Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megerőszakolt lány

Büdösbogár
Létrehozva: 2014. november 26. 20:52

A napokban megerőszakoltak egy lányt a nyílt utcán, egy lakótelepi lépcsőház előtt, "emberi időben", este 6-7 óra között.


Többszörösen nem hagy nyugodni ez a történet. Én is, a családtagjaim is, mindannyian lehettünk volna az áldozat helyében.


A lány segítségért kiabált és számomra itt jön a döbbenet, - egyrészt egy lakótelepi ház ablakai alatt zajlott az eset, tehát nyilván nem csak a később nyilatkozó hallotta, hanem többen is,- mégsem reagált senki. Másrészt, aki hallotta a lány segélykiáltásait, akik kinyitották az ablakot azt nyilatkozták, hogy nem láttak semmit, sötét volt, különben is azt hitték megint hajléktalanok verekszenek. És ??? Ha hajléktalan nő kiáltozik segítségért, az nem ember, azt megölhetik, megerőszakolhatják ? Simán visszazárták az ablakot és visszaültek a tv elé abban a hitükben, hogy hajléktalan a nő, akit ütnek, tehát nem számít ? Hogy tudtak nyugodtan ülni a szobában úgy, hogy valaki , nem tudni kicsoda közben a közelben segítségért kiabált ? Én azt értem, hogy senki nem fog egyedül kimenni megnézni, de vannak szomszédok, lehet kérni segítséget, nem éjszaka volt, amikor vonakodik az ember ilyesmivel becsengetni a másikhoz.  Azt is értem, hogy rengeteg a probléma a hajléktalanokkal, de ezt a fajta közönyt egyszerűen nem tudom helyére tenni. 3 hónappal korábban, ugyan más körülmények között, de szintén megtámadtak egy nőt, akit védekezés közben nyakon és tüdőn szúrt az elkövető, épphogy túlélte. Ha ezt a lányt is megszurkálták volna, akkor az ablakuk alatt hűlt volna ki reggelre ? Elkeserítő ez az össznépi közöny ! Lesz még itt normális világ ? 


Egyébként érdemes megnézni a cikk melletti fotókat, hogy mennyire az ablakok alatt történt az erőszak, mégis inkább mindenki "süket" volt.


http://www.boon.hu/a-varost-felkavaro-eroszak-megbecstel enitettek-kiraboltak-a-fiatal-lanyt/2705753

  1. 2014. december 3. 08:3166.

    Tegnap megírtam a részleteket, de az NLC színérzékenysége nem bírta ki a hírt.

    előzmény:
    Büdösbogár (65)
    2014-12-02  23:29
  2. 2014. december 2. 23:2965.

    Elfogták.


    Miután tegnap délután bement egy családi házba és megerőszakolt egy 60 éves nőt.


    Talán ha nincs ez a közöny, ha nem alkalmi süketek az emberek , akkor sem az előző, de ez a tegnapi biztosan nem történik meg, mert már akkor megfoghatták volna.


    Hogy akkor miért faggatták a lányt a rendőrök, ezen egyesek miért háborodtak fel, ahhoz szerintem nincs mit hozzáfűzni.


    Ezért. Hogy ne legyenek újabb áldozatok. Hogy mielőbb megtalálják.


     

    előzmény:
    Büdösbogár (1)
    2014-11-26  20:52
  3. 2014. december 2. 19:4564.

    De szánalmas ez a radírozás!


     


    Attól még a tények nem változnak....


     


     

  4. 2014. november 27. 20:1563.

    Hahooooo nyulak!


    Itt egy civil kurazsit mutato no!


    Na ugye, hogy lehet ezt Magyarorszagon, Miskolcon is!

  5. Torolt_felhasznalo_163973
    Torolt_felhasznalo_163973
    2014. november 27. 18:1162.

    És a kifosztás volt a kisebb gond. Valakinek útban volt szappan válogatás közben a földön heverő ájult, erre odébb rúgta.

    előzmény:
    Lillaréka (58)
    2014-11-27  17:09
  6. 2014. november 27. 17:5561.

    Egyébként ez a topik arról szól elméletileg, hogy megerőszakoltak egy lányt emberek között aki le sem szarták hogy segítséget nyújtsanak neki. Sajnos a világ minden részén előfordul, de pár ember nemtörődömsége alapján nem lehet egy egész országot, nemzetet megítélni...


    Egyébként Amerikában van egy törvény ami alapján igenis lehet, sőt segítséget kell nyújtani, de csak abban az esetben ha nem teszed rosszabbá a helyzetet, vagy a beteg/rászoruló állapotát. 


     


     


     

  7. 2014. november 27. 17:4060.

    Csillapodjál sziszi, csak azért hoztam fel ezt a példát mivel Mátyás király nagy magyar, de engem símán lerománoznak (oláh magyaroznak) pedig 2 utca távolságra születtünk (pár száz év különbséggel)....a történelmet pedig én is tanultam....pontosan tudom hogy mikor mi történt....


     


    Az idegesít hogy az otthon élők, akik soha nem voltak, éltek itt..mondják, bizonygassák hogy milyen itt az élet, de mi akik rendszeresen hazajárunk, nézzük a magyar tévét, olvassuk a magyar újsagot..mi hülyék vagyunk. ...

    előzmény:
    Sissi52 (56)
    2014-11-27  16:22
  8. 2014. november 27. 17:3159.

    Vannak magyar páciensek akikről tudom hogy magyar, de amikor magyarul beszélek hozzá és ő viszont borzasztó rossz angollal válaszol, hogy csak erőfeszítés árán tudom kikövetkeztetni hogy mit is akar, de ha megszakad sem szólal meg magyarul addig igenis van erkölcsi alapom hogy véleményt fogalmazzak. Miből gondolod hogy külföldön elfelejtettek beszélni magyarul? Inkább szégyenlik hogy magyarok. (Ugyanis több amerikai meg van győzödve róla hogy minden magyarországi..cigány). És megint csak tapasztalatból beszélek. Magyar könyvet meg mi a fenének nyomtatnának pl Amerikában? Ti nyomtattok könyvet amerikának?? 


     


    Én pl kolozsváron magyarul tanultam mindent az iskolában, a román nyelvet idegen nyelvkény tanultuk, ugyanúgy mint az angolt, franciát és a latint. Tudnád, ha nem lennél annyira ignoráns. Magyar tanárokat a Kolozsvári egyetemen képeztek nekünk, ugyanúgy minden más tantárgyból, ugyhogy nem kellett magyarorszagról importálni őket. 


     


    Külföldre meg menekülnek a tanárok, nem külditek öket...nagy különbség....


     


    Kolozsváron (románia) születtem, ott éltem 20 éves koromig, 21 éve élek az USA-ban. Magyarországot csak átutazóban érintettem (még véletlenül sem ugródeszkának) de szerintem még elég jól beszélem, írom és olvasom a szerinted elfelejtett anyanyelvem....


     


    Beszélgetés részemről is befejezve..

    előzmény:
    Lédienn (54)
    2014-11-27  15:56
  9. 2014. november 27. 17:0958.

    Félelmetes és  felháboritó!

    és tudod mi még a szomorú?


    A multkor volt még topik hasonló témában... ahol a forumozók jól megmagyarázták, hogy azért nem kell segiteni a bajba jutott emberen..  mert. 1. megtámad. 2. úgysem tudsz segiteni. 3biztosrészeg.


    biztos olvastad, hogy a  fiatalembert kifosztották amikor elvesztette az eszméletét.   (szegény meghalt a kórházban)


    Nem gondoltam volna én sem, hogy a városomban ilyen előfordulhat :-(

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_163973 (43)
    2014-11-27  12:36
  10. 2014. november 27. 17:0257.

    Milyen videóról van szó? Miről beszélsz?  


    A 44.kommentemben,amire nekem válaszolsz, ott sem volt semmilyen videó és szó sem volt ilyesmiről. 


    Amúgy az igaz,hogy külföldön élő magyarok (akár átmenetileg,akár végleg vannak ott) utálják egymást kint is és kaján vigyorral köpködnek vissza az itthoniakra is. Itt az nlc-n különösen jellemző ez a mentalitás. Csak sajnálni lehet őket.


    Ha te magyarnak vallod itt magad,akkor mit jelent az,hogy a "magyarok" gyűlölik ámerikát stb?? Önmagadat is így minősíted? 


     


     

    előzmény:
    Sissi52 (55)
    2014-11-27  16:07
  11. 2014. november 27. 16:2256.

    Nem, hanem az a szegyen, hogy az egyik Magyar gyalazkodik egy masik magyarral. En, mivel MOST foldrajzilag nem Magyarorszag teruleten elek, az otthoniaknak legalabbis az enelcen, akik nick-ek moge bujnak, hulye amerikas Magyar vagyok, csak csupan foldrajzi tenyek alapjan. Hulye en honnan tudom, hogy mi van otthon. Tudom. Jarok haza, meg van ott lakasom. De a magyarorszagi magyarok honnan tudjak, hogy itt mi van? Mindegy, de ilyen okorsegen, mondvacsinalt semmin is meg tudnak olni a masik embert. Magyar a magyart. Meg hogy takarodjak az enelcerol,mert az enelce arra van, hogy itt ok nyugodtan gyalazkodhassanak. Megis milyen alapon? Magyar allampolgar vagyok, pesti lakos, megis mi van?


    Nem jobb lenne inkabb osszefogni magyarnak a magyarral, attol fuggetlenul, hogy teruletileg hol el, vagy milyen tajszolasban beszel? Hogy ki veri kenterbe a Magyar nyelvet, arrol az enelc is beszelhet. Sok Magyar meg a hol? hova? kerdesre sem tudja a helyes valaszt. De mindegy, egyikunk kicsit kulonb, masikunk meg nem, de a francba, mindnyajan magyarok lennenk, vagy nem? Vagy majd, ha piros ho esik?


    Ezt a roman tortenelemhamisitast meg jobb, ha elfelejted. Hogy milyen szarmazasu volt Matyas kiraly, ha o azt mondta, hogy o Magyar, akkor Magyar, erted? Vagy vilagos?


    Emlekszem, egy hulye roman a fosulin (USA)biokemia ora kellos kozepen el kezdett ram kiabalni, hogy Magyarorszag az 1100-as evek ota ilyen kicsi. Muszaj volt neki visszaszolnom, mert nem hagyhattam, de a hely,ido igen alkalmatlan volt. El ne hidd, hogy le lehetett loni, pedig le kellett volna, csak ugy elmeletben. Oriasi nagy pofaja volt. Ez roman volt es nem Magyar.

    előzmény:
    zoncsi2 (53)
    2014-11-27  15:36
  12. 2014. november 27. 16:0755.

    Meg sem proballak meggyozni, ha szerinted Amerika hibas azert, ami ma van Magyarorszagon. Te ugyis jobban tudod. Azt is jobban tudod, hogy itt mi van. Ez az oktatofilm biztosan nektek keszult, mert en 3 evig dolgoztam az itteni orias kliniken, az egeszen, mentem, ahova hivtak,de ilyet soha nem tapsztaltam. Ha tudnad, de nem tudod, itt a beteg az ur. Azt is mondhatja az apolojanak, hogy takarodj innen te budos kurva, semmi baja nem lesz, es megis el kell latni. Persze, ilyen allat csak nagyon ritkan van itt, szerencsere.


    Te jobban tudod, meghivlak, gyere ide ki, nezz szet es majd sajat tapasztalataid utan beszelj Amerikarol.


    En durvaskodni teveled nem fogok, semmi ertelme, kulonben sem stilusom. A magyarok viszont gyulolik Amerikat, o dolguk, csupan maguknak artanak vele, ahogyan gyulolik sajat fajtajukat is.


    Nem csak egy ilyen ocsmany video van a magyarokrol, hanem sok. Hogy egy amerikai mit mondana? Hat nem gyulolkodne, hanem azt mondana, ha ti magyarok ezt talaljatok magatokrol, egy okkal tobb, hogy miert nem vagyom oda.


    Meg egy: itt nem szabad hozzaerni hozza nem erto halandonak a foldonfekvohoz, mert nagyobb kart okozhat, mint ami alapjaban megvolt. Egy elesett, leesett serultet joakarok felemeltek es sulyos gerincserulest okoztak nala. Azota van igy. Mondod, ott volt a videon or is,meg valaki is. Ez a feladatuk, semmi egyeb. Es ha emergency osztalyon volt, ahol eppen  embereket mentegettek a halaltol? En nem tudom, de te sem. Mindegy,meg ha igazatok lenne is a videon latottak alapjan, ha vetettek, ne izgulj, itt megkapjak a buntetesuket az illetekesek. De ez nem segit az otthoni magyarokon,az egyszer biztos.


    Masreszt nekem szemely szerint megszakad a szivem,hogy mi let Magyarorszagbol, hiszen Magyar vagyok. De ma mar ertem, miert nem mentem vissza.


    En szemely szerint meg emlekszem, amikor karacsony elott, ho volt es meg ho esett, a villamosmegalloban talaltam egy embert hetret gornyedve az oszlopot fogva. Kerdeztem, mi van vele. Mondta, a derekaba allt egy borzaszto fajdalom, es se felegyenesedni, se megmozdulni nem bir. Kerdeztem, miota van ott? Feloraja. Emberek jottek,mentek, senki arra sem nezett. Mondtam, itt nem maradhat, hivom a mentot. Szo sem lehet rola, haza akar menni a vonattal a csaladjahoz. Mondtam, na arrol nem lehet szo. Hivtam a mentoket, kertek a nevemet, cimemet, gondolom, ha valaki hulyeskedne arra az esetre. Hogy maradjak az ember mellett, fel ora mulva ott lesznek. Mondtam, az nem lehet, nekem tenyleg mennem kell. De elmagyaraztam, hol van az ember, hogy nez ki. Remelem, szerencsesen alakult az eset, visszajelzest sosem kaptam.  


     

    előzmény:
    Lédienn (44)
    2014-11-27  13:43
  13. 2014. november 27. 15:5654.

    Ameddig a határon túli magyarok egy része bármi áron az anyaországban akar boldogulni,amíg mindenért az anyaországot hibáztatják,mások meg csak ugródeszkának használják az anyaországot,amig az anyaországból küldünk magyartanárokat nekik és magyar nyelvű könyveket,mert a határon túliak elfelejtették az anyanyelvüket,addig azt hiszem nincs miről beszélnünk. Szóval kik nem tudnak magyarul? 


    Mindezek ismeretében ahogy olvaslak,semmilyen erkölcsi alapod nincs arra,hogy véleményt fogalmazz meg a témával kapcsolatban!


    A veled való beszélgetést ezennel befejeztem!

    előzmény:
    zoncsi2 (50)
    2014-11-27  15:11
  14. 2014. november 27. 15:3653.

    Halvány lila gőzöd arról hogy én miért jöttem el és itt mit csinálok. A magyar állampolgárok ugyanúgy sikálják a vécét mint az ukrán (ami eredetileg sem román állampolgár, kicsit módositottad a földrajzot) vagy román állampolgárok...HA illegálisan élnek egy országban...és ugyanúgy baxnak pénzért az utcasarkon.


     


    Ja Bocs..tőletek csak óvonők járnak külföldre prostituálni...aha..jobb ha az ember tisztában van ilyesmivel..


     


    Ja..és "baksis" az eredetileg román szó..(magyarul..borravaló)..a helyesseg kedvéért... Én a saját tapasztalataimról  beszéltem...


     


    Ja és még csak annyit hogy Erdélyi magyar vagyok...nem romániai magyar, vagy ahogy ti szerettek titulálni minket.."oláh magyarok"...nagy kár ugye hogy az igazságos Mátyás király pár utcával arrébb született a kórháztól ahol én születtem. De kár hogy román volt az egyik leghíresebb magyar király...tiszta szégyen...

    előzmény:
    Lédienn (51)
    2014-11-27  15:16
  15. 2014. november 27. 15:1852.

    Szerinted mennyire lenne hiteles megítelniük az amerikaiaknak egész magyarországot ennek a videónak alapján??

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (46)
    2014-11-27  14:07
  16. 2014. november 27. 15:1651.

    Külföldön élő(!!) romániai magyar,aki  itt azt állítja,hogy ő 'csaucsau' idejében is megmaradt magyarnak,meg az anyaországban már nem is tudnak magyarul. Azta'! Meg a 'magyaroknak' sikk "nyugatot majmolni"...


    Hát ez igazán édes! Ehhez már hatalmas arc kell! És akkor nagyon finoman fogalmaztam.


    Ja,és elárulok egy titkot! Aki akar,elmehet innen,mert van rá lehetőségünk. És élünk is vele! Igaz,mi innen nem baksisért megyünk olyan aljamunkát végezni,amit már csak ukrán vagy eredetileg román állampolgárok vállalnak.


     

    előzmény:
    zoncsi2 (49)
    2014-11-27  14:50
  17. 2014. november 27. 15:1150.

    Elég szomorú és tökéletes példa..hogy egy video alapján ítéltek meg egy egész országot amelyik eltart kb 20 millio illegális emigránst úgy hogy miközben az egész világ utálja őket, mégis térden is csúszva jönne (és jön is) ide élni. Mikor baj van bárhol a világon..mindenki amerikától várja el a segítséget. Én mint itt élő magyar, biza szeretném ha ez az ország IS csak magával törődne és haza p..csázná a sok illegálisan itt élőket és akkor sokkal több ideje és pénze lenne arra hogy az a video ami alapján ítéltek..többet ne forduljon elő


     


    Ja és a pontosság kedvéért..kórházban történt, nem orvosi rendelőben. Kórházban ahol kb 50 illegális nem fizető beteget kell ellátni, mielött hozzájutnak a fizető betegekhez. ..


     


    Otthon miért panaszkodtok állandóan arra hogy az a pár ezer "kissebbség" többet és hamarabb kap mindent mint az otthon élő MAGYAROK???..

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (45)
    2014-11-27  13:52
  18. 2014. november 27. 14:5049.

    Amit te itt leírtál...az igen régen volt. Még a híres Maffia idejében...DE..itt már akkor sem az áldozatot hibáztatták és hurcoltatták, az elkövetőt már akkor is megbüntették. 


    Tudod amikor az otthoni..MAGYAROK (akik már nem is beszélnek magyarul, mert az már ciki..mindezt úgy hogy veri a mellét hogy ő biza magyar és otthon él, és gürcöl mert ő MAGYAR..Holott lehetőséget kapván igen gyorsan lelépne otthonrol)....osszák az észt hogy milyen az élet Amerikában, és ugye ők tudják a tuttit mert urambocsáss azt látják otthon a tévében. Gyere ide, tapasztald meg  úgy mint ahogy mi is meg tapasztaltuk az otthoni életet. Én per hecc Kolozsvári magyar vagyok, és a román kommunizmus alatt is megmaradtam magyarnak...


     


    Ha nem az volt a szokás Európában..akkor mi a fészkes francnak vettétek fel szokásként?...ja...mert nyugatot majmolni..divat.

    előzmény:
    Lédienn (44)
    2014-11-27  13:43
  19. 2014. november 27. 14:1948.

    Na, azert az ilyen es ehhez hasonlo esetekkel nem dicskednel a kulfoldieknek, hogy bezzeg a magyarok, ti meg hulyek.


    A negernegyedekrol mindenki tudja, hogy ott feketek laknak. Fehereknek nincs ott semmi maszkalnivalojuk. Vannak persze egeszen biztonsagos feketek lakta teruletek is. En is dolgoztam Ilyen kertvarosban. Kedvesek voltak az emberek.

    előzmény:
    felicienne (21)
    2014-11-26  22:47
  20. 2014. november 27. 14:0847.

    Beszari emberek es a kozony.. jo kis lakokozosseg lehet itt..


    Viszont ez sem semmi: "Miután a kórházban ellátták a lányt – aki a támadás során zúzódásos, horzsolásos sérüléseket szenvedett – a rendőrség faggatta hajnalig, majd másnap délelőtt újra, órákon át."(Mondjuk borsonline biztos nem a legmegbizhatobb forras..)


    A rendorseg meg nyomja az aldozathibaztatos kampanyt.


    kivancsi vagyok legkozelebb tenne-e feljelentest...


     


     


     


     

    előzmény:
    Büdösbogár (1)
    2014-11-26  20:52
  21. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2014. november 27. 14:0746.

    Ja, igen.


    És nem csak úgy heverészett ott a rosszullétében, hanem meg is halt.


    Ugye hogy ugye.


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (45)
    2014-11-27  13:52
  22. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2014. november 27. 13:5245.

    Az mi, amikor a néger nő lefordul a székéről az orvosi rendelőben, ahol biztonsági ember is és személyzet is van, és órákig ott fekszik, rá sem bagóznak.


    A videófelvétel bejárta egész Európát, millióan láttuk.


    Mindez Ámerikában.Ja, az nem érdekes úgy látszik.

    előzmény:
    Sissi52 (27)
    2014-11-26  23:56
  23. 2014. november 27. 13:4344.

    Idevezet, ha a kormany nyomasara, hatasara az aldozatot lehet hibaztatni a bunelkoveto helyett. Oriasi szegyen. Allitsak le a stadionokat es vezenyeljenek ki igaz rendoroket, nem anyamasszony katonait, akik az utcara sem mernek kimenni. Amelyik nem mer, azt azonnali hatallyal elbocsajtani. Fegyvert nekik meg farkaskutyakat. El lehetne fogni ezt az urget is farkaskutyaval a lanyon levo szag alapjan, csak akarni kellene. Nem szegeny aldozatot fogvatartani. En be sem mentem volna rendorsegre masnap, hiszen nincs letartoztatva. Aznap meg mentem volna haza. Pobaljanak megakadalyozni, megis milyen alapon a szemelyes szabadsagomban?

    idézet:
    Sissi52 (28)
    2014-11-27 00:02:49

    Te mióta nem élsz Magyarorszagon? Fogalmad nincs mi van itthon!


    Fogalmad nincs arról,hogy itthon előbb büntetik,alázzák meg emberi mivoltában is egy büncselekmény áldozatát,a szemtanut is,mint a bűnelkövetőt! Aki aztán röhögve megy és bűnözik tovább.


    Mit gondolsz,melyik az a társadalmi réteg,amelyik önként és dalolva jelentkezik rendfenntartónak? Mit gondolsz,honnan,melyik társadalmi rétegből válogatják ki szándékosan őket? Néhány év alatt aztán akár diplomást is csinálnak belőlük. 


    Hogy is mondta a hîres amerikai bokszoló? 


    "Az embert ki lehet emelni a gettóból,de a gettót az emberből soha"!


    A tisztességes emberek pedig félnek még telefonálni is,ha bűncselekményt látnak. Ez van,sajnos!


    Amúgy ez éppen a tengeren túl szokás,onnan vettük át ezt a mentalitást. Ott már évtizedekkel  ezelőtt is félrenéztek az emberek,behúzták a függönyöket,feltekerték a kocsi ablakát,gázt adtak és elhúztak onnan,ahol bűncselekmény történt és vérbe fagyva segítségért kiáltott az áldozat. Senki nem segített,senki nem látott semmit.


    Emlékszem,mi itt Európában hogy megszóltuk ezt a mentalitást,mert régebben itt nem ez volt a szokás.


    De ez itt már tiszta Amerika! Hajrá,ezt akartuk,vagy nem!?


    Külföldön élő magyarok mindig tudják a tuti-t,onnan ide. Akkor miért nem tudták,amikor itthon éltek? Mert ha tudták volna,akkor nem kellett volna elmenni és magyarságukat letagadva,de génjeikben is letagadhatatlanul MAGYARKÉNT(!!) onnan ide kaján vigyorral leosztani a  "magyarokat"!

    előzmény:
    Sissi52 (28)
    2014-11-27  00:02
  24. Torolt_felhasznalo_163973
    Torolt_felhasznalo_163973
    2014. november 27. 12:3643.

    Az eszem megáll.


    Mi a fene vezethet idáig? A fogyasztói társadalom korcsai ezek.

    előzmény:
    Lillaréka (30)
    2014-11-27  06:23

Címlap

top