Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Adria House Umag 2012

szpk
Létrehozva: 2012. július 30. 14:36

Sziasztok!

 

Egy aukciós oldalon keresztül leütöttünk egy horvátországi mobil házas egy hetes nyaralást Umag-ban.

A kemping a négy csillagos Camping Park Umag.

A hirdető cég honlapját megnéztük, elég korrektnek tűnik.

Érdekelnek a vélemények a kempingről, esetleg a cégről és a házakról, mennyiben már nyaralt valaki velük/rajtuk keresztül.

 

Tervezünk innen olaszországi egy napos kirándulást is esetleg Velencébe. Ezzel kapcsolatos minden információt szívesen veszek (távolság, útvonal, költségek stb.). 

 

Érdekelne, hogy a környékben hol tudunk vásárolni, milyen nagyobb áruházak vannak?

  1. 2012. augusztus 1. 10:557.

    Szia!

     

    Nagyon szépen köszönöm a kimerítő tájékoztatást. A tulajdonostól is próbáltam info-kat beszerezni. 

    A képeket és leírásokat, és hozzászólásaitokat nézve remélem nem fogunk csalódni.

    Olaszországi kiruccanást illetően még gondolkozunk, én szeretnék átmenni egy egynapos kirándulásra, majd meggyőzöm a családot , főleg ha lesz olyan napunk, mikor nem lesz az idő alkalmas a fürdőzésre

    További szép napot.

    előzmény:
    Urbanis (5)
    2012-07-31  09:54
  2. 2012. augusztus 1. 10:506.
    Köszönöm az információkat, remélem jól érezzük majd magunkat.
    előzmény:
    Lita (4)
    2012-07-31  09:47
  3. 2012. július 31. 09:545.

    Szia!

     

    Én csak kívülről láttam ezt a kempinget, de nagyon szép és rendezett! Közvetlen vízparti, szépen kialakított. A közelben Umagban lehet vásárolni, hangulatos kisváros és a közelben elég sok diszkont is van, mindent lehet kapni! Egy éttermet tudok Nektek ajánlani a Luna-t, ahol elfogadható áron nagyon finom pizzák és palacsinták vannak. (Ez a teniszpályák felé van a körforgalom után) A parkolásnál figyeljetek, mert fizetős és nagyon nézik! (de lehet próbálkozni a magyar 20-Ft-ossal, beveszi az automata és úgy emlékszem, hogy 2 vagy 5 kn-nak számolja!)

    Valóban érdemes átmenni Velencébe, ami kb. 250 km-re van, Szlovéniából végig autópályán mehettek. Úgy emlkészem, hogy Olaszországban talán 5 vagy 8 eruo az autópályadíj Velencéig. Ha megérkeztek rögtön jobbra az első parkolóba menjetek, mert a "Roma" nevű parkoló nagyon drága (napi 5.000.- Ft). Vaporettóval lehet behajókázni a városba (ez sem olcsó, de 3 gyerekkel nagy élmény és gyorsabb, mintha gyalog besétálnátok!), persze gyalog is megközelíthető a Szt. Márk tér (Róma parkolóval szemben a Ferrovia (vasútállomás) és onnan a gyaloghídon át be lehet jutni száraz lábbal is!).

    De! Ne hagyjátok ki Triesztet, csak 60 km Umagtól és sokkal olcsóbb, mint Horvátország és Szlovénia (még bevásárolni is ott érdemesebb!). Kiváló fagylaltjuk, kávéjuk van és a sétáló része nagyon szép! Még az éttermek is olcsóbbak itt, mint Horvátországban!

    Jó utat és jó nyaralást kívánok Nektek!  

  4. 2012. július 31. 09:474.

    Szia,

    hát a gyerekek is biztos élvezni fogják. A tengerpart sziklás, de van a kempingen belül medence, kicsi és nagy. Úgyhogy ha esetleg van kisebb gyerkőc is, akkor ő a medencében is tud pancsolni.

    Nagyon jó nyaralást kívánok! :-)

    előzmény:
    szpk (3)
    2012-07-30  20:38
  5. 2012. július 30. 20:383.

    Szia!

    Először is köszönöm válaszod.

    Én a Vaterán találtam meg őket. Last minute volt, nem sok időnk volt dönteni, de az ár nagyon meggyőző volt, így leütöttem.

    Mi már voltunk a gyerekekkel kempingben, nekik nagyon tetszett, ezért is megyünk inkább ilyen helyre, mint apartmanban. Akkor lakókocsiban voltunk, de annak is megvolt a maga varázsa, és a gyerekek nagyon élvezték. Most hogy mobil házat tudtunk foglalni ennek meg én örülök, mert legalább a vizes blokk miatt nem kell sétálgatni, no meg három gyerkőccel azért nem olyan egyszerű az élet.

    Szóval mi kíváncsian várjuk.

    előzmény:
    Lita (2)
    2012-07-30  15:43
  6. 2012. július 30. 15:432.

    Szia,

    mi 2006-ban nyaraltunk ott, ugyanezzel a céggel, mobilházban. Nagyon jó volt. Mi 4-en mentünk+1 éves gyermek. Kényelmesen elfértünk, jó volt a házikó, két szoba, fürdő, WC, konyha berendezve, nagy terasszal, klímával. Közvetlen a tengerparton van, nagy sétánnyal. A kemping hatalmas, medencével, játszóterekkel. Nem tudom, hogy mi változott azóta, de nekünk nagyon tetszett, szívesen visszamennénk.

    Üdv.

    Melyik aukciós oldalon lehet rá licitálni?

    előzmény:
    szpk (1)
    2012-07-30  14:36

Címlap

top