Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Van rá képességed?

Kerdejel
Létrehozva: 2014. szeptember 5. 14:17
az a baj, hogy hiába keresek a neten olyan hírek után hogy csoportosan gúnyoltak, megbélyegeztek, és és szándékosan érzelmi sokkba hergeltek egy 4 éves korától kihasznált lányt nem találok semmit. :(

őszintén szólva ha a média nem kapná fel ennyire és nem szembesülnék mindig vele, hogy mennyit csöpögnek az emberek megerőszakoltakon, akkor engem sem zavarna ez. Pontosan erről írtam, hogy emiatt érzem magam egyetlennek.

Pedig mikor mindez elkezdődött boldog voltam, bolondos, senkit se piszkáltam, csak szerettem volna magam lenni. - Ezt üzenem azoknak, akik elkezdték a bántást.


és igenis figyelmet szeretnék. Akkoriban amikor még a boldog-bolondos-lány korszakomat éltem, mert hittem a békében,a nyíltságban, és a szabadságban nem akartam figyelmet az ügyemmel kapcsolatban. De minél elutasítóbbak az ügyemmel kapcsolatban annál inkább kívánom már szinte agresszíven kívánom a figyelmet!

néha már azt érzem legszívesebben meghúznám valaki haját és magamhoz rángatnám csak hogy egyszer a tetves életbe érdekeljen valakit az életem!!! És ne kínozzon!!  És ezek az érzések valóban a rengeteg támadás miatt vannak bennem amiket én mai napig alaptalannak érzek. (még egyszer leírom gyengébbek kedvéért: akkoriban, mikor kezdték vidám voltam)

A leggyengébbek kedvéért: Szándékos és élvezeti értékű bántalmazásról van szó!

Szóval még mindig adott a kérdés: Miért csak velem, és miért ennyire kegyetlenek az emberek? (miközben egy cikken meg a tvben zokognak)

Azért mert én voltam - "merészeltem" - annyira nyílt lenni, hogy meséltem róla??

Vagy mi?

Ja, és valaki írta, hogy a kilépés a kulcs, nos habár én kiléptem, ettől még megmaradt a nyoma, az emléke a dolognak, tehát a fejembe van vésve, hogy csoportosan aláztak, mint amúgy is megerőszakolt lányt. Az, hogy ott vagyok-e vagy sem, nem tünteti el ezeket a megtanult információkat. Az elme tanul, az én elmémben pedig egyelőre az lett tudatosítva, hogy velem ez természetes stb stb. és ezt nem fogja befoltozni az, hogy elhagytam az ilyen bántalmazó csoportokat.

Ha csak egy helyről ért volna elhihetitek, hogy nem érintene ennyire mélyen, ellenben egy tucat oldalról történt, rengeteg ember, így tehát elkezdtem természetesnek hinni.

Itt már csak az a kérdés, valóban az-e, illetve hogy akik ezt tudják, képesek e elhitetni velem az ellenkezőjét: azaz hogy NEM, nem természetes. -  Racionális érvekkel alátámasztva. (Várom!)



Felőlem vitafórum is lehet belőle, akinek van válasza a kérdésekre az leírja, és így tovább,és én majd kibogózok belőle valamit. Akinek nincs válasza a feltett kérdésekre, az nem ír.

Ezen kívül, ha valamit nem értesz velem kapcsolatban, javaslom, hogy a légből kapott fantazmagóriák helyett, inkább kérdezz engem, hátha tudok rá válaszolni. Így elkerülhető a vádaskodás is, ami tudjuk, hogy a rosszindulatú buta emberek ismérve. De személyeskedő vitákba nem megyek bele, csak az adott kérdesekre válaszolok, és ha válaszoltam utána folytatjuk az eredeti kérdéseimmel, amiket vastaggal kijelöltem.

ÉS aki mégegyszer a bántalmazásos előéletemmel jön, aminek ehhez tényleg csak nagyon érintőlegesen van köze, vagy a személyiségemmel jön, esetleg még a múlt és a jelen, fogalmával sincsen tisztában, annak nem válaszolok. Csak racionális, tárgyilagos,miért kérdésektől nem félő, egózástól mentes, intelligens kommentekben bízom./>Valaki egyszer azt mondta: Ezt talán azoktól kéne megkérdezned, akik bántottak, csak ők tudhatják a választ. A magukra ismerők számára agyomlasztó kérdéseket azért kényszerültem újra feltenni, mert eddig érdemi választ nem kaptam.

Ha megkaptam a válaszokat, - azokat a válaszokat amik konkrétan a kérdéseket válaszolják meg - , tovább lehet lépni.

Úgy gondolom nem kell pszchihológusnak lenni, hogy aki akar ezen pont annyira el tudjon gondolkozni, mint azon, hogy egy anya hogyan vigye bölcsibe a gyerekét, és a többi topik. Nem engem kell megfejteni, nem engem kell támogatni, csak kérdésekre kell válaszolni. Akár egy dolgozatnál.

Már aki akar természetesen. Aki nem akar, az ne fecsérelje rám az idejét.
  1. 2014. október 22. 00:40252.

    Igen először darabokra szedtem... Aztán amikor egyenként kiismertem a különböző darabokat, már fölöslegessé vált ez a módszer és újra...visszarendeződtem.


     

    előzmény:
    Nikita 666 (251)
    2014-10-22  00:26
  2. 2014. október 22. 00:26251.

    Ez a darabokra szedted a személyiséged... tetszik. Sokan próbálják, nem sikerül nekik.

    előzmény:
    Kerdejel (245)
    2014-10-02  23:40
  3. 2014. október 21. 22:56250.

    Igazan jo olvasni,hogy ha lassan is de rendezodik az eleted!Csak igy tovabb,akkor a sok tanacs megsem volt hiaba!

    előzmény:
    Kerdejel (249)
    2014-10-19  23:13
  4. 2014. október 19. 23:13249.

    Háát azért ez kicsit túlzás... Már ha olyan értelemben írtad... Nem vagyunk egy pár. Majd ha azt írom, hogy van egy pasim akkor lesz. Addig "csak" a lelkitársam. Bár, ez a legszuperebb dolog a világon, szóval nem kell ide semmi "csak"! Ő a legjobb barátom is. Majdnem 6 éve ismerjük egymást, és tűzön vizen át együtt maradtunk, szeretetben. Akkor is, amikor nehéz volt egymással. Kivéve egyszer, amikor elhagytam őt, de még ez is a kapcsolatunk érdekében történt. Most egy kicsit értünk, felnőttünk, és újra napi rendszerességgel beszélgetünk, és találkozunk ha lehetséges. Lehet, hogy járhatnánk, de én nem érzem magamat késznek az ilyesmire. Természetesen ő is tudja mi van velem, gyakorlatilag nincsenek titkaink egymás előtt. Talán majd egyszer összejövünk, ki tudja...


    Az biztos, hogy az eltelt évek alatt a minket összekötő kapocs nem gyengült.


    Egyenlőre az van, hogy próbálkozom ellazítani magam bizonyos helyzetekben. Nem csak vele, más fiú ismerőseimmel is szoktam gyakorolni, ami abból áll, hogy bizonyos pontokon hozzám érnek, én pedig igyekszem eközben lazítani és kiengedni a szorongásokat. Nem kell furán bámulni most, szimplán csak a nyakamhoz, vagy a derekamhoz éréshez adok engedélyt, velem már ilyen téren is küzdelmek vannak... 


    // Illetve direkt pánikreakciót idéznek elő, amiből meg kell tanulnom kiszállni...


    Mivel most egy olyan stádiumban vagyok, hogy bármikor feljöhet valami negatív indulat, ezért a hideg/jeges zuhanyt is újrakezdtem, na persze, most nem azért mert félő hogy rohamom lesz (szerencsére ilyen már nincs az életemben) hanem rendes zuhanyzáskor és fürdőzéskor alkalmazom. Jót tesz az idegrendszeremnek, és segít jobban lélegezni.


    Szóval előbb az emberi érintést kellene elfogadnom, aztán majd szóba jöhet párkapcsolat.

    előzmény:
    kekelefant (248)
    2014-10-17  01:17
  5. 2014. október 17. 01:17248.

    Lattam egy masik topikban,megtalaltad az igazit!!Congratz!!!!!!!

    előzmény:
    Kerdejel (247)
    2014-10-06  02:10
  6. 2014. október 6. 02:10247.

    Köszönöm szépen

    előzmény:
    kekelefant (246)
    2014-10-04  01:46
  7. 2014. október 4. 01:46246.

    Igen bosegesen leirtad,ugylatszik a legjobb segitseg te magad vagy,csak igy tovabb,szeretnem hallani,hogy boldog par kapcsolatban elsz.

    előzmény:
    Kerdejel (245)
    2014-10-02  23:40
  8. 2014. október 2. 23:40245.

    Nem tudom, hogy ezt terápiának lehet e nevezni. Hát... Összetett dolog, mert nem célzottan a dühkitörés ellen irányult, hanem minden szép lassan átváltozott bennem. Elköltöztem anyámtól. Ha rámtört egy roham, vagy éreztem, hogy rám fog, magamra nyitottam a jeges zuhanyt és leültem. Elidőztem ott egy kicsit.


    Relaxációim során sokat vizualizáltam az átváltozásom, és tudatosítottam, hogy a amire vágyom, csak egy karnyújtásnyira van, és képes vagyok megérinteni. Elkezdtem magamat és a világot kívülről szemlélni. Darabokra szedtem a személyiségem. Tehát állapotaim szerint felbontottam. Mint ahogy a kockának, úgy az embereknek is több oldaluk van. Így könnyebb volt a rálátás mindenre amit csinálok, mert amikor például dühkitörésem volt, akkor az nem a teljes egészem volt, hanem a "dühös én", amit kívülről meg tudtam szemlélni, és így már fel is tudtam venni  harcot ellene. De persze volt még több ilyen magamtól leválasztott oldalam, többek között ennek köszönhető, hogy a múltam legsötétebb részével teljesen tisztában vagyok. Sokat olvastam, olyasmit ami inspirált a magam és a világ megértésére.


    Elkezdtem edzeni, és relaxálni. Rendszert vittem az életembe, ugyanakkor ettem, és ugyanakkor aludtam minden egyes nap. (mondjuk az alvásom már nem olyan rendezett) Elkezdtem állatokkal foglalkozni.


    Lelki és fizikai próbák elé állítottam magam, direkt, amiknek meg kellett felelnem.


    Egy időben megszüntettem az emberi kapcsolataimat és az ismerkedéseket, mert ki kellett tisztítanom a fejemet a sok káros berögződés miatt.


    Azt hiszem ennyi.

    előzmény:
    kekelefant (244)
    2014-10-01  01:17
  9. 2014. október 1. 01:17244.

    Milyen terapia hasznalt a duh kitoresek ellen?

    előzmény:
    Kerdejel (243)
    2014-09-29  23:10
  10. 2014. szeptember 29. 23:10243.

    A cél az, hogy ne haragudjak sohasem. Igazából ez nem egy élerhetetlen fura dolog. Ezt egészséges életmóddal, relaxációval, és gondolkodásom átprogramozásával, és megértéssel érhetem el. Tehát előbb utóbb lesz az a fejlettségi fok, amikor egyáltalán nem fogok haragudni. Manapság is csak ritkán jellemző rám az ilyesmi.


    A haragot nem levezetni kell, hanem kezelni.


    Ha viszont mégis dühöngök akkor küzdősportban vezetem le.


    Egyébként régebben brutális dühkitöréseim voltak, senki nem kívánja vissza azt az időszakot, és örülök, hogy szép lassan kiveszik belőlem az érzés.


     

    előzmény:
    kekelefant (242)
    2014-09-29  22:37
  11. 2014. szeptember 29. 22:37242.

    Akkor ha haragszol,mit csinal,neman szenvedsz?

    előzmény:
    Kerdejel (241)
    2014-09-28  23:35
  12. 2014. szeptember 28. 23:35241.

    Nem.

    előzmény:
    kekelefant (239)
    2014-09-28  23:26
  13. 2014. szeptember 28. 23:29240.

    Ebben tokeletesen igazad van,nem igy gondoltam,hanem az agyon babusgatas ellenkezojere,ami most nem jut eszembe.

    előzmény:
    Zsánna (232)
    2014-09-27  01:29
  14. 2014. szeptember 28. 23:26239.

    Es haragodban tortel ossze porcellent,mert az hasznal!

    előzmény:
    Kerdejel (230)
    2014-09-27  01:27
  15. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2014. szeptember 27. 20:04238.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_525191 (236)
    2014-09-27  12:48
  16. 2014. szeptember 27. 12:54237.

    Ez azert enyhe tulzas;-)))


    marmint a kanape alol kisiklo kigyo. amig 15 evet bent laktunk a varosban egyetlen kigyot se lattam se a kertben se parkban se masutt.


     


    amiota itt vagyunk a farmon 11 ev alatt kb 5 alkalommal volt szerencsem talalkozni veluk.


    szoval azert ne gondold am hogy itt osszevissza maszkalnak a kigyok mindenutt.

    előzmény:
    Zsánna (222)
    2014-09-26  18:51
  17. Torolt_felhasznalo_525191
    Torolt_felhasznalo_525191
    2014. szeptember 27. 12:48236.

    Elég pofátlan vagy ilyet írni.


    Tele van az idióta topikjaiddal az egész nlc. Már zöldalmaként elreszelted magad.

    előzmény:
    Kerdejel (227)
    2014-09-27  01:07
  18. Torolt_felhasznalo_277981
    Torolt_felhasznalo_277981
    2014. szeptember 27. 10:54235.

    Nem törölnek csak úgy bemondásra topikot. 


    Ilyen a topikok sorsa: valaki elindítja, és utána már nincs fölötte hatalma:-)


    Ezért kell meggondolni jól, akarom én ezt? Bírom majd? Vagy elmenekülök?

    előzmény:
    Zsánna (229)
    2014-09-27  01:26
  19. 2014. szeptember 27. 01:50234.

    Köszönöm.

    előzmény:
    Zsánna (233)
    2014-09-27  01:33
  20. 2014. szeptember 27. 01:33233.

    Rendben, akkor nem írok ide többet.


    Talán a többiek sem, ha olvassák, hogy nem szeretnéd.


    Vannak másik topicok, ahol tudunk még beszélgetni.

    előzmény:
    Kerdejel (231)
    2014-09-27  01:28
  21. 2014. szeptember 27. 01:29232.

    A gorombaság durvaság, a durvaság pedig soha nem lehet hasznos eredményesen, még ha annak is látszik megfelelési, vagy békén hagyási kényszerből.

    előzmény:
    kekelefant (228)
    2014-09-27  01:15
  22. 2014. szeptember 27. 01:28231.

    Nem lehet.

    előzmény:
    Zsánna (229)
    2014-09-27  01:26
  23. 2014. szeptember 27. 01:27230.

    Az abban segít(ett), hogy elgondolkodtatott, és így segített megérteni/elfogadni. Írtam.


    Azért az túlzás, hogy nem lennék képes a haragra! Voltam eleget haragos!


    De haragmentes életre törekszem.

    előzmény:
    kekelefant (228)
    2014-09-27  01:15
  24. 2014. szeptember 27. 01:26229.

    Miért nem törölteted akkor?

    előzmény:
    Kerdejel (227)
    2014-09-27  01:07

Címlap

top