Látom mindkettőtöknél vegyes lesz a banda. Jó is az! (mondjuk én a 30 alattiakat és 70 felettieket nem szerettem volna, nem is volt, de én antiszoc. vagyok gyerekekkel és idősekkel)
A gyertyázás nemtom mi. Fura, de a sajátom előtt én még egyetlen egy esküvőn sem voltam, tök fura is volt, hogy egyáltalán mit/hogy kell majd csinálni. De végülis egy hatalmas bulit csaptunk, egybekötve egy nagy kajálással. Az újdonsült férjemmel reggel 7kor estünk be az ágyba.
Mi is inkább tél pártiak vagyunk, elegem volt a kánikulából, meg a menyasszonnyi ruha is dög meleg
Zene nálunk vegyes lesz, mert vegyes a társaság is Hungáriától a mulatósig mindent szeretnénk, így mindenki arra táncolhat amit szeret 34-en leszünk.
Menyasszony tánc nálink is lesz, de a gyertyázást még nem tudom, igazából egy esküvőn voltam eddig és ott nem volt. Mi az értelme neki? mit kell csinálni?
Van egy nagyszályú, vicces pasas a vendégek között és őt kérjük meg h irányítsa a dolgoka, majd kezébe adjuk a forgatókönyvet
A korosztály elég vegyes, 20tól felfele szinte minden "évjárat" képviselteti magát, a nagymamáig
A családjaink szeretik a mulatóst, én leginkább az örök klasszikus táncolós zenéket (60as70es80as90es évek), szóval a zenész(ek)nek elég összetett műsort kell majd összehozni, úgy hogy lassú számokat is beledolgozzon természetesen.
Egyenlőre még a polgári zenék vannak összeírás alatt, mert azt mondtuk hogy mi viszünk CDt. A templommal ilyen gond szerencsére nincs.
A tortát hétvégén nézzük meg egy közeli falusi cukrászdában, aminek a környéken nagy csodájára járnak.
A dekor már úgy ahogy összeállt -fejben-, a megvalósítás folyamatban.
Értem. Mi meg nyárimádók vagyunk, ezért nem volt kérdés, hogy 30 fokban kell lenni és nyitott helyen (végül az erdő közepén volt).
A tortáról annyit, hogy nem kell 3 különbözőt állványra tenni, meg tudják csinálni úgy is hogy emeletes legyen és mindhárom más ízű. persze így a méretek különböznek.
Nekünk ez volt. Ésjajjdefinom volt!
Hagyományok...azokat nem ismerem.Ennyi embert simán lehet "kezelni" vőfély nélkül is. Ráadásul ha mind közeli barát/rokon, akkor gondolom nem sértődnek meg ha vmelyikőtök szól, hogy most erre vagy arra kéne menni.
Mindketten tél pártiak vagyunk, és én mindig hóesésről álmodoztam... így ez nem volt kérdés
Szóval lehet velünk szurkolni a havas karácsonyért
Egy kellemes jó hangulatú vacsorát tervezünk, családdal és barátokkal, aztán tánc és mókázás hajnalig. Hagyománytisztelő vagyok, szóval gyertyás tánc, menyasszonytánc...stb.
Vőfélyt illetve szervezőt nem kértünk fel, mivel kézben tudjuk tartani az eseményeket.
Szerintem is ki lehet hozni kevesebből, csak okoskodni kell.
A tortánál nem mondtam mire viszem, csak, hogy egy bulira. (a cukrászda pomázon van, ha vmelyikőtök esetleg közel lakik hozzá, érdemes onnan rendelni, mert isteni volt és majd' fele áron mint máshol)
Smink meg hajpróbán én sem voltam, butaságnak tartottam. Sógornő kisminkelt. A hajam elég érdekesen alakult, mert a fodrász bnőm aki meg volt hívval, pár nappal a lagzi előtt lemondta. Így fogtam magam és -tök titokban- szombat reggel levágattam a hajam (kb 15 centit). Mert úgy volt hogy konty lesz, de így ismeretlen fodrászhoz mentem, ő meg jól megnyírt és szépre megcsinálta a hajam.
Meghívókat én egyedül szerkeztettem+nyomtattam, még szalagot se tettem rá. Csak egyszerű papír+boríték.
Ültetőkártya nem volt, úgy nyomtattam 6 kis papírt, hogy egy adott 6 személyes asztalnál kik ülnek. A vendégek mondták is, hogy jó volt az ültetés.
Én is 3 különböző tortát szeretnék, állványos megoldással. Így lehetnek más ízek is a finnyás társaságnak... :)
A gyűrűink megvannak, a jegygyűrűket már hordjuk.
A sminkesek árain én ki vagyok akadva... ha nem találok számomra megfelelő árajánlatot, akkor a kozmetikusképzéseken fogok vadászni "alanyokra" ezt jól elterveztem
Próbafrizurára nemsokára időt kell szánnom, én is félig leeresztett megoldásokban gondolkodom, mert sosem hordok teljes kontyot vagy hasonlót... távol állnak tőlem
Tegnap jelentkeztünk be polgárira, minden simán ment. Zenei ízlésünk is egyforma a párommal, úgyhogy pikk pakk kiválasztottunk mindent
Forgatókönyv még nincs mert épp nyaral az esküvőszervezőm, de még nem vagyunk elkésve vele.
Ruhámat múlt hétvégén megvettem
Páromnak kell öltöny, meg nekem kis kiegészítők, meg cipőőőő, de fogalmam nincs milyet vegyek mert csak ilyen nyitottak vannak...
Meg valami kabát is kellene, majd azt megnézem kölcsönzőben.
Meghívó szöveg, tervezet megvan. Anyukám nagyon ügyes, és számítógépguru, úgyh ő fogja szerkeszteni a meghívókat, az alapanyagot már megvettem, még szalag kell.
Hétvégén meg megnézzük az éttermeket, 3 közül választunk.
Mi leginkább pénzt kérünk, kell a nászúthoz:) de pl. a mikrosütőnk már jó régi így kérünk azt is, meg a párom allergiás, így antiallergén ágyneműgarnitúrát is kérünk. De tényleg jó ötlet a KIKA vagy Saturn vásárlási utalvány is.
Mi pénzt kértünk az idősebbektől, viszont a barátainktól ajándékot kaptunk. Ikea utálvány például nagyon jó ötlet, nemrég használtunk fel. Jó helyre került.És a wellness utalványnak is nagyon örültünk.
Szóval talán az élmény-ajándék jobb ötlet, mint bármilyen tárgy.
novemberben lesz, helyet nem írok, mert hátha valaki olyan is olvassa aki ismer
Pont most hívott vissza egy kedves ismerősöm aki esküvőszervezéssel foglalkozik, azt mondta ad tippeket. Meg segít forgatókönyvet írni. A vendégek közül van egy nagyszájú pasi, szerintem őt felkérjük ceremóniamesternek
nem hívod fel azt a lányt, aki nekem szervezte az eskit? biztos fog tudni segíteni (és ez a leggyorsabb megoldás): Losonczi Viki:+36 701 371 3444. Hivatkozz nála a tavaly okt. 10-es pesti esküvőjére. Egy telefont megér. :)
Sziasztok!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani a Nők Lapja CAfe egyik topicját. A neve: esküvői bakik.
Vigyázat! A topic működésbe hozza a nevető izmokat!
Az enyémet legalábbis kíméletlenül beindította.
Mindenkinek csodaszép esküvőt kívánok!
Sziasztok!
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kiváncsi a
Citadella Top Event-el
kapcsolatban (szervezés, ételek, kiszolgálás, elszámolás ... stb) elsősorban esküvő kapcsán.
Természetesen jöhet priviben is.
Előre is köszönöm! :)
Köszi!
Látom mindkettőtöknél vegyes lesz a banda. Jó is az!
(mondjuk én a 30 alattiakat és 70 felettieket nem szerettem volna, nem is volt, de én antiszoc. vagyok gyerekekkel és idősekkel
)
A gyertyázás nemtom mi. Fura, de a sajátom előtt én még egyetlen egy esküvőn sem voltam, tök fura is volt, hogy egyáltalán mit/hogy kell majd csinálni. De végülis egy hatalmas bulit csaptunk, egybekötve egy nagy kajálással. Az újdonsült férjemmel reggel 7kor estünk be az ágyba.
Szép volt a tortátok!
Mi is inkább tél pártiak vagyunk, elegem volt a kánikulából, meg a menyasszonnyi ruha is dög meleg
Zene nálunk vegyes lesz, mert vegyes a társaság is Hungáriától a mulatósig mindent szeretnénk, így mindenki arra táncolhat amit szeret
34-en leszünk.
Menyasszony tánc nálink is lesz, de a gyertyázást még nem tudom, igazából egy esküvőn voltam eddig és ott nem volt. Mi az értelme neki? mit kell csinálni?
Van egy nagyszályú, vicces pasas a vendégek között és őt kérjük meg h irányítsa a dolgoka, majd kezébe adjuk a forgatókönyvet
A korosztály elég vegyes, 20tól felfele szinte minden "évjárat" képviselteti magát, a nagymamáig
A családjaink szeretik a mulatóst, én leginkább az örök klasszikus táncolós zenéket (60as70es80as90es évek), szóval a zenész(ek)nek elég összetett műsort kell majd összehozni, úgy hogy lassú számokat is beledolgozzon természetesen.
Egyenlőre még a polgári zenék vannak összeírás alatt, mert azt mondtuk hogy mi viszünk CDt. A templommal ilyen gond szerencsére nincs.
A tortát hétvégén nézzük meg egy közeli falusi cukrászdában, aminek a környéken nagy csodájára járnak.
A dekor már úgy ahogy összeállt -fejben-, a megvalósítás folyamatban.
A meghívóról van képem a bemutatkozós képeimnél.
Táncokat, zenéket kitaláltátok már?
Buli zenék lesznek? Vagy inkább a mulatóst pártoljátok?
Korosztályok hogy lesznek? Fiatal-Idős vegyesen?
Panna, ezek a kérdések neked is szólnak!
Értem. Mi meg nyárimádók vagyunk, ezért nem volt kérdés, hogy 30 fokban kell lenni és nyitott helyen (végül az erdő közepén volt).
A tortáról annyit, hogy nem kell 3 különbözőt állványra tenni, meg tudják csinálni úgy is hogy emeletes legyen és mindhárom más ízű. persze így a méretek különböznek.
Nekünk ez volt. Ésjajjdefinom volt!
Hagyományok...azokat nem ismerem.
Ennyi embert simán lehet "kezelni" vőfély nélkül is. Ráadásul ha mind közeli barát/rokon, akkor gondolom nem sértődnek meg ha vmelyikőtök szól, hogy most erre vagy arra kéne menni.
Mindketten tél pártiak vagyunk, és én mindig hóesésről álmodoztam... így ez nem volt kérdés
Szóval lehet velünk szurkolni a havas karácsonyért
Egy kellemes jó hangulatú vacsorát tervezünk, családdal és barátokkal, aztán tánc és mókázás hajnalig. Hagyománytisztelő vagyok, szóval gyertyás tánc, menyasszonytánc...stb.
Vőfélyt illetve szervezőt nem kértünk fel, mivel kézben tudjuk tartani az eseményeket.
Szerintem is ki lehet hozni kevesebből, csak okoskodni kell.
A tortánál nem mondtam mire viszem, csak, hogy egy bulira. (a cukrászda pomázon van, ha vmelyikőtök esetleg közel lakik hozzá, érdemes onnan rendelni, mert isteni volt és majd' fele áron mint máshol)
Smink meg hajpróbán én sem voltam, butaságnak tartottam. Sógornő kisminkelt. A hajam elég érdekesen alakult, mert a fodrász bnőm aki meg volt hívval, pár nappal a lagzi előtt lemondta. Így fogtam magam és -tök titokban- szombat reggel levágattam a hajam (kb 15 centit). Mert úgy volt hogy konty lesz, de így ismeretlen fodrászhoz mentem, ő meg jól megnyírt és szépre megcsinálta a hajam.
Meghívókat én egyedül szerkeztettem+nyomtattam, még szalagot se tettem rá. Csak egyszerű papír+boríték.
Ültetőkártya nem volt, úgy nyomtattam 6 kis papírt, hogy egy adott 6 személyes asztalnál kik ülnek. A vendégek mondták is, hogy jó volt az ültetés.
Én is 3 különböző tortát szeretnék, állványos megoldással. Így lehetnek más ízek is a finnyás társaságnak... :)
A gyűrűink megvannak, a jegygyűrűket már hordjuk.
A sminkesek árain én ki vagyok akadva... ha nem találok számomra megfelelő árajánlatot, akkor a kozmetikusképzéseken fogok vadászni "alanyokra"
ezt jól elterveztem 
Próbafrizurára nemsokára időt kell szánnom, én is félig leeresztett megoldásokban gondolkodom, mert sosem hordok teljes kontyot vagy hasonlót... távol állnak tőlem
torta még nekünk is kell, és még a gyűrűt is csak kinéztük
tortát nem menyasszonyi tortát fogunk rendelni hanem 3 tortát külön, így is jobb árat kapunk
Nem szeretem amúgy sem a túlzásokat, a ruhám is egyszerű de csodaszép
Sminkelni meg úgy döntöttem magamat fogom, semmi kedvem elmenni próbasminkekre, én is szépen meg tudom csinálni
Fodrászom nekem is van, csudiszép hajakat tud csinálni, félig leenmgedve lesz sztem.
De jó, télleg karácsonyi ajándék!

Tudom ,ezt biztos sokan megkérdezik, de hogyhogy ekkor tartjátok?
Én szívesen olvasom hogy megy a készülődés.
Nekünk -jajjj most jut eszembe- pont 2 hónapja volt, uh még friss az élmény és másokéra is kiváncsi vagyok.
A családias hangulatú kis esküvő, biztos jó lesz! Nagy bulit terveztek?
kis kíváncsi harang
Nem Pest, de nem szeretném elárulni, mert sokan olvassák a topikot
Igen így lesz ahogy írtad, polgári és utána étteremben, erezd el a hajamat
Sok pénzt spórolunk a meghívókkal, elképesztő milyen árakat kérnek azért is
Így meg 1300Ft-ért megvettünk a meghívó és ültetőkártya alapanyagát
+ még szalag kell, mert az nagyon tetszik, ha van a meghívón 
Lehet normál áron kihozni egy esküvőt, csak okosan kell csinálni
Családias hangulat - 30-35 fő.
Tatabányán
A részetlekről szívesen beszámolok majd folyamatában.
December 21
Tamás névnap (dupla buli)
23.át szerettünk volna eredetileg, de akkor a házasságkötősök már karácsonyoznak, így lett a mi napunk ez
A meghívókat már kiosztottuk, az étterem megvan, a ruhámat megvettük, megvan a fodrász...
Kell még zenész, cukrászda, sminkes (rémes árak vannak:(), vőlegényruha, menyecskeruha...
Az jó, ha már így haladtok!
Lesz egy hivatalban polgári és onnan mentek egy éttermbe? Vagy hogy akarjátok? Zenét mit választottatok, elárulod?
Ha anyud csinálja az tökjó, nem kell még erre is pénzt szórni, úgyis max a szülők teszik el a meghívót, a többieknél valahova a süllyesztőbe kerül.
Budapesten lesz nagy nap? Ááááánem vagy még elkésve, persze semmivel. Tökjó, pont időben inézkedtek, szerintem.
Duracellnyuszi, neked hol/mikor/miért/mennyien lesz?? -jajjdekiváncsi harang-

Szia duracellnyussz!
Köszi!
Neketek is viszont kívánom!
Ezek szerint december 20 a ti napotok?
Szép karácsonyi ajándék
Panna!
Gratulálok nektek és jó készülődést!
Egy hónappal "előztök" meg minket! :)
Szia Harangocka!
Köszi az érdeklődést!
Tegnap jelentkeztünk be polgárira, minden simán ment. Zenei ízlésünk is egyforma a párommal, úgyhogy pikk pakk kiválasztottunk mindent
Forgatókönyv még nincs mert épp nyaral az esküvőszervezőm, de még nem vagyunk elkésve vele.
Ruhámat múlt hétvégén megvettem
Páromnak kell öltöny, meg nekem kis kiegészítők, meg cipőőőő, de fogalmam nincs milyet vegyek mert csak ilyen nyitottak vannak...
Meg valami kabát is kellene, majd azt megnézem kölcsönzőben.
Meghívó szöveg, tervezet megvan. Anyukám nagyon ügyes, és számítógépguru
, úgyh ő fogja szerkeszteni a meghívókat, az alapanyagot már megvettem, még szalag kell.
Hétvégén meg megnézzük az éttermeket, 3 közül választunk.
Szóval jól haladunk!
November 20 lesz a mi napunk 
Szia Panna! Megy a szervezés? Forgatókönyvet megírtátok? Nem olyan nagy kunszt, én tesómmamal meg anyummal ültem le és egy óra alatt megírtuk.
Sok minden el van már intézve?
Szia!
Mi leginkább pénzt kérünk, kell a nászúthoz:) de pl. a mikrosütőnk már jó régi így kérünk azt is, meg a párom allergiás, így antiallergén ágyneműgarnitúrát is kérünk. De tényleg jó ötlet a KIKA vagy Saturn vásárlási utalvány is.
Szia!
Mi pénzt kértünk az idősebbektől, viszont a barátainktól ajándékot kaptunk. Ikea utálvány például nagyon jó ötlet, nemrég használtunk fel. Jó helyre került.
És a wellness utalványnak is nagyon örültünk.
Szóval talán az élmény-ajándék jobb ötlet, mint bármilyen tárgy.
Bocsi, de ez hülyén fog hangzani... de mégis Te jobban tudod, mint én:
Milyen ajándékot szeretnétek, mint menyasszony és ifjú pár? Barátnőm szintén házasodik, jövő héten és bár vannak ötleteim, de megkérdeznélek... :)
novemberben lesz, helyet nem írok, mert hátha valaki olyan is olvassa aki ismer
Pont most hívott vissza egy kedves ismerősöm aki esküvőszervezéssel foglalkozik, azt mondta ad tippeket. Meg segít forgatókönyvet írni. A vendégek közül van egy nagyszájú pasi, szerintem őt felkérjük ceremóniamesternek
Köszi neked is!!!
hol lesz az esküvő?
és mikor?
nem hívod fel azt a lányt, aki nekem szervezte az eskit? biztos fog tudni segíteni (és ez a leggyorsabb megoldás): Losonczi Viki:+36 701 371 3444. Hivatkozz nála a tavaly okt. 10-es pesti esküvőjére. Egy telefont megér. :)
üdv
Cila