Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Önbizalom növelés

Torolt_felhasznalo_686814
Torolt_felhasznalo_686814
Létrehozva: 2009. július 19. 15:45

Sziasztok mindenkinek aki olvas!

 

19 éves lány vagyok, nem mondom hogy szerencsétlen, de nem is a legszerencsésebb emberek közé tartozok. Már több mint 2 éve nincs önbizalmam, a rosszindulatú ismerőseim pedig bohócot csinálnak belőlem. Nagy orrom van, és úgy gondolom hogy emiatt a fiúk is kerülnek, nem volt még soha barátom. Régebben csúfoltak szó szerint, manapság pedig teszik rám a sok bántó megjegyzést. Van aki direkt, van aki csak " viccel ", legalábbis azt mondja, de én nem hiszem el. Önértékelési problémám van emiatt. 

Nem vagyok csúnya, de ez az orr megkeseríti az életem. Tetszem is a fiúknak, csak mivel önbizalom hiányos vagyok, a hozzám hasonló önbizalom hiányos srácoknak tetszem, akik meg nekem nem tetszenek :))
Találkoztam egy sráccal néhány hónapja, szerintem tetszettem neki, de a haverjai tették rám a megjegyzéseket hogy ilyen ajtókilincses, olyan ajtókilincses orrom van, és mivel neki fontosabb a haverjai véleménye, inkább őket választotta ...

Úgy érzem hogy az orrom miatt csalódok mindig :(

Mit tehetnék ilyenkor? Mindig nagyon szerelmes típus voltam és még most is szerelmes vagyok. Biztos vagyok benne, ha nem lenne ilyen orrom, már lehet hogy férjnél is lennék

Műtéten nem is gondolkodtam még, mert nincs semmi pénzünk, egy vasunk se, ráadásul építkezünk is

Valaki segítsen, mitévő legyek ilyenkor?

  1. 2015. október 16. 12:4981.

    Az emberek nagy része önbizalom hiányos vagy a külseje miatt vagy pedig átverték megcsalták meg talán azért mert hiányzik az életükből valami és úgy gondolják maga a lényük miatt történik .Létező dolog, és ez tény.


     

  2. 2011. február 7. 23:0480.

    Szia,

    szamtalan nagyorru embert lattam, de sohasem veltem oket csunyanak es mintha az enyem se felelne meg a szep orr peldanyakent, de ez eddig eszembe se jutott.

    Megmondom oszinten: te nekem igy latatlanbol is csunya vagy. Egy 19 eves lanynak, ha csak odaig futja a belso ertekeibol, hogy a ferjhezmenest tartja az elet egyeduli nagy teljesitmenyenek - amit maris sajnalsz, hogy meg eddig nem tortent meg, akkor ne haragudj, de.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (1)
    2009-07-19  15:45
  3. Torolt_felhasznalo_630444
    Torolt_felhasznalo_630444
    2011. február 7. 18:5079.

    Szia'

     

    Próbálj meg az orrodra egy árnyalatnyilval sötétebb alapozót tenni, így optikailag kicsinítheted az orrod és ha a szemed vagy ajkad szép, akkor próbáld meg azt kiemelni. Ha a hajad szép, akkor arra próbáld meg a hangsúlyt tenni, ha esetleg az alakod, akkor azt emeld ki. Tehát ami szép rajtad,  azt emeld ki, és már nem is lesz annyira érdekes, ha egy kicsit nagyobb az orrod!   

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (1)
    2009-07-19  15:45
  4. Torolt_felhasznalo_222863
    Torolt_felhasznalo_222863
    2011. január 21. 17:5478.

    Nekem is nagy, de most mar megbekelek vele. Csak ha jelentosen rontja a fellepesedet, onbizalmadat, akkor van gond.

    Nekem az onbizalmamat most vegleg a kulfoldi eletemre kell osszeszednem, nem lesz konnyu. Bar lelepleztek, hogy az elmult idoben kizarolag ezen a magyar forumon voltam, semmi nemet nyelvun.

    Csodanak fogjak tartani, ha dolgozni fogok, de a szukseg nagy ur. Azt hiszem az onbizalmam ez teszi helyre igazan, bar ilyen arnyaltan nem fogom magam kifejezni soha. Otthon a megalazas, erkolcsi itelkezes miatt jelentosen megkopott egeszseges fellepesem, batorsagom. Oda mar vissza nem vezet az ut.

    Ezek utan egy olyan kicsinyseg, hogy mekkora egy lany nozija, bagatell dolog.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (1)
    2009-07-19  15:45
  5. 2011. január 21. 15:3777.

    Én csak annyit szeretnék hozzátenni a felszólaló lány szavaihoz, hogy 35 éves, jó fellépésű és férfias pasiként elég sokféle nővel volt már dolgom. Egy dolog nem változott: ha bármikor meglátok egy olyan lányt, akinek az átlagnál nagyobb a nózija, az engem olyan mértékű izgalommal tölt el, amit más látvánnyal kevés elérni nálam. Ezzel nem tudom egyedül vagyok-e, de szerintem fantasztikusan erotikus dolog és aki így született, a világért se műtesse meg, mert biztos vagyok benne, hogy tlál valakit, aki ezt a tulajdonságát fogja az ő szexepiljének tartani :-)

    Köszi, hogy elolvastatok, szép napot!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  6. 2009. július 20. 20:2676.

    A tv-ben lattam egy müsort,ahol egy nö nagyobb melleket csinaltatott maganak. De nem volt velük megelegedve, ezutan megint megmütette öket, es akkor mar biztos volt benne (legalabbis remelte), hogy most mar megfelelö nagysaguak lesznek, de aztan megint mütetre adta a fejet, mert meg mindig nem voltak neki eleg nagyok. 

     

    De van masik eset is, itt vagyok pl en, akinek szinten  nem volt szep orra, de ugy ahogy elfogadtam, de megsem teljesen, mert aztan megmütettem. Es sokkal-sokkal jobban erzem igy magam. Csak azt banom, hogy nem elöbb  csinaltattam meg. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (1)
    2009-07-19  15:45
  7. Torolt_felhasznalo_916521
    Torolt_felhasznalo_916521
    2009. július 20. 09:2375.

    Nekem csak az jutott eszembe, hogy szűkebb ismerősi körben két olyan fiú is van, akik a kimondottan nagy orrú lányokat tartják szexisnek..egy, aki a kimondottan nagydarab lányokat..olyan is, aki számára a rövid haj a szexis...Szóval szerintem mindenki esélyes arra, hogy megtalálja a párját mindenféle műtét nélkül...

    Egyébként szerintem az orrműtét után lehet, hogy rájönnél, hogy a füleid is elállnak...vagy a lábaid görbék...szerintem is irány a pszichológus!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. 2009. július 20. 01:0474.
    Én sem szívesen műttetném meg az az igazság.  :S
    idézet:
    Bambi090 (60)
    2009-07-19 19:15:07

    Akkor ez azt jelenti, h valahol megiscsak szereted az orrod formajat, nem? Ha nem szivesen valtoztatnal rajta... akkor meg telleg ne csinaltasd meg! Egy orrmutet baromira faj es utana meg hetekig durvan meglatszik a nyoma :P

     

    En nem banom, h megmuttettem a nozimat, egy fokkal jobb erzes volt utana tukorbe nezni (marmint amikor eltuntek a ronda lila odemak a szemem alol, addig ugy neztem ki, mint egy horrorfilm foszornye). De NEM ettol lett mara onbizalmam! Mert meg igy is messze van a kulsom a tokeletestol, de most mar abszolut nem erdekel, en igy szeretem magamat, igy hat a tobbiek is igy fogadnak el, a csaladom-barataim meg eddig is szepnek lattak ;) A szerelmemnek meg persze en vagyok a leggyonyorubb, de lefogadom, h akkor is igy erezne, ha nagy lenne az orrom :DDD

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (60)
    2009-07-19  19:15
  9. Torolt_felhasznalo_328608
    Torolt_felhasznalo_328608
    2009. július 19. 21:2873.

    Sziasztok!És szia neked is...kedves...!

     

    Én sem voltam valami nagy önbizalommal megáldva. Jó hosszú ideig kapcsolatom sem volt. Nem azért mert nem kellettem volna senkinek, csak úgy gondoltam, csak akkor adom be a derekam, ha tényleg értelmes és nekem tetsző pasit találok. Vagyis azt hitettem el magammal, hogy ezért. Utólag legalább is beláttam, hogy csak egyrészről volt ez az oka. Valójában elégedetlen voltam magammal kissé.... De ez mára megváltozott. Egy nagyon kedves idősebb uriember jóbarátom felnyitotta a szemem. Megmutatta, hogy igen is nőnek kell lenni és merni (az esetleges vélt hibáinkkal együtt). Még akkor is, ha néha nem minden jön össze jól. Azóta sok nagyon is pozitív dolog történt velem (kinyíltam), és párra is leltem.

    A lényeg csak annyi, mint amit a már hozzászólók is írtak:

     

    - Akinek nem hívod fel a figyelmét erre, az nem az orrodat fogja nézni.

    - A téged kritizálók, vagy nagyon gyerekesek, vagy irigyek, vagy csak bosszantani akarnak. Ne törődj velük. Ha nem reagálod le(levegőnek nézed őket), előbb-utóbb abbahagyják!

    -  Az önbizalom nem az orrod kérdése, ha nem ilyen lenne, akkor is önbizalomhiányod lenne.

    - Ha tudod, hogy az van, az már fél siker, mert változtatni akarsz rajta.

    - Az igaz barátaid, akkor is szépnek tartanak, ha te magad emiatt nem is.

    - Hangsúlyozd magadon azt, amit szépnek tartassz (sminkkel, ruhával stb...). És nézd meg az összképet...Ugye nem is csúnya?.....

    - Próbáld magad elfogadni, és úgy kelni minden reggel, hogy szép az élet és te is.

    - A jókedv és a pozitív kisugárzás a fontos, és nem az orrod.

    - Próbáld ki, hogy csak azt és úgy csinálod aznap, ahogy és úgy ahogy neked kellemes és ahogy jól érzed magad. Tele leszel önbizalommal, és jókedvel és bókokkal is....

    - Ne mások véleménye legyen döntő, hanem elsősorban a sajátod.

    - Amíg magadat nem fogadod el, úgy ahogy vagy, addíg nem oldódik meg a gondod. Orr ide-orr oda.

    - Figyeld meg az utcán az álltalad kevésbé csinosnak ítélt nőket. Sokuknak nagyon is vonzó párjuk  van, mert pozitív a kisugárzásuk, szeretik önmagukat, jó velük lenni.

    - Ne azokra figyelj, akik kinevetnek, hanem azokra akik téged keresnek. Biztos van aki téged szeretne, de a piszkálódóktól észre sem veszed őket.

     

    Velem történt olyan is, hogy ezer csomaggal a vállamon és eléggé kinyúltan, és fáradtan kaptam az utcán bókokat (nem is egyet). Mert akkor és ott, belül úgy éreztem, hogy bár fáradt vagyok, de mégis kellemes nap volt, elintéztem mident, és jól érzem magam,jókedvem volt. Valószínű ezlátszott kifelé is.

     

    Szóval hajrá és igazán nem az orrod a lényeg......hanem te magad!

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. 2009. július 19. 19:5772.
    Na szuper! Én is remélem, hogy lesz hatása!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (70)
    2009-07-19  19:53
  11. 2009. július 19. 19:5571.
    Legyen ezentúl ez a szexepiled!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (70)
    2009-07-19  19:53
  12. Torolt_felhasznalo_686814
    Torolt_felhasznalo_686814
    2009. július 19. 19:5370.

    Igen, jofej naon hihi

    Kinyomtatom ezeket a hozzászólásokat és olvasgatom, hátha lesz valami eredménye

    előzmény:
    vlcs (69)
    2009-07-19  19:49
  13. 2009. július 19. 19:4969.
    Akkor remélem, picit már jobb viszonyban vagy az orroddal.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (68)
    2009-07-19  19:47
  14. Torolt_felhasznalo_686814
    Torolt_felhasznalo_686814
    2009. július 19. 19:4768.
    Persze, fogtam a mondanivalódat és mindenki mondanivalóját is!
    előzmény:
    vlcs (67)
    2009-07-19  19:46
  15. 2009. július 19. 19:4667.

    Ugye azért fogtad a mondanivalómat is?

    Keze meg szeme mindenkinek van. 

    Persze ez csak az én álláspontom, és 10 éve én is ilyen voltam, de hidd el, hogy nem ezek a dolgok döntők, mint ahogy az orrod sem.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (66)
    2009-07-19  19:43
  16. Torolt_felhasznalo_686814
    Torolt_felhasznalo_686814
    2009. július 19. 19:4366.
    A szemeit imádom meg a kezeit
    előzmény:
    vlcs (65)
    2009-07-19  19:36
  17. 2009. július 19. 19:3665.

    Komolyan kérdeztem. Konkrétan mit szertettél/szeretsz abban a fiúban? Ahogy kinéz, mosolyog, azt ahogy veled viselkedik, hogy tesz azért, hogy neked jó legyen? 

    Szerintem a szerelem érzését szereted, és nem a fiút.

    Nem a szerelem ilyen meg a szerencséd, csak nem "szabadna" a szerelmet összekeverni a vággyal.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (63)
    2009-07-19  19:27
  18. 2009. július 19. 19:2864.
    Na ugye!? A számból vetted ki a szót, csak nem akartam leírni, mert mégiscsak nő vagyok, de egy férfi véleménye egészen más...
    előzmény:
    nok_apja (58)
    2009-07-19  19:08
  19. Torolt_felhasznalo_686814
    Torolt_felhasznalo_686814
    2009. július 19. 19:2763.
    Fogalmam sincs... tudod mindig olyanba szeretek bele akibe nem szabadna... ilyen a szerelem és az én szerencsém
    előzmény:
    vlcs (61)
    2009-07-19  19:23
  20. Torolt_felhasznalo_770907
    Torolt_felhasznalo_770907
    2009. július 19. 19:2462.

    Szia4

     

    Nem olvastam végig a hsz-ket,DE 19 évesen valami hasonlót éreztem. Nekem is nagy az orrom volt kitől örökölnöm, de 34 évesen már túl tettem magam rajta és SEMMI PÉNZÉRT nem műttetném már meg. Régen bennem is felmerült,de az már nem én lennék. ez valahogy a szexepilem.

    aztán más társaságba kerültem a középsikola után és utána a barátaimat soha nem érdekelte az orrom, mindig mondták hogy hagyjam már abba, mert ők  engem szeretnek és nekik fel sem tükik, ezt csak én beszélem be.

     

    Fogadd el magad, az emberek is el fognak fogadni!!!!!

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (1)
    2009-07-19  15:45
  21. 2009. július 19. 19:2361.

    Húha! Te mit szeretsz két éve egy olyan bohócban, aki kicsúfolt? Komolyan érdekel!

    Hidd el, hogy nem az orrod miatt volt. Nem szabad, hogy mástól függj! Értékes ember vagy, függetlenül attól, hogy ki mit gondol rólad!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (59)
    2009-07-19  19:13
  22. Torolt_felhasznalo_686814
    Torolt_felhasznalo_686814
    2009. július 19. 19:1560.
    Én sem szívesen műttetném meg az az igazság.  :S
    előzmény:
    Tweety (56)
    2009-07-19  18:47
  23. Torolt_felhasznalo_686814
    Torolt_felhasznalo_686814
    2009. július 19. 19:1359.

    Azért nincs már több mint 2 éve önbizalmam, mert akkor szerettem bele egy srácba, az osztálytársamba...úgy látták a többiek is hogy összejövünk, de aztán mégsem :S Miután megtudta hogy szerelmes vagyok belé, minden alkalommal bohócot csinált az orromból mások előtt.

     

    Utána bánatomban elmentem bulizni, ott ismertem meg azt a srácot akit máig is szeretek. Őróla írtam hogy szerintem az orrom volt az akadály, a haverjai is tették rám a megjegyzéseit, ő levélben bocsánatot kért a nevükben is tőlem, de szerintem tuti zavarta az orrom és emiatt nem jött össze.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_668452 (57)
    2009-07-19  18:50
  24. 2009. július 19. 19:0858.
    Nem tudom van e hozzá elég bátorságom és önbizalmam, de egy életem, egy halálom, megvallom. Nekem tetszik ha egy nőnek nagy az orra. Az olyan erotikus.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686814 (1)
    2009-07-19  15:45

Címlap

top