Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

EXODOR

jessica07
Létrehozva: 2004. Április 29. 23:07
Hali, Mindenkinenek! Egy kerdesem lenne Exodor-ugyben, megpedig: ti az E. mellett mas izzadasgatlot is hasznaltok, vagy nektek eleg az Exodor? Minden "exodoros" velemenynek, tapasztalatnak orulnek!
Koszi szepen!
:-)
  1. 2012. március 9. 10:14150.

    Sziasztok!

    Remélem még aktív a fórum, jó régen volt az utolsó hozzászólás.

     

    Nos, én is nagyon izzadós vagyok. A szép felsőimet nem merem hordani, mert egyből meglátszanak rajta a foltok. Indokolatlanul sokat izzadok, voltam pajzsmirigyvizsgálaton (vérvizsgálat) is, de nem azzal van a gond. Az orvos azt mondta szedjek multivitamint, és ne stresszeljek.. Ha csak ücsörgök is képes vagyok leizzadni. Próbálok relaxálni, de nem mindig megy. Ha elkezdek izzadni, attól csak még idegesebb leszek, még jobban izzadok.

     

    Régebben próbáltam egy spriccelős izzadásgátlót, amit a gyógyszertárban vettem. Elvileg öszehúzta a pórusokat. Nem volt negatív hatása..de pozitív sem. Ugyanúgy izzadtam. :(  Mindenféle deót kipróbáltam, de csak az első max 2 napban használ, utána hozzászokik a szervezetem vagy nemtom.

     

    Elvileg az ilyen durvább izzadásgátlókat nem szabad borotválás után 24 óráig használni, de nekem kb. naponta kell borotválkoznom (a hajam és körmöm is nagyon gyorsan nő).

    Azt is próbáltam, hogy plusz anyagot varrtam a felsőmben, de hülyén nézett ki egy idő után (átlátszott a varrás, egy idő után meg az izzadságfolt is).

     

    Az interneten írnak említőlegesen az " izzadságPajzs"-ról, ami valami módszer izzadás ellen. Erről tudtok valamit? 

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  2. 2011. augusztus 29. 16:28149.

    Sziasztok!

     

    Én egy gyógynövényboltban vettem az Exodort, második este volt, hogy felkentem. Reggel lemosom, és csak zsíros hidratálóval bekenem. Nem használok más izzadásgátlót. Őszintén ajánlom a kétkedőknek, mert én is szkeptikus voltam, de azt kell mondjam, tényleg száraz marad a hónaljam két nap után, vagy legalábbis 90%-ára redukálódott a verejték. Komoly életminőségjavulás!!:-)

    előzmény:
    jessica07 (1)
    2004-04-29  23:07
  3. 2010. október 15. 18:57148.

    Sziasztok!

     

    Én is használtam régebben az Exodort,de nekem nagyon kimarta a bőröm,úgy viszketett és fehér lett a szárazságtól. Pedig sztem jó lett volna,de így nem mertem használni. Aztán most néha Antisudoricát használok,vizes vattára rakok belőle,így nem marja ki a bőrt,de nem is olyan hatásos. Voltam pár hónapja várvizsgálaton, az egyik májfunkiós szám duplája lett mint a felső határ,lehet,hogy mástól volt,nem tudom,de már megfordult ez is a fejemben,hogy a sok aluminium,amit ezek a szerek tartalmaznak,okozhatja talán....Szerintetek?Nem kockázatos ilyen deót használni? Mert akkor inkább az egészségem,mint egy jó dezodor,valami olyasmiről olvastam,hogy az aluminium károsíthatja a májat...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_390011 (0)
     
  4. 2010. október 15. 15:30147.

    Sziasztok!

     

    Nekem is nagyon súlyos problémát jelentett eddig az izzadás...Csak fekete felsőt tudtam felvenni, de mivel szerencsémre ez a kedvenc színem is, ez volt a legkisebb gond. Számtalan olyan élethelyzetbe kerültem,hogy szívem szerint ott azonnal elsírtam volna magam, de otthon magamban meg is tettem, mert nem akartam elhinni hogy lehetséges ilyen, hogy egy nő ennyire izzadós. Nálam sajnos kellemetlen szaggal is járt, és bár azt mondják hogy a sajátját nem érzi az ember, én tökéletesen éreztem magamat is. Hozzá kell tennem, hogy vékony testalkatú vagyok (ropi), 14 éves korom óta gyanátztatom a hónaljamat (szóval semmi szőr) és egy nap kétszer fürdök szappannal (nem tusfürdővel).

    Nem is értem miért nem kerestem rá eddig a problémára az interneten (25 éves vagyok) Mindegy jobb kéőbb, mint soha

    A lényeg hogy három nappal ezelőtt vettem meg az Exodort, az első patikába ahova bemetenm volt szerencsére. Az első kúrán túl vagyok ez három napot jelent. Már az első nap után sem izzadtam!! Ez a szer egy csoda, egyszerűen nem akarom elhinni hogy ennyi az egész, pár száz Ft és vége a szenvedésnek, remélem egy életre..A mai nap volt igazán az erőpróba...rohangáltam a városban egy órán keresztül, máskor ilyenkor már nem is mondom mi volt...most pedig levettem a kabátom (ami szintén izzadságszagú akár percek alatt) és semmi szag semmi izzadság...

    Most jön a nagy kérdés hogy ugye egy héten ezt 2x, max 3x lehet használni és most olyan dezodort fogok venni ami aluminiummentes, mert állítólag így egy hét alatt viszek be kb annyit a szervezetembe, mintha rendes dezodort használnék. 

     

    Remélem tudtam segíteni!

     

    Mindenkinek további szép és izzadásmentes napot kívánok!

    előzmény:
    jessica07 (1)
    2004-04-29  23:07
  5. 2010. október 15. 14:37146.

    Sziasztok!

     

     

    előzmény:
    jessica07 (1)
    2004-04-29  23:07
  6. Torolt_felhasznalo_819087
    Torolt_felhasznalo_819087
    2009. október 10. 08:21145.

    Üdv Mindenkinek!

     Hosszú évekkel ezelőtt én is használtam az EXODORT ( azért írom csupa nagybetűvel, mert nagyra értékelem) A tüneteim látványosak és elrettentőek voltak: könyöktől derékig ért a nedves foltom. Félelmetes visszagondolni is rá, és gyakorlatilag a serdülő kor legelejétől tartott 13-25 éves koromig. ( Ja és tuti nem szűnt volna meg magától)Ekkor ajánlotta egy kb 50 éves nő az Exodort, aki szintén izzadt korábban.

    Használni kezdtem előírásszerűen és csökkentek a tüneteim. Megtanultam közben, hogy az indokolatlan izzadás csak egy tünet, a vegetatív idegrendszer ,,túlmöködésének" jele.

    A tüneti kezelés, nem szűnteti meg a kiváltó okot, így tovább kutattam, mivel lehet a vegetatív idegrendszer működését befolyásolni. Megtaláltam. Megtanultam egy önszuggesztción alapuló módszert az autogéntréninget. A kettő együtt teljes sikerhez vezett.

    Mindenkinek ezt ajánlom, a tüneti kezelés mellé, relaxáljatok. Plusssz, néhány sokak által kipróbált, jól bevált javaslat. Amikor Exodort használtok, semmi mással (illatos golyós dezodor stb) ne kenjétek, vagy fújjátok be a hónaljatokat. Ha azt akarjátok, hogy legyen valamilyen kellemes parfüm, vagy más illatotok, csak a nyakatokra, melletek közé, de semmi képppen ne az izzadós, Exodorral kezelt területre.

    Igyatok kevesebb, de a legjobb, ha semmilyen koffeines italt. Se kávé, se kapucsínó, se csoki, se kakaó, se kóla, se fekete tea.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. 2009. szeptember 21. 17:45144.

    Sziasztok!

     

    Én az antisudoricát vettem meg (gyógyszertárban,a folyékony formáját,  ára kb 400Ft) és kezdtem el használni kb 2 és fél hete. Azt kell, hogy mondjam, segített!!! Azelőtt már csak ujjatlan felsőben vagy feketében mertem utcára menni, annyira gázos volt a helyzet, de most mintha elvágták volna:-) Úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. 2009. augusztus 28. 16:29143.

    sziasztok:)

    kerestem exodort a herbáriába de aztmondták h nincs és nem is lesz...

    gyógyszertárba lehet kapni?

    a másik kérdésem azlenne h ti az exodor izadásgátló folyadékot vagy a szert vagy a sprayt probáltátok?melyiket vegyem szerintetek?

    elöre is köszi a  választ!

    puszika

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  9. 2008. május 6. 21:14142.

    Sziasztok!

     

    Nekem az exodor tényleg segített az izzadásos problémámon. Amit szeretek még benne, hogy tenyleg csak hetente ketszer kenem be magam esténként, és a ruháimon nincsenek foltok mint régebben, amikor egyéb izzadásgátlókat használtam.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. 2007. Április 3. 19:52141.
    A tájékoztatóban az van, hogy naponta kenjük be az érintett területet.....
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. 2007. Április 3. 17:29140.

     

    Sziasztok!

    Érintett vagyok a témában,amit tapasztaltam a következő: az Exodorral hetekig kísérleteztem, az eredmény még intenzívebb foltok a ruha hónaljtájékán.....   

    Az Antisudoricát higítás nélkül heti 3 alkalommal használom ,és bevált! Naponta nem szabad alkalmazni/gyógyszerész szerint/mert akkor jelentkezhetnek a csúnya makacs foltok,kisebesedések!

             Üdv.mindenkinek!      

    előzmény:
    F.Katyus (136)
    2007-04-02  12:34
  12. 2007. Április 3. 15:00139.

    szia! Kb. fele-fele arányban hígítottam, de pontosan nem tudom, mert csak öntöttem. De ha csíp, vagy nem érzed túl hatásosnak akkor még mindig változtathatsz az arányokon. Tényleg hatásos és nem kell vele szöszmötölni, úgy használom mint egy normál izzadásgátlót, semmi hintőpor, meg krém nem kell hozzá és nem is csíp. És ami a legfontosabb nálam bejött. Remélem neked is használ, és először ajánlom a fele- fele hígítást, utána kísérletezhetsz...

    Minden jót!

    előzmény:
    F.Katyus (136)
    2007-04-02  12:34
  13. 2007. Április 2. 13:09138.
    öööö.... mármint, hogy SZERINTETEK?  
    előzmény:
    cicka2 (137)
    2007-04-02  13:07
  14. 2007. Április 2. 13:07137.

    sziasztok, antisudorica-témában szólnék hozzá: először nagyon megörültem neki, de aztáááán.... 

    a lényeg, hogy hatalmas vörös foltok lettek a hónom alatt, ami iszonyatosan viszket, és miután jól megkapargattam, fáj is...  eddig nem vettem észre, hogy ennyire érzékeny lenne a bőröm, de ez így most borzasztó. tornára sem merek ujjatlan felsőben elmenni, most annyira ronda.

    szeretetek ez akkor úgy ahogy van, felejtős? pedig annyira örültem neki, h végre valami, ami használ  

    előzmény:
    jessica07 (1)
    2004-04-29  23:07
  15. 2007. Április 2. 12:34136.

    Szia.

    Meg tudnád írni, hogy milyen arányban higítod az antisudoricát?

    Szeretném én is kipróbálni, így tényleg egyszerűbb lenne használni.

    Most nem tudtam beszerezni exodort, szóval lehet, hogy áttérek arra, bár a MOM Parki Azúrban 1-2 hét múlvára ígérték, hogy talán lesz.

    előzmény:
    bubbleboo (134)
    2007-03-24  22:32
  16. Torolt_felhasznalo_511036
    Torolt_felhasznalo_511036
    2007. március 28. 19:41135.
    Hellosztok!

    Én azt szeretném megkérdezni, hogy exodort hol lehet kapni és kb mennyibe kerül. Válaszaitokat előre is kössz!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2007. március 24. 22:32134.
    az antisudorica tényleg nagyon jó, és nem olyan drasztikus és körülményes a használata mint az exodoré. Én hígítva használom, beleöntöttem egy kis fújós izébe, befújom magam indulás előtt reggel minha csak egy sima dezodor lenne és egész nap nem izzadok.  Régen hihetetlen mértékben voltam izzadós, el se tudom mondani, főleg télen, nem tudom miért. De az antisud.ot tudom ajánlani mindenkinek!
    előzmény:
    F.Katyus (131)
    2007-01-19  19:34
  18. Torolt_felhasznalo_210945
    Torolt_felhasznalo_210945
    2007. március 11. 23:28133.
    Sziasztok!

    Nekem a vichy 24órás golyós nagyon bevált egyenlőre.
    Elütte 2évig használtam a secret platinumot.Az is nagyon jó volt,de már nem használ.Most a vichy bejött ajánlom mindenkinek.Remélem ez már tényleg az igazi.

    Üdv mindenkinek
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. Torolt_felhasznalo_765335
    Torolt_felhasznalo_765335
    2007. január 21. 11:53132.

    szia

    nagyon köszi a leveledet mega  tippeket,

    a mom park nagypn messze van tőlem oda sztem csak akkor jutok el amikor lemgyeünk a balatonra és elmegyünk mellette, de sztem akkor más azur boltokban is megtalálható. egyébként nekem az a bajom vele, hogy sokan írták régebben hogy csípi őket és nekem is nagyon érzékeny  abőröm és ekcémás is vagyok szóval nem hsizem hogy jót tennék magamnak vele. most vettem oylan adidas action 3 t és az egyenlőre jó majd megláttjuk myilen ha valóban stresszben vagyok.

    majd én is írok nekd ha hallok vmi új izzadásgátlóról ami hat is

     

    neked is puszi

    ilona

    előzmény:
    F.Katyus (131)
    2007-01-19  19:34
  20. 2007. január 19. 19:34131.

    Szia.

    Nekem is ugyanaz a szitu mint nálad.Én is a kipróbáltuk rovatban találtam rá és már ki is próbáltam őket.Nekem a Neutro deo nem használt. Az exodor eleinte igen mostanában már nem, de nem adom fel, még kisérletezem hogy a leghatásosabb, viszont jelentősen visszavette az izzadást.De ki fogom próbálni az antisudort is-ez egy gyógyszertári izzadásgátló és úgy kell használni mint az exodort.

    Neutro deot Rossmannban lehet kapni,exodort pedig a MOM Parki Azurban.Mindegyik pár száz forint csak úgyhogy szerintem megéri kipróbálnod őket.Az exodorhoz pedig nem kell más,csak aki szereti, hogy van illata.

    Remélem valamelyik beválik

    Puszi  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_765335 (130)
    2007-01-17  18:17
  21. Torolt_felhasznalo_765335
    Torolt_felhasznalo_765335
    2007. január 17. 18:17130.

    sziasztok mindenki!

    sajnos én is azok közé tartozok, aik állandóan küzdenek a hónaljizzadással. én is állandóan fekete felsőket veszek fel, és ha mégis  színes felsőt választok, mindig van nálam vagy az izzadás miatt rajtam egy fekete kardigán,bolero.már tök elegem van ebből.amikor fekete felső van rajtam nem is minsig izzadok mert tudom nem kell izgulnom az foltok miatt úgy sem látszik, de amikor színesben vagyok húú hát az katasztrófa, végig arra koncentrálok hogy jézusom nehogy megizzadjak, úristen már egy pici folt van, és egyrecsak nő, nő és jöna  kardigán. olyan mintha mindennap gyászlnék vmit a sok fekete holmi miatt. megörültem amikor a kipróbáltuk rovatban az dezodorokról volt szó és az EXODORT és a NEUTRO DEO izzadásgátlókat néztem ki, de még nem vettem, nem is találtam. láttam itt sokan írtátok hogy az exodorhoz kell még más is és ez elvette a kedvemet hogy használjam, szóval tudtok vmit a neutro deo-ról és még más termékekről amik hatnának?

    mindenkinek kívánok izzadásszag,izzadásfolt és egyántalán izzadásmnetes napokat

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  22. Torolt_felhasznalo_519983
    Torolt_felhasznalo_519983
    2006. október 6. 15:32129.

    szijasztok!

    Nekem is az izzadással vannak problémáim, 4 éve rendszeresen folt marad a ruhámon (már aminmeglátszik) és még 18 sem vagyok... persze a legjob dezodorokat használom, szóval szag nincs, ezért elismerés a rexonának..de folt az van és így nagyon érdekesn kell ölötözködnöm, tudjátok a szokásos fekete póló vagy pulcsi szóval nem vehetek fle bármit. Most találtam valahol egy cikkben meg az EXODOR nevét és gondoltam utánannézek, beírtam a gugliba és hopp ráleltem ezekre a fóromukra. Átolvastam őket és halottam róla rosszat-jót, de végre felcsinnalt a remény h vége lesz az örökös rettegésnek! ma neki is álltam keresni, szegeden lakom nagyváros, de szinte azonnal találtam pedig azt hittem körtúrát kel tennem  

    most itt van az asztalomon és alig váromh hazsnáljam de lennen pár kérdésem, aki használja vagy használta vagy ért hozzá talán válaszolhatna hogy nugodtabb legyek

    szóval rá van írva hogy felkenem este aztán hintőpor (ithon csak 3 hónapja ljártata talámta de se baj:D) és uténa szíros krém.

    Ez a zsíros krém lehetk kézkrém vagy vmi? pontosan mit ért ez alatt? tudtok vmi márkát avgy ez egyszerű etstápóló? a lényege h ne szárodjon ki annyira  bőröm?

    a másik pedig olvastam hogy eléggé kimarhatj a ahónajt stb szóval nekem elég érzékeny a hónaljam mert ne,rég kezdtem borotválni bár mostanra leálltam többé kevésbé vele és sok a,piros folt és eléggé fáj is mert néha nem használok habot. Nektek mi a véleményetek? én bírom a fájdalmat....

    és az utolsó kérdésem: nem vagyok benne biztos hogy a szgaot is eltünteni ez a szer... eddig ezzel nem volt bajom a rexona nagyon jó ilatsemlegestíő de a jezelés utána reggel hazsnálhatom a rexona sprayemet? vagy krémet vagy deot? vagy micsodát? egyáltalán lehet rá rakni valami dezodoráló izét?

     

    azt hiszem ennyi de ha lesz még kérdésem aszt hiszem felteszem :D

    pusz és nagyon vároma  válaszotokar mihamarabb

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. Torolt_felhasznalo_566857
    Torolt_felhasznalo_566857
    2006. szeptember 26. 21:14128.
    Szia! Én már régóta használom, de mellette ugyanúgy használok izzadásgátló deot, hol golyósat hol dezodort mikor mit.
    előzmény:
    timici_x (127)
    2006-09-26  20:19
  24. 2006. szeptember 26. 20:19127.
    Milyen krémet használtok az exodorhoz?
    előzmény:
    jessica07 (1)
    2004-04-29  23:07
  25. 2006. szeptember 13. 17:19126.
    Az lehet, hogy nem káros, nekem mégis hónapok óta viszket a hónaljam. Most vettem egy alumíniumsó-mentes deót (tök olcsó volt egyébként), és csak akkor használok erősebbet, ha muszáj. Olyan idétlen, hogy vkarózok a buszon.  
    előzmény:
    ~rita~ (120)
    2006-07-17  14:08

Címlap

top