Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Jótékonysági zumba - Dec30

schmo
Létrehozva: 2011. december 6. 09:57

Sziasztok !

 

Egy jótékonysági eseményt szeretnék közzétenni, hátha van, akit érdekel, részt venne rajta, netán megosztaná ismerőseivel. 

 

Részletek és előzetes részvételi szándék jelzése: 

http://www.facebook.com/events/189098851181411/

 

"Sajnos tragikus haláleset miatt Timi és a kisfia egyedül maradtak. A családfenntartó halála őket nagyon nehéz helyzetbe hozta. A zumba party teljes bevételét Timi és Beni kapják meg, ezzel is segítve a további életüket, Timi gyógyulását.

Gyertek és hozzátok a családot, barátokat is!!!

December 30-án 17-20 óráig Budapest XXII. ker. BMTE Sportcsarnokban Jótékonysági Zumba Master Class party lesz Timiért és a kis Benikéért! Fantasztikus instruktorok jönnek hozzánk - Hídvégi Andi, Fort Alexandra, Dráviczki Péter, Chino, Boros Orsi és a névsor remélhetőleg még bővül. Fantasztikus party lesz! ZUMBATOMIC a kicsiknek, igazi vérpezsdítő zumbázás a nagyoknak. Amíg anyu, netán apu zumbázik, addig a gyerkőcökre profi szakemberek vigyáznak játszóház keretében (arcfestéssel, ugrálóvárral, népi játszóházzal), hogy ők is jól érezzék magukat!
Gyeretek és bulizva segítsünk együtt Timinek és a kis Beninek! Az ő életük a tét!!!!!"


BELÉPŐJEGYEK:
FELNŐTT: 2500.-Ft
GYEREK: 500.-Ft (ebben már benne van a játszóház ára is!!!!!)
Valamint a megvásárolt jegyek tombolaszelvények is!!!



Budapest XXII. kerület BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnok, Promontor u. 89. 2011. december 30   17-20 ó



 


 

(ha valakinek nincs FB-je, akkor irjon ide vagy privibe, és majd jelzem a szervezőknek, hogy számolhatnak velük)

  1. 2011. december 7. 09:452.
    Hogy lássák ma is...
    előzmény:
    schmo (1)
    2011-12-06  09:57

Címlap

top