Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

ScienNet???

Moolly
Létrehozva: 2009. március 9. 20:51

Sziasztok!

 

Erről az új vállalkozásról szeretnék többet tudni. Ismeri valaki? Esetleg tudjátok, hogyan lehet regisztrálni?

 

  1. 2011. május 3. 13:45749.
    Nállunk a családban is nagy a kuss olyan mintha soha nem is lett volna ez a hatalmas nagy lehetőség a gazdagodáshoz :D Jött a kutyára dér !!
    előzmény:
    serpentine (748)
    2011-04-30  10:22
  2. 2011. Április 30. 10:22748.
    Én is várnám vissza a nagyszájú befektetőket, vajon mennyit gazdagodtak?? :-)))))
    előzmény:
    Barbinó (747)
    2011-04-28  11:55
  3. 2011. Április 28. 11:55747.
    Tyűűűű,de húú,de eltűnt mindenki!! :D
    előzmény:
    Moolly (1)
    2009-03-09  20:51
  4. 2010. július 10. 08:58746.

    Igen, köszönöm! :)

    Már én is örülök, hogy nem léptem bele a kakiba. 

    Igaz, hogy azóta még nem gazdagodtam meg, (pedig ha beléptem volna! ), viszont nyugodtan alszom, és annyi van mindíg amennyi nagyon kell!!!

    előzmény:
    Barbinó (745)
    2010-07-09  11:11
  5. 2010. július 9. 11:11745.
    Szia!Látod most bizonyosodik be milyen jól is döntöttél ha így döntöttél!De látom akadnak törölt felhasználók:Érdekes,vajon ki törölte magár valamelyik vehemens aki nem vállalja a nagy szavainak kirohanásainak a felelőségét???Ismerősömék kölcsönt vettek fel miatta 2 milliót raktak be most árverezik lassan a házukat .Megérte???? Megvakítják az embereke sajnos és eza  vége én semmibe be nem lépek tőllem jöhet akárki .Pedig szüleim meg is haragudtak rám mert enm léptem alájuk .Hát haragudjanak inkább.DEEE Ők sem beszélnek semmiről viszont költöznek  Ez jelent valamit.Ellenségeket szerezhetsz könnyen.Vajon hány ember adta a pénzét általuk??Mert megbíztak bennük??Egészséges és boldog életet kívánok neked.Pénzünk annyi legyen éhen ne haljunk házunk legyen járok bicajjal inkább eztán is
    előzmény:
    Moolly (736)
    2009-12-12  22:02
  6. 2010. február 26. 18:10744.

    http://stop.hu/articles/article.php?id=619041

     

    Egyh amar nem kapcsolják vissza a ScienNet szerverét

     

    ScienNet, VPOP, adócsalás, offshore

     

     

    A közeljövőben nem várható a ScienNet szerver ismételt üzembe helyezése - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) az adócsalás miatt indított nyomozás jelenlegi adatait ismertetve pénteken az MTI-vel.

     

     

     

     

     

    A közlemény szerint a ScienNet International LLC magyarországi tevékenységével kapcsolatban - a jelenlegi adatok alapján - különösen nagy mértékű adóhiányt okozó adócsalás bűntett elkövetése állapítható meg, amely miatt a nyomozó hatóság gyanúsítottként hallgatta ki a társaság meghatalmazott képviselőjét.

    A VPOP november 20-án rendelt el nyomozást a Washingtonban bejegyzett cég magyarországi tevékenysége miatt. A társaság képviselője 2009. november 27. óta előzetes letartóztatásban van, a határidőt a bíróság a héten hosszabbította meg három hónappal.

    A nyomozás során megállapították, hogy a weboldal - amelynek elérése a www.sciennet.com oldalon keresztül volt lehetséges - egy Magyarországon elhelyezett szerveren üzemelt. A szervert a nyomozó hatóság lefoglalta, annak nagy mennyiségű adattartalmát teljes egészében le kell menteni, ki kell értékelni, ezért a szerver ismételt üzembe helyezése a közeljövőben nem várható.

    A VPOP közlése szerint több olyan beadvány érkezett, amelyben magánszemélyek, egyéni vállalkozók a 2009. évi szja-bevallás elkészítéséhez kérnek segítséget, illetve igazolást. Felhívta a figyelmet arra: a törvény rendelkezései szerint a nyomozó hatóság nem adhat és nem is ad igazolást a ScienNet-rendszerből bevételek, jövedelmek összegéről. Minden, a rendszerből jövedelmet realizált magánszemély, egyéni vállalkozó és gazdasági társaság saját felelőssége, hogy önadózóként, a jogszabályok szem előtt tartásával, határidőre tegye meg bevallását, a rendelkezésére álló adatok alapján.

    A nyomozás során több tanút hallgattak ki, számos házkutatást tartottak, iratokat foglaltak le. A hatóság kiemelt figyelmet fordít a társaság tevékenységéhez kapcsolódóan felmerült offshore cégek részére kiutalt, több száz millió forint nagyságrendű összeg jogalapjára, a ScienNet-rendszer működésének jogszerűségére is - áll a közleményben.

    Az előzetes adószakértői vélemény adatai alapján a cégnek 2008-ban több adónemben összesen mintegy 960 millió forint adót kellett volna bevallania és befizetnie a költségvetésbe. A vámhatóság korábbi közlése szerint a bonyolult, speciális törzsvásárlói közvetítéssel foglalkoz vállalkozás tevékenységét kizárólag Magyarországon fejtette ki, egy erre a célra itt bejegyzett, azonos tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozást felhasználva. A cég adófizetési kötelezettségének a bejegyzés szerinti országban sem tett eleget, adószámmal nem rendelkezik.

    A törzsvásárlói közösséget működtető online rendszer három évvel ezelőtt indult el Magyarországon, ahhoz azóta 440 ezer vásárló és több mint 11 ezer cég csatlakozott.

     

     STOP

    Forrás: MTI

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  7. Torolt_felhasznalo_311668
    Torolt_felhasznalo_311668
    2010. január 5. 05:49743.

     

    Időnk kevés, mégis hajt valami tovább

    Kormos városomban rám nem várnak csodák

    Hajszolt kutyák futnak az út menti porban,

    Új közösségek nyílnak a régiek becsuknak.

     

    Fáztam eleget az utcák kövén,

    Falhoz dőlve a balekokra vártam én.

    Nagy pénzeket forgattunk,osztottunk szét.

    Időnk kevés, mert hamar lekapcsolnak minket.

     

    Titkaim nem őrzi a rendőrség meg

    De a webirodából az emlék megmarad nekem

    Újra átélem örök hangjait,

    Ha szól a Zsolt, álmodom a világot vele.

     

    Álmodtam egy webirodát magamnak,

    Itt állok a számítógépem előtt.

    Adjátok vissza a szervem, hogy be tudjak lépni,

    Van hitem a hatóságok előtt.

    előzmény:
    scsillus (742)
    2009-12-21  15:01
  8. 2009. december 21. 15:01742.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_873362 (741)
    2009-12-16  19:56
  9. Torolt_felhasznalo_873362
    Torolt_felhasznalo_873362
    2009. december 16. 19:56741.

    Laineman Zsolt testépítő, hálózatépítő és médiaszereplő . A kis Lman. 1976. szeptemberében látta meg a napvilágot a magyarországi Bugyiban, ezt a napot a világ 37 országában nemzeti gyásszá nyilvánították. Lman sváb, judeai, filipin felmenőkkel bír. 2005-ben úgy döntött, hogy Washingtonba utazik és üzleti karrierbe kezd. A város lakói az utcára vonulva ünnepelték 2006-os távozását, ezzel az eseménnyel hozható összefüggésbe a hírhedt washingtoni rém kivégzésének elhalasztása.
    A magyar karrier
    Míg Washingtonban élt, addig csak a helybéliek tekintettek rá furcsán, az igazi áttörtést azonban Magyarországon érte el. Ekkor vált nemzetközlieg ismertté. Felmérések szerint, csak a látáskárosultak és a homokóra gyüjtők körében nem arat osztatlan sikert megjelenése. Kedvenc filmje: A “Kamu és gyémánt” című lengyel film. A gyémántok iránti szerelmi csalódását követően, 50 matematikust kért fel egy új, eddig még ismeretlen, bináris, péncsináló rendszer kidolgozására. 2006. február 17-én debütált a közönség előtt az elkészült, alaposan kiszámított és megtervezett tudományosnak keresztelt, pénzcsináló hálózatával, mely országszerte merevedési hullámot váltott ki (innen ered a mondás: "Megmeredt, mint magyar csóka a Sciennettől."). Ennek hatására megbénultak a közintézmények Magyarországon, mint például az adóhivatal, leálltak a vonatok, és a tőzsde is bezárt, csak a Népbank bírta követni a változásokat. A kialakult állapot eszkalálódását megelőzendő, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök több miniszterével karöltve válságstáb felállítását kezdeményezte, és kénytelenek voltak ők is több offshore céget nyitni Cipruson. Félő volt, hogy Zsolti megelőzi őket, és előbb hordja ki a magyar pénzeket. Ez, mint később kiderült, megkérdőjelezhető döntés volt, mivel a zseni megjelenése a válságstáb munkáját is megbénította, hasonlóan az országon végigsöprő hullámhoz. Még ez év juniúsában a szerbiai beférkőzésért folyó tárgyalások 2. napján a független maradni kívánó oroszbarát és vajdasági küldöttség tagjai között verekedés tört ki, amit egy ENSZ-megfigyelő fékezett meg egy kép felmutatásával a “Hello! Zsolti vagyok.” című fotósorozatból. 2009. április 12-én Gyurcsány Ferenc nem bírta tovább cérnával, kulcsra zárt dolgozószobájában megírta lemondólevelét, azóta egy zepléni barlangban él remeteként. Zsolti ellen puccsot szervezett az új kabinet, és novemberben a Köztársasági Őrkommandó, és az Inkasszó segítségével betörték rózsadombi házának ajtaját és lekapcsolták őt, meg a szerverét, meg a mobil telefonját. Vele együtt elvitték a kocsiját is. Volt ott valami csaj is, az nem kellett senkinek, azt ott hagyták. A világméretű felháborodás hatására Ausztráliában még aznap rendkívüli gyűlést hívtak össze, melynek témája az volt, hogy hogyan szszabadíthatnák ki Zsoltit, hogy tovább nyomhassa a kengurus reklámjait. Zsolti elfogatásáról közzétett videónak, a klímaváltozásra kifejtett hatását jelenleg is vizsgálja egy nemzetközi kutatócsoport. Hivatalosan meg nem erősített információk szerint a 2009. évvégi forint gyengülés Zsolti szerverének lekapcsolásának tudható be. Zsoltira most nagyon vigyáznak, mert a külföldi offshore cégek számláihoz csak egyedül neki van hozzáférése egyenlőre. A titkosszolgálat véleménye szerint, ha az offshor állam, kétes hirnevű bankja tudomást szerez arról, hogy sosem fog jelentkezni senki a pénzért, a pénzt a bank vezetőségi tagjai szétosztják maguk között, és még egy karácsonyi lapot se küldenek nekünk szegény magyaroknak.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_450412
    Torolt_felhasznalo_450412
    2009. december 13. 12:57740.
    nem az vagyok hanem reklám szakember és nem tud elbánni velem senki mert kitartó,kreatív,tiszta lelkű vagyok!Szeretem az egész világot,mert Isten teremtményei csak szerethetik az embereket,majd szólj amikor  így tudsz érezni te is !
    előzmény:
    Barbinó (739)
    2009-12-13  11:16
  11. 2009. december 13. 11:16739.
    Így ezt nehéz lenne elmesélni hosszzúúú lenne.Egy kaméleonról aki 1000 néven írt már mindenhova.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_450412 (737)
    2009-12-12  22:17
  12. Torolt_felhasznalo_839989
    Torolt_felhasznalo_839989
    2009. december 13. 09:41738.

    Sziasztok!

     

    Megköszönöm, ha megosztjátok a véleményeteket a ScienNetről, vagy bármely hasonló MLM rendszerről az alábbi címen:

    http://mlmforum.blog.hu

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. Torolt_felhasznalo_450412
    Torolt_felhasznalo_450412
    2009. december 12. 22:17737.
    kiről beszélgettek?
    előzmény:
    Barbinó (732)
    2009-12-11  20:41
  14. 2009. december 12. 22:02736.

    Köszi az érdeklődést. Valóban, csak érdeklődtem egy kicsit, nézelődtem, hallgatóztam és úgy döntöttem, nem kezdek bele.

    :)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_658093 (712)
    2009-12-07  16:40
  15. 2009. december 12. 21:59735.
    Neeem, köszi, nem léptem be! :)
    előzmény:
    pecoszti (678)
    2009-12-01  11:41
  16. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. december 12. 07:40734.
    halika,látom szeretsz olvasni épp mit olvasol?
    előzmény:
    Edith7 (730)
    2009-12-10  14:46
  17. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. december 12. 07:40733.
    előzmény:
    Barbinó (732)
    2009-12-11  20:41
  18. 2009. december 11. 20:41732.
    Szerbusz!!Most jól megnevettetél már jobban toppon vagyok mint te :D már névről gondoltam ,hogy ŐŐŐ az akivel te itt írogasz. De azért csak rájöttél .
    előzmény:
    Edith7 (730)
    2009-12-10  14:46
  19. Torolt_felhasznalo_291970
    Torolt_felhasznalo_291970
    2009. december 10. 14:50731.
    22 éves koromtól nem tudok olvasni...nincs semmilyen témájú....semmilyen írótól....
    előzmény:
    Edith7 (730)
    2009-12-10  14:46
  20. 2009. december 10. 14:46730.

    Jesszusom, ez is  vagy?

    Nagyon szépen kérlek olvassál már egy kicsit a net helyett.....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_291970 (727)
    2009-12-10  14:44
  21. Torolt_felhasznalo_291970
    Torolt_felhasznalo_291970
    2009. december 10. 14:45729.
    én Eric von Danikent szerettem a legjobban és COOK-ot.....
    előzmény:
    Edith7 (726)
    2009-12-10  14:43
  22. Torolt_felhasznalo_291970
    Torolt_felhasznalo_291970
    2009. december 10. 14:44728.
    a férjem kedvenc írója a kislányunk most bújja a könyveit
    előzmény:
    Edith7 (726)
    2009-12-10  14:43
  23. Torolt_felhasznalo_291970
    Torolt_felhasznalo_291970
    2009. december 10. 14:44727.
    akinek ilyen támogatói vannak,mint nekem
    előzmény:
    Edith7 (726)
    2009-12-10  14:43
  24. 2009. december 10. 14:43726.

    Remek könyvei vannak! De tudod Rejtő utánozhatatlan és sajátosan magyar...))))

     

    ui.: neked van a legeslegoptimistább nicked!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_291970 (725)
    2009-12-10  14:29

Címlap

top