Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy ide pofátlankodok. Másodsorban tudom, hogy ez nem egy piac, ahol árulni lehet, de szerintem itt van rá a legnagyobb esély, hogy fájó szívvel megválljak a menyasszonyi ruhámtól.
Nekem most volt 2010.07.03-án az esküvőm, és szeretném, ha csodaszép ruhám másnak is ekkora boldogságot szerezne, mint amit nekem szerzett. Ezért szeretném valakinek tovább adni. Minden kiegészítőjével.
Szeretném eladó sorba bocsátani az alábbi termékeket:
- Ruha (anyaga, matt szatén, alján tüllel díszítve- 1szer volt rajtam, nincs rajta sérülés és ki lett tisztíttatva) Számos swarovski kővel díszítve.
Ruha mérete: 42-46-os méret között mozog, kb 170 cm magas vagyok.
- Hozzá tartozó kesztyű (swarovski kövekkel díszítve)
- Derékig érő fátyol-swarovski kövekkel díszíve, ez vadonat új, mert nekem 3m-es fátylam volt.
- Diadém
- Kis szütyő (ruha anyagából)
- 5-ös hófehér combfix (vadonatúj)
- Stóla a ruha anyagából (matt szatén)
-Menyecske ruha Piros-fekete csipke-abroncsos. Ennek sajnos a tüll része megsérült. Éppen ezért ezt áron alul adom, de varrónő tud benne tüllt cserélni.
- Vőlegényi mellény+nyakkendő+díszzsebkendő (XL-es méret)- pezsgő színű
Képeket is tettem fel, hogy tudjátok miről beszélek. Tudok priviben többet is küldeni. Szívem szerint egyben szeretném az egészet eladni.
Nagyon jutányosan adom! Remélem, hogy hozzá tudok valakinek a boldogságához járulni.
Észak-Magyarországi lányok előnyben, mert én itt élek Borsodban.
Jelezetek priviben, akit érdekel és megállapodunk.
Mindnekinek további izgalmakban gazdag készülődést kívánok!
Kedves Vica és Béla! Amíg elkészül a minta, amilyet elképzeltetek, addig is tudok mutatni egy másikat. A színvilág egy müncheni lány elképzelése, Oktoberfest-es esküvöre.
Valaki nem találkozott véletlen pesti brangolása során(na, jó budai is lehet) arany színű tiarával? Volt egy fátylas oldal a neten, ahol voltak kiegészítők is normál áron, de egyik napról másikra tünt el.
Ági ne szomorkodj , sajnos ilyenek az árak, és nem lehet elkülöníteni az olcsó és ronda helyet a szép és drágától, nekünk is ez a baj.
Most néztem még mindig helyszíneket.Megjöttek az ajánlatok, szóval már nincs olyan amit nem néztem volna. Kicsit fel is adtam hogy közepes ár szép hely ilyen nincs.:(
Nézegettem a cipőket is, neten nem lehet.:((
Fotos videos is néztem de azoktól besokaltam.Valahogy ugy vagyok vele mint a helyszínnel.:(
Lehet hogy egy időre leszállok erről a témáról hátha leülepszik bennem és újra előjön a lelkesedésem.
Te jó ég milyen jó lámpák karmatikon! Annyi lámpát láttam az elmúlt napokban, hogy már megjött a kedvem lámpákat venni. :D
Köszi a tippeker Csillus!
Már többen is kérdezték az érték határt és én erre mindig azt mondom, hogy max. egy wellnes hétvége. (Az olyan 60-tól 100-ig megy mostanság) Ez a másik alternatívám is. Szóval így ilyen drágább, "exkluzívabb" kares lámpák is beleférnek.... Egyébként megnéztem a kinézett darabot élőben. Voltam a boltban. Gyerekek, azt hittem ennél nehezebb dolgom már nem is lehet... hát de. Szerintem ebből az esküvőből könyvet fogok írni "Mesterkélt szenvedések" címmel. :DDD De legalább láttam egy kiállítást Klein Judith -tól a kareban.
Sziasztok Lányok,
Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy ide pofátlankodok. Másodsorban tudom, hogy ez nem egy piac, ahol árulni lehet, de szerintem itt van rá a legnagyobb esély, hogy fájó szívvel megválljak a menyasszonyi ruhámtól.
Nekem most volt 2010.07.03-án az esküvőm, és szeretném, ha csodaszép ruhám másnak is ekkora boldogságot szerezne, mint amit nekem szerzett. Ezért szeretném valakinek tovább adni. Minden kiegészítőjével.
Szeretném eladó sorba bocsátani az alábbi termékeket:
- Ruha (anyaga, matt szatén, alján tüllel díszítve- 1szer volt rajtam, nincs rajta sérülés és ki lett tisztíttatva) Számos swarovski kővel díszítve.
Ruha mérete: 42-46-os méret között mozog, kb 170 cm magas vagyok.
- Hozzá tartozó kesztyű (swarovski kövekkel díszítve)
- Derékig érő fátyol-swarovski kövekkel díszíve, ez vadonat új, mert nekem 3m-es fátylam volt.
- Diadém
- Kis szütyő (ruha anyagából)
- 5-ös hófehér combfix (vadonatúj)
- Stóla a ruha anyagából (matt szatén)
-Menyecske ruha Piros-fekete csipke-abroncsos. Ennek sajnos a tüll része megsérült. Éppen ezért ezt áron alul adom, de varrónő tud benne tüllt cserélni.
- Vőlegényi mellény+nyakkendő+díszzsebkendő (XL-es méret)- pezsgő színű
Képeket is tettem fel, hogy tudjátok miről beszélek. Tudok priviben többet is küldeni. Szívem szerint egyben szeretném az egészet eladni.
Nagyon jutányosan adom! Remélem, hogy hozzá tudok valakinek a boldogságához járulni.
Észak-Magyarországi lányok előnyben, mert én itt élek Borsodban.
Jelezetek priviben, akit érdekel és megállapodunk.
Mindnekinek további izgalmakban gazdag készülődést kívánok!
Üdv:
Sünimanó
Sziasztok!
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kiváncsi a
Citadella Top Event-el
kapcsolatban (szervezés, ételek, kiszolgálás, elszámolás ... stb) elsősorban esküvő kapcsán.
Természetesen jöhet priviben is.
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok Lányok!
Valaki nem találkozott véletlen pesti brangolása során(na, jó budai is lehet
) arany színű tiarával? Volt egy fátylas oldal a neten, ahol voltak kiegészítők is normál áron, de egyik napról másikra tünt el
.
Ági ne szomorkodj , sajnos ilyenek az árak, és nem lehet elkülöníteni az olcsó és ronda helyet a szép és drágától, nekünk is ez a baj
.
Szép napot!
Sziasztok!
Most néztem még mindig helyszíneket.Megjöttek az ajánlatok, szóval már nincs olyan amit nem néztem volna. Kicsit fel is adtam hogy közepes ár szép hely ilyen nincs.:(
Nézegettem a cipőket is, neten nem lehet.:((
Fotos videos is néztem de azoktól besokaltam.Valahogy ugy vagyok vele mint a helyszínnel.:(
Lehet hogy egy időre leszállok erről a témáról hátha leülepszik bennem és újra előjön a lelkesedésem.
Te jó ég milyen jó lámpák karmatikon! Annyi lámpát láttam az elmúlt napokban, hogy már megjött a kedvem lámpákat venni. :D
Köszi a tippeker Csillus!
Már többen is kérdezték az érték határt és én erre mindig azt mondom, hogy max. egy wellnes hétvége. (Az olyan 60-tól 100-ig megy mostanság) Ez a másik alternatívám is. Szóval így ilyen drágább, "exkluzívabb" kares lámpák is beleférnek.... Egyébként megnéztem a kinézett darabot élőben. Voltam a boltban. Gyerekek, azt hittem ennél nehezebb dolgom már nem is lehet... hát de. Szerintem ebből az esküvőből könyvet fogok írni "Mesterkélt szenvedések" címmel. :DDD De legalább láttam egy kiállítást Klein Judith -tól a kareban.
Azt hiszem megtaláltam a Ronald Joyce ruhát.
Ez volt az, szerintem ez is nagyon szép.
Köszi Ági.
Úgy rémlik a fotós csinált képet a cipőmről is, de nem találom azt a képet.
Próbálok a neten keresni.
Sziasztok!
Csillus, nem erre gondoltam. Megpróbálom előkeresni azt a képet.
Szépek a szinek de vannak olyan szinkombinácio ami nem illik össze vagyis nekem meg páromnak nem tetszik.:-)
Kószi a ruhát nagyon jol nézneki :-)
Más se látja?
Nekem megjelenik minden kép
Sziasztok!
Zöld-rózsaszín