant mindenkinek!

előzmény:
    Marcsux64 (34441)
    2010-02-02  08:42
  25. 2010-02-02 14:0234442.

Hoztam pár érdekes olvasni valót! Remélem nem fogtok kinevetni!