Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Debrecenben esküvő

Torolt_felhasznalo_820182
Torolt_felhasznalo_820182
Létrehozva: 2009. szeptember 29. 08:49

Sziasztok!

Párommal jövő tavasszal szeretnénk összeházasodni. Kérnénk szépen véleményeket debreceni (debrecen közeli) esküvői helyszínekről (pl. Böszörményi úti Lakodalmas ház, hajdúböszörményi BÉKE Agrárszövetkezet terme stb.)

A létszám kb. 150-200 fő.

Kérlek segítsetek, ha van bármilyen tapasztalatok, hallottatok jót/rosszat a helyszínekről; illetve tudtok olyan helyet, ahol egy ilyen nagyobb lagzit tudnánk tartani.

Persze szívesen veszek tanácsokat egyéb témában is: debreceni fotósokról/ videósról / zenészről stb.

Köszönöm szépen előre is!

  1. 2010. december 27. 15:037.

    Sziasztok!

    Én most kezdem szervezni az esküvőmet Debrecenben... Van olyan hely ahova be lehet vinni röviditalt? EZen felül minden jó tanács jól jön.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  2. 2009. szeptember 29. 18:276.

    Szia!

     

    Én most szombaton kaptam el a menyasszonyi csokrot! Remélem jövőre nekem is lagzim lesz, persze csak a páromon múlik a dolog!

     

    Én tudom ajánlani a Paripacsárdát max 120 főig, egy hátránya van: nincs légkondi. De a kaja 1. osztályú, és a környezet, a kiszolgálás is nagyon profi volt!Ja most olvasom, hogy 150-200 fős lagzit szerveztek:S

     

    Nagyon jó a Vígkend Major- mi lehet ott fogjuk rendezni, ott szerintem simán elfér 200 fő!

     

    Tudom még ajánlani a Postás üdülőt, egy barátom mesélte, hogy nagyon jó kis hely és elég nagy is, bár nem tudom pontosan hány fős.

     

    Meglehetne érdeklődni a Panoráma éttermet is, azt még nagyobbnak gondolom.

     

    Amit nem tudok ajánlani az a Lícium hotel- belülről nagyon szép, de nagyon drága és életünkben ilyen sok rossz, és kevés kaját még nem láttunk lagzin! A kiszolgálás sem volt az igazi! Bár manapság már lehet szakácsot vinni magaddal. Ott biztos elférnétek!

     

    Tudnék még sok helyről véleméynt mondani, de a 200 fő az tényleg sok!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820182 (1)
    2009-09-29  08:49
  3. 2009. szeptember 29. 10:095.

    Szia!

     

    Gratulálok a leendő esküvődhöz!!!

     

    Nekünk 2008 szeptember 20-án volt Debrecenben.  

     

    Helyszín: Petőfitéri házasságkötő terem -  szerintem hangulatosabb mint a városházi-  hátrány kicsi 

     

    Mivel nekünk délután 3-kor volt a ceremónia, így elkellett ütni az időt a vacsiig, ezért tettünk egy kört a nosztalgia villamossal.  Nagyerdőn megálás és fotózkodás lett volna, de esett az eső ezért egy villamosos pezsgőzéses pogácsa evés volt.  A vendégeknek nagyon tetszett. Főleg azoknak aki nem ismerték annyira Debrecent.

     

    Lakodalom: Kb. 120 vendég volt meghívva és kényelmesen befértünk a Tanítóképző Éttermébe, ami nem rég lett felújítva. Nagyon hangulatos., Ezzel egyben sikerült a díszítésen spórolnunk.  Ára: Azt hiszem 80 e a bérlés plusz az étkészlet használat - annak árára nem emlékszem, hazudni meg nem akarok -, az alkalmazottak (szakácsok, felszolgálók) 20 at kértek/fő egész éjszakára vagyis délután 4-től reggelig.Ami nagyon fontos. Baromi finoman főznek!!!!

     

    videós ill. fotós: Sajnos ebben nem nagyon tudok kit ajánlani, mivel a videót egyik ismerősünk készítette bérelt kamerával. Mútermi fotót: a Simonfí/y utcán csináltattunk. Az utca elején van egy fotós (név, ár nem jut eszembe, mert nincs kéznél a kiskönyvamiben össze van írva minden) De mi pl nem kértük, hogy a lagzin fotózzon, az is megoldottuk házilag. 

     

    zenekar: Két főből állt. Inkább hagyományos lagzira való zenét kértünk (a modernebb  zenére ugyan is nehezebb táncolni, bár a zene a társoság izlésétől függ) 

     

    vőfély: Nagyon jól beszélt, jó játékokat talált ki, figyelmes. Mi sajnos nem tudtunk vele előre konzultálni, hogy miket mondjon, de spontán is nagyon tudott. 

     

    Étel: Mi egy hidegtálas svédasztallal keztünk + csokiszökőkút - nagyon tarolt - volt desszertnek. 

    Vacsora: Újházy tyúkhúsleves, töltött káposzta, sültek, sütik

    éjféli menű: Nekünk vaddisznó meg őz pöri volt meg a maradék sült. 

     

    ital: 120fő 35 liter röviditalt fogyasztott. 

     

    Ha valami érdekel abból amit felsoroltam szólj és részletezem neked, meg árakat is mondok pontosan. 

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2009. szeptember 29. 09:314.

    Nem akarok nagyon belerondítani a topicba, de megnéztem az ajánlott fotós honlapját és pár feltöltött képet. Minimális szinten értek a fotózáshoz párom révén, de:

    -még egy laikus is látja, hogy nagyon sok beégett kép van

    -azon a szinten még egy gyerek is tudja kezelni a photoshopot (a "retusálásra" utalva)

    - a műtermi/beállított képeken is rossz  az egész világítás, csillog az emberek arca -ha profik, ismerniük kéne a világítási technikákat, ezt nem csak sminkkel lehetett volna kiküszöbölni. 

     És csak az első mappa pár képét néztem. 

    Ne haragudjon meg érte senki, de a profizmus nálam nem itt kezdődik.  Főleg ha valami "nem olcsó"-de persze ez is relatív.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. 2009. szeptember 29. 09:243.

    Szia!

     

    Először is gratulálok a döntéshez!

    A miénk most volt augusztus 22-én, Komádiban! Úgyhogy így helyszínben én nem tudok segíteni, de egy nagyon jó videóst tudok mondani! Nagyon megéri a pénzét! Ha kell, akkor priviben megírom majd az elérhetőségét! Zenészeket is tudok!

     

    Jó szervezkedést

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820182 (1)
    2009-09-29  08:49
  6. 2009. szeptember 29. 09:102.

    Szia!

     

    Nekünk ŐK csinálták a fotót-videót. Nem olcsók, de profik. Megvannak a bejáratott helyeik, beállításaik. Még más fotós keresi, hogy hol és hova állj, addig ők csinálnak 50 képet is, amiből aztán bőven lehet válogatni.

     

    Hely ügyben nem tudok segíteni, mert mi 65 voltunk és a Termál Hotelban volt a lagzi.

     

    A Lovarda nagy még, de nem tudom, mennyire.

     

    Azt ugye tudod, hogy az esküvő előtt fél évvel lehet időpontot kérni az anyakönyvi hivatalban és érdemes is akkor odamenni, mert kelendőek az időpontok, bár a tavasziak még annyira nem, de nyáriakra tudok már este sorban állásokról is.

     

    Nekünk 2006.05.06-án volt az esküvőnk és nov. elején volt a fél év, hajnal 5-kor mentünk oda, senki nem volt még, 6 előtt jött még egy pár és 8 előtt még egy pár, végül nem ütöttük egymást, mindenki megkapta a kinézett időpontot.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820182 (1)
    2009-09-29  08:49

Címlap

top