- Elhunyt a magyar sportlegenda »
- Hallgatófogási praktikák »
- Otthagyja a Trafót a korábbi igazgató »
- Gyilkos csatában kikaptunk Montenegrótól »
- Szerenáddal köszöntik Göncz Árpádot »
- Kimarad Magyarország a gazdasági csúcsból »
- Kitört a világháború a nemzetközi virtuális térben »
- Pörgesd fel szexuális életed! »
- A fél ország immunis a politikára »
- Mondja el, mit gondol az államról! »
Rovatok
- Ez van!
- Sztárok
- TV-sztárok
- Gasztro
- Szex & Más
- Trend
- Család
- Életmód
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Ezo
- Karrier
- Nők Lapja

Ma van a SZAVAZÁS!!!
HAJRÁ CSAJOK!
Nekem sem volt kristály tiszta, hogy mi is ez pontosan, de a Google-ban utána néztem és kidobta a játék hivatalos oldalát meg az ő oldlát is.
Szerintem ötletes és egy ilyen témával ennyi pasi között jó, hogy van közüllünk is valaki :)
Elolvastam, mi a verseny lényege.
Így már érthetőbb, s drukkolok minden résztvevőnek, nemre való tekintet nélkül!
S még mindig az a véleményem, nem mindegy, nőnemű, vagy hímnemű nyer?
Kik azok a "sokak"?
S miért kell annak örülnünk, ha nő lesz a "netminiszterelnök"? Aki mit is csinál majd, kinek, és miért is?
A korát látom, azt, hogy 18-24 éves korosztály, meg azt is, hol válasszák meg, egy egyetemen.
Szerintem győzzön az, aki a legalkalmasabb e posztra, ha már kell egy ilyen. De minek??
Lehet
sziasztok!
én megnéztem az oldalukat, és személy szerint nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, mivel én sem netezek még olyan régóta (csak mióta kell a fősuli miatt), és valóban csak fiúktól kérek segítséget, ha nem megy valami!!!
az mondjuk igaz, hogy a pasik jó esetben segítenek (rossz esetben azt szokták mondogatni, hogy "a google a barátod" - hát köszi szépen...), de sokszor már nekem kellemetlen ilyenekkel nyaggatni őket, és minél több mindent szeretnék használni, annál hülyébbnek érzem magam - így a végére már a próbálkozástól is elmegy a kedvem
szóval ha valamit tesz ezellen ez a lány, az nekem tutira megér egy kattintást!
Nem hiszem, hogy egy versenyjátéknak bármilyen negatív hozadéka lenne ránk nézve Bekandze :) :)
És képzeljétek, Jézusnak meg Buddhának is egy nő volt az anyja! Őrület!
Minek netelnök? Hogy korlátozza a neten a jóleső szabadásgot?
Remélem sosem lesz ilyen undormány. :):):)