Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Eklektika Esküvői Szalon

G1rasole
Létrehozva: 2010. május 31. 09:47

Sziasztok!

 

Nezegettem a honlapon levo ruhakat, es lattam koztuk kulonosen szepeket.

 

Viszont arlistat nem talaltam, ugyhogy erdekelne, hogy valaki vett-e mar itt ruhat, milyenek az eladok es milyen az arszinvonal?

 

Talaltam egy regebbi temat,de a 4 hozzaszolasbol sajnos nem sok mindent tudtam meg.

 

Koszonom elore is.

 

  1. Torolt_felhasznalo_691636
    Torolt_felhasznalo_691636
    2010. június 16. 14:2620.

    Csatlakozom kisciccc-hez,valóban tuti az a honlap,plusz még a figyelmetekbe ajánlom a követlezőket:

    www.alompar.hu

    www.eskuvoclassic.hu

    w ww.koszonettel.hu

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_158377 (19)
    2010-06-16  13:58
  2. Torolt_felhasznalo_158377
    Torolt_felhasznalo_158377
    2010. június 16. 13:5819.
    ajánlom figyelmedbe, figyelmetekbe a www.weddings.hu -t, én itt tök sok ötletre leltem, egy csomó jófej-megőrült menyasszony van és áramlanak az infók.
    előzmény:
    G1rasole (1)
    2010-05-31  09:47
  3. Torolt_felhasznalo_691636
    Torolt_felhasznalo_691636
    2010. június 16. 13:2618.

    Szia Dollhouse!

     

    Hááát,nagyon szívesen.

    Örülök,ha segíthetek.NAgyon hasznosak ezek a fórumok,sok-sok ötletet be lehet gyűjteni.

    Ha bármiben segíthetek,akkor nyugodtan írj.

    Szia

    előzmény:
    Dollhouse (17)
    2010-06-15  14:53
  4. 2010. június 15. 14:5317.

    szia mnoku,

     

    én még csak az álmodozás szintjén vagyok az esküvőnket illetően, de szeretném megköszönni a hozzászólásodat, mert ezzel nagyon sokat segítettél. Terv szerint jövő szeptemberben kelnénk egybe, szóval még messze a nagy nap, de azért most ezzel a pár hozzászólásoddal mondhatni 'képbe kerültem', hogy mit mikor hogyan. köszi mégegyszer.

     

    Dollh.

     

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_691636 (14)
    2010-06-14  13:04
  5. 2010. június 15. 14:1516.

     

    Köszi, írtam privit

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_691636 (14)
    2010-06-14  13:04
  6. Torolt_felhasznalo_691636
    Torolt_felhasznalo_691636
    2010. június 14. 13:3315.
    Mázlista..........
    előzmény:
    Cisco (12)
    2010-06-09  13:58
  7. Torolt_felhasznalo_691636
    Torolt_felhasznalo_691636
    2010. június 14. 13:0414.

    Szia tengersem!

     

    :-)Örülök,hogy tetszettek a ruhák,amik a honlapon vannak,elárulom,élőben még szebbek!!!!!!!De komolyan!!!

     

    Ha jövő nyáron lesz az esküvőd,akkor én mindenképpen ajánlom,hogy a budapesti esküvő kiállításra,ami mindig január végén szokott lenni az Arénában feltétlenül látogass el.

    Ami az esküvővel kapcsolatos( ruha,meghívó,étterem,fotós,dekor,stb...) ott mindent megtalálsz,és szinte az összes szolgáltató szokott ilyenkor akciózni.

    Szóval az én rucim,ha visszamész a honlapjukra,az Eden Bridals-ból a második.Fogalmam sincs,miért tűnik a fotón kicsit krémszínűsnek,az amúgy hófehér a ruha.

    Szóval ennek a rucinak az eredeti kölcsönzési ára 115.000Ft volt,de mivel én a kiállításon foglaltam le,volt kedvezmény,25%,és ajándékba még választhattam egy menyecskeruhát is.Ahhoz képest,hogy úgy terveztem,hogy a menyecskerucimat varratni fogom,álmomban sem gondoltam azt,hogy ilyen mázlim lesz a kiállításon,hogy választhatok egyet ajándékba.A menyecskerucit sajna nem találtam meg a honlapjukon,de ha rámész az Alkalmi ruhák-Koktélruhákon belül a 7-es képre,na ahhoz hasonló,amit választottam,csak pink színű,és gyöngyös a mellrésznél,ennek 60.000Ft a kölcsönzési díja.Ehhez képest én 86.000Ft-ért kaptam meg a két ruhát+fátyol.És ami még nagyon fontos,minden menyasszonyi ruhát csak kétszer kölcsönöztetnek( szval egyáltalán nincsenek elhasználódva ) .

    A páromnak megvettük az öltönyt,az nem kölcsönözve lesz.Szintén a kiállításon 78.000 Ft ,helyett 50.000ft,öltöny,nyakkednő,mellény,és ing.Ő nem volt velünk,mikor az enyémet kerestük az anyuval,de annyira jó kedvezmények voltak mindenhol,hogy szegénykémet felhívtam,hogy jöjjön azonnal,mert ennyi pénzért sehol nem fogunk neki komplett szettet venni.

    Mindenképpen nézz el erre a kiállításra,biztos,hogy jövőre is lesz,mert nagyon megéri.Én buta voltam,mert nem készültem fel,csak a ruha volt a fontos,de ha tudtam volna azt,hogy milyen meghívót szeretnék,akkor azt is röhejes áron le lehetett volna előlegezni.Sok-sok ötletet is lehet gyűjteni.Mi vidékiek vagyunk,és voltam a mi városunkban is ilyen kiállításon,hát az elég silány volt,de már több helyen is olvastam,hogy ez az országos budapesti ez nagyon tuti,és én is csak ezt tudom róla mondani.

    Én úgy csináltam,hogy a kiállítás honlapján megnéztem,hogy kik azok a szalonok,akik kiállítanak,rámentem az ő saját honlapjukra,kinyomtattam a nekem tetsző ruhát,és magán a kiállításon odamentem a szalon standjához,a kezükbe nyomtam a képet,és már hozták is.Mondjuk arra készülj fel,hogy nem minden ruhájukat viszik ki,szval lehet,hogy lesz olyan,ami neked a honlapon tetszik,de azt ott nem fogod tudni felpróbálni.De én azt is elképzelhetőnek tartom,hogyha felhívod előtte őket,hogy vigyék ki azt ami neked tetszik,biztos meg lehet egyiket-másikat kérni ilyesmire.

    Egyébként az Eklektika szalon jóval drágábban kölcsönözteti a ruháit( tény,hogy gyönyörűek,de annyi kölcsönző van már,hogy gyönyörűt máshol is találsz).:-)

    Még bőven van időd az esküvődig,de szerintem jól teszed,hogy már most elkezdesz tervezgetni.Tavaly a legjobb barátnőm,és két kolléganőm is férjhez ment,és ebből kettőnek 3-4hónapja volt az egész szervezkedésre.Az utolsó hetekben már tiszta idegbajos volt mindkettő.A barátnőm pl.a lagzi előtt 3nappal ment menyaruhát keresni,mert akkor jött rá,hogy amit előszörre kiválasztott,az nem is jó rá,és a varrónő nem tudja megcsinálni az ő alakjára.gondolhatod milyen idegben volt szerencsétlen.Olvastam már több hozzászólást is,akik leszólják azokat akik hónapokig készülnek a nagy napra,meg hülyeségnek tartják az egészet.Én azt mondom,hogy igenis azért jó,ha van bőven idő mindenre,mert így is lesz bőven izgalom,de ha már egy csomó minden jó előre megvan,akkor legalább azok miatt nem kell idegeskedni.Én egyáltalán nem bánom,hogy ennyi időm van/volt a szervezkedésre.Tavaly szeptemberben döntöttük el,hogy idén összeházasodunk,és mivel mi nem hagyományos lagzis menüs kajákat akarunk,hanem flekken húsokat,salátákkal,így a környéken egyetlen étterem van,aminek van fedett terasza( gondolva a rossz időre),na ennek az étteremnek tavaly szeptemberben idén augusztusra már csak két szabad időpontja volt.

    Úgyhogy ha már tudod,hogy hol szeretnétek tartani,ki legyen a fotós,zenekar,videós,stb...időben foglald le náluk a dátumot,nehogy elhappolják előled :-)

     

    Nyugodtan írj,ha van kérdésed,akár priviben is.

    szia

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  8. 2010. június 14. 11:4713.

     

     

    Sziasztok,

     

    nekem ugyan csak jövő nyáron lesz a nagy esemény

    de az árakkal annyira nem vagyok tisztában...

     

    ahogy ajánlottad itt az írásodban mnuku, megnéztem a magnólia szalont a neten és teljesen odág lettem értük én is, találtam is nekem tetsző ruhákat

    annyiban tudnál még segíteni, hogy megmondod az árakat, körübelül? nagy segítség lenne

    köszi előre is

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_691636 (11)
    2010-06-04  13:01
  9. 2010. június 9. 13:5812.
    Voltam náluk én is ruhát próbálni kb. három hete. Velem nagyon kedves és lelkes volt a nő aki ott volt. A ruhák nagyon szépek és valóban igényesek, ha nem akarod megvenni abból a keretből amit írtál, hanem elég ha csak kölcsönzöd, akkor simán belefér. Amit én próbáltam az egy rosa clara ruha, és 195 ezer lett volna a kölcsönzési díja.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_691636
    Torolt_felhasznalo_691636
    2010. június 4. 13:0111.

    Sziasztok!

     

    Nekem is idén lesz az esküvőm,és sok-sok kölcsönző honlapját átböngészve,valahogy mindig az Eklektika szalon ruháinál kötöttem ki.Álomszépek,gyönyörűek,és pont a stílusom közülük egy csomó.Na vettem a bátorságot,és felhívtam a szalont,hogy érdeklődjek hogyan működik a próba( vidéki vagyok,ne utazzak fölöslegesen 240km-t,meghát ez az első esküvőm,fogalmam sem volt,hogy mit kell tenni bejelentkezni,időpontot kérni,stb...).Felvette,egy a hangjából ítélve 100 éves( most azért persze túlzok ) igazi banya a telefont,már ahogy beleszólt az bicskanyitogató volt.Kicsit megszeppenve,de irtó kedvesen elkezdtem érdeklődeni,hogy kell-e időpontot kérnem,vagy csak beállítok,és majd segítenek.Rövidre zárva a sztorit: a nő flegma,arrogáns,lekezelő stílusban elmondta a magáét,basszus még majdnem lelkiismeret-furdalásom támadt,hogy meg mertem zavarni,és még kérdezni is merek tőle.Le kellett tennem a telefont,mert ha tovább hallgatom,tutira kiosztom úgy felment bennem a pumpa.Pedig istenemre mondom,jómodorra neveltek a szüleim,és ez a szatyor jóval idősebb volt tőlem,de simán leugattam volna,de inkább illedelmesen elköszöntem.A telefonbeszélgetés után azt mondtam,hogy legyen bármilyen álomruha,abba a szalonba én be nem teszem a lábamat.Azt gondolom,hogy egy minimális kedvességet,és segítőkészséget elvárhat az ember,ha már ennyi pénzt kiad egy ruháért.De hát ezeknél,azt ne keresd,biztos nem ebből élnek..........

    Keresgéltem tovább,de amikor az anyukámnak megmutogattam,hogy mik az esélyes ruhák,amik közül választani szeretnék,becsempésztem az Eklektika szalon honlapjáról is a legjobban tetszőt.Anyu,egyből azt szúrta ki.Na mondom fasza,akkor tegyünk még egy próbát.Úgyis hamarosan esküvő kiállítás,kiderítem,hogy ők kint lesznek-e az Arénában,és még időpontot is kérek,ha azt akarják.Ismét telefon,bízva abba,hogy más veszi fel,nem a banya.Na nem volt szerencsém.Félve,de még mindig erőt véve magamon,és a legtündéribb hangomon megkérdeztem,hogy esküvő kiállítás???Azt a kioktató hangnemet,hogy ők ilyen helyre nem cipelik ki a drága ruháikat,hát hogy gondolom én...........Húúú csajok!Azt hittem lefordulok a székről.Én ilyet sehol nem tapasztaltam,pedig shopping függő vagyok.

    Gyorsan fel is tette a banya az i-re a pontot.Elképzeltem,hogy bemegyek a szalonba,és elkezdek próbálgatni,ez meg majd ott fintorog a képembe,na nem........Az esküvővel jár annak a varázsa is,hogy a ruhát kiválassza a menyasszony,és nekem ezt a pillanatot ne rontsa el senki.

    Úgyhogy kimentünk az anyukámmal az esküvő kiállításra,és a Magnólia szalon standján megtaláltam álmaim menyaruciját,amikor kiléptem a próbafülkéből,az anyukámnak könnybe lábadt a szeme( pedig nem egy sírós asszony),úgyhogy már akkor tudtam,hogy ez lesz a tökéletes választás,Eklektika szalon ide,vagy oda.

    A Magnóliának is megtaláljátok a honlapját a neten,ja,és nem mellékesen pontosan azt a kedvességet,és segítőkészséget kapjátok náluk,amit el lehet várni egy ilyen eseménynél.Abszolút nem nyomulósak,és nem erőltetnek rád olyasmit,amit nem szeretnél,és nem fognak fintorogni,ha vmi ötletükre nemet mondasz.Én legalábbis ezt tapasztaltam.

     

    Mindenkinek jó készülődést a NAGY NAPRA!!!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  11. 2010. május 31. 11:3110.

    Hm az jo lenne,mert a kolcsonzes nekem nagyon maceras lenne, mert nem Pesten lesz az eskuvo, utana meg szallitom is a ruhat :)

     

    Az meg ugy normalis ar egy ruhaert, eloszor tobbet gondoltam ra, de aztan rajottem, hogy utana mit csinalok vele, nem hiszem, h minden nap nezegetni fogom, az elejen meg talan,de kesobb tuti,hogy csak ugy all majd a szekrenyben.

     

    Akkor sok boldogsagot kivanok, es szuper jo idot a hetvegere!!!

    előzmény:
    kisszifur (9)
    2010-05-31  10:45
  12. 2010. május 31. 10:459.
    Ha nem idei a modell, akkor esélyes hogy még a megvétele is bele fog férni - ha jól emlékszem, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos, akkor a vételi ár a kölcsönzési ár 140%-a.
    előzmény:
    G1rasole (6)
    2010-05-31  10:37
  13. 2010. május 31. 10:438.

    Szia! Nekem az Eklektikából lesz a ruhám jövő szombatra :) egy Rosa Clara modell, ez 2010-es és elég drága volt (200e felett van csak a kölcsönzése), viszont próbáltam tavalyi/tavalyelőtti Ronald Joyce modelleket is, azok olyan 130-160.000,- körül vannak, változó.

     

    Az eladók hangulata ingadozó, volt hogy felhúztak rendesen (pedig én régebben mindig azt mondtam az ilyen "bunkószalonoseladós" sztorikra, hogy biztos hisztis a menyasszony - hát én aztán full normális voltam szerintem, csak pl. kedvesen megmondtam neki hogy, ne is vegye elő azt a ruhát amit mutatna, mert a "nagyruhám" mellé nem fogok 70 ezerért kölcsönözni egy másikat (aznap délelőtt lesz a polgárink, de oda még csak egy miniruhában megyek, és arra kerestem vmit). Na ez pl. nem tetszett neki:)

     

    Egyébként ettől függetlenül úgy látom értenek hozzá, nem túl rugalmasak és kicsit sznobok,  de gyönyörűszépek a ruháik, nagyon vigyáznak rájuk, pl. tutira nem adják ki ha kicsit viseltesebb, vagy bármi apró baja van.

     

    előzmény:
    G1rasole (1)
    2010-05-31  09:47
  14. 2010. május 31. 10:417.
    A kölcsönzés biztosan... az eladás nem biztos. :(
    előzmény:
    G1rasole (6)
    2010-05-31  10:37
  15. 2010. május 31. 10:376.

    Igen, en is ettol tartok. De igazabol van egy budgetem ra, az kb 275 000 Ft, ez a teteje, ennel semmikeppen nem szeretnek tobbet szanni 1 ruhara, hogy 1 nap viseljem.

     

    Szted ebbe meg belefer vagy inkabb felejtsem el?:)

    előzmény:
    *Sarah* (4)
    2010-05-31  10:32
  16. 2010. május 31. 10:345.

    Szia!

     

    Én még 2006-ban voltam ebben a szalonban, a kölcsönzési díj akkor 120-140e Ft körül volt. Elég egyszerűeket néztem (polgárira). Az eladó egyébként nagyon kedves volt.

    előzmény:
    G1rasole (1)
    2010-05-31  09:47
  17. 2010. május 31. 10:324.

    A Ronald Joyce ruhák valóban nagyon szépek!!  De sajnos nem olcsóak :(

     

    előzmény:
    G1rasole (3)
    2010-05-31  10:29
  18. 2010. május 31. 10:293.

    Szia!

     

    Nekem elsosorban 1 Ronald Joyce ruha tetszik az oldalrol, ha megnyitod a honlapjukat,akkor ez az elso a markanev alatt,mint eskuvoi ruha. Sajna nem tudom lementeni a kepet,azt nem hagyja :)

     

    Mindenkeppen pant nelkuli ruhat szeretnek,es ennek nagyon teteszik a megoldas a hatuljan, szerintem gyonyoru. Szoval vmi ilyesmit.

    előzmény:
    *Sarah* (2)
    2010-05-31  10:13
  19. 2010. május 31. 10:132.

    Szia!

     

    Az Eklektika szalonnal kapcsolatban nem tudok mondani semmit, viszont érdeklne milyen ruhák tetszenek. Tudsz képet csatolni?

    előzmény:
    G1rasole (1)
    2010-05-31  09:47

Címlap

top