Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gyászol Liptai Claudia

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 27. 09:43
Szomorú hírre ért haza nyaralásából Liptai Claudia - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Gyászol Liptai Claudia
  1. 2015. január 30. 21:5324.
    Qkorika maximálisan egyetértek! A szívemből szóltál!
  2. 2015. január 27. 21:3823.
    Mindig is utáltam a részeges trógereket.Egy gyerek nem felejti el ha arra az apára nem volt miért felnézni és egyben tisztelni.A részeges apák verekszenek és kötekednek. El isszák a a család fizetését az isten pénze nem elég sok részegesnek.Nem csoda ha sok gyerek lelki sérült marad valahol az ilyen züllött apák mellet .
  3. 2015. január 27. 20:2922.

    Amikor anyu terhes volt a tesómmal (én 13 éves voltam), az utolsó két hónapot kórházban kellet töltenie. Onnantól kezdve az apám egyfolytában ivott, ki sem józanodott. Én a nagybátyáméknál laktam akkor"


     


    Ilyenkor kell szólni az anya felelősségéről is.


    Minek kellett újabb gyerek,amikor már az egyik félig fel volt nőve?


    Miért nem védte meg a lányát?


     

    előzmény:
    Qkorika (18)
    2015-01-27  19:28
  4. 2015. január 27. 20:1021.

    Miféle "álszenteskedés"-ről beszélsz?


    Ha itt "álszenteskedik" valaki, az nem Claudia, hanem az újságok, akik mindenből hírt csinálnak, meg néhány fórumozó, akik szerint azt is meg kell gyászolni, aki "akármilyen is volt".


    Ha az nem álszenteskedés, amit írsz, akkor semmi!

    előzmény:
    kisbojtar (16)
    2015-01-27  18:57
  5. 2015. január 27. 19:5920.

    "Erre a viselkedésre nincs magyarázat"- mondod Te! De van! Ha nem éltél alkoholistával, ne ítélkezz!


    Éltél olyannal, aki naponta csatatérré változtatta az otthonodat és vert téged és az édesanyádat? Esetleg olyannal, aki taxisofőrt, rendőrt, csavargókat, ivócimborákat szabadított a családodra itallal felszerelkezve és ha nem tetszett vagy nem voltál elég vendégszerető, akkor ünneprontó, zsörtölődő házisárkánynak titulált néhány pofon kíséretében? Éltél olyannal aki verte a gyerekeid, kirúgta az ajtókat tokostól, összetörte a családi porcelánt és kitördelte a zongorabillentyűket, stb., stb., stb.? Éltél olyannal aki a részegségtől az előszobában telecsinálta a nadrágját és neked kellett kimosni belőle, hogy bevonszolhasd az ágyba?!


    Nem?! Ja, úgy könnyű. Próbáld ki! És utána mindezek ellenére támogasd, fizesd a rezsijét és küldj a nyugdíja mellé havi 80 ezret, hogy ne nélkülözzön, még ha a nyílt utcán részegen rugdossa is a saját szerencsétlen kutyáját.


     

    előzmény:
    kisbojtar (16)
    2015-01-27  18:57
  6. 2015. január 27. 19:5319.

    " Nem hiszem, hogy akkora bakit követett el az édesapja, hogy ezt érdemelte"


    Kimondtad a kulcsszót. Te nem hiszed, ő viszont tudja, mit követett el (vagy épp mit nem) az apja... Ez viszont nem tartozik ránk, csak rájuk. Ha egy gyerek (felnőtt gyerek) megtagadja a szülőjét, annak nagyon nyomós oka van. Viszont ezt sosem fogják senki orrára kötni. Így van ez jól. A közvéleménynek meg marad a találgatás. Ami felesleges is, meg szerintem gusztustalan is.


    Egyébként pedig lehet gyászolni azt is, akit nem szerettünk. Miért ne lehetne? Nekem tavaly nyáron halt meg egy kollégám. Egyáltalán nem voltunk jóban. Tudtuk azt is, hogy beteg, hisz régóta le volt már rokkantosítva. Épp nem volt autóm, ezért egyik nap hazavitt egy darabon. Kitett a városban egy bank előtt. Másnap kora reggel hívott a főnököm, hogy az éjjel meghalt. Csak szól, nehogy mástól tudjam meg. Azt hittem, egy rossz álom az egész. Még napokig csak kóvályogtam, olyan felfoghatatlan volt. Pedig tényleg nem kedveltem különösebben. De meghalt egy ember, akit ismertem. Persze, hogy gyászoltam.

    előzmény:
    kisbojtar (16)
    2015-01-27  18:57
  7. 2015. január 27. 19:2818.

    Egyetértünk! Claudia soha nem tudta elfelejteni azt a sok borzalmat amit átélt a részeges apja miatt.  Rettegés volt minden napja, minden estéje az édesanyjával együtt. Amit igazán gyászolhat most, az a soha vissza nem térő boldog gyerekkor, ami neki nem adatott meg. Átélte közületek -aki felmenti az alkoholistát azzal, hogy na és más is iszik, mégis csak az apja volt- valaki is alábbiakat? Ha igen, az felmentheti az apát a tettei alól:


    "17 éves lehettem, amikor egyik nap hazaállított, mert kirúgták a munkahelyéről az alkoholizmusa miatt. Egyedül voltam otthon, takarítottam, mikor berontott a szobába és azt üvöltötte, hogy "ha nincs ló jó a szamár is" és meg akart erőszakolni. Szabadulni csak úgy tudtam , hogy kettétörtem rajta a felmosófát, kirohantam a konyhába és ráfogtam a kenyérvágó kést...Hiába kiabáltam segítségért senki nem jött át, vagy hívta a rendőrséget.
    Nos ezek után nekem senki ne merje az mondani, hogy az alkohol nem árt vagy védeni az alkoholistákat .Sokan nem tudnak megállni egy pohárnál és az ilyenek teszik tönkre a családjuk életét. Undorodom az alkoholistáktól."


    VAGY EZT:


    "Most 24 éves vagyok, és szinte mióta az eszemet tudom, apám iszik.
    Kislányként nagyon apás voltam, és sohasem értettem, hogy miért van az, hogy esténként anyu azt mondta, amikor oda akartam bújni apuhoz, hogy "most ne". Aztán nem tudom hány éves lehettem, de egyik napról a másikra rájöttem, hogy mi ez a "most ne", és egy világ tört össze bennem.. Szörnyű évek következtek. Középiskolásként már általában este 8-kor lefeküdtem, hogy ne halljam, mikor hazaér, s ne halljam a veszekedést. Napok teltek el úgy, hogy nem is találkoztunk, de tudtam, hogy édesanyámat nem hagyja békén, lelkileg folyamatosan és fizikailag is időnként bántotta. Azt soha nem fogom neki elfelejteni, mikor úgy kellett elmennem otthonról, hogy azt mondta "ha most elmész, megölöm anyád". Teljesen kész voltam, nem tudtam enni, s mikor 1 hónap alatt 5 kilót fogytam, s egy falat sem ment le a torkomon, anyám döntött: elköltöztünk"


    VAGY EZT:


    "Az én apám is alkoholista. Volt.  Most felnőtt fejjel sem tudom megbocsátani azt, hogy csak az ital volt a fontos, mit számított az, hogy nekem vagy az öcsémnek kellene valami. Ha nem volt pénze, ivott hitelbe. És nem olyan lefekvős fajta részeges ember volt, hanem a dühöngő. Bármibe bele tudott kötni, és akkor repült minden. Volt olyan, hogy a konyhaszekrényből mindent kidobált és összetört. Nekiment anyunak isten tudja hányszor. És amikor kijött a rendőrség, azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni addig, amíg vér nem folyik. Amikor anyu terhes volt a tesómmal (én 13 éves voltam), az utolsó két hónapot kórházban kellet töltenie. Onnantól kezdve az apám egyfolytában ivott, ki sem józanodott. Én a nagybátyáméknál laktam akkor"


    .

    előzmény:
    *Diorella* (5)
    2015-01-27  11:56
  8. 2015. január 27. 19:0617.
    Kisbojtár leírta, amit gondolok.
  9. 2015. január 27. 18:5716.
    Ahhoz képest, hogy nem beszélt vele és nem tartotta a kapcsolatot az édesapjával, álszentnek és képmutatónak érzem a gyászát. Ha én meghalok, már ne szeressen a gyerekem, addig szeressen, amíg élek. Erre a viselkedésre nincs magyarázat. Csak "öt percig" vagyunk itt a földön, nagyon kevés idő arra, hogy így bánjunk egy szülővel, akármilyen volt is. Nem hiszem, hogy akkora bakit követett el az édesapja, hogy ezt érdemelte. Most meg ez az álszenteskedés!
  10. 2015. január 27. 18:0315.
    Egy haláleset mindig sajnálatos dolog,ezért részvétem.De egy valami azért szemetszurt.Menedzsere?Érdekelne,vajonTöröcsik Marinak vagy Kern Andrásnak és sorolhatnám,is van?
  11. 2015. január 27. 17:2114.

    Nagyon a szívemből szóltál.... Köszönöm.


    Nagyjából bele tudom képzelni magam a helyzetébe.

    előzmény:
    *Diorella* (5)
    2015-01-27  11:56
  12. 2015. január 27. 17:2013.

    Igaza van a menedzsernek. Kár, hogy süket fülekre talált a kérése.

  13. 2015. január 27. 17:1912.

    Sejtem, ki lehet... Én már át is ugrom az ilyen böffenéseket. Ez kb. a 1235. nickje. Mondjuk, a modderek is hibásak, az tény.

    előzmény:
    vendus (11)
    2015-01-27  17:07
  14. 2015. január 27. 17:0711.

    Nocsak, megosztotta velünk a kifinomult véleményét az intellektus. Sajnálatos, hogy az ilyen ocsmányságot nem moderálják ki az elkövetőjével együtt.

  15. 2015. január 27. 17:0210.

    Ez már megint egy feltupírozott bulvárhír. Annyi igaz belőle, hogy meghalt Lpitai Claudia apja. Erre kerekített az újságíró egy logikusnak tűnő átlagos sztorit. Veszik a lapot. Szerencsétlen meg azt sem tudja, mit csináljon. Ugye az ember azt gyászolja, akivel szoros kapcsolata volt. Hát vele egyéb és különböző okokból nem hogy szoros, semmilyen kapcsolata nem volt. Nyilván ezért a helyzetért keményen megdolgozott az apa. - Egy felnőtt ember és gyerek közti kapcsolat tönkretételében mindig a felnőtt a hibás. Nem lehet csodálni, ha a gyerekben felnőttként megmarad a harag. - Az olvasók meg árgus szemekkel figyelik, hogy a társadalom által elvárt módon viselkedik e, vagy nem. Mindegy is, lehet rágni a csontot. A menedzsere dodonai módon nagyon helyesen elmondta, hogy mit tegyen a sajtó.  Tessék betartani!


     

  16. 2015. január 27. 15:249.

    Ha nem ismerted személyesen egyikőjüket sem, és nem tudod, mi, miért történt, nincs jogod megítélni L.C.-t!


    A "másnak is..." "és mégis..." rossz érv! Ki tudja, mi bűnt követett el ez az ember a családja, gyerekei ellen? Hogy élete végére megbánta? Az nem sokat számít, legfeljebb a túlvilágon -ha létezik- "betudják" ezt neki.


    Család, gyerekek elleni bűnök nyomot hagynak a lelkekben.


    Ez itt kettőjük, Claudiának és családjának magánügye, ítélkezni sem az újságírók, meg a kívülálló idegenek dolga!

    előzmény:
    masenka (8)
    2015-01-27  14:37
  17. 2015. január 27. 14:378.
    másnak is ivott a a papája, mégsem hagyta magára beteg, idős apját, hányszor kérte őt, hogy beszéljenek, hogy láthassa unokáját még válaszra sem méltatta, akkor ne legyen mártír, hogy gyászol, gondolhatta, hogy a beteg, idős ember akinek lelki fájdalmat okozott azzal, hogy nem állt vele szóba, előbb, utóbb magányosan, elhagyottan fog elmenni.
    meghalva találtak rá a földön feküdt, nagyon sajnálatos. :-((
  18. 2015. január 27. 13:527.

    Lehet, hogy nem nézett rá nem törődött vele, de mégis az édesapja volt.

    előzmény:
    Norcus82 (3)
    2015-01-27  10:24
  19. 2015. január 27. 12:476.
    Azt lehetett hallani a sajtókban, hogy nem törődött az apjával, mert az olyat vétett ellene, amit nem tudott megbocsátani Klaudia. Erre ezt nyilatkozzák: "Claudia ......... azt szeretné, ha a lehető legkevesebbet foglalkozna a sajtó édesapja halálával, és tiszteletben tartaná a gyászát." Nos, ha Klaudia nem foglalkozott az apjával, akkor a sajtó miért erőlteti a halálát hírnek? Elég baj az a Klaudiának, hogy a megbocsátással hadilábon áll, ahogy az emberek többsége (mondjuk én is). A "sajtó" (idézőjel nem véletlen) manapság már egyre görényebb és akkor is bombáz minket a jelentéktelen pletyka "híreivel", ha azt mi, olvasók nem akarjuk. Erre a cikkre azért reagálok, mert ez is az ízléstelen "hírek" közé tartozik. A mai kor médiája, sajtója egy kalap szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  20. 2015. január 27. 11:565.

    Állítólag anyagilag támogatta. Egyébként meg szerintem még az sem ítélkezhet, aki az elmúlt 40 évüket egészen közelről követte végig. Claudia tudja, hogy milyen sérelmek érték, s miért döntött úgy, ahogy. Gyászolni meg lehet az eltelt időt is, a meg nem valósult békesség megtalálását, az elvesztett lehetőségeket...

  21. 2015. január 27. 11:074.
    Lehet, hogy éhen halt. A lapok azt írták, hogy nyomorog. Ez a nő nem törődött vele, akkor most mire ez a nagy gyászba borulás!?
  22. 2015. január 27. 10:243.
    A gyász az tényleg fájdalmas dolog, de ő még akkor sem nézett rá az édesapjára mikor beteg volt, vagy Karácsony volt vagy csak úgy.....
  23. 2015. január 27. 09:432.
    Ennyire nem kéne szinészkedni. Nem törödött vele a kutya sem

Címlap

top