Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gazdit keres Rover kutya

emcsé
Létrehozva: 2011. február 21. 12:43

Rover fiatal, 1 év körüli csodaszép labrador/ golden retriver jellegű fekete kan kutyus. Találtuk őt, de sajnos megtartani nem tudjuk, keressük szerető gazdáját. Nagyon, okos, értelmes, tanulékony kutya, most már pórázon is szépen megy, pedig pár napja még nagyon félt tőle. Póráz nélkül gyönyörűen sétál, hívásra visszajön. Kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel igen barátságos. Sajnos van egy hibája, átmászik a kerítésen, szökik. Ezért olyan helyet keresünk számára, ahol szökésbiztos kennelben, vagy lakásban tudják tartani, persze biztosítva neki az elegendő mozgást és foglalkozást. Igazán jó és hálás kutya, csak egy hete van nálunk, de lesi minden mozdulatomat, szavamat. Sajnos nálunk nagyon alacsony a kerítés, amit simán átugrik, így nem merem egyedül kint hagyni, éjszaka, vagy ha elmegyünk itthonról, láncra kell kötnöm. Be a lakásba nem tudom beengedni (jaj, pedig de szeretné), kicsi, és van már kutya is, gyerek is. Nagyon várjuk egy gazdi jelentkezését!

  1. 2011. március 12. 16:277.
    Rover sajnos megszökött Vecsésen az új gazdiktól, és 3. napja nincs hír felőle. :(( Keresték ők is, mi is, jelentettem a környékbeli gyepmestereknél, de eddig sajnos semmi hír. Nagyon-nagyon reménykedem, hogy jó helyen van, és elő fog kerülni! Utána jönne vissza hozzám.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  2. 2011. március 8. 18:476.

    Rover sajnos új helyén is szökik.:((

    Így sajnos fenntartom eredeti elképzelésemet, hogy olyan hely lenne neki jó, ahol lakásban tudják tartani, vagy zárt kennelben, persze elegendő mozgást biztosítva számára.

    Mostani helyén még maradhat, de sajnos így nincs biztonságban, ha továbbra is szökik, nem fogják megtartani őt.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  3. 2011. március 7. 10:065.
    Roverért a hétvégén eljöttek új gazdijai. Vecsésre költözött kertes házba, szökésbiztos kerítéssel, remélem, innen tényleg nem tud, és nem is akar majd megszökni. Légy boldog drága Rover, éljetek kölcsönös szeretetben, megbecsülésben új családoddal!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  4. 2011. február 28. 12:304.

    Rover még mindig keresi gazdiját! Továbbra is nagyon kedves kutyus, szeret mindenkit, tényleg nincs vele semmi gond, csak lenne magasabb a kerítésünk..

    Átesett egy babézián (kullancsfertőzés), de szerencsére idejében észrevettük, és kezelte az állatorvos, így most már szerencsére kutyabaja, másfél napig volt levert, étvágytalan.

    Arra gondoltam, lehet, ezért terelte őt felénk a sors, mert bele is pusztulhatott volna ebbe a fertőzésbe (benne volt a kullancs, amikor találtuk őt), ha nem kezelik.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  5. 2011. február 21. 21:343.
    Igazad van, köszi! Gyömrőn találtuk a kutyust, február 14-én (Valentin-napon: ezért majdnem Bálintnak neveztük el, de aztán mégsem :)!
    előzmény:
    Barátosnő (2)
    2011-02-21  13:04
  6. 2011. február 21. 13:042.

    Írjál róla lécci infókat, mikor és hol találtátok, mert lehet hogy valaki keresi őt!

     

    Rendesek vagytok, hogy befogadtátok!

    előzmény:
    emcsé (1)
    2011-02-21  12:43

Címlap

top