Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A harisnya, a csábítás esz

sophiee77
Létrehozva: 2006. november 29. 07:17
Tapasztalataim szerint a nylonharisnya igen csak vonzza a férfitekinteteket. Úgy vettem észre, hogy igen gyakran még a mély dekoltázsnál is jobban.

Ti vetettetek már be harisnyát kifejezetten hódítás céljából? Most nem kifejezetten arra gondolok, hogy a saját pasitokkal szemben.

Vannak olyan saját történeteitek, amikor felszaladt a (férfi)szem a harisnyátokon?
  1. 2019. január 19. 09:479073.

    Hogy mit hová? Hát, szerintem ez attól függ hogy hová, milyen alkalomra szánjuk felhúzni....


    1. Kreppnylon: Igen, a lycrások sokkal kényelmesebbek mint a kreppnylonok vagy az üvegnylonok. Viszont a kreppnylon előnye a nagyobb tartóssága, és az hogy sok esetben melegebb is. Így inkább mint téli harisnyákra gondoltam rájuk, vagy mint munkahelyre, ahová a buszmegállókig való gyalogolás 100-300 méterei közben rengeteg strapát kell kibírniuk.


    2. Üvegnylon-harisnyák: Az üvegnylont viszont azért szeretem, mert nagyon vonzóan tüllvékony tud lenni, és abból csak és kizárólag teljesen áttetszőek készülnek. Ez az áttetszőségük a fekete üvgenylon esetében elbűvölően tud hatni a férfiakra, a telesen halvány testszínű üvegharisnyák esetében pedig egyenesen rászögezi a lábaidra a férfiszemeket. Nem tudom, de némelyiken az utcai bevásárlóséta során észrevettem, hogy igyekszik észrevétlen módon mustrálgatni a lábaimat; némelyik annyira sokáig nézegette, hogy azt gondoltam róla, lehet hogy épp azt próbálja megfejteni, hogy most van-e rajtam egyáltalán harisnya, vagy nincsen (az az üvegharisnyám ui. történetesen annyira vékony, pucér meztelenségig áttetsző volt)... .. . Lehet hogy nem jött rá és azért bámulta percekig a boltban a pénzárnál álló sorban mögöttem 1-2 emberrel. Igyekezett diszkréten csinálni, de egyszer véletlenül hátranéztem az egyik -- még nem messze lévő árucikk -- miatt, hogy visszamenjek-e érte, és akkor megláttam ahogy a hátrafordulásomkor hirtelen elkapja rólam a tekintetét... . Mint aki nem akarja feltűnően csinálni. Ügyet nem csináltam belőle a boltból való kilépés után, mert tudtam hogy minden férfi roppantul kíváncsi, ezt egy férfinál elaltatni ugyebár úgysem lehet :)) ... .. ; kínos helyzetben hozni meg nem akartam (egy rákérdezéssel hogy miért nézeget), így csak egyszerűen hazamentem a bevásárolt kajákkal. ((Különben is kimondatlan szabály, hogy amit egy nő nem takar el a ruháival (dekoltázs, szoknyahossz, stb. ...), azt automatikusan nyilvánosan is engedi láttatni; tehát ha egy nő nem akarja hogy sokat nézegessék, akkor a megoldás a hosszabb szoknya vagy a nadrág, vagy a kisebb dekoltázs, stb. ... .))


    3. Lycrás combfixek / harisnyák / harisnyandrágok: A lycra előnye a rugalmassága (legtöbbjük igencsak erősen sztreccses), meg a vastagabbak esetén a melegségük is. Egészen vékony lycrásak esetén pedig a korlátlan tavaszi-nyári hordhatóság az előnyük, kényelmességük mellett. Ezek szép áttetszőek és egyszerre nagyon kényelmesek is, (bár az áttetszőség terén az üvegnylon az a harisnyatípus az, ami !teljesen verhetetlen!). A féltett lycrásak így leginkább az alkalmakra, bulikra, csábítási céllal felhúzva-viselve ideálisak, ezeket erre tervezték. (Igaz persze, hogy enyhe sérülékenységük miatt jobban kell vigyázni rájuk mint a kreppekre. -- Utóbbi kijelentésem az üvegharisnyákra is ugyanúgy megáll.)


     


    Egy szó, mint száz: Mindenféle anyagú harisnya jó, a kérdés csak az, hogy mikor milyen alkalomra akarod felvenni őket... .. . Melyik mire jobb.... Kreppest őszire-télire, üvegnylont tavaszra-nyárra és kisebb alkalmakra, sztreccs-lyrcásat pedig kifejezetten nívós alkalomra, vagy irodai munkahelyre ajánlott felhúzni.

    előzmény:
    sophiee77 (9059)
    2014-02-12  18:50
  2. 2017. március 7. 20:449072.

    Nem tudtam, hogy mirol szol ez a topik, lehet hogy eltvedtem. :D Mindenesetre a fetisizmusnak es labimadatnak szerintem eleg sok kovetoje van, megpedig tobb okbol is. Amugy a felesegem laba kifejezetten szagtalan... 


    1. Az illat es a szag alapvetoen szexualis vonzerovel bir, a nok ez "kemianak" mondjak. Na es hol a leginkabb erezheto ugymond a no "illata"? Punci, honalj es talpak. Nyilvan mindenkinek megvannak a tapasztalatai, hogy milyen az amikor valaki vonzo ergo vonzo az illata/szaga is vagy pedig irritalo, kellemetlen. Itt mar sok minden el is dol ha az osztonos parvalasztasat nezzuk. 


    2. Vizualis vonzalom, mindket nem keresi osztonosen a kulsoleg vonzo partnert. A ferfiaknal ez prioritast elvez es a kulsobe beletartozik - sok egyeb mellett - a lab es a labfej is minden reszletevel.


    3. Dominancia illetve alarendeltseg. Sok ferfit rendkivul izgat, ha egy no dominans az agyban, dominans a szexbe. Ez alapvetoen azert van, mert a ferfi maga is dominans, az eletben, a munkahelyen stb. es van olyan pillanat vagy helyzet, amikor jo a masik oldalra kerulni, az okoz szexualis izgalmat. 


    Na es megvannak ennek a kettonek a kulonbozo arnyalatai otvozetei. Amugy egyaltalan nem akartam kiakasztani senkit, ha ez amolyan bevasarlos megbeszelde. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_176902 (9071)
    2017-03-05  12:06
  3. 2017. március 5. 12:069071.

    Kicsit pornozni akar a faszi : fetisiszta


    Index.forum.hu-ra kellene mennie , nem itteni csaladanyak zoknivasarlasat keverni a szexualis aberracioival . Ott, az indexen ,  egy rakas budos-zokninyalo perverz nyul magahoz ilyen ugyben... de az 18-an feluliekhez szol...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (9070)
    2017-03-05  11:25
  4. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2017. március 5. 11:259070.


    Ha gumicsizmát is felvenne a kedvedért egész napra - pláne ha úgy izzad mint a ló-, akkor olyan szagot kreálna neked hogy hátast dobnál a gyönyörtől.

    előzmény:
    Chili (9067)
    2017-03-01  22:17
  5. 2017. március 4. 22:029069.

    Hmm erdekes, en a fekete nylon harisnyakra vagyok rakattanva. Na meg a mintas zoknikra. Szerintem amugy rengeteg ferfi labfetisiszta, csak nem verik nagy dobra. A nok kozul meg nem mind ertekeli, meg kevesebb tudja elvezni is a dolgot. Mondjuk az en nejem alapbol szereti a talpmasszazst, ugyhogy kicsit bartelles a dolog, mindketten megkapjuk, amit szeretunk. Regen az exem meg elvezte is, ahogy a vegtelensegig tud izgatni a labaival.

    előzmény:
    phferi88 (9068)
    2017-03-02  09:39
  6. 2017. március 2. 09:399068.

    Én megmondom őszintén, hogy annak örülök, hogy végre előkerülnek a nem-fekete harisnyák is talán... Nagyon be volt minden nő sötétülve az elmúlt hónapokban, és személy szerint nekem a testszínű harisnyák a kedvenceim.... És amikor majd megjelennek a rövid ruhák és eltűnnek a csizmák... hmmm :)

    előzmény:
    Chili (9067)
    2017-03-01  22:17
  7. 2017. március 1. 22:179067.

    Udv!


    Itt a tavasz, ugyhogy en pont ma rendeltem a felesegemnek 3 fele fekete terdfixet. Szerintem nagyon szexi, ahogy a farmerral hordja, egesz nap a melo utan... Az illata is mennyei, lehasalok ele, keresztbe teszi a labat es nyalogatom a harisnyas talpat. Huh mar nagyon varom a jobb idot. :D

    előzmény:
    phferi88 (9066)
    2017-03-01  15:43
  8. 2017. március 1. 15:439066.

    Jó reggelt Topic!


    Úgy gondolom, hogy nem kevés kommentet megélt már ez a téma és nem lenne szabad hagyni, hogy teljesen elsüllyedjen, mert a bejegyzésekből is látszik, hogy sokaknak van ezzel kapcsolatban gondolata, észrevétele, kérdése...


     


    Személy szerint vagy általános iskolás korom óta szívesen megnézem a szép női lábakat harisnyába bújtatva, lehet néha kicsit túlzásba is viszem ezt, de nem hiszem, hogy ezzel a dologgal egyedül lennék.. Kinek mi tetszik, van, aki egy tűsarkú láttán gondol merészeket, vagy csak elhomályosul a tekintete, van, akit egy átlátszó felsőn átütő melltartó fog meg... Engem speciel a szép harisnyás női lábak.... És ezek szerint vannak nők is, akik nem csupán praktikumból húznak reggelente harisnyát (legyen az harisnyanadrág vagy harisnya, combfix), hanem igenis tisztában vannak azzal, hogy vonzza a tekintetet és igen izgalmas, dekoratív látvány lehet. És nem álltatom magam, szerintem a legtöbb nőnek jó érzés az, ha egy férfi végigméri, na nem a füttyögésre gondolok a körúton, hanem inkább arra, mikor a lábak végignézése után a tekintet találkozik...


     


    Mit gondoltok? Érdekelne a nők véleménye, hogy egy-egy harisnya viselésekor mennyire vagytok tisztában azzal, hogy ha az utcára léptek, akkor a villamostól kezdve az elhaladó autókig legalább minden 3. pasi végig fog a lábaitokon nézni...


     


    Üdv, Feri 

  9. Torolt_felhasznalo_974317
    Torolt_felhasznalo_974317
    2015. július 25. 21:289065.

    Én pont az üvegszálasat nem szeretem. És szőrtelenítesz is a harisnya alá, vagy csak úgy á lá natúr viseled?

    előzmény:
    FényesAhu (9064)
    2015-07-25  17:08
  10. 2015. július 25. 17:089064.

    Üdvözlök mindenkit!


    Új tag lévén szeretnék hozzátok szólni. Olvastam a bejegyzéseket és úgy gondoltam fel teszem esetleges kérdéseimet és tapasztalataimat. Hosszú évtizedekkel ezelőtt tanulmányoztam a ruhaviseleti szokásokat az elmúlt 6000 év távlatában. Arra jutottam, hogy a ruha és kiegészítők viselete igencsak "gyorsan" változott abban az értelemben, hogy egyszer férfiak másszor nők hordták ugyanazon ruhaneműket (pl.: nadrág, szoknya, ruha, harisnya, magassarkú cipők, hosszú-szárú csizmák, fűzők stb.). Még mielőtt bárki elítélne, nem kívánok okoskodni és tudományt csinálni a valóságból, csupán megjegyzésnek szántam.


    Amúgy egy gyermekes apuka vagyok, aki gyermekkora óta rajong a női/férfi harisnyákért is, és nem csak a látványáért, hanem a viseléséért is. Nagyon kellemes és -szerintem is- egészséges is a viselete. Még mindig csak otthoni és titkolva merem használni és viselni, mert tartok az emberek nemkívánatos véleményétől. Azt hiszem, ahogyan fázósAPUKa írja, fel kell hagyni ezzel a félelemmel és nyíltan viselni, hiszen szép a viselete és elmondása szerint a nők nem viseltetnek ellenszenvvel azzal a férfival szemben, aki harisnyát visel.


    Én a fényes és  üvegszálas vékony harisnyanadrágokat 8-15 szeretem, de téli időszakban gyakran hordok akár 100 DEN-eseket. Mindezt hosszú nadrág alatt, de minden esetben zokni nélkül. Nagyon régen nem hordok már zoknit, nem tartozik a kedvenceim közé, nem érzem jól magam benne.


    Elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen hosszan fogalmaztam, remélem senkit nem sértettem meg írásommal.

  11. 2014. november 20. 11:309063.

    Szia Sophiee77


    Az, hogy édes és teljes mértékben megvan a létjogosultsága, az nem vitatható. Nekem kimondottan tetszik (rajtad is, amennyiben a kép rólad készült), a hordási praktikákat viszont már meghagynám az azonosa nem képviselőinek.


    Hajráááá


     


     


     

    előzmény:
    sophiee77 (4710)
    2007-12-10  20:50
  12. 2014. november 20. 10:389062.

    Természetesden király ez a kompenzálás. :-D)


    Köszönjük a képet, igazán ízléses! 


    hiába, aki tudja tudja, mit beszél, mit tesz,aki meg nem, az meg balga.

    előzmény:
    sophiee77 (4713)
    2007-12-10  21:01
  13. 2014. november 9. 08:299061.

    Szia!


    Ebben nem igazán tudok neked tanácsot adni, ilyet nem hordok. Valahogy olyan kötözött sonkának érezném magam. Én csak nejlonharisnyákat szoktam hordani. Abból viszont mindenfélét. A 8 denestől a 100 denesig.


    A kedvencem a hátulvarrásos, épp nemrég fedeztem fel, hogy a Calzedonia árul ilyen mintásat. Mit mondjak? Virultam a felfedezés láttán. Jól be is vásároltam belőle. Előtte ugyanis épp azt vadásztam, hogy hol lehet ilyen mintásat kapni az Intimidea harisnyából, ugyanis nekem ebből a márkából volt.

    előzmény:
    sophiee77 (1)
    2006-11-29  07:17
  14. 2014. június 13. 20:579060.

    Szia Sophiee77!

     

     

    Lenne a számodra egy kérdésem, amolyan "rejtvény"-féleség (nemcsak hozzád, hanem egyaránt mindenkihez, aki tudja erre a "rejtvényre" a választ):

     

     

    Íme itt van a "Rejtvény":---- -- (1.) Kép!!!

    -- ----Itt van e mellett a szövegrész mellett egy érdekes kép; tehát erről a különleges mintájú női neccharisnyáról volna szó (combfixben és harisnyanadrágban egyaránt előfordulhat), amelyiken a necc-kötés mintája az, ami teljesen egyedi (egyfajta szabálytalanul kötött necckötés-mintázatú(!). Milyen fajta kötésminta után nevezték el ezt, vagyis milyen fajtanéven kell keresni??? -- ----(Van aki absztrakt mintás neccharisnyának nevezi, de én sajnos így nem találtam meg, nem tudtam rábukkanni... . [-- :( --])

     

    A legnagyobb rejtvényt, vagy még inkább rejtélyt számomra az jelenti, hogy hol és hogyan lehet beszerezni ezt a fajta szabálytalan kötésmintájú (absztrakt) neccharisnyát, mert én még erre sehol sem tudtam rábukkanni! (Sajnos... ..) Pedig hát sokkal szebben mutat a női lábon, mint a sima átlagos kötéssel készült neccharisnyák. Nem tudnál véletlenül segíteni a beszerzési forrás megtippelésében, tehát valamilyen hasznavehető tippet adni rá??? (Ha tudsz segíteni, akkor köszönöm!)

     

    Egyébként ez a szabálytalan necc-kötésű neccharisnya a legnagyobb ritkaságok közé tartozik; ezért is érdekelne engem annyira nagyon.... !

     

    Szóval mi a rendes neve, és hol szerezhető be???

    ((Aki tudja rá a választ, annak előre köszi... .))

     

    előzmény:
    sophiee77 (9059)
    2014-02-12  18:50
  15. 2014. február 12. 18:509059.

    Szia!

     

    Mondom, én ilyet utoljára a 80-as években láttam, de csak harisnyanadrág változatban. Biztos volt combfix is, de az én ismerősi körömben nem nagyon láttam.

     

    Én azért most már fel nem venném. Alapból utálom a kreppnejlonokat. Hiába, no, hozzászoktam a kényelmes lycrásokhoz. Azok sokkal kényelmesebbek, sokkal jobban simogatják a lábat érintés tekintetében. 

     

    Egyébként az üvegnejlonok is eltűntek, csak a Bellinda Fly 15 maradt meg hírmondónak. Azért az nagyon elegáns tud lenni, már akinek nincsenek pipaszár lábai és nem harmonikázik rajta, mert az egyszer kitágul, és úgy marad.

     

    Szóval én maradok a lycrásoknál, nekem a kreppnejlon kényelmetlen. Meg egyik-másik olyan nagyanyós is tud lenni. Csak anyag és színárnyalat kérdése az egész.

    előzmény:
    Anita40 (9056)
    2014-01-29  00:26
  16. 2014. január 29. 03:429058.

    Hibajavítás:

     

    afutásgátló sávnak = a futásgátló sávnak

     

    úgyogy =  úgyhogy

     

    (bocs)

     

    előzmény:
    Anita40 (9056)
    2014-01-29  00:26
  17. 2014. január 29. 00:479057.

    Na, ezt se tudtam... :) -- Be akartam szúrni a szövegbe bizonyos helyekre jobbra kettős nyíl karaktert, és íme: "ť" ez a karakter lett belőle, úgyhogy ahol ezt látjátok ("ť"), oda mindig egy jobbra kettős nyilat képzeljetek el!

     

     ((Olyan karaktert, ami a hangulatjel beszúrásánál a "További hangulatjelek" hivatkozás után látszik.))

     

    A fórumtech.-es szakik is beépíthetnének már a fórumba egypár plusz karaktert, egy-két plusz funkciót... . A korszerűsítés semminek sem árthat.. !

     

    előzmény:
    Anita40 (9056)
    2014-01-29  00:26
  18. 2014. január 29. 00:269056.

    Szia!

     

    Nézd csak Sophiee, előkapartam a szekrény mélyéről a zsákorrú Esda női combfixet, itt van:ť

     

    Zsákorrú harisnya, Esda márkájú, régi keletnémet (NDK-s) darab. Az orra nem géppel levarrott, hanem harisnyakötőgéppel hozzádolgozták az előzetesen kifordított, és azután bő félfordulattal megcsavart anyagot afutásgátló sávnak a belső, tehát a lábujjak felől eső széléhez, ami által a nagylábujj hegyénél egy kis -- kb. 1 centi átmérőjű sötétebb környékű -- behúzási pontja lesz. ((Mivel így tkp. nincsen benne varrás, tudod nem töri a lábujjaimat sehol sem!!! :)    -- )) Már régi darab, de nekem még maradt egy kevés pár régről. Hol lehet ilyet -- tudom hogy nyilván csak kéz alatt -- beszerezni? ((Tudom, ez "nehéz dió" manapság, de hátha valakinek közületek -- nemcsak Sophiee-nak! -- van rá tippje... .))ť -- (1.)-es, (2.)-es, (3.)-as, (4.)-es képek.

     

     

    (1.)-es kép: Itt az lábujjrészén a harisnyakötőgéppel végzett körkörös eldolgozás a jó széles futásgátló sávval együtt, és az orr-rész behúzása látszik a behúzási ponttal együtt.

     

    (2.)-es kép: Itt a beszőtt sarokerősítése látszik eléggé jól... .

     

    (3.)-as kép: Ezen a képen a gumírozott szegélyét látod a combtőerősítéssel együtt. A vicc kedvéért beletoltam egy harisnyaszemszedőt, hogy lássad, a kreppnylonnak is van feszes tartása, annak ellenére, hogy nem sztreccs, feszesen megáll benne ám a tű!!!

     

    (4.)-es kép: Alaposan ráközelítettem a harisnya nylonjára, hogy látszódjék mennyire vékony anyagú!!! (A szemfutásszedő tű itt is látszik... .)

     

    Régi, de príma jó keletnémet (NDK-s) darabok voltak ezek -- anno a '80-as évekből -- ; bárcsak gyártanák még őket!!! :)  -- Nemrég az ukránok hoztak át hasonló, de kissé vastagabb, melegebb zsákorrú combharisnyát, de hát combfixet azt már tudod nekem kellett csinálnom belőle, de sebaj, megoldottam: úgyogy tudod, hát fogtam egy pár tönkrement combfixnek a szilikonos bordűrjét, és a Brother endlizővel rágépeltem... . Így aztán már egész jó lett... !!!ť Nem kell hozzá tartó!

     

    előzmény:
    sophiee77 (9054)
    2014-01-20  08:22
  19. 2014. január 21. 04:149055.

    Szia Sophiee!

     

     Köszi a segítő szándékot, majd megnézegetem ezeket a nylonharikat is, de engem azért ezek mellett a zsákorrú kreppnylon Esda mégiscsak tovább foglalkoztat... .

     

    Tudod, vannak ezek a mai női nylonharisnyák, de borzasztóan nehéz az egyébként szép darabok között tartósat is találni! Mert énszerintem manapság sajnos minden harmadik márka az "egynapos harisnya" kategóriába tartozik bele, mert a szeme kb. ennyi időn belül kezd el felszaladni..... ! (Ott tartok, hogy egy kis listára írogatom össze magamnak a valóban tartósnak bizonyult harisnyamárkákat, miután egy pár női finomharisnya ára úgy kb. 1500 - 2500 Ft.- körül mozog.)

     

    Ezek a régi Esda márkájú zsákorrú női kreppnylon-combfixek viszont évekig nem adták meg magukat, mert azok akkoriban az anno 1980-as években még jól voltak megszőve, egyszóval tartósak voltak!! Szemben a maiakkal... .

    Meg aztán egyéb előnyük is volt a zsákorrú női combfixeknek: mivel az orrlevarrás helyett egy pontba volt összehúzatva csavarással a lábujjrész nylonja, és utána a varrásnál is finomabban, harisnyakötőgéppel szőtték hozzá a nylonja legvégét a futásgátló sávjához, ezért sehol sem törte az ember lánya lába ujját, varrás híján: (mert a behúzási pontja meg éppenséggel az 1-es és a 2.-es lábujjak közé esett)!

     

    Ezt írod:

    " Zsákorrú kreppnylon? Igen, pontosan tudom, hoyg melyikre gondolsz. Én olyat soha nem hordtam, még édesanyám a 80-as években. Azóta nem is találkoztam velük."

     

    Kár hogy neked már nem állott módodban viselni ezeket a rendkívül kényelmes  női nyloncombfixeket; nem tudod, hogy az zsákorrú Esda márkával miről is maradtál le... .

     

    Nekem még módomban állott ilyent viselni, meg édesanyámnak is, aki megmutogatta nekem a boltban, hogy melyikeket érdemes megvenni (melyik a jó). Majd kérdezd meg édesanyádat, hogy ez a régi Esda kényelmesebb volt-e a maiaknál!: ((Biztos azt mondja majd, hogy igen....... !))

     

    Meg aztán a régi retró harisnyákhoz is vonzódom. Valahogy szebbek (voltak) , mint a maiak..... . Te Sophiee, modd csak, hogy vagy ezzel???

    Nézd csak, itt van régi retró-harisnyák weblapja, érdemes megnézni:

    Didibon -- Régi harisnya : itt vannak a régebbi márkájú női nylonharisnyák, egy weboldalra összeszedegetve... .

     

    Nézegessed, azután mondd el, hogy melyik tetszik, vagy melyik volt már meg ezek közül neked... . ((A retró harisnya nekem valahogyan úgy tetszik...., szépek.... ...!))

     

    előzmény:
    sophiee77 (9054)
    2014-01-20  08:22
  20. 2014. január 20. 08:229054.

    Szia Anita!

     

    Zsákorrú kreppnylon? Igen, pontosan tudom, hoyg melyikre gondolsz. Én olyat soha nem hordtam, még édesanyám a 80-as években. Azóta nem is találkoztam velük. Gőzöm sincs, hol tudnál találni. Ilyet évtizedek óta nem láttam. De szó szerint.

     

    Viszont bárkinek, ha jó harisnyanadrág kelll, nagyon tudom ajánlani a Mona collectiont, van 15 és 20 denes is, én egész télen azt hordom. Hihetetlenül kényelmes, akár nadrág, akár szoknya alá.

     

    Harisnyából nagy választék pedig Lengyelországban van. Ott lehet kapni nagyon szép combfixeket, harisnyatartóhoz való harisnyákat is. Most ennyivel tudtam segíteni.

    előzmény:
    Anita40 (9053)
    2014-01-11  18:57
  21. 2014. január 11. 18:579053.

    Szia Sophiee77!

     

    Későn vettem észre, de végre megkerültél. Szeretnék veled beszélgetni különféle női harisnyákról, amiket ma már nehezebb beszerezni, de praktikusak és szépek (voltak??...).

     

    Kíváncsi lennék például, hogy hol lehet beszerezni zsákorrú "Esda" női kreppharisnyát (krepp-combfixet). Tudod, aminek a lábujjrészét nem levarrták géppel, hanem úgy kb. ... szűk egy fodulattal megcsavarták míg a közepénél egy pontba húzódott össze a nylonja, aztán a futásgátló sávon belül (vagyis a sűrűszövésű necc-kötésű sávon belül) harisnyakötőgéppel dolgozták el ... kettlizéssel (tudod, ami háromszög-öltéshez vagy esetleg boszorkány-öltéshez hasonlít).

     

    Az egyik jó tulajdonsága volt, hogy lábujjrészen sohasem tört, mert nem volt még varrása sem, csak az egyszem szűk behúzási pont a nagylábujj belső sarkánál a 2-es lábujj mellett; másik előnye még, hogy mivel innen, azaz a behúzási ponttól soha nem húzódott el, mivel ui. a behúzási pont már enyhébb megfeszítésre is hajszálpontosan automatice beállt a nagyálbujj és a 2-es lábujj közé -- nem kellett igazgatni az orrát!!! Sarokerősítése is volt, és felül megbízható erős bordűr-gumírozás, ami stabilan tartotta a finomharisnyát, és alatta a harisnyarészen egy kb. négycentis széles sűrűszövésű harisnya-nylon-erősítés.

     

    Emlékszel már melyik volt az??? Talán bizonyosan még Te is hordtál ilyeneket... (??)!

     

    ((Fényképem még sajnos nincsen róla, de megkísírlek keríteni valahogy egyet... .  --  Neked még van a zsákorrú Esda női kreppcombfixről fotód???))

    előzmény:
    sophiee77 (9037)
    2012-11-20  23:18
  22. 2013. augusztus 28. 12:479051.

    Én imádom a harisnyákat, tapasztalataim szerint a férfiaknak is bejön, főleg a testszínű, vagy sima fekete...A mostani párom imádja, ha harisnyát lát rajtam. Kezdek elgondolkodni rajta, hogy a szülinapjára meglepem valami extrább darabbal magamon. A neccharisnyát személy szerint nem tartom szexinek, inkább olcsó. A combfix már annál inkább bejön, harisnyatartóval, ha lehet, fekete csipke. De mondjuk testszínűben is el tudom képzelni abszolút! 

    Már csak az a kérdés, hogy melyik üzletben lehet kapni igényes darabokat. Szívesen fogadom az ötleteket! 

  23. 2013. július 31. 17:039050.
    Én az ilyen testszínűeket szeretem. Olyan jó érzés, ahogy a pasik végignéznek rajtam. a suliban az órák alatt is a lábam bámulják, de az utcán a tök ismeretlenek is ahogy elhaladok melletük. 

Címlap

top