Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Urológiai vizsgálat

Anicska
Létrehozva: 2004. október 8. 18:07
Urológiára kell mennem, és az a kérdésem, akinek volt már része benne, íjon, hogy milyen egy urológiai vizsgálat? Mi történik ott a vizeletvizsgálaton kívül? Lehet, hogy furcsa, de el sem tudom képzelni, hogy nők esetében ez hogy történik, világosítsatok fel. A szakértőt itt a cafen nem kérdezem, mert szegény úgy el van havazva, még az 1 hetes kérdésekre sem válaszolt, én meg hétfőn megyek dokihoz. Köszi.
6 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_720829
  Torolt_felhasznalo_720829
  2004. október 8. 18:282.
  Amikor én voltam, semmi különös nem történt. Fel kellett feküdni egy sima ágyra, persze bugyi nélkül, és köhögni kellett. Ennyi volt. . .
  De keress rá olyan topicokra, amikben a hólyag vagy az urológia szó szerepel, nagyon sok dolgot leírnak tükrözésről is, nem tűnik borzasztónak. Biztos nem kellemes, de kibírható.
  Bátorság!
  Szia
  előzmény:
  Anicska (1)
   
 2. 2004. október 8. 18:363.
  Én úgy majdnem két hónapja voltam, vizeletet kellett ott helyben produkálni (ami felfázásnál igen egyszerű, de annál fájdalmasabb) és felfeküdni az ágyra, és csak annyira lehúzni a bugyit, h. a hólyagom kitapintsa. Megnyomkodott, h. fáj-e vhol és ennyi. . .
  előzmény:
  Anicska (1)
   
 3. 2004. október 8. 19:094.
  Én is felfázással mentem el, és fel kellett ülnöm az ágyra(nem kellett levenni semmit), és megütögette a hátamat, hogy nem fáj-e a vesémnél. Hál' Istennek csak ennyi volt!:) Meg persze pisilni kellett egy bödönbe. . . cupp, nem kell félni!:)
  előzmény:
  Anicska (1)
   
 4. 2004. október 8. 19:345.
  Megértelek, nálam is vészpelenka kell ilyenkor. . . .

  Csak hogy megnyugassalak, egyszer elmentem, és előttem ment be egy idősebb néni. Ahogy jött ki, megállt a széksor mellett, hogy eltegye szatyrába a receptet, és a két lábszára annyira remegett, félelemetes volt. Na, ettől picit elszégyelltem magam, hogy ennyire talán mégse kéne. . . De azért be voltam rosálva. . . Nekem is csak a vesémnél ütögette meg a hátamat, ruhában, semmi bugyeszlehúzás nem volt. Én már előre gondolkodtam, vittem reggeli első középsugarú pisit, azt valamivel megnézte, de kért még egy adagot, hogy alaposabban vizsgálódhasson. Másnap vittem neki, aztán kiderült, semmi izgi.

  Csak felhívom a figyelmeteket egy dologra: nekem fájt a hólyagom, és mégsem találtak semmit. Viszont kiderült, hogy sok ásványvizet ittam előtte, napi két litert is akár, és az ásványvízben levő akármiktől, ásványoktól, mittoménmitől vesehomok képződhetett, ami irritálta a hólyagot és "karcolta" a kijáratot. Szóval, ez is lehet oka a hólyag-bajoknak!!!!!!!!!
  előzmény:
  Anicska (1)
   
 5. 2004. október 8. 21:256.
  Köszi lányok, megnyugodtam, hogy nem lesz vészes. Talán kiderül, mi van velem. Kösz a bátorítást.

Legnépszerűbb cikkek