Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Tepsis csirkecomb

Torolt_felhasznalo_697671
Torolt_felhasznalo_697671
Létrehozva: 2011. Április 21. 09:25

Tepsiben sült csirkecombot mivel dobnátok fel, hogy finomabb legyen?

 

Gondolok itt sajtra, fűszerekre, tejszínre...

 

Köszönöm! 

  1. 2011. Április 21. 09:322.
    Én úgy szoktam (egyik kedvencem), hogy a tepsit vékonyan megvajazom, rádobok kockázott fagyasztott zöldségeket, ami van otthon (répa, gyökér, borsó, zöldbab, brokkoli, karfiol, gomba stb.), ezt leöntöm tejszínnel, ráteszem a csirkecombokat, az egészre reszelek sajtot (van hogy füstölt sajtot is), lefedem fóliával és mehet a sütőbe. Az utolsó 10 percet fólia nélkül.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  2. 2011. Április 21. 09:373.
    Én savanyú káposztát szoktam a tepsi aljára rakni, rá a fűszeres csirkecomb és be a sütőbe, nagyon szeretjük.
    előzmény:
    Télapó*** (2)
    2011-04-21  09:32
  3. 2011. Április 21. 09:434.
    éppen nem csirkecombból csináltam, de lehet tejszínt és sajtot, vagy tejfölt és sajtot rátenni, de ami még itthon kedvenc, bacon csíkokkal beboríthatod, nagyon finom íze lesz tőle.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  4. 2011. Április 21. 10:125.

    Nálam töltve a nyerő!

    jó kis petrezselymes csirketöltelek, felturbózva csirkemájjal, vagy gombával, de csak simán tojással is isteni.

    A bőr alá bedugdosni és megsütni.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  5. 2011. Április 21. 10:156.
    Én póréhagymát szoktam felkarikázni, belekeverem a tejszínbe, és arra a husit, az is nagyon finom tud lenni. Mehet arra is sajt a végén. Ha van, belerakok egy csípős vagy sima paprikát is.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  6. 2011. Április 21. 10:167.
    A tojást hogy dugod a bőre alá? :))))))))
    előzmény:
    töpörtyűű (5)
    2011-04-21  10:12
  7. 2011. Április 21. 11:118.

    Zúzott fokhagymát, zöldfűszereket, citromhéjat keverek olívaolajjal, ezzel bemasszírozom a csirkecombokat, lehetőleg pár órára (vagy egy éjszakára) hagyom állni a hűtőben sütés előtt. Tavasszal apró újkrumpli, nyáron mindenféle zöldség: cukkini, padlizsán,  paprika, fokhagyma, hagyma, paradicsom, gomba készül mellé tepsiben.

     

    Vagy így: http://rossamela.blogspot.com/2007/07/biztonsgi-jtk.html

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  8. 2011. Április 21. 11:279.

    Én már a töltött csirkét is leegyszerűsítettem.

    A befűszerezett csirke darabokat felváltva rakom egymás mellé a töltelékkel. Egy sor töltelék, (Ki hogy szereti.) kissé ráfektetve a csirke, megint töltelék, csirke. Letakarom, majd a végén jól megpirítom. 

    Nálunk egyébként is mindenki a tölteléket szereti jobban, mint a húst.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  9. 2011. Április 21. 11:3510.
    Karikázz alá krumplit, hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot, végén tejfölt rá, nyammmmmmmmm...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  10. 2011. Április 21. 11:3711.
    Bőre alá dugdoss minél több karikára vágott vöröshagymát..... nagyon finom.. dejó, mindjárt ebédidő :-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  11. 2011. Április 21. 12:0612.

    Mi nagyon szeretjük a spagettikrémes csirkecombokat.

    A tepsibe krumplit szoktam szeletelni, rá a csirkecombok, a bőre alá spagettikrém+só+bors krémet bekenem, néha dugok bele félbevágott hagymát is és karikázok az egész tepsire is hagymát. Nem szabad sajnálni a krémet, mert nagyon finom. Lefedem, mikor átsült minden, akkor egy kicsit pirítani kell.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  12. Torolt_felhasznalo_697671
    Torolt_felhasznalo_697671
    2011. Április 21. 12:4913.

     

    NAGYON szépen köszönöm! Nagyon jó tippeket adtatok!

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  13. Torolt_felhasznalo_697671
    Torolt_felhasznalo_697671
    2011. Április 21. 12:5014.

    Istenien hangzik!

     

     

    előzmény:
    kovacsniko1985 (12)
    2011-04-21  12:06
  14. Torolt_felhasznalo_697671
    Torolt_felhasznalo_697671
    2011. Április 21. 12:5115.

    ez egy igazi ízorgia lehet :)

     

    legközelebb mikor több időm lesz kipróbálom :)

     

     

    előzmény:
    v981 (8)
    2011-04-21  11:11
  15. 2011. Április 21. 13:1716.

    Almát, vagy birsalmát félbevágom, magházát kimelem (hámozni nem kell) így teszem a befűszerezett combok mellé, és együtt sülnek. Nagyon finom, és imádjuk köretnek a sült almát.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  16. Mok
    Mok
    2011. Április 21. 14:0517.

    Lerakod a csirke combokat egy tepsibe, amit  befűszerezel.

    Felkarikázol 5 fej hagymát és rá rakod a tetejére. lefeded fóliával és betaszajtod a 200 fokos sütőbe. 30 perc múlva leveszed a tetejét és megkened a csike combokat mézzel!

    Isteni!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25
  17. 2011. Április 21. 15:3318.

    Fokhagyma, sok-sok friss kakukkfű és dióbél rászórva. Pirosra sütve.

     

    Nyami-nyami.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_697671 (1)
    2011-04-21  09:25

Címlap

top