Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

3D szempilla ?!

Estudante
Létrehozva: 2009. Április 9. 17:38

Szeretnék 3d szempillát csináltatni, eddig csak pozitív véleményeket hallottam róla.

 

Lenne eseteleg, aki meg tudná ezt erősíteni vagy ajánlani budapesti kozmetikát - referenciával?

 

Köszi előre is!

  1. 2015. március 30. 16:1745.

    Marianna


     


    Szeretnék a témához szólni:


    Nekem van egy remek müszempillás lányzó aki ezzel foglalkozik és oktat állandó okleveleket kap.


    Ő késziti kb 2 éve a szempillámat és a körmömet és remek nincs vele gond csak az tudni kell, hogy mindennap mekg kell fésülni a reggeli felkelés után.Van erre egy spirál olyan mint a szempillaspirál csak ezen nincs festék. A ragasztóanyagról annyit. hogy van allergiamentes is és azt kell kérni.


    Én a XIII.ker-be járok de minden remek.


    Az biztos, hogy ki hogy vigyáz apillára annyira lesz szép.


     


    Hát ennyit akartam elmondani mert azt látom,hogy az interneten mindent meg lehet tudni de az emberek mégsem tudnak sokast arról amit szeretnének.


    Előbb belemennek csak utána tájékozodnak.


     

  2. 2013. december 4. 19:5944.
    Sziasztok! :)

    Olvasgattam amiket írogattatok ... és elég sok a negatív tapasztalat
    Én is elmentem a városba egy csajszihoz aki feltette nekem 6 ezer forintért és rá 1-2 héten belül lepotyogott majd felhívtam és elmondtam neki mi történt erre a reakció az volt hogy -nem vigyáztál rá eléggé!

    A XVIII kerületbe járok fodrászhoz és ott lett egy szempillaépítő csajszi, gondoltam adok egy utolsó esélyt a 3D műszempillának..elmentem hozzá és annyira jól bírja hogy már a 3. héten vagyok túl töltés nélkül!!
    Még az is szimpi hogy nem egy fix áron tölt, hanem 1.500Ft-ról indul az első héten belül azt hiszem. Itt a weboldal is http://3dmuszempilla.info/

    Mindenkinek további szép estét és jobb tapasztalatokat!
  3. 2013. január 9. 01:1443.

    Sajnos en is feltetettem szalas 3Ds szempillat, nem tul hosszut, hogy ne legyen nehez a szempillamnak. 
    4 het mulva katasztrofalisan neztem ki...
    Rovid csutkak voltak a szempillaim. Nekem is azt mondta a kozmetikus, hogy azert van mert nem megfeleloen vigyaztam rajuk, ami nagy hazugsag, mert mindent beturol beture betartottam, mert feltettem oket.
    Hulye voltam, hogy felrakattam, mert szepek es erosek voltak... 


    Jo helyen csinaltattam, jominosegu anyagokkal, de ez semmifelekeppen nem egeszseges!
    CSAK AKKOR RAKASS FEL, HA UJRATOLTETED OKET 3-4 HETENTE.
    En tobb emberrel beszltem es mindenkinek csutka lett utana, csak kozmetikustol es olyantol hallttam, hogy nem lesz az, aki "ebbol el".
    SZERINTEM EZT MINDENKINEK TUDNI KELL!!!

     Ha megis felrakatod vallad, hogy kb 2 teljes honap kell mire rendbejon. 

    előzmény:
    Estudante (1)
    2009-04-09  17:38
  4. 2012. július 15. 20:2042.

    Szia!

     

    4 hetente ujra rakod? ...mert a tapasztalatom szerint 3 het utan azert mar a nagy tobbsegnek csak 3-4 antenna radarozik fent...:))) 

  5. 2012. július 15. 20:1841.

    A Latisse egy gyogyszer a zoldhalyog kezelesere. A szempillak erosodese es novekedese a mellekhatasa...

    Amerikai laboratoriumban ebbol a szemcseppbol fejleszettek ki a Neulash szempilla noveszto szerumot, aminek nincs mellekhatasa. Antiallergen, paraben mentes es meg allatokon sem teszteltek...

    3 eve napi szinten rakom fel a vendegeimnek a 3d szempillakat. van, akinek mar tobb, mint 2 eve, minden karosodas nelkul. Ha van kerdesetek, nagyon szivesen valaszolok! :)

    Szep estet! 

    előzmény:
    Inaara (40)
    2012-06-21  14:43
  6. 2012. június 21. 14:4340.

     

    Nekem is nagyon tetszik, láttam már egy-két gyönyörű eredményt, de mégis tartok tőle. Egyrészt a sokat emlegetett sajátszempilla-károsodás miatt, másrészt én szeretem éjszakára a zsíros krémeket, olajokat, ez pedig ugye úgyszólván kizáró ok.

    A Latisse szempillanövesztőt sosem próbálnám ki - tényleg sokkal hosszabbak lesznek a pillák tőle, de én nem kísérletezgetnék egy szemnyomás-csökkentő gyógyszerrel, ami ráadásul barnává színezné a kék szememet, ezenkívül újabb mellékhatásként megfigyelték, hogy a szem körüli zsírt leépíti - ez a zsír pedig egyik legfontosabb záloga a szép sima, telt és fiatal szemkörnyéknek, s az öregedéssel amúgy is fokozatosan épül le...  :-(

    Asszem, maradok a tartós pillafestésnél és a spirálnál.

     

    előzmény:
    Estudante (1)
    2009-04-09  17:38
  7. 2012. június 21. 09:3239.

    Szia,

     

    még nem olyan mint volt, ez onnan is látszik, hogy az alsó szempilláim, ahova nem került ragasztás, hosszabbak, mint a felső. Azért reménykedek, hogy nő, mert a másfél hónappal ezelőtti állapotnál hosszabb, csak az elmúlt időszak azért kicsit megterhelt lelkileg. (Ezen lehet nevetni, de az arcomról van szó.)

    Az okok?... Talán, hogy elhittem ettől nem lehet bajom. 

    A kozmetikus egy elismert márkát használt elmondása szerint. Én is megnéztem, és elég sokan dolgoznak a net alapján ezzel a márkával.

    Lehet nem értett hozzá. Lehet a ragasztó volt rossz, mert éreztem, hogy összeragadnak a szálak, szóltam is neki. Vagy nem tudta feltenni, bár tanulta és tanfolyamon oktatták neki, amire minden kozmetikus elmegy, aki ilyet alkalmaz. Egy kicsit "szadista" is lehetett, mert kitépte az alsó összeragadt szálakat szó nélkül, miközben nekem azt magyarázta, hogy nem nem lehet az alsó szálakat kiszedni, még ha akarná se. Persze ezt a székben nem láttam, csak mikor másodszor voltam nála, akkor még eréjesebben kértem hagyja abba majd én megnézem, és akkor vált egyértelművé, bár azt sem nagyon engedte.

    Hosszúak, de elég gyengék lehetnek a szempilláim, szőrös típus sem vagyok így nem nő gyorsan.

    De abba gondolj bele, ha szépet szeretnél, kb 90 vagy elég sok szálat feltesznek, azt mondják 2 hét múlva kell tölteni. Azért figyelsz annyira magadra. A sáját szempillád 2 hét alatt ritkul annyira, mármint esik ki annyi szál, hogy feltűnő legyen? Szerintem magától nem hullik ennyire az biztos.

    És nem, a leszedés nem volt brutális, mivel volt egy oldószer, ami szépen leoldotta, minden erőszak nélkül, bár ettől nagyon parázott a kozmetikuska, mondta is minek oldatom le, majd magától kijön, gondolom félt a reakciótól, mert már kapott ilyet, amit mondott is, csak egyszerűen, ahogy írtam korábban, hülyének nézte az illetőt. Én pedig nem birtam volna, ha ilyen ütemben 4-esével 5-ösével hullik ki. A sajátommal azóta sem történt ilyen.

    Azért, hogy még elrettentőbb legyek, sajnos én láttam olyan lányt, akinek nem volt szemöldöke és szempillája sem, mert kiskorában kitépkedte, ez egy betegség lehetett nála, de nem nőtt ki neki. :( Ez is fokozta a parámat. És a szemöldöke se úgy nő vissza senkinek sem, ha teljesen kiszedeti, szerintem. 

    És igen, elmondtam a kormetikusnak, hogy ez nem ilyen volt, ő erősködött, dehogy ekkora volt, mert akkor tuti a nagyobb méretet tette volna, fel, meg jött ezzel az átmenettel is. Húúú akkor nagyon mérges lettem, mondtam, én kértem, hogy a kisebb legyen, és közöltem mint írtam én tudom mekkora volt, hisz ezekkel éltem. Másrészt meg nem tűnt fel neki, hogy nem egy ilyen véleményt kapott már. Mikor jobban erősködtem, hogy ez biztos, akkor csak annyi volt a válasz, de akkor mit mondok a vendégeimnek?! Mondtam az engem nem érdekel, én most hazamegyek és kibőgöm magam.

    Velem ez történt és ahogy olvashattad itt, másokkal is előfordult már. A Te döntésed, olvashatsz másokat is, akik imádják...

    Még talán annyit tanácsolhatok, ahogy egy korábbi hozzászóló is írta, vannak elérhető tincses termékek, amiket magadnak is fel tudsz tenni. Ilyet én is tettem már fel egy-egy bulira, és ezeket nem a szempillához ragasztottam, hanem a tövéhez. Másnap le kell szedni, és ettől nem hullott ki, talán pár, 1-2 előfordul a megteheléstől, bár eléggé óvatos voltam.

     

    Ha visszanőne az eredeti pillám jelzek... addig csak reménykedek

    Nyugodtan kérdezzetek, ha valami felmerül 

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_337076 (0)
     
  8. 2012. június 19. 12:3738.

    Szia!!!

    Mostanában gondolkodom hogy ragasztok műszempillát, de eléggé megijesztett a tapasztalatod. Jobb már a helyzet? Szerinted amúgy mi lehetett az oka, hogy nálad ilyen balul sült el a dolog? A kozmetikus elbaltázta? Rossz minőségűt rakott fel? Barbár módon szedte le???

    Remélem, hogy akkor ott elmondad neki hogy ez nagyon nem ilyen volt!! LEgalább bocsánatot kért vagy kötötte az ebet a karóhoz hogy márpedig csak az átmenet miatt tűnik kisebbnek???  

    előzmény:
    helga9 (37)
    2012-06-16  11:10
  9. 2012. június 16. 11:1037.

    Sziasztok,

     

    mivel láttam több embert is érdekel a dolog, gondoltam tájékoztatok, mi is történt az elmúlt egy hónapban.

     

    Az eredeti szempilláim még nem kaptam vissza, bár nőtt már valamit, ami azt jelenti, hogy már nem 2-3 mm-es szempilláim vannak. 

    Ápolom, igaz nem a dm ben vettem a szert, ez annyiban segít, hogy kondicionál, valamint a ricinusolajat is kenem.

    Köszönöm az ajánlásokat, és olvastam van vmi csodaszer is, ezt még megfontolom.

    Az az igazság, tényleg, hogy nem mindenki egyforma, és van, aki nem az a szőrös típus, ezt a kozmetikusok is alárhatják. Van akinek nagyon gyorsan nő a szőre, van akinek alig. Ezért is alapvető lenne, hogy tájkoztassanak a kozmetikusok, hogy fennáll a veszélye annak, hogy ettől a dologtól, könnyebben kihullik a szempillája a vendégeknek.

    Igen egyet értek, jó minőség fontos, és ki tudja én mibe futottam bele, de a kormetikus arról tájékoztatott, hogy ez nagyon jó minőség, megbízható.

    Szóval azért írtam, mindinkinek joga van tudni, hogy ez lehet káros is.

    Másrészt pedig, elég hosszúak voltak az eredeti szempilláim, és mivel olyan helyen dolgozom, a kozmetikus a nagyobb méretet ajánlása után én kértem, hogy a kissebbet tegyük fel, ne legyen annyira feltűnő. 

    Igen hullik a szempilla, de nem 3-4 vagy csomókban egyszerre, ez elég fúrcsa. Összeragadnak a szálak, és ha egy kijön tépi a többit, nem tudom más hogy ragasztja, de ez a nő az egéz sort összeeszkábálta, mármint összeragadt az összes a tövénél. 

    És az biztos, hogy az erősebb szálak jobban meg lesznek terhelve, bármit ragaszt is hozzá bárki, ezáltal könnyebben kijön, vannak akiknek nagyon erős a szőre, és a pillája, de nekik nagyon nagy szerencséjük van, ami nagyon jó, csak nem mindenki egy kaptafa.

    Nekem az erősebb hosszabb szálak mind kijöttek, még mindig nem olyan mint korábban, tehát nem a műszempillás korban, hanem amivel éltem hosszú éveken kersztül. Elég drága mulatság lett, ha beleszámoljuk az utána vett ápolókat és minden lelki mizériát.

     

    Én ezt tudom mondani, és tényleg köszönöm a hozzászólásokat és a segítséget. Mindinekinek a saját döntése, de jobb ha tudja ez a bigyó árthat is, és utána lehet neki nem lesz baja, az egy dolog, de a gyógyszerre is rá vannak írva a mellékhatások, gondoltam, egy mellékhatást leírok, ha már a vendégek ilyet nem kapnak, csak szóbeli véleményeket.

     

    További nővekedésben bízva üdv,

    Helga 

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_337076 (0)
     
  10. 2012. június 15. 17:5836.

    Szia Helga9,

     

    szerintem sokan nem értenek még igazán a szempilla készítéshez. Az én véleményem szerint, a szem környékén kizárólag jó minőségű dolgokkal szabad dolgozni. Azt mindenkinek meg kell értenie, hogy nem attól hullanak ki a felragasztott szálas szempillák, mert rosszúl rakták fel, meg túl forró a fürdővíz, meg azért mert állandóan dörzsölte.

    A szempillák átlagosan 3 hónapig "élnek" a kinövéstől a kihullásig. Hogy ez alatt a 3 hónap alatt mikor kerül rá a műszempilla, azt senki nem tudja. Lehet, hogy éppen 1,5 hónapos, lehet, hogy 2,5. 

    A kiválasztott felragasztára kerülő szempilla formájának az eredetire hasonlítania kell ahhoz, hogy megfelelően tudjanak tapadni. J-re nem kell feltétlenül D pillákat tenni. 

     

    A ragasztónak kiváló minőségünek kell lennie. Nem használhatsz olajos vagy zsíros alapú sminklemosót , csak vízzel oldódó sminket használhatsz.

    Attól mert felrakják már lassan ingyen, nem azt jelenti, hogy akkor most hónapokig tuti lesz. 2-3 hetente pótoltatni kell a kihullott darabokat.

     

    Aztán van olyan is, hogy allergia, amire a fent leírtak nem érvényesek. 

    Attól hullhat a szempilla 3 hónap ide oda.

     

    Én leginkább a tincses szempillát részesítem előnyben, ( no nem a DM-eset hanem egy szempilla webáruházban XXL Lashes -facebookon is fent van) mert magamnak is fel tudom rakni, könnyen megtanulható ha elalszom brutálisan, vagy kihullik valamelyik, akkor gyorsan otthon pótlom. A csomagban amit rendeltem van 3 méretben szempilla, ragasztó, oldószer, csipeszek, kristálykő, szivacspad, alsó szempilla leragasztó tapasz....stb.stb.

     

    Időnként ugyan nem árt pihentetni, nekem most 5 hétig volt fent, tegnap szedtem le ( baromi egyszerűen) , féltem, hogy "nem marad semmi", de minden rendben van.  Most használni fogok 2 hétig egy szempilla növesztő szérumot ( nem DM-est, ugyan onnan) és aztán már rakom is fel újból. ,

     Mert imádom

     

    és én igenis úszom is vele! 

    előzmény:
    helga9 (34)
    2012-05-26  16:17
  11. 2012. június 4. 19:4635.

    Szia!

     

    Leteznek mar a ricinusolajnal sokkal inkabb szempilla novesztesre hasznalatos szerek. Az eredeti mar Magyarorszagon is kaphato. 4-6 het alatt gyonyoru, SAJAT szempillaid lehetnek! :)

    A 3D, ha szakember rakja fel, nem karosit, de sajnos a vendegek mindig hosszabb es dusabb pillasorra vagynak...hozzaszoknak...igy olyan mereteket akarnak, ami mar a sajat pillak rovasara megy. (szemelyes tapasztalat, 4 eve epite szempillakat, nap mint nap...) Nekik is nagyon bevalik a szer, mert meg hosszabb es dusabb pillasoruk lehet...:) 

    előzmény:
    drucy (30)
    2012-05-06  18:38
  12. 2012. május 26. 16:1734.

    Köszönöm a két hozzászólást és a tanácsot valamint ezúton szeretnék elnézést kérni a lendületből elkövetett elírásaim miatt.

    Annyira jó hogy van valakinek már tapasztalata így már merek reménykedni, hogy visszakapom a pilláimat.

    Kenegetni fogom olivaolajjal, vettem még ricinusolajtat, olvastam hogy az még  használhat, és vettem egy kozmetikai növesztő cuccot is, nem extra a nagyobb drogériákban meg lehet találni, és reménykedek...

    Ha valaki tud még valamit szívesen fogadom. 

    Természetesen az lett volna a legjobb ha nem kerül ilyen helyzetbe senki sem.

    Véleményem szerint a pénz akkora nagy úr, hogy vannak olyanok, akik kihasználják, hogy mi nők annyira szeretnék még szebbek és jobbak lenni. 

    Mondjuk még gondolkozom a fogyasztóvédelmen, bármely kockázatról illik tájékoztatni, és ezt a dolgot úgy hirdetik, ha megnézitek nem roncsol, nem árt... több helyen is olvastam, engem is ezzel fűztek be.

    Aki nekem csinálta pl. elejtette, hogy vkik mondták h letörte nekik, majd gyorsan hozzá is tette a betanult, agymosott szöveget, és az volt a hülye, aki meg merte jegyezni neki, valamint ahogy itt olvasom tényleg nem csak én tapasztaltam ezt.

    Szép napot, nekem már kicsit jobb...  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  13. 2012. május 26. 11:1133.

    Teljesen egyetértek, sajnos a mű dolgok mindig visszaütnek előbb-utóbb. Nekem is volt műszempillám kb fél évig, kb 1 hétig szép, utána elkezd kihullani, összeragadni, és mikor leszedettem, nekem is tök rövid volt az eredeti. Engem is azzal 'altatott' a kozmetikus, hogy 'csak rövidebbnek tűnik, mert a műszempilla sokkal hosszabb, mint az eredeti' de ez hazugság. De nyugtasson meg titeket az a tudat, hog tényleg VISSZANŐ és újra az eredeti lesz, ez kb 4-5 hétbe telik.

    Műkörmöm 1X volt, a tanuló barátnőm rakta fel gyakorlásképp, 4 napon belül letépkedtem mert annyira idegesített, és utána nagyon ronda volt a sajátom. De én akkor érzem jól magam, ha teljesen le van vágva, különben zavar. 

     

    A hajhosszabbítást nem próbáltam, de szerencsés vagyok, mert anélkül is szép hosszú a hajam.

    előzmény:
    rockcica (32)
    2012-05-26  09:21
  14. 2012. május 26. 09:2132.
    Olivaolajjal egy kis fülpiszkálóra rácsepegtetve kenegesd át gyakran, és előbb utóbb helyrejön. Az a rossz ezekkel a műdolgokkal, hogy hiába gyönyörűek, mind, a hosszú felrakott haj,(és tök mindegy- milyen technológia, mindet kipróbáltam) a szép műköröm, (ami most is van, mert az eredetim gyenge) a műszempilla, csak az a baj velük, egytől egyig tönkreteszik a meglévő, eredeti dolgokat.A hajtól, amikor leszedik, a fele kihullik, elgyengül, semmi tartása nincs, kb. fél év amire újra emberi formát ölt a fej,az is csak akkor, ha legalább hét-nyolc centit levágnak belőle regenerálásképpen.Köröm: ha leszedik, vagy ha valakinek nincs többé ideje-pénze eljárni körmöshöz, szintén több hét, amire helyrejön, mert nagyon elvékonyodik.És hát itt a szempilla, dettó ugyanaz mint a fentiekben  említett két kiegészítő. De hát a hiúság nagy úr.. Sajnos én is az vagyok, mert többször is megcsináltam a hajam is , szempillám is, körmöm is, de nagyon rajta vagyok hogy kibírjam ezek nélkül. A hajam most kezd rendbejönni, műszempillám már régóta nincs(esküvőn volt utoljára), egyedül a köröm, ami megmaradt. (de az is azért, mert a páromtól kaptam egy komplett műkörömépítőt, és így már muszáj csinálnom...
    előzmény:
    helga9 (31)
    2012-05-26  09:04
  15. 2012. május 26. 09:0431.

    Szia,

     

    jobb ha a tényeket írom, mert ezt nem közlik senkivel. Én 3 hét után most mosattam le és szörnyű. Eltűnt a saját szempillám. Körülbelül fele akkora mint korábban volt. A hosszabb tartó szálak kind kihullottak,és letörtek a szebbek hosszabbak.. 

    Én ápoltam vigyáztam rá.

    Sírógörcsöt kaptammikor kijöttem a kozmetikustól. :(

    Ráadásul hülyének is nézett mert mindenféle kifogásokkal meg leoltásokkal etetett ( Most ez fúrcsa, mert nagy az átmenet... meg visszanő..., hát nem ezért vagy azért, de  tisztában vagyok vele, mekkora volt hisz 27 évig életem velük...). Azért is vagyok nagyon csalódott, mert előtte megkérdeztem és nem tájékoztatott, természetesen akkor nem vállaltam volna.

     Ráadásul azt sem közölte, mikor tette fel, h vigyázni kell hogy az alsó szálakkal ne ragadjon össze, persze legagasztotta, de nem jól vagy nem tudom... és persze összeragadt mikor szét akarta választani kértem hogy ne hózza ki, mert akkor inkábbén megigazgatom, lemosom nekem többet ér a saját szempillém... nem nem ezt csak ki kell akasztani...hangzozz a válasz.. mikor már éreztem  gond lehet, mondtam had nézzem meg, akkor láttam meg h persze h kitépte az alsó szempilláimat.

    Nagyon sokat sírtam, tényleg kérek mindenkit, hogy hagyja inkább mert káros...

    Nem tud valaki segíteni, hogy van-e megoldás... szempillanövesztő... vagy bármi ami segít

    Nagyon el vagyok keseredve

    Sziasztok... 

      

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  16. 2012. május 6. 18:3830.

    Eddig kétszer rakattam fel X... L...s műszempillát, és mindkétszer kihullott a saját szempilláimmal együtt 3 hét alatt! Most éppen ott tartok, hogy megint nincs szempillám, csak kb. 2 mm-esek. Nem túl szép látvány!Azt hittem hogy először esetleg rosszul tették fel, de nem, másodszor is ugyan az az eredmény. A legrövidebbet tették mindkét alkalommal, de úgy látszik, hogy az én pilláim nem bírják..Most ricinus olajjal kenegetem, de még semmi eredmény.. 
    előzmény:
    Estudante (1)
    2009-04-09  17:38
  17. 2012. március 29. 20:4629.

    Sziasztok!

     

    Több éve szempilla hosszabbítással, dúsítással foglalkozom Székesfehérváron. 

    Minden fajta 3D szempillával kapcsolatos kérdésre/kételyre nagyon szívesen válaszolok, írjatok bátran!

    JB termékeket használok.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  18. 2011. július 11. 13:5328.

    Sziasztok!

     

    Ezekrol a szempillakrol illik tudni, hogy par hetnel tovabb nem tartanak. Termeszetesen attol fugg, kinek milyen gyorsan cserelodik a szempillaja. Tudniillik ez nem leesik, hanem a termeszetes szempilla cserelodesnel egyutt hull ki a szempillaval (mivel ra van ragasztva). En is tudok Bp-en egy jo szakembert (jarok hozza) es mivel ez itt nem a reklam helye priviben megirom a telefonmszamat annak, akit erdekel.

    Kellemes szepulest, sziasztok

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  19. 2011. július 9. 19:1027.

    Sziasztok!

    Nekem nagyon tetszett, amikor voltak pilláim, csak egy volt a gond, nem szóltak, hogyha forgolódós vagy alvás közben akkor hamarabb kihullik. Én Székesfehérváron csináltattam 4500,- és végtelenül jól csinálja a csajszi, ő is JB-t használ....de hát mivel én az egész éjszakát végig forgolódom így tartott 1-2hétig a fent maradás...:( Meg én szemdörzsölős voltam...alig bírtam ki, hogy ne dörzsöljem meg néha...:P

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_904261
    Torolt_felhasznalo_904261
    2011. július 9. 08:0926.

    Sziasztok!

    Várom a véleményeket kinek mi a tapasztalata a 3D SZEMPILLÁRÓL?

    pl. ha engedem fürdésnél a forró vizet az arcomra úgy is fent marad?

    Szóval kinek mi a tapasztalata?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  21. 2011. január 12. 13:1725.
    Szia! Timi vagyok, és én is Dunakeszin lakom. Szeretnék 3D szempillát csináltatni, csak kicsit félek, hogy elrontják. Szimpi volt, amit írtál ezzel kapcsolatban. Az a kérdésem, hogy foglalkozol-e még vele, és ha igen, hogy tudlak elérni? Előre is köszi. Timi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660688 (21)
    2009-10-05  12:02
  22. 2010. július 23. 23:0124.

    Sziasztok!
    Pécsett és  környékén foglalkozom 3Ds, szálankénti szempillahosszabbítással, dúsítással. Szerintem egy fantasztikus lehetőség azoknak, akiket nem ajándékozott meg a természet hosszú, dús pillákkal. Imádom, hogy reggel felkelek és nem kell órákat sminkelni! Mindig szép!
    Akinek hosszú pillája van alapból, de valami miatt nem elégedett, szerintem nagyon fel lehet dobni pár szálas kiegészítéssel!

    Ha érdekel valakit, szívesen segítek.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  23. 2010. június 2. 13:4823.

    Sziasztok!

    Alapból szép hosszú szempillához szerintetek érdemes felrakatni 3D-set?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  24. 2009. november 27. 08:0022.

    Szia Bű-bájos,

     

    Én is Jane Beauty pillákat rakatok fel, már vagy egy éve. 

    Közelebb vagy, mint ahová most járok így lehet,hoyg legközelebb meglátogatlak. 

    Érdekelne , hogy mennyi az akciós felhelyezés ára?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660688 (21)
    2009-10-05  12:02

Címlap

top