Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tippek esküvői tortákhoz
2010-01-09 23:281.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. január 9. 23:28
Elképesztő, mi mindent lehet egyszerű lisztből, tojásból, vajból és cukorból elővarázsolni. Türelem, ügyesség és képzelőerő segítségével a legegyszerűbb tortát is műalkotássá változtathatjuk, amely a fogadás dísze lehet.
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
http://kisgergely.hu/?c=6
Az oldal aljára tekerve találhatóak az alkalmi torták, szerintem nagyon szépek!
Teljesen igazad van. Én most kezdtem bele a kóstoló túrába :) Mire eljön az ideje, hogy megrendeljem, addigra már tudni fogom, hol.
Sziasztok! Én saját tapasztalatból kiindulva mindenkinek szívből azt javaslom, hogy a torta íze, a minőségi alapanyagok legyen az első szempont, hiszen minden ízléses esküvői torta gyönyörű, ugyanakkor mindnél van egy fokkal szebb is, évekig lehetne utánajárni, hogy a legmegfelelőbbet kiválaszd. Persze ez is nagyon fontos, de semmi sem kiábrándítóbb, mint ha a gyönyörű torta ehetetlenül émelygős, vagy mű-ízű, csupa növényi habproból, és a különböző "ízű" szintek max. színben különböznek, egyébként egyformán ízetlenek. Én csak ezután gondolkodnék a látványon.