Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

IKEÁ-s bébiőr

fannamaria
Létrehozva: 2009. december 24. 22:46

Sziasztok! 

 

Érdeklődnék, hogy valakinek van-e tapasztalata IKEÁ-s bébiőrrel. Csak bébiőrt szeretnénk, mert a régi ugyan jó, de valami folyton bezavar. Ha esetleg van más, ami bevált, azt is szívesen olvasnám :)

 

Köszi a segítséget! 

  1. 2009. december 25. 10:114.
    Én bébiőrt csak Philips-et vennék. Nagyon bevált, visszafelé is lehet rajta beszélni a gyerekhez, nem zavar be semmi. Kábellel és elemmel (aksival) is lehet használni. Annak idején utánaolvastam külföldi oldalakon is és ez az egy márka, amit mindenki csak dícsér.
    előzmény:
    fannamaria (1)
    2009-12-24  22:46
  2. 2009. december 24. 23:213.

    Szia, mi először kölcsön kaptunk egy Angelcare-t, de pár nap után visszaadtuk a tesóméknak, mert folyamatosan fogtunk másokat is az éterben. Itt tőbb nagy ház van sok kisgyerekes családdal, gondolom többen használják ezt a márkát. Aztán vettünk egy Braunt, ami nagyon bevált. Anyukáméknál használtuk a gyerekeknek közösen az Angelcare-t, kertes házban nem volt vele gond. Most a húgom elcserélte egy barátnőjével egy IKEÁS-ra, érdeklődve várjuk anyukám véleményét. (Mivel már úgysem használtuk a légzésfigyelő funkciót.)

    Mindenesetre az feltűnt, hogy nincs hozzá tápkábel, és ha éjszaka közepén merül le, akkor biztos felébrednek a gyerekek a sípolásra... Úgyhogy mihamarabb fogunk venni egy madzagot a gyerekszobai egységhez.

    előzmény:
    fannamaria (1)
    2009-12-24  22:46
  3. 2009. december 24. 22:582.
    Mi először a praktikerben vettünk egy olcsóbbat, de az nem vált be. Ráadásul az elem lemerült benne hamar, és aksi kellett hozzá. Szóval így már nem is volt olcsó. Aztán vettünk Angelcaret, ami nagyon klassz. Drága volt, de járt hozzá pelenkavödör, és nem feltölti megát, ha beleállítom az alapegységbe. Összességében nem lett drágább, mint a praktikeres, mégis ég és föld a különbség!
    előzmény:
    fannamaria (1)
    2009-12-24  22:46

Címlap

top