Kedves ............ /ide nyugodtan helyettesítsd be azt a nevet, amit a leginkább szeretsz mások szájából hallani, ha Téged megszólítanak /
Ez egy olyan önsegítő topic, ami szeretne támogatást adni mindazoknak, akik úgy érzik, az idei karácsonyuk valamilyen -nem anyagi vagy konyha- meg lakásdíszítés ügyi!- szempontból megmentésre szorul.
Elárulom, én sem vagyok kivétel ez alól, tehát nem ,,fölülről repülök rá a témára", ahogyan mondani szokták, hanem viszem a magam terhét.
Arra gondoltam, együtt okosabb, könnyebb, jobb lehet - és nem feladni!
Várlak, várunk sok szeretettel
Kérlek, a belépést kérő üzenetedbe írj néhány, szíved szerint kifejező szót, amolyan bemutatkozásként.
Kedves ............ /ide nyugodtan helyettesítsd be azt a nevet, amit a leginkább szeretsz mások szájából hallani, ha Téged megszólítanak
/
Ez egy olyan önsegítő topic, ami szeretne támogatást adni mindazoknak, akik úgy érzik, az idei karácsonyuk valamilyen -nem anyagi vagy konyha- meg lakásdíszítés ügyi!- szempontból megmentésre szorul.
Elárulom, én sem vagyok kivétel ez alól, tehát nem ,,fölülről repülök rá a témára", ahogyan mondani szokták, hanem viszem a magam terhét.
Arra gondoltam, együtt okosabb, könnyebb, jobb lehet
- és nem feladni! 
Várlak, várunk sok szeretettel
Kérlek, a belépést kérő üzenetedbe írj néhány, szíved szerint kifejező szót, amolyan bemutatkozásként.
Bíztató öleléssel:
Majaméhecske