- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

úgy néz ki, hogy jövő vasárnap kezdjük az építkezést. Sajnos mindenre, amit elképzeltem nem futja, de a legfontosabbak meglesznek. Most már csak a beszerzés, szervezés van hátra, de nem olyan sok minden kell. Ajtó, ablak, padlólap, csempe... szóval ilyesmi. Majd meglátjuk, hová jutunk el és mi lesz a vége a nagy felbuzdulásnak.
Olyan meleg van, hogy nem is írom le, úgyis tudjátok. Mint ahogy azt is, hogy én nagyon nem szeretem a meleget. Sose szerettem, mindig a hideg vonzott inkább, mert - mint tudjuk - a hideg ellen fel lehet öltözni, de a meleg ellen egy idő után már nincs mit levetni, a gátlásainkon kívül. Na megyek, kipakolok a mosógépből.
holnap folyt.köv. Jön a mester az ő ajánlatával, aztán jöhet a kardiológus, hogy a várható szívroham után újraélesszen.
Úgy tűnik, hogy lesz segítség és a meló egy részét családilag abszolváljuk. Már ami a rombolást illeti...
Már ma is pista voltam, de holnapra biztos totál megpistulok a hőségtől. Miért nem születtem a fjordok közé, a kellemesen hűs Norvégiába, hogy aztán ha elegem van a fagyból, akkor lerándulnék ide ni!
Ma a törökországi zavargásokat tárgyalták ki, és ennek kapcsán szóba került törökország uniós csatlakozásának kérdése is. Illetve, hogy a tagállamok inkább ellenzik, mint támogatják. A Hayat nevü németül is megjelenö török újságot képviselö illetö egy igen meglepö kijelentést tett:
-Hát most miért ellenzik a törököket, ha egy olyannak mint Orbán Viktornak meg megengedik a tagságot!
Nahát, hogy ezek a törökök milyen tiszteletlenek!
koszonom!
jo cikkek.
Boldog Születésnapot Kívánok !
Hoztam nektek olvasnivalót, lehet még nem láttátok.
http://kanadaihirlap.com/2013/06/15/a-hibatl an-ember/
És ezt is:
http://nepszava.com/2013/06/velemeny/para-kovacs-i mre-godzilla-vs-fanyuvo.html
A csokitorta meg elárulja országnak, világnak, na meg az Nlc-nek, hogy milyen fiatal vagy.
nemnemnem!
tenyleg megcsinaltak vegul amit terveztek.
volt borsoleves. tepsiskrumpli, sult csirkecombok es sok mellehusi. grillen sult csirkemell is volt, mas fuszerezessel.
zoldsegsalata.
csokitorta, amit Regi keszitett.
ja es ketfele szusi, amit Davidka csinalt. a masodik szusi kevesebb zoldseggel keszult. sot, kulonlegesen is, hogy a rizs burkolat kivul legyen.
a zoldsegsalatat Liat segitsegevel csinaltam.
kozben Liat is, Regi is mosogattak, nem hagytak nagy kupit maguk utan.
minden finomra sikerult.
ez a hétvége izgalmasnak indult és úgy is folytatódik! Már csütörtökön kezdtem, mert a Wagner sorozatból most a Rajna kincse volt soron. Pompás volt. Aztán tegnap a barátaink legkisebb fia ballagott, úgyhogy ott voltunk egészen estig. Nagyon kellemes volt. Az ő egész szűk családjuk megjelent meg mi, akiket már családtagként kezelnek. Késő este tértünk haza. Ma Dávidnak bizonyos rituális elfoglaltsága van délelőtt, aztán pihenget majd, én pedig az egyik barátnőm 60. szülinapjának megünneplésére megyek. Remélem, hogy ez is klassz lesz. Holnap viszont jön a fekete leves: kimegyünk Szentendrére romokat takarítani. Nem tudom, hogy hogyan és mit tudunk produkálni egy nap alatt, de igyekszünk majd Pannussal amit lehet, rendbe rakni.
Liat! Úgy tűnik, hogy az ünnepi ebéd készítése olyan, mint amikor az enyémek ajándékot akartak vinni Dávidnak.
- Anyu, elkéstünk, menj el légyszíves és vedd meg, aztán vidd haza, tedd hűtőbe. Majd mi odaadjuk!
keszul a szulinapi ebedem...ki vagyok tiltva a konyhambol...anyaaaaam borogaaassss....
mar tegnap elkezdodott. David athozta a csirket, hust.
szigoruan figyelmeztetett, hogy az volt a feltetel, hogy nem leszek a konyhaban. feljottem es vartam...kb.10 perc mulva: anyaaaa!
szoval szte szedhettem a csirket, a husokat felszeleteltem...Licus bapacolta oket. a krumilat megmosta, bepacolta, tepsibe tette.
most a sutemeny keszul, szusi es salata...
kozben hallom, hogy karomkodnak...
megyek, megnezem a levesemet, mert az az en dolgom volt.
majd beszamolok kesobb.
akkor jo...megnyugodtam...
nekem egy kicsit csopogos-nyalas a szoveg. ettol meg masnak tetszhet.
izlesekrol es pofonokrol ne vitatkozzunk.
Tudod mit számolgattam az este? Hogy hányan jöttök...9-ig jutottam, de szerintem hagytam ki nemtudomkit..)))
micsoda csoda, hogy neked is csak 3x...erdekes lenne, ha 4x + 7 ev....he he...
mit vagy ilyen kukacos?
3x+1 ev. na.
(Hányszor is? Na jó, annyiszor persze nem mint én...))))
kikerem magamnak!
18 multam!

Na ezért gondoltam többek közt, hogy megint összejön és itt leszel a szülinapod környékén! Na mindegy, ha nem most jössz, akkor is
ezt most olvastam:
Ne haragudjatok a tulipánraNe haragudjatok a tulipánra. A tulipán már nagyon hamar megérezte, hogy jön a tavasz. Ahogy zöld levelét kidugta a földből, azt sokan úgy értelmezhették, hogy már itt is van. Ne rá haragudjatok, hogy leesett a hó, beállt a fagy. A tulipán jót akart. Sőt, ha belegondolok, nem is volt más választása, mint sietni az örömhírrel. Ő azon a fordulatszámon él, ahol ez kötelesség.
Most persze csalódottak vagytok, de ne a tulipánt okoljátok, amiért várni kell még. Nem ő hozta ránk a havat. És most éppen neki a legnehezebb. Élet-halál harcát vívja a jég alatt. Ő vállalta a legnagyobb kockázatot. Reménykedjünk inkább, hogy túléli. Hogy szép lesz, amint a tavaszi szellőben bólogat, akár a mesekönyvekben. Ő miattatok akar szép lenni. És biztos benne, hogy közel a tavasz. Sietett bejelenteni.
Ne haragudjatok rá. Ne rá haragudjatok.
Bornai Tibor site-ján van.
Sziasztok!
Nekem jó a Pozsonyi út elején lévő cukrászda is, legalább nem kell annyit gyalogolnom a Spinozáig, mert csak felszállok a Nyigatinál a villamosra egy megállóra. Csak messzebb ne legyen, nehezebben megy már a gyaloglás.
Akkor viszont Rupcsit megkérhetnénk, hogy foglalja majd le a helyet?
Liat, remélem a nyomtatványok beadása után is ilyen gyorsak és előzékenyek lesznek.
jo reggelt!
kepzeljetek el...
en csak ulok itt csodalkozva.
a mult heten felhivtam a tarsadalom biztosito telefonos ugyfelszolgalatat.
csak ugy altalanossagban megerdeklodni, mit lehet tenni majd az ugyemben. a kereset kiegeszitesre vagy a leszazalekolasra. akkor elmagyarazta a telefonos. megkoszontem. erre ma reggel megkaptam postan a kitoltendo nyomtatvanyokat, magyarazatokkal egyutt.
csak taaaatooom a szamat...nagyon iparkodnak jok lenni. na csak maradjon igy a tovabbiakban is, amikor beadom a papirokat.
köszönöm a megértést,
ha nem 160 km- re lennénk, és nem lenne annyira k..va drága a benzin haza ugranék, de most nem fog menni. Pedig megnéztem volna mekkorát nőtt Licus, meg az egész csapatot is. Majd legközelebb . Jó nyaralást a Balcsin, ma beszéltem egy barátnőmmel, azt mondja sokkal jobb az idő mint Pesten. Szerintem most kiesi magát az eső, mire jöttök, már nyaraló idő lesz.
sziasztok!
nem kell am tul nagy helyben gondolkodni. az ifjusag ugyis csak megmutatja a kepet nektek es ok menni akarnak tovabb.
gondolom isznak egy kolat es husssss...
tehat Tibi, Anyu/?/ Tundi es en. meg a 2 kicsi lany. ennyien leszunk. de talan mi se tul sokaig, mert meg sok sok nezni valo lenne Linoyjal. az a baj, hogy o nem marad a balatonozas utan tovabb. nem lesz idonk semmit megmutatni neki.
a Spinoza drága, de van kiülős külön része, amit le lehet foglalni.
Én mindenre kapható vagyok, de Kőbányánál távolabb nem megyek, mert akkor már inkább hazakísérem Liatékat!
Nem ötletelek, elfogadom a döntést, legfeljebb nem zabálok és vedelek...
A cukrázdának is van külön terme, ill. a pincének fent, kiülős része.
A Pozsonyi út elején a pincében van egy kávézó. Meki-cukrászda-utána ez a kávézó.
A termet le lehet foglalni.
a Spin oza, azon kívűl, hogy drága, nincs külön terme.
A Szent I. téren is szoktunk lenni, nem olcsó, de lehet foglalni az emeleten helyet, ill. a kerthelységében is.
A hozzávetőleges létszámtól függően kell a helyet megválasztani.
pusz Mindenkinek.
ezt most kaptam emilkeben:
A földalattin egy pap mellett talált szabad helyet a sörtől bűzlő részeg. Nyakkendője félrecsúszva lógott, arcát rúzsfoltok éktelenítették, esőkabátja szakadt zsebéből pedig egy félig üres gines üveg kandikált ki. Elővett egy gyűrött újságot, és olvasni kezdett.
Néhány perc elteltével odafordult a tisztelendőhöz:
- Mondja, atyám, mi okozza a köszvényt?
A pap alig leplezett undorral válaszolt:
- Hát, fiam, a mértéktelen és buja életmód, az olcsó nők társasága, a túlzott szeszfogyasztás, embertársaink megvetése, nem utolsósorban pedig a rendszeres fürdőzés elhanyagolása.
A részeg dörmögött egyet:
- Hát, átkozott leszek! - azzal visszatért az újság lapozásához.
A pap egy kissé elmélázott saját szavain, aztán engesztelően megbökte a részeget:
- Elnézést, uram, talán túl érdesre sikeredett mondókám. Árulja már el, mióta kínozza a köszvény?
A részeg rácsodálkozott:
- Nekem semmi bajom. Most olvastam az újságban, hogy a pápát köszvény gyötri.
Javaslatom a Spionoza, mivel ott van nagy hely!
Dokiagyi
Madkat
Ciss
Pite
ny62
rupcsiDokiagyi
Madkat
Ciss
Pite
ny62
Ha, cstlakozhatok?
Igen.
izeee...igy elsore nekem nem jott be. talan ha meghallgatom meg nehanyszor.
nekem ez tul szaggatott es zaklatott.
nagyon undok pofaval es kenyszeredetten...de el kell fogadni az igazolasodat....
hat persze, hogy az a program fontosabb. csal lemaradsz errol a nemzetkozi shownak szamito esemenyrol, hogy az osszes fel es lemenomet egyutt lathatod.
anyamat is megprobalom odacibalni. szegeny.
szerintem 81 eves koraig fogja kiheverni ezt az 1 hetet....
Sziasztok, nagyon sajnálom, de nem tudok jönni, Itthon lesznek a gyerekek, és falun unokázom.
Aggodva figyeljük a Dunát , még mindig van pár lépcső, állítólag ma éjjel tetőzik. Ide a 6. emeletre nem jönne fel, de az utcán áll az autó, nem szeretné a vizet. Ma a gyerekágyat kicseréltük Blancának, mert már nem fért el.nem kis munka volt, mert mindegyik ágy csak felemelve tudott kanyarodni az ajtóban. Csak egy házon belüli változtatás volt, de egész nap melóztunk, mert ha már megbolygatjuk, akkor....
Sziasztok, akor a talira eddig (valószínűleg) jön:
Dokiagyi
Madkat
Ciss
Pite
Töb biek??
Bucskó Ákos
Tisztelt Orbán Viktor !
A mai napon sikerült három percet azzal töltenem, hogy hazaérve egy tál meleg ebéd elfogyasztása közben megnézzem az általam ugyan nem kedvelt, HÍR TV árvízi összefoglalóját.
A különböző szavak mély nyomot hagytak bennem és az ebéd sem esett olyan jól:
"Parancsba adtam" " A hivatásosok" " A hozzáértő személyzet" "megvédtük" "megtöltöttük" és még sorolhatnám.
Ez volt az első összefoglaló amit láttam a tévében, mert az elmúlt napokban erre nem volt nagyon lehetőségem, mert " ember kellett a gátra"! Így inkább élőben néztem az "adást"
Szerveztem, mentünk, mert úgy éreztük, hogy minden segítségre szükség van.Több helyszínen dolgoztunk a GYVSE Sárkányhajó Szakág lelkes sportolóival, de az Ön által említett hozzáértő, hivatásos állománnyal még nyomokban sem találkoztunk.Láttam elfáradt katasztrófavédelmist aki megpróbálta összefogni a védekezést, láttam "fröccsös" vízügyest akinek fogalma sem volt a gátépítés voltáról,láttam beosztott tűzoltókat akik segítettek ahol tudtak, kétségbeesett tekintetű helyi lakosokat akik bíztak bennünk,polgármestert aki szervezett és "megköszönt", gyerekeket akik vizet osztottak, helyi boltost aki kávét és csokit kínált a saját árújából,körzeti megbízott rendőrt aki teljes harci díszben tolta a talicskát, és láttam nagyok sok olyan embert akik önkéntesek voltak és tették a dolgukat.
Nem láttam viszont azokat akiket a híradásban istenített.
Lehet, hogy mi ( én ) voltam rossz helyen? Nem, nem hiszem.Ha megnézi a képes beszámolóinkat akkor biztos látja, hogy jó helyen voltunk.
Ott voltunk mi, és az rengeteg munkahelyről, másod-harmad állásból hazatérő ember ahol a legnagyobb szükség volt rájuk - ránk.
Persze, ha nem bontják el az a k...va gátat a júniusi "zöldár" előtt, ami minden évben jön, akkor sokkal egyszerűbb lett volna a védekezés.
A víz nem olyan, hogy nem jön.Az jön.És ha jön, akkor nagyon. Ezt már megmondta Pelikán József gátőr is.Ha van gát akkor az megfogja, feltéve ha az nem egy hetes tákolmány, hanem egy jól beállt töltés.Akkor elég csak figyelni és az esetleges buzgárokat homokzsákkal megfékezni.De ehhez nem értek.De nem is ez a lényeg, hanem amiről már fent írtam.Tehát, hogy jelen pillanatban még nem úszik Szigetköz,Győrújfalu, Kisbácsa ,Nagybácsa, Szőgye,Vének,Kisbajcs, Nagybajcs és a környező falvak azt nem annak köszönheti, hogy " parancsba adta" és a "hozzáértő állomány" megakadályozta, hanem annak, hogy a lakosság összefogva egymást segítve megtett mindent, hogy ne legyen katasztrófa.
Remélem, ha levonul a "zöldár" és nem az újjáépítés lesz a legfőbb teendő, azért megkérdezi az illetékes vezetőket, hogy hova lett a régi gát?????
Persze tud ez a Mosoni Duna szép is lenni, nekünk ez a második otthonunk, így amikor legközelebb Győrben jár, szívesen fogadjuk egy jó kis sárkányhajózásra.
Tisztelettel: m-Ákos a barátaimnak (Önnek: Bucskó Ákos)Tetszik ˇ ˇ Megosztom ˇ 3 perce ˇ
Csak jó idő lesz már júliusban!
Nem fog a gép késni és találkozunk is :))))
Olyan helyet kellene találni, ahol sokan elférünk, nekem az ötletem a szokásos helyünk.
Többiek: jűlius 5. péntek délután?
hurraaaa!
csak idoben induljon a repulogep...
utana meg fel kell vennunk a kocsikat. el kell menni anyamhoz, mert mar tukon fog ulni, hogy lassa a dedunokajat. majd megprobalom rovidre fogni a latogatast, hiszen masnaptol ugyis egyutt leszunk 1 teljes hetet.
aztan nyomas a talalkozora. onnan a fiuk vasarolni mennek, mert konkretan keresnek valamit.
az a baj, hogy Adam Geri Linoy rogton aznap utaznak ide haza, amikor eljottunk a Balatonrol. azaz nincs semmi szabadidejuk. mi csak kedden delutan indulunk haza. hogy legyen ido egy kicsit meg csavarogni, nehanyakat a csaladbol meglatogatni.
tok izgatott mindenki ettol az uttol.
csak az idojaras legyen kegyes hozzank. vegul is mit csinalhatunk Balatonon, ha pocsek az ido? vannak porgramjaim a rosszabb napokra.
de azert nagy kiszuras lenne a kicsikkel, ha egesz heten nem lehetne pancsolni.
nekem minden időpont jó, többek között ez is.
Elhisszük, már rádfért egy kis kikapcsolódás :)))) Nyulikára is :)
Úgy érted, hogy a házatokban bent 30 cm-es a víz?
Akkor Cissnek, nekem jó a július 5., délután! Többiek?
Szép jó napot! Itt ma kivételesen nem esett, csak dörgött egy kicsit.
Ha ilyen víz van, a végén még a sulinkba is befolyik...
Más: Nekem az 5-e lenne jó, mivel 11-én megyek a Mátrába. Én este is ráérek, a sötét se zavar.
ha hiszitek, ha nem, ma délelőtt koncerten voltam. Nyulikával. Az Olasz Intézetben a Szimpatikus Mávosok játszottak, valami nagyon klasszat és nagyon jól. A második darab Mahler IV. szimfoniája volt, amit szeretek és élvezem, ha hallom, mint Mahlert általában. Na de az első .... Lányok egy hatalmas élmény volt. Én nem vagyok sem értője sem kedvelője a kortárs zenének, de ezt a gordonkaversenyt bármikor, bárhányszor boldogan meghallgatnám újra! Eljott Schneider: I. gordonkaversenye volt. Nekem frenetikus. Az előadó egy fiatal művész, Fenyő László, (neki is ajánlotta a szerző) aki úgy nézett ki, mint Lohengrin személyesen a hattyú nélkül.
Szóval, ha tudjátok és érdekel, akkor keressétek meg és hallgassátok meg ezt a művet.
MÁS! Szentendrei házban már 30 cm-es a víz. Peti kinn volt, oda evezett, csinált egy rakat képet, ki is teszi a FB oldalára. Érdemes megnézni.
Az előbb 14 rendőrautó ment el szirénázva a Rákóczi úton, a felhőszakadás miatt térdig áll a víz a Lukács uszodánál, meg a Bem téren és környékén. Ha jön a víz, akkor alulról-felülről egyszerre jön. Emlékeztek, tavaly, milyen aszály volt?
nyomatekosan kovetelem, hogy ezt az aldatlan allapotot szuntessetek meg, mire mi megerkezunk!!!!! ertve vagyok?

Itt is kb.10 perce szakad!!!!
Csodálatos, bárcsak ott lehetnék én is Jeruzsálemben, a szívem is belesajdult!
Azért vihogsz, mert félreérthető volt a "sötétség..." mondatom? :)))
Nekem jó! Fél kilenc körül sötétedik.
Majd a többiek is válaszolnak.
Meg ötletek is, hol találkozhantánk.
Mi az a késő? Hány órakor?
Ha 5-én nem tudjuk összehozni a talit, akkor marad a 14-15. Akkor viszont nem láthatjuk Linoyt. Na majd csak összehozzuk valahogy.
4-5 ora korul keso lenne nektek?
most nem sotetedik olyan koran.....
:)))))
Lányok, ki ér rá júlus 5-én, péntek délután? Ötletek, hol találkozhantánk, mert ekkor nagylétszámú lenne a csapat Liat családjával?