Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Oksi, de azért nem ártana tudni a szarvasnak melyik része?
Csatlakozom az előttem szólóhoz....
Combjából, lapockából pl. vörösboros pörkölt.
Ha finomabb része van, pl. szarvasbélszín, vagy más nemesebb rész, akkor egyben sülve, és valami finom barnamártással + áfonyazselével, vagy erdei gombamártás is jól illik hozzá. Köretnek krokett.
http://www.boresvad.hu/
én ma főztem meg innen a pásztorpitét, de muflon helyett őzből, nagyon jó lett
Egész jó kis receptek. :))))