Szponzorált hirdetések

Játék

Játék

Játssz velünk!

Találd meg te is kedvencedet játékaink között!

Fórum - "A mi helyünk"

Keresés a fórumban
Hogyan mondjam el?
«
Nyitó hozzászólás
2004-10-12 12:461.
Arra gondoltam, hogy ha (remélem hamarosan) újra babát várok majd, szeretném ezt a férjemnek úgy elmondani, hogy emlékezetes és ünnepi legyen, ne csak egyszerű tényközlés egy kék csíkról.
Ti hogyan mondtátok el?
  1. 2004-10-14 08:5857.
    sziasztok,

van esetleg valakinek további ötlete a témában?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)

2. 2004-10-13 12:3556.
    kyrkae szerintem aludj amikor csak tudsz, én azt csináltam az utolsó időben és soha olyan jókat nem aludtam se előtte, se utána (délután kettő volt a "reggeli" felkelési rekordom). Oh, boldog idők. . .
    előzmény:
    kyrkae (55)

3. 2004-10-13 12:1055.
    Szijjja!
    Megtaláltalak egy másik topocban. Írtam neked oda is.
    Már nem dolgozom a 7. hónaptól megtiltotta a doki.
    Hááááááááát? Sokat uncsizok mostanában. A babaholmit meg már elintéztem.
    Jó étvágyat!!!! :-)
    előzmény:
    barbidu2 (54)

4. 2004-10-13 11:5954.
    szia kyrkae,

én épp most megyek ebédelni:)
    Te dolgozol még? Meddig? Vagy ha nem, mivel töltöd a hátralevő napokat?
    előzmény:
    kyrkae (53)

5. 2004-10-13 11:3053.
    Sziasztok Lányok!

Hová tüntetek?
    Lola77 : gyönyörű a kismanó. Biztos azért, mert dec. 29. én született. Mint én :-)))))))))
    Már nem izgat, hogy mi lesz. Nekem ez a pocaklakó kell, ha fiú, ha lány.

Nesoka26 : Sajnálom, ami veletek történt, de olvasom van kárpótlát, és van nagy öröm is. Lehet, hogy ennek így kellett lennie ?

S. szilvi74 : Akkor te rosszabbul viselted a terhességet mindt én. Bár nézőpont kérdése. Nekem állandóan fáj a hasam. De olyan szinten, mintha kést mártogatnának belém. A legelső pillanattól érzem ezt, és tudtam, hogy terhes vagyok. Én még a másodikon is gondolkodni fogok, nem hogy a haramdikon. :-(
    előzmény:
    lola77 (41)

6. 2004-10-12 16:1252.
    Igaz, inkább így legyek sem mint azok akik hosszú éveken keresztül csak próbálkoznak és orvostól orvosig járnak.
    előzmény:
    lebe (50)

7. 2004-10-12 16:1051.
    Mi egyiket sem terveztük, legalábbis én még vártam volna. Megbíztam a páromban, ha hat évig bevált. . . Nászéjszakás babánk lett, az állapotom a reggeli és napközbeni mosdólátogatásokból pedig egyértelmű volt.
    Rosszul viseltem mindkét terhességem, de nagyon nagyon szeretem a picurkáimat. :) A további babák, nos inkább én védekezem. Ahhoz, h. szüljek egy harmadikat már nagyon szerelmesnek kellene lennem mert olyan terhességet nem kívánok senkinek, h. végig úgy érezze magát mint aki bulimiás. Pedig olyan jó nézni és szeretgetni, hozzábújni. . . :) Majd a gyermekeimét dajkálhatom, és nem nekem kell kihordani, megszülni. . . Bár a szüléseim könnyűek voltak.
    előzmény:
    barbidu2 (49)

8. 2004-10-12 16:0050.
    Ne bánkódj, az öröm ugyanaz :)!
    előzmény:
    s.szilvi74 (47)

9. 2004-10-12 15:5349.
    Először nekünk is úgy alakult, hogy nem terveztünk semmit, csak éppen nagyon elszállt az agyunk:) Azért én nem bánom hogy azt is megtapasztaltam, hogy milyen a váratlan öröm:) De most már inkább tervezgetek, benőtt a fejem lágya:)
    előzmény:
    s.szilvi74 (47)

10. 2004-10-12 15:5048.
    Elvileg megírtam a jelszót neked. Miért pont három év? Nekünk legalább 4, 5 lesz, de inkább legalább 5-öt mondok. Így alakult:)
    előzmény:
    lola77 (45)

11. 2004-10-12 15:4947.
    Picit írigykedem, nálunk nem volt se terv időszak, sem pedig abból adódó izgalom, hogy hogyan is közölhetném. . .
    előzmény:
    lebe (46)

12. 2004-10-12 15:4346.
    Hogy birjátok egy percig is magatokban tartani a nagy hirt?? Mi a másodikat is terveztük, ki is gondoltam mikor fogok tesztelni. Aztán egyik délelőtt nem birtam tovább megcsináltam. Két csik!!! A férjemnek csak annyit mondtam a telefonba, hogy ugorjon már haza egy percre: De valami lehetett a hangomban mert egy szál rózsával jött!!!! A szivem majd kiugrott mire hazaért, boldog volt nagyon ő is!!!!
    előzmény:

13. 2004-10-12 15:2745.
    Köszi:)))
    Igen, azt mondják inkább rám hasonlit. MI 3 év különbséget tervezünk a két gyerek között, de már alig várom, rettentően szerettem pocakos lenni és hihetetlen élmény volt a szülés:)Kaphatok jelszót hogy én is meglessem a tieidet?
    előzmény:
    barbidu2 (42)

14. 2004-10-12 15:2644.
    én úgy leptem meg a páromat, hogy előhivattam a nyári fényképeket, ahol valószinüleg fogant a kis pocaklakó és közéjük tettem az első ultrahangos fényképet. Mert nekünk váratlan gyermek és csak rutin vizsgálatra mentem. . . . Hát volt nagy döbbenet. . . . .
    előzmény:

15. 2004-10-12 14:5543.
    Nálunk elég sokára jött össze az első baba. Egyszerűen nem lett volna szívem a párom megvárakoztatni az örömömmel, így együtt (még a pisilésnél is ott állt) csináltuk a tesztet. És hát + lett. Persze volt nagy örömködés.
    Aztán sajna angyalka lett a pici gyönyörűségünk. :(
    Így nem volt kérdés, hogy a következő "babát érzek"-nél szintén velem lesz. Így is lett és nagyon-nagyon sírt. Nálunk ennél szebb "hogyan mondjam el" nem lehetett volna. . .
    Talán a 3. -nál lesz valami extrább is. De legalább lesznek ötletek. :)
    előzmény:

16. 2004-10-12 14:4642.
    Én megnéztem és gyönyörű. Kár hogy fiatalabb a lányomnál, különben lefoglalnám neki kérőnek:) Nem lesz könnyű dolgod távoltartani a lányokat ha ilyen szép szeme lesz továbbra is, márpedig ez valószínű (úgy láttam tőled örökölte a képek alapján, de lehet hogy tévedek).
    És lesz kistesója? (most ezt kérdezgetem mindenkitől:)
    előzmény:
    lola77 (41)

17. 2004-10-12 14:3841.
    Kzrkae, én szinténkislányt szerettem volt (legalábbis elsőre) de annyira őrültem amikor kiderült hogy fiam lesz, nem is cserélném el senkire, és igaza van barbidunak, szerelem. . .
    Nézd meg ha gondolod, a szeme sem áll jól!!!!!
    előzmény:
    kyrkae (38)

18. 2004-10-12 14:3640.
    Sziasztok!

Nekem 9, 5 hónapos a fiam, aki hosszú tervezgetés utén első alkalommal megfogant. Minden eshetőségre felkészülve volt otthon a leendő apának egy képeslap, rajta egy nagy férfikézben egy csecsemő. A szöveg pedig a kövekező lett: "Még nem tudom, hogy kisfiú leszek-e vagy kislány, de az biztos, hogy te leszel az apukám"
    nagyon tetszett neki:)))) Mivel aznap anyák napja volt, anyukám és anyósom is megtudta, Anyunak szintén vettem egy képeslapot, szintén Anne Geddes-t, egy gyönyörü babácskával, neki valami olyasmit irtam, hogy szia nagymami, hamarosan érkezem! Kisunokád. A férjem nem tudom mit mondott a saját mamájának.
    Aztán a húgaimnak csak a 7. héten mondtuk el, amikor már láttuk a kicsi szivdobogását, nekik elvittük az uh-s videót, rajta a szivdobogással, volt nagy sirás-rivás:))))
    előzmény:

19. 2004-10-12 14:3439.
    Az jó lesz, nagyon szeretem a kisbabákat:) Mostanában öt született és egy várható a környezetemben, mindenkinek fűt-fát összevásároltam (főleg ruhákat), meglátogattam és lelkesedtem:) Állítólag - erről csak közvetett infóim vannak - a lány az jó, de a fiú az maga a szerelem. Hogy ez pontosan mit jelent, gondolom te magyarázod majd el egy-két hónap múlva nekem, aztán talán magam is meglátom - de ez csak remény:)
    Különben nem tudni mi a tömegnév szerintem, mert mostanra az Anna is az lett nagy bánatomra. Na ezért akartam neki még egy nevet, egy különlegesebbet:)
    előzmény:
    kyrkae (38)

20. 2004-10-12 14:3038.
    Én már összepakoltam, csak mennem kell.
    Én is megnéztem a palloemese kislányát. Na ezért akartam én kislányt. Olyan édesek!
    Na majd én is teszek fel képeket, ha megszületik!
    előzmény:
    barbidu2 (37)

21. 2004-10-12 14:2237.
    én 37. héten szültem, de nem számítottam rá úgyhogy ment a kapkodás:)
    előzmény:

22. 2004-10-12 14:2136.
    palloemese,
    tündéri a kislányod!!! Az egyik képen különben nagyon hasonlít az enyémre (csupavigyorka).

kyrkae,
    a nevekkel nálunk is volt egy kis gond, mert én két nevet szerettem volna adni (egy hagyományosabbat és egy különlegesebbet) de apa nem akarta. Azóta is bajom:) Másrészt végig Rékára gondoltunk, de igazán az Anna tetszett, csakhát így hívtak valakit amiért ezt nem akartuk. De végül Anna lett, győzött a szívünk az eszünk helyett.
    előzmény:

23. 2004-10-12 14:1435.
    Nov. 26. De a doki azt mondta, hogy ha a 37. hétig kibírom, az már jó. Tehát még 3 hét. Ennyi idő alatt keresnem kell valami jó kis nevet, ami nem "tömegnév", és az apuci is engedélyezi.
    előzmény:
    barbidu2 (34)

24. 2004-10-12 14:0934.
    Majd meglátod, nagyon jó lesz ha megszületik (ezzel most sok újat mondtam:). Úgy értettem, hogy ezt át kell élni, még akkor is ha kissé nehéz vagy fájdalmas a dolog egy része. És ha egyszer átélted, nehéz lesz többször nem akarni, még akkor is ha sok negatívum van: ezeket az ember elfelejti egy idő után és akkor meg pont azért akar ismételni. Egyszóval a természet ezt jól kitalálta:)
    Sajna ráadásul olyan hamar eltelik minden, élvezd ki amíg a hasadban mocorog hogy aztán sokáig emlékezhess rá, meg azt is mikor picike még, mert aztán hipp-hopp nagyfiú lesz. Az én lányom is olyan nagy már (persze csak 3, 5 éves) de olyan rövid ideig tartott amíg kisbaba volt és alig emlékszem már rá. . .
    Szóval mikorra várod?
    előzmény:

25. 2004-10-12 14:0433.
    Én kislányt akartam, de nagyon. Aztán mikor megláttam a koronát a lába között, kicsit elkenődtem. De mostmár mindegy, hogy fiú vagy lány. Az kell, aki össze-vissza rúgdossa a belsőmet. :-)
    előzmény:
    barbidu2 (32)