Igazán jó fodrász..

mancika
Létrehozva: 2013. augusztus 19. 23:42

Sziasztok!

 

Egy igazán jó fodrászt keresnék. Aki figyel a vendégre, nem horror áron dolgozik, Bp-en van, kreatív, változatos hajakat vág és precíz.

És megbirkózik a hullámos haj levágásával, mert baromira elrontották a hajam, és most azon tanakodom hogy növesszem meg, vagy vágassam le azonnal, teljesen féloldalas lett, borzasztó ahogy kinéz.

 

 

Köszönöm!

 

52 hozzászólás
 1. Luca1479639625
  Offline
  2017. július 20. 14:5652.

  Legjobb fodrász Mancikának! Rudolf Zsuzsa mesterfodrász / profifodrasz.hu/ Belvárosban van az üzlete V.Váci utca 17. Tényleg profi!


   

 2. zsuzsi40
  Offline
  2017. Április 25. 00:2751.

  Ahhhemmm..........    szabad  kerdezni,  MIERT  nem  az  egyik   fodrasz  ISKOLABAN csinaltatjatok  a  hajatokat??


      


  a  tanarok  NAGYON  figyelik,  ki-hogy  vag,


  HA  van  valami  rosszul  sikerult dolog,  az  renbehozzak......


    es:   INGYEN  VAN!!!!


  előzmény:
  zsuzsi40 (50)
  2017-04-25  00:20
 3. Kis Adrienn
  Offline
  2017. Április 24. 21:4549.

  Sziasztok.


  Én fél éve járok Németh Mónihoz zuglóba.


  Bob fazon vágása 3800 ft Long bob 4300 ft az árban a hajmosás is benne van.


  Egy órát szán minden vágásra, az időpontokat tartja. Nagyon profin vág hajat és nagyon közvetlen nem elszált agyú sztár fodrász. 2/3 hetet viszont kell várni a szabad időpontra de nekem ez nem gond mert megtudom oldani.


   

 4. Ez is érdekelhet: FINA 2017: Hosszú Katinka fodrászatot nyitott otthonában
 5. 2016. november 22. 12:3748.

  Kedves Betti, köszönöm az ajánlásod, eleinte csak vágatni, majd tegnap festésre elmentem Kornélhoz és valóban "csodát tett" a hajammal, korrekt áron dolgozik és jó hangulatban telt az idő. A korábban elrontott vágást (cikcakkos volt) is kijavította októberben, most pedig végre a színe is olyan a hajamnak, amit szerettem volna már nyár óta. Noha nem kérte, hogy "reklámozzam", mégis szeretném, ha mások is jó kezelne kerülnének szóval szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, ha kell, képet is küldök a remek munkájáról. Ha mentek hozzá, kérlek hivatkozzatok Szalontai Annára, ugyanis mindenkit, aki 2 vendéget ajánl neki, egy ingyen hajvágással jutalmazza meg 😍 www.fb.me/korneldoeshair a facebook címe és 0630 391 6026 a száma

 6. Luca1479639625
  Offline
  2016. november 20. 13:2847.

  Sziasztok jó fodrász keresők!Végre megtaláltam az igazán jó fodrászt  Budapesten! :) Nagyon sok fodrászt kipróbáltam,a hajamra nagyon kényes vagyok,  de szakmailag alulmaradtak a várakozásomnak. Profi fodrászt kerestem.....a fb-on találtam....meggyőztek az előtte- utána képek, kértem időpontot és végre......már nekem is van egy az igazán jó fodrászom a belvárosban. Végre tökéletesen megvagyok elégedve az új hajammal. Végre olyan színe van amire mindig vágytam. A hajvágás is hibátlan, új divatos a forma, könnyen tudom kezelni, nincs vele macera. A hajam minősége pedig pozitívan változott, már nem száraz és töredezett hanem fényes és puha. Nagyon sok dicséretet kaptam. :) Az ára is rendben volt, nem horror! Csak ajánlani tudom , igazi profi munka ! A fodrász hölgy Rudolf Zsuzsa mesterfodrász, wwwprofifodrasz.hu.

 7. Summer1981
  Offline
  2016. szeptember 15. 13:0646.

  Nyugodt szívvel ajánlom Nagy Melindát,aki 40 éve fodrász Óbudán. Telefonszám: 0670-600-1377 Honlapja:


  http://www.jofodrasz-obudan.gportal.hu/


   


   

 8. dsz96
  Offline
  2016. szeptember 9. 20:0345.

  Szia! :) tudnál légyszíves infót mondani arról, hogy kb. milyen árban végzi a festést Kornél? Nagyon-nagyon hálás ennék :) 

  előzmény:
  Teatrum (44)
  2016-07-26  13:32
 9. Teatrum
  Offline
  2016. július 26. 13:3244.

  Sziasztok! Kornélt én is bátran ajánlom mindenkinek, tegnap voltam nála és igeeen!! A hajam olyan színű lett, amilyet akartam, kértem, hogy csak kb 5 cmt vágjon és tényleg csak annyit vágott, nem akarta felülbírálni a kérésem, csak tanácsot adott, így a választékom kicsit arrébb került, ami sokkal előnyösebb az arcomhoz. A belvárosi hely miatt féltem attól, hogy túl drága, de már a beszélgetéskor is megnyugtatott, nincsenek meglepi szerű plusz költségek, korrekt volt, nincs elszállva magától. Nem akarom agyonajnározni, de sok sok pesti év után véégre azt kaptam egy fodrásztól, amit megbeszéltünk és ez sajna elég ritka!! Szóval nálam 10/10, keressétek bátran ☺️☺️ Próbáltam fotót felrakni a névjegyéről amit adott, de nem engedi a telefonomról. A száma 0630 689-10-78 és facebookon minden infó és jópár munkája fent van:


  www.facebook.com/korneldoeshair


   


   

 10. Ez is érdekelhet: 6 dolog, amit soha ne mondj a fodrászodnak
 11. Herpai Aliz
  Offline
  2016. július 13. 13:1743.

  Ha már fodrászok és ajánlások, akkor szeretnék egy saját tapasztalaton alapuló tippet adni mindenkinek, aki egy belvárosi, ám kedvező árakon működő szalonban szeretne szépülni; 


   


  a Párizsi utca 5. alatt a Le Fée nevű kis szalon, ahol Kornél székébe kerültem, csodát tett a hajammal! Precízen dolgozik, odafigyel a vendégre, árazás tekintetében is a földön jár, kedvezményeket biztosít, stb. Maga a szalon elmondása szerint most indult, gyönyörű közeg, de ami fontos volt számomra, hogy mindehhez tudás és kreativitás is társult. Szóval én eddig sokat kísérleteztem, de állandó vendégévé váltam. Keressétek fel, nem fogtok csalódni! 


  A száma 30 / 689 10 78


  Instagramra is tölti a munkáit: www.instagram.com/korneldoeshair


  Van facebook oldala is www.facebook.com/korneldoeshair 


   


  Remélem tudtam segíteni ☺☺

 12. Enicke
  Offline
  2016. július 8. 16:1442.

  Sziasztok! Az itteni vélemények alapján választottam ki Csák Lillát,mert csak jót olvastam róla, ennek ellenére akkora csalódás ért, hogy el se tudom mondani. Azt tudni kell hogy nem jártam fodrásznál régóta, mert amióta Budapestre költöztem állandóan elrontották a hajam, nem voltam hajlandó ezt tovább pénzelni, uh magamnak próbálkoztam youtube tutorial videókkal (jól is sikerültek). Viszont egy rövid fazont már nem akartam és nem is tudtam magamnak vágni, ezért kerestem fodrászt. egy long-bob frizkót szerettem volna a középhosszú hajamból vágatni. Lilla vajon direkt rontotta el? nem értem, mindenki isteníti, én mégsem azt kaptam amit kértem, pedig képet is mutattam,megkérdezte mennyi legyen a hossza, de úgy mutatta, hogy hátulról előrehozta a hátúl lévő hajat WTF???, eddig egy fodrász se így kérdezte hanem tükörrel mutatta... de gondoltam tudja mitcsinál hisz Hajasnál tanult....bíztam benne, nem kellett volna. 6100 ftomba került a művelet...most elmegyek vidékre a régi fodrászomhoz és kijavíttatom vagy 4000ért....10000ftés sok idegesség...köszönöm szépen:( Lillával egyébként emberileg nincs baj, tényleg kedves. Nem értem az egészet...de én voltam a hülye, hogy hagytam magam. Próbáltam jelezni hogy rövidebbnek szerettem volna hátul, de erre aztmondta már nemlehet csak vizesen. Majd legközelebb rövidebbre vágja, most szokjam ezt....könyörgöm nem ezért mentem:( egyébként a hátulja full egyenesre van levágva és elöl picit hosszabb, előről jó, hátulról egyenes sehogyse áll. nem longbob, nincs esése. Lehet csak a megszokott vendégek kapják azt amit kérnek.

 13. labanda
  Offline
  2016. május 11. 09:0441.

  Sziasztok!


  Találtam egy jó fodrászt, aki tud hajat fonni és melírozni! Kerestem valakit aki megcsinálna egy fonott kontyot és így találtam rá.


  Az oldalán találtok sok képet: facebook.com/brillwicker


  brillwicker.hu

 14. kgabi
  Offline
  2016. március 16. 14:2740.

  Sziasztok!


  Nem régen váltottam én is fodrászt. Korábban voltak problémáim, gyakran elrontották a hajam.. Most Csák Lillához járok és csak ajánlani tudom! Nagyon kedves és segítőkész, oda figyel nem csak a hajamra de rám is. 


  Mindemellett nagyon szépen dolgozik, és úgy látom, hogy a legújabb termékekkel, irányvonalakkal is képben van (Olaplex, Beach waves, Brasil Cacau stb..)


  honlapja és facebookoldala: www.csaklilla.hu vagy facebook.com/csaklillafodrasz


  Szerintem mindenképp megér egy próbát, én azóta hozzá járok! 

 15. kovacszsuzsa
  Offline
  2016. február 1. 09:4439.

  Sánta Zoltán Krisztián az egyetlen fodrász, akitől mindig elégedetten jövök haza,kedves, figyelmes, profi és kreatív, imádja amit csinál,és nem utolsó sorban nagyon jól is csinálja! Csak ajánlani tudom!


  Itt meg tudjátok keresni: https://www.facebook.com/santazoltankrisztian/

 16. Ez is érdekelhet: Sose akard, hogy József vágja a hajadat
 17. neptunus777
  Offline
  2016. január 10. 09:4638.

  Női modelleknek díjmentes frizura készítése közel a Belvároshoz.


  Mintalapra és szépségszalon falára fotók is készülnének.


  További fotók a szalon berendezési tárgyai mellett reklám céljából.(kozmetikusszék, műkörmös asztal, stb )


  Klasszikus és divatosabb frizurák, keresett a sűrű hosszú hajból készített long layers és a merészebb felhosszú-rövid típusok(bob, pixie stb).Több alkalom is lehetséges.


  haj.modell@yahoo.com

 18. orevesz
  Offline
  2016. január 5. 13:3737.
  Sziasztok!  Olvasom, hogy mennyien nem találtok egy igazán jó fodrászt... Én részemről egy pozitív hozzászólást szeretnék írni  :-) (!),  mert úgy látom nagy szükség van rá... Akihez én járok évek óta mindenkinek teljes szívemből tudom ajánlani. ( És szoktam is...) Ha gondoljátok menjetek el hozzá, egy próbát mindenképpen megér, legalább ennyit tettetek magatokért és még ha boldogok is lesztek a végeredménytől...:-) : Karkusz Anett - 20/333-3387. A fodrászat ahol dolgozik a hűvösvölgyi végállomásnál van, ahová sok busz meg villamos érkezik úgyhogy a közlekedés is tök jó. ( Pl. 61-es villamos Móricz-Moszkva ja Széll K. tér- Hűvösvölgy vagy a 29-es busz a Szentháromság tértől, stb.)A pontos cím Énok szalon Hűvösvölgyi út 203. Az jó, hogy neki is göndör a haja és ezért is sokféle frizurát tud csinálni göndör meg hullámos hajból is. Én szeretem mindig változtatni a hajam színét, hosszát, alakját stb..; és ő szereti ha viszek fényképet amit mindig kitépek valahonnan ha megtetszik, és tök jól megcsinálja. Tanácsot is szokott adni, ha annyira nem előnyös az ötletem..., és csinál egy stílusában hasonlót amit rám "szab." Amúgy is imád vágni, alkotni. Azért is szeretek hozzá menni mert közvetlen, mosolygós, látszik, hogy élvezi amit csinál! És mindig eltalálja a színt is, amit "megálmodok"! :-)Egyszóval: AJÁNLOM!!! 
 19. adrij
  Offline
  2014. január 7. 09:1436.
  Kedves Hermelin! Meg tudnad lszi adni a budaorsi fodrasz elerhetoseget? Elore is koszonom!
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_776412 (15)
  2013-08-20  17:15
 20. Balea12
  Offline
  2013. november 7. 18:5234.

  Kedves Norelle!

  Szeretném én is elkérni a XVI. kerületi fodrász címét, telefonszámát. Régóta keresek egy jó fodrászt! Köszönöm szépen! 

  előzmény:
  Norelle (13)
  2013-08-20  15:33
 21. Ez is érdekelhet: A világ legcukibb kis fodrásza már a szalonpletykát is tökéletesen nyomja
 22. skrk
  Offline
  2013. szeptember 14. 02:0433.

  Itt a honlapja is (én kuka lehagytam):

   

   http://gartneragifodrasz.5mp.eu/web.php? a=gartneragifodrasz

   

  Vendégkönyvében további véleményeket is találsz!

  Hátha neked ő lesz az igazi?!

  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 23. skrk
  Offline
  2013. szeptember 14. 01:5832.

  Szia, az én hajam abszolút göndör, így maximálisan megértelek. Voltam olyan fodrásznál, aki csak a hajam kifésülésébe elfáradt! Pedig csak félig jutott el! Képzelheted, hogy éreztem magam! Sorolhatnám még a jópofa történeteket...

  Sokára találtam rá a mai kedvenc fodrászomra. Félve indultam el hozzá a legelső alkalommal, mert nem vagyok egy könnyű eset. Mikor láttam, hogy az ő haja is göndör, már nyugottaban ültem bele a székbe.

  És végre megérte! Mai napig hozzá járok. Rendszeresen vannak akciói, jó áron dolgozik, kedves, szép és hangulatos környezetben vár. Belváros ben, Bpen 5.kerületben, Gärtner Ágnes. 

   

  Szívből ajánlom! Ha ellátogatsz hozzá, vagy akár csak a honlapját nézegeted, kreatív álmodozást, és kedvedre való átváltozást kívánok!

  (miért nincs göndör hajú smile?)

   

  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 24. szerka
  Offline
  2013. augusztus 21. 09:5730.
  De ha jól van levágva, akkor nagyon könnyű kezelni. Kb 3-4 havonta ha vágatsz, és mondjuk 2 ezerrel drágább, mint máshol, az elenyésző.
  előzmény:
  mancika (29)
  2013-08-21  08:48
 25. mancika
  Offline
  2013. augusztus 21. 08:4829.

  gyönyörű a szalon, a lány is kedves, akkor amikor hozzá jártam meg voltam elégedve, de szerintem a hajvágás elég drága.

   

  előzmény:
  szerka (26)
  2013-08-21  00:33
 26. Ez is érdekelhet: Baltával vág hajat egy orosz fodrász – videó
 27. kivi39
  Offline
  2013. augusztus 21. 08:4528.
  KOnkrét fodrászt majd priviben ajánlok Csepelen, de egyet érdemes megfogadni (még anyu tanácsolta annak idején): sose menjél csak női fodrászhoz. Női-férfi vagy férfi fodrászhoz menj, mert azok tudnak precízen, szépen vágni. A női fodrászok nem, mert a berakás, a dauer, az akármi eltűnteti a vágás hiányosságait. (az első mosásig, de ugye onnantól már nem érdekli őket)
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_615948 (7)
  2013-08-20  10:48
 28. mancika
  Offline
  2013. augusztus 21. 08:4427.

  én jártam hozzá. csak valahogy elsodort az élet.

   

  előzmény:
  szerka (26)
  2013-08-21  00:33
 29. szerka
  Offline
  2013. augusztus 21. 00:3326.

  http://www.heiszlerszalon.hu/galeria

   

  Ő tényleg jó. Ja, és igazi göndör a haja. Érti a göndör haj problem.

  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 30. Dáridóri
  Offline
  2013. augusztus 20. 23:1925.

   

   Vagy a nej a fodrász és olyan csapnivaló, hogy vendég híján lepkehálóval itt fogdossa össze a vendégeket   Lássuk be mennyire mentes minden életszerűségtől a 2. 

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_392281 (20)
  2013-08-20  20:51
 31. Ez is érdekelhet: Napunk hőse a fodrász, aki arra tanítja kollégáit, hogyan bánjanak az autista gyerekekkel
 32. mancika
  Offline
  2013. augusztus 20. 22:4023.

  köszönöm, egyelőre kicsit közelebb keresnék.

  bár nem írtam az indítóban hogy hol.

   

   

  előzmény:
  Jujoka (21)
  2013-08-20  21:57
 33. Jujoka
  Offline
  2013. augusztus 20. 21:5922.
  Kérlek privit írt, mert elfelejtettem beixelni, hogy jelezze a gép, ha választ kapok.
  előzmény:
  Jujoka (21)
  2013-08-20  21:57
 34. Jujoka
  Offline
  2013. augusztus 20. 21:5721.
  Mancika! Ha a XX. kerületben érdekel fodrász, akkor írj.
  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 35. Torolt_felhasznalo_392281
  Torolt_felhasznalo_392281
  Offline
  2013. augusztus 20. 20:5120.

   

  Egy tuti: engem megvágtak mindenhogy.

  A budaörsi Auchanban voltam a BIO (zöldalmás) üzletben, festenek is már egy idő óta.... summázva: mérik a festéket grammra, melirozott a csaj, meg vágott, meg hogy beültet a kimélő gépbe, ami festett hajra van, nade azzal 8 ezer.....

  a végén nem ültetett be, mert csak, és fizettem közel 12 ezret!

  És pocsék lett.....................

   

  Szülni volt az én fodrászom, lassan visszatér, de a társa megcsinálja.... hogy göndör hajjal hogy bánik, nem tudom! 

   

  Próbáld meg az ujpestit, ha egy férj elégedett a nej hajával, az csak jó lehet!!!!!!

  előzmény:
  mancika (18)
  2013-08-20  20:25
 36. Ez is érdekelhet: Schwarzenegger fodrásznak állt
 37. mancika
  Offline
  2013. augusztus 20. 20:2518.

  de pont azért nyitottam a topikot, próba szerencse.

   

  azért láttunk már olyat hogy szájról-szájra ment valakinek a híre, mert annyira jó.

  persze nem nálam, mert én ilyenekről lemaradok.

  előzmény:
  Anda39 (16)
  2013-08-20  18:21
 38. mancika
  Offline
  2013. augusztus 20. 20:2417.

  miért le írhatnád le?

   

  én is tudnék sztorikat írni..aki volt fodrász és elégedett voltam vele (egyszer találkoztunk, de tudtam hogy ő az igazi), az eltűnt.

  ilyen az én formám.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256863 (12)
  2013-08-20  15:32
 39. Anda39
  Offline
  2013. augusztus 20. 18:2116.
  Erre nehéz jó választ adni, hiszen ami nekem tuti és esküszöm rá, az neked lehet borzasztó. Nincs jó tipp és nincs olyan fodrász, aki mindenkinek tökéletes frizurát tud csinálni.
  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 40. Torolt_felhasznalo_776412
  Torolt_felhasznalo_776412
  Offline
  2013. augusztus 20. 17:1515.
  Az én fodrászom Budaörsön van és férfi. Csak 3 megálló Bp. határától. Én sosem nézek oda mit csinál, sosem kell mondani, hogy másként csinálja és mindig tökéletes lesz a hajam.
  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 41. Torolt_felhasznalo_615948
  Torolt_felhasznalo_615948
  Offline
  2013. augusztus 20. 16:2914.

  Én is kérném a mátyásföldi fodrász elérhetőségét. Még ismerős is vagyok arrafelé, sokáig laktam az Újszász utcában. Köszönöm! 
  előzmény:
  Norelle (13)
  2013-08-20  15:33
 42. Ez is érdekelhet: Csodás dolgot tett a súlyosan depressziós nőért ez a fodrász
 43. Norelle
  Offline
  2013. augusztus 20. 15:3313.
  Szia! a XVI. kerületben, Mátyásföldön van egy nagyon jó fodrász, megfizethető árakkal. Volt már pár próbálkozásom, de mindig visszatértem hozzá. Sőt, egyik barátnőmnek ajánlottam, s azóta is Budapest másik kerületéből átjár hozzá.Priviben írok, ha érdekel.
  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 44. Torolt_felhasznalo_256863
  Torolt_felhasznalo_256863
  Offline
  2013. augusztus 20. 15:3212.

  Tényleg elkeserítő és még le sem írtam a történetemet, de csakis miattatok mivel nem akarok senkit elbátortalanítani még ennél is jobban.

   

  Pedig gondolkodtam rajta...

  előzmény:
  mancika (10)
  2013-08-20  12:49
 45. Bági57
  Offline
  2013. augusztus 20. 15:0311.
  Újpesten tudok én is egy jó fodrászt nekem is rövid hajam van.
  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 46. mancika
  Offline
  2013. augusztus 20. 12:4910.

  lassan ott fogok tartani hogy nem számít a pénz, inkább megyek 5 havonta, de le legyen rendesen vágva.

  mint megyek kétszer és u. annyit fizetek, semmi értelme.

  elkeserítő.

   

   

   

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256863 (4)
  2013-08-20  09:38
 47. mancika
  Offline
  2013. augusztus 20. 12:469.

  köszönöm aki eddig írt, megnézem mindet, aztán majd válogatok.

   

  sajnos a fodrász ritka.

 48. Ez is érdekelhet: "Idegesek és fáradtak vagytok, és állandóan rohantok" – így lát minket Éva, a fodrász
 49. Torolt_felhasznalo_615948
  Torolt_felhasznalo_615948
  Offline
  2013. augusztus 20. 10:538.

  Hoppá, most nézem, a Német Móni hajstúdiójában Zuglóban 2 900 ft a rövig haj vágása, ez önmagában nem lenne drága, kérdés persze, hogy valóban a vendég álmát valósítja-e meg. Még olvasgatok, hátha jönnek más ötletek is.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_615948 (7)
  2013-08-20  10:48
 50. Torolt_felhasznalo_615948
  Torolt_felhasznalo_615948
  Offline
  2013. augusztus 20. 10:487.

   Szia!   Megadnád nekem a fodrásznő elérhetőségét? Köszönöm. Ha hiszed, ha nem, én szintén ott tartok, mint a topikindító, egyszerűen nem találok JÓ és MEGFIZETHETŐ fodrászt Budapesten. Ha valahol mondom, kiröhögnek, hogy ilyen nincs. Pedig van. Nem tudok kiadni 10-12 ezret egy vágásra. Ráadásul a rövid haj ha picit is nő, azonnal látszik rajta, szóval nem félévente kell vele menni, mint mondjuk egy egyenes hosszú haj esetében.Hozzáteszem, kb. 3 centis, majdnemhogy katonás-bevonulós hajam van, egyszerű, tökegyenes, fiús, egyszínű frizura, semmi faxni. No de pont ezért számít baromira a VÁGÁS, mert ennyire rövid. Hátul és oldalt még rövidebb, kb másfél centi.:-)Eddig kb. 5 fodrász rontotta el, azaz nem olyanra vágta, mint ahogy én akartam. Mindig én tettem rendbe utánuk, én nyírtam át magamat. Ha hiszed, ha nem, most ott tartok a frizurámmal, hogy tavaly elutaztam Jászapátiba (ott éltem 18 éves koromig, most pedig 38 vagyok), szóval megkerestem a szülővárosomban a régi fodrászomat, aki gyerekkoromban mindig jó frizurákat készített nekem. És láss csodát, a jászapáti fodrásznő most is hajszál pontosan olyan hajat varázsolt a fejemre, mint amit megálmondtam. Mindenzt, borravalóval együtt 2 500 forintért. Nna, amiatt, míg nem találok egy nagyon jól vágó fodrászt Pesten, én már azt csinálom, hogy egy évben négyszer emiatt kiveszek egy-egy nap szabadságot, leutazok Apátira ehhez a fodrásznőhöz. Még ha az utiköltséget hozzáteszem, akkor is jobban jövök ki, mint Pesten. Igaz, rámegy egy nap, de legalább találkozom a rokonaimmal is. :-) És nem mellesleg olyan hajat készít a fodrásznő, amit megálmodok. Tehát 3 havonta járok Apátira hozzá,  de mivel másfél havonta egy icipici igazítást igényel a hajam, elmentem itt Pesten egy fodrászkellék boltba, és 5 ezerért vettem ritkítófogú ollót, na azzal átvágom, és bírja, amíg a gyerekkori régi fodrászomhoz újra el nem jutok. Szerencsére a nagymamám fodrász volt, apám felesége is fodrász, volt időm, alkalmam ellesni, hogy hogyan kell hajat vágni, ezért az én kezemből se esik ki az olló, ha minden kötél szakad. Persze, még nem adom fel az álmom, hogy Pesten találjak egy RÖVID HAJ VÁGÁSÁHOZ NAGYON ÉRTŐ FODRÁSZT, természetes, hogy akkor nem utazgatnék 200 km-eket vidékre, de amíg nem találok, addig utazok.  Szóval várom a kedves feleséged fodrászának elérhetőségét, és ha tudsz, esetleg egy árat, hogy egy csutkarövid frizurát mennyiért nyír meg. Köszönöm.:-)   
  előzmény:
  fuvarexpressz (2)
  2013-08-20  08:13
 51. Lujza70
  Offline
  2013. augusztus 20. 10:225.

  Szia!

   

  Németh Mónit tudom ajánlani. Szintén egy baromira elrontott hajvágás után mentem hozzá. Még hajmosás előtt leül Veled megbeszélni, hogy hogyan lenne a legjobb.

   

  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
 52. Torolt_felhasznalo_256863
  Torolt_felhasznalo_256863
  Offline
  2013. augusztus 20. 09:384.
  Még annyit....Az igazán jó nem olcsó, legfeljebb míg kiderül róla, hogy nagyon jó....a rossz viszont ugyan annyira drága tud lenni és ráadásul  rossz esetben sokáig viseled a nyomait..
  előzmény:
  mancika (1)
  2013-08-19  23:42
1 2